2014 Kasım Anneleri

Benim de oğlum bugün çok öksürüyor.1 tatlı kaşığı tereyağına yarım tatlı kaşığı pekmez koydum 1 tatlı kaşığı suyla kaynattım içirdim.öksürüğü azaldı gibi,yanında Ihlamur da verdim galiba alışkın olmadığı için midesi bulandı az önce midesinde ne varsa hepsini kustu

Ayyyy demeee, ben doğumdan beri hala hiç adet olmadım. Karnımda kıpırtılar da hissedince huylandım, geçen bi test vardı evde yaptım korka korka, negatifti. Kuzeninin şokunu tahmin edebiliyorum, hiç beklemezken birden 10-11 haftalık

Ben de erken başlamak zorunda kaldım, çok üzülüyorum hala düşündükçe
Benim de anneciğim geldi, hem çocuğa bakıyor hem de temizlik yapıyor garibim ya.

Merhaba canım bebeğinden ayrılmak zor olmuştur tabi ama öyle bir annen oldugu ıcın cok sanslısın benım evım ank da aılemde orda ama bana kımse yardım etmedı ısımın ucundan tutan bıe olmadı ne annem ne kv dem ıkısıde aynı bı saat bıle bakmadılar cok zor gunler gecırdım kımse yoktu yanmda bnde cok ısterdım oglumu emanet edebılecegım annem olsun

Ayy cok üzüldüm kuzenin için cnm ama yakanında yardım edebilecek birileri varsa buyutup kurtarıcak aslında. Benim bir arkadasımın ıkızlerı vardı ben tek cocukla orda burda rahat rahat gezerken o vıldırıyordu. Derdim ona o zaman ben bi daha bebekle ugrasırken kurtarmış olacaksın. gercekten oyle oldu. Kuzenin de çok yorulacak ama iki sene sonra buyumus cok ıyı arkadas olacaklar.

Spiralden ben de korkuyorum. Emdiği için hap da yok. Eşim korunuyor ama guvenmiyorum ona 3 ü de istiyor cunku

Allah hayırlısını versin hepimize de yine buyuk konusmamak lazım. Ayy korktum ben de.

Evet canım, bin kere şükrediyorum zaten şanslıyım bu konuda. Benim kayınvalidem de aynı apartmanda, annem olmayınca o bakıyor fln. Öyle idare ediyorlar. Sağolsunlar ne zaman dara düşsem iki taraf da yardımını esirgemedi. Seninkiler de yakınmış aslında, niye ilgilenmediler ki tatlım ya? Onları bağlayan başka bir şeyler mi vardı ki?

valla canım kvdem doguma gelmıstı bı hafta kaldı sonra hastaneden eve geldık anne beyazıtın ustunu bı degıselım dedım bana artık sen bakacaksın dedı annem desen o da aynı yıne kvdeye gore daha ıyı tabı ama o da bakmadı yanı nedenını bılmıorum boyle zamnlarda yanlız kalmak cok zor gercekten

selamlar kızlarrr...
bugün amcamızın mezuniyet töreni vardır..
sabah oraya gittik..
oğlum kalablığı çok sevdi ama hoparlörden çıkan çok seslere ağladı..itikal marşında falan apladı korktu şapşiğimmm..
sonra dizlerimde uyudu bu sallamadan uyutmayu nasıl öğreticem bu çocuğa yaa..
şimdide işe geldim sabah gelmeyince mecburan öğle sonu geldim..
sizler nasılsınız..
hasta bebişler nasıl oldu?

haklısın canım, ilk çocuğun mu?

selam canım nasılsın?

haklısın canım, ilk çocuğun mu?

selam canım nasılsın?

merhaba şekerimm şükür iyiyim sen nasılsın..
yoktun ortalardaçç
daha doğrusu çalışmaya başladım ben geldim ama sen yoktun..
senden naber bebiş nasıl

ayyy hayırlı olsunnn diyelimm kuzummm yaa..erken olmuş ama Rabbim bildiği vardır elbet....
belkide böylesi daha iyidir.

merhaba şekerimm şükür iyiyim sen nasılsın..
yoktun ortalardaçç
daha doğrusu çalışmaya başladım ben geldim ama sen yoktun..
senden naber bebiş nasıl
Ben de iyiyim çok şükür.
Giremiyordum canım siteye, teknik sorunlardan dolayı, şimdi de işten vakit buldukça giriyorum bir kaç gündür.
Bebişim iyi maşallah, büyüyor :) Ek gıdalara başladık. Fotoğrafına videolarına bakıp bakıp duruyorum akşama kadar, çok özledim yine
Sen alışabildin mi çalışmaya? Kim bakıyor paşaya?

