Evet zaman acayip hızlı geçiyor gerçekten...Emmiyor canım uzun zaman oldu bırakalı... İnşallah öyledir canımmm
Maşallah... Ne çabuk geçiyor zaman...
Tonimer sıkıyorum ara ara o da hapşuruyor burnunu akıtıyor iyi oluyor.. Bugün de böyle olursa götürürüm canım moralim acaip bozuk ya inan ona canımı sıkmaktan migrenim tutuyor iki akşamdır.. Geçirseydik bi...
Evet zaman acayip hızlı geçiyor gerçekten...
Haklısın canım ya, diyorum hep çocuklar hasta olmasın hiç, onlar olacağına biz olalım daha iyi
Sen çalışmaya başladın mı?
çok üzüldüm kuzenin adına en çok korktuğum şey ya Aman Allahım korusunKızlarrrrrr...
Kuzenimden haber aldım şimdi....
Onun oğlu da benim oğlumdan 9 gün büyük sadece veeee kuzenim gebeymişAğlaya ağlaya mahvetmiş kendini... Daha bir panik oldum artık acısı felan umrumda değil gidip spiral taktırmak istiyorum... Hem de nerdeyse 10-11 haftalık... Son adetimin rengi değişikti biraz doğumdan sonra olur böyle şeyler diye anlamamış demekki yerleşme kanaması mıydı neydi... Ayy.. Bebeği de öyle güzel emiyordu maşallah 9800 gram oğlu çok yarıyordu anne sütü..
AnammmmKızlarrrrrr...
Onun oğlu da benim oğlumdan 9 gün büyük sadece veeee kuzenim gebeymişAğlaya ağlaya mahvetmiş kendini... Daha bir panik oldum artık acısı felan umrumda değil gidip spiral taktırmak istiyorum... Hem de nerdeyse 10-11 haftalık... Son adetimin rengi değişikti biraz doğumdan sonra olur böyle şeyler diye anlamamış demekki yerleşme kanaması mıydı neydi... Ayy.. Bebeği de öyle güzel emiyordu maşallah 9800 gram oğlu çok yarıyordu anne sütü..
AnammmmBen hep hap kullanyrm hem eşim korunuyo yinede korkuyorumm sen maşallah çok rahatsın valla allah yardımcısı olsun beraber büyürler , adet olduysa nasıl anlamış hamile oldugunu ki
Anladım ayy benimde bu ayki adetim çok az oldu normalde çok yogun oluyrdm hap kullandgm için ondandr diye düşündüm bende alıp yapayım bari şuan adet düzeni olmadıgı için risk çok malesef, valla Allahtan öğrenmiş yaa daha geç öğrense daha zor olurdu Allah yardım eder ama zor gerçekten, canım bende hap kilo aldryr diye içmk istemyrdm ama 1 ay oldu ikinciye başladım şimdi yasmin kullanyrm şuan kilo yapmadı bakalım denemeye devam sende al istersen dene bi
Ya adet derken dedi ki böyle rengi farklıydı ve kısa sürdü dedi doğumdan sonra böyle şeyler olur normal diye düşündüm dedi... Son adet tarihi de 31 martmış.. Baya büyük oluyor bildiğin... Öylesine bebeğin pişik kremi bitmişti eczaneye gittim de öylesine aldım gebelik testini diyor kopkoyu iki çizgi görünce çığlık atmış ağlamış ağlamış annesini aramış... vs vs... Dedim hayırlısı böyleymiş üzülme... Ya işte rahatlıktan değil de çok korkuyordum spiralden hap da kilo aldırır korkusuyla içmiyorum yoksa çoktan alıp içmeye başlamıştım...
Anladım ayy benimde bu ayki adetim çok az oldu normalde çok yogun oluyrdm hap kullandgm için ondandr diye düşündüm bende alıp yapayım bari şuan adet düzeni olmadıgı için risk çok malesef, valla Allahtan öğrenmiş yaa daha geç öğrense daha zor olurdu Allah yardım eder ama zor gerçekten, canım bende hap kilo aldryr diye içmk istemyrdm ama 1 ay oldu ikinciye başladım şimdi yasmin kullanyrm şuan kilo yapmadı bakalım denemeye devam sende al istersen dene bi
Canım şuan adetim yani yumurtlama zamanı düzenli olmadıgı için bu ay hem eşim korundu hem ben hap içtim şimdi tekear başladım bu ayda aynen devam etmeyi düşünyrm adet haptan dolayı düzene gircek artk öbür ay kısmet
Bu hapları kullandığımız ilk günden mi korumaya başlıyor canım yoksa 1 ay felan geçmesi lazım mı bir dfe başka kötü yan etkisi yok di mi vücuda
BiiiizzNasılsınız hanımlarr bebisler nasıl emekleyen minnaklar var mıı :)
Bugün kızımında menüsü aynıydı kızımda severek yedi kaşar koysammı tereddütte kaldım verebiliyormuyuzKhvaltida bugun kumpir yptim sevdi bebisim kucuk bi patates hasladm sickken az tereyag biraz labne cok minkte kasar kabiz yapar diyede bir kayisi yedrdim yanindada ıhlamurhergn ayni sseyden ven sıkıldım degsklik oldu:)
Tam emekleme sayılmasada komando gibi sürünüyor artık ünitenin çekmecelerini açmaya başladıkNasılsınız hanımlarr bebisler nasıl emekleyen minnaklar var mıı :)
Isyan canm benimkide dogdu dogali her ay dedigin gibi oluyordu sukur 3 aydir olmuyo alerjik demisti bize cunku atesi yoktu sadece gozlerinden sular akiyordu capaklniyrdu burnu tikaliydi hapsirik oksuruk yastigini yuksek yqptim yunu kaldrdim ayrica peditus verdim ayrca bitkisel bi ilac vardi alores die onu kullandm burnu icinde xclear geciyordu 3gunde alerjik yapabileck seylere dikkat et atesi yoksa gecms olsn canmdün baya hastaydı canım burun akıntısı tıkanıklık vardı hep uyudu yavrum çok halsizdi...gözleirnden yaş akıyordu nezkle grip gibi olmuş..
buaradan bayanbilinmeyen arkadaşım dr kontrolünden gelmişlerdi peditıs verebilrisin grip durumlarında demiş bende gitim eczaneye danışarak aldım 1 çay kaşığı verdim akşam..gece rahat uydu sabah daha iyiydi..
bugün yine vericem o ilacı tam geçsin çocoğum eziyet çekmesin kıyamam
Canim Rabbim de nasip etmiş hayırla sağlıkla kucağına alsın işallah boşuna ağlayıp kendini daha çok uzmesin.benimde elif on aylık ti zeynepe hamile kaldığımda Eşimle karar vermiştik isteyerek oldu iki kardeş birarada büyüsünler diye.haa cook zor oluyor çalışıyorum annem ve kv.dem saolsun çocuklara bakıyorlar. Kosturmasi iki cocugun sorumlulugu cok fazla yetemedigini dusunmek falan ama eğer kuzenin calismiyosa daha rahat bakar doğum yapalı da alt ay olmuş sanırım oda ikinci doguma engel değil benim Dr. Aradan altı ay geçmesi gerek demişti.simdi iykide dogurmusum diyorum altı aylık olduk bile zaman geçiyor.hakknda hayırlısı böyleymis canım üzülmesinKızlarrrrrr...
Sunny Baby Sb 109 modelini aldık inş memnun kalırz. .E bebekten joie marka aldım çok memnunum 250 liraydı 50 tl de hediye çeki 200 tl ye geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?