Benim de oğlum bugün çok öksürüyor.1 tatlı kaşığı tereyağına yarım tatlı kaşığı pekmez koydum 1 tatlı kaşığı suyla kaynattım içirdim.öksürüğü azaldı gibi,yanında Ihlamur da verdim galiba alışkın olmadığı için midesi bulandı az önce midesinde ne varsa hepsini kustuGünaydın arkadaşlar...
Oğlum dün daha kötü oldu... İyiye gitmesini istedikçe daha kötü oluyor... Öksürüğü aynı şiddette derin derin öksürüyor biraz sıklaştı araları... Burnu çok tıkanmaya başladı nefes almakta zorlanıyor.. Buhar veriyorum ıhlamur kekik dut kurusu ılık ılık veriyorum ama fayda mı etmiyor anlamıyorum... Ciğerine inecek diye ödüm kopuyor belki de indi : S Daha ne yapabilirim öksürüğünü hafifletmek geçirmek için bişi biliyorsanız söyleyin nolur
Ayyyy demeee, ben doğumdan beri hala hiç adet olmadım. Karnımda kıpırtılar da hissedince huylandım, geçen bi test vardı evde yaptım korka korka, negatifti. Kuzeninin şokunu tahmin edebiliyorum, hiç beklemezken birden 10-11 haftalıkKızlarrrrrr...
Kuzenimden haber aldım şimdi....
Onun oğlu da benim oğlumdan 9 gün büyük sadece veeee kuzenim gebeymişAğlaya ağlaya mahvetmiş kendini... Daha bir panik oldum artık acısı felan umrumda değil gidip spiral taktırmak istiyorum... Hem de nerdeyse 10-11 haftalık... Son adetimin rengi değişikti biraz doğumdan sonra olur böyle şeyler diye anlamamış demekki yerleşme kanaması mıydı neydi... Ayy.. Bebeği de öyle güzel emiyordu maşallah 9800 gram oğlu çok yarıyordu anne sütü..
Ben de erken başlamak zorunda kaldım, çok üzülüyorum hala düşündükçe
Başladım canımmm çoktaann... Koşuşturmacaya da ayak uydurdum valla napalım... Hele ki bahar ramazan temizliğine girişmiştim iki gündür... Komşumla sağolsun ev dip köşe duvarlar.. Her yeri bal dök yala oldu mahvoldum..
Merhaba canım bebeğinden ayrılmak zor olmuştur tabi ama öyle bir annen oldugu ıcın cok sanslısın benım evım ank da aılemde orda ama bana kımse yardım etmedı ısımın ucundan tutan bıe olmadı ne annem ne kv dem ıkısıde aynı bı saat bıle bakmadılar cok zor gunler gecırdım kımse yoktu yanmda bnde cok ısterdım oglumu emanet edebılecegım annem olsunAyyyy demeee, ben doğumdan beri hala hiç adet olmadım. Karnımda kıpırtılar da hissedince huylandım, geçen bi test vardı evde yaptım korka korka, negatifti. Kuzeninin şokunu tahmin edebiliyorum, hiç beklemezken birden 10-11 haftalık
Ben de erken başlamak zorunda kaldım, çok üzülüyorum hala düşündükçe
Benim de anneciğim geldi, hem çocuğa bakıyor hem de temizlik yapıyor garibim ya.
Ya adet derken dedi ki böyle rengi farklıydı ve kısa sürdü dedi doğumdan sonra böyle şeyler olur normal diye düşündüm dedi... Son adet tarihi de 31 martmış.. Baya büyük oluyor bildiğin... Öylesine bebeğin pişik kremi bitmişti eczaneye gittim de öylesine aldım gebelik testini diyor kopkoyu iki çizgi görünce çığlık atmış ağlamış ağlamış annesini aramış... vs vs... Dedim hayırlısı böyleymiş üzülme... Ya işte rahatlıktan değil de çok korkuyordum spiralden hap da kilo aldırır korkusuyla içmiyorum yoksa çoktan alıp içmeye başlamıştım...
Evet canım, bin kere şükrediyorum zaten şanslıyım bu konuda. Benim kayınvalidem de aynı apartmanda, annem olmayınca o bakıyor fln. Öyle idare ediyorlar. Sağolsunlar ne zaman dara düşsem iki taraf da yardımını esirgemedi. Seninkiler de yakınmış aslında, niye ilgilenmediler ki tatlım ya? Onları bağlayan başka bir şeyler mi vardı ki?Merhaba canım bebeğinden ayrılmak zor olmuştur tabi ama öyle bir annen oldugu ıcın cok sanslısın benım evım ank da aılemde orda ama bana kımse yardım etmedı ısımın ucundan tutan bıe olmadı ne annem ne kv dem ıkısıde aynı bı saat bıle bakmadılar cok zor gunler gecırdım kımse yoktu yanmda bnde cok ısterdım oglumu emanet edebılecegım annem olsun
valla canım kvdem doguma gelmıstı bı hafta kaldı sonra hastaneden eve geldık anne beyazıtın ustunu bı degıselım dedım bana artık sen bakacaksın dedı annem desen o da aynı yıne kvdeye gore daha ıyı