Allah yardımcın olsun canım

alıştım canım alıştım sayılır..
yorucu oluyor ama yapacak birşey yok..
annem bakıyor içim rahat o yüzden şükür..
bebişinin fotosunu eklede bizde görelim
bende süreki bakıyorum fotosuna oyy yavrumm benimm

ikea antilop aldık minderi sayesinde oturmayı öğrendi nerdeyse iki aydır oturuyor son 3haftadır orda güzel yemeye de başladı. Bu arada oğlun nasıl oldu sünnet olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

NE GÜZEL ANNE SÜTÜ AZALMA OLMADI MI CNM.RABBİM ORUÇTA SABIRNI VERİO TABİKİ AMA SÜT DE OLURMU BİLMM MAKİNEM VAR KİRALIK ÇIKMAZSA O BOŞA GİDER ZATEN TEMMUZA KADAR SAĞDIM SAĞDIM SONRA GERİ VERİCEM MAKİNEYİ BAKALIM YA.

AYY RABBİM HERKESE İSTEDİĞİ ZAMANDA VERSİN YA ÇOK ZOR AMA RABBİMİN BİLDİĞİ VARDIR BOŞVER AĞLAMASIN ALLAH KORUSUN İSYANA GİRER.ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM.
BENİM KUZENİMDE BEBEĞİ 3 AYLIKKEN HAMİLE KALDI 10 AYLIKTI BEBEİŞ 2.DOĞDU ŞİMDİ İYİ DİO AMA ZORLUĞU İLLAKİ VARDIR.KİLISUDA MAŞALLAH ÇOK İYİYMİŞ.

KEŞKE BENİMKİDE BAKMASA BOŞVER CANIM ÖLE DAHA İYİ.

NE BİLSİN YAVRUM SESDEN KORKMUŞTUR BİZDE DÜĞÜNE GİTMİŞTİK 4 AYLIKTI DAVUL VARDI NASIL AĞLAMIŞTI :)İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ CANIM BİZDE NAPALIM AYNI DEVAM

AYY düğüne cesaret edemedim hiç gitmedimm daha..
gitmesemde iyi olacak gibi :)
çok korktu yaa nasıl ağladı..hemen yanımızda 8 aylık bebek vardı o hiç tepki vermedi yaa öylece bakındı durdu..
çocuk o kadar kilolouyduki bizimki yanında minicik kaldı..
aman sevmem ben çok kilolu bebek zatan bizimkiler iyi maşallah

Merhba sevgili anneler nasilsnz aktif takip edemesem de hepinizi seviyor ve okumaua calsyrm oglum malesf psik oldu makati cevresi kirmizi ve isilik olmus gibi kabarmis cok dikkt etmeme ragmen dogumdn itibaren islak pamuk mendil kullndim simdi de hava isindigi icin yikiyrm nasil oldu anlmdim pisik kremi her zamn kullndim pebanthol.ve popolin simdi ilerleyince eczaci desitin adli bi krem onermis dunden itibaren kullnmya basldim var mi icinizde kullnp da iyi sonuc alan bu arada kendi bahcemizin urunu olan zeytinyagini da poposuna suruyrm umarim fayda eder yoksa dr yolu gozukuyr sanirsambu arada bez olarak prima aktif kullniyrm islak mendil hep unininsaf su ve pamuk olaniydi bi ara markete klmdgi icin esim primanin beyazini almsti acaba oda bir neden olabilir mi diyrm tum bebislere saglik sihat diliyrm.hepinzi opuyrm hyrli gunler...

Canım biz bastan beri desitin kullanıyoruz çok iyi bi krem hic pisik olmadık her altını açtığında suruyorum sıcaklarda etkili tabi bi de ek gıdaya geçtikten sonra genelde o kızarıklık o!uyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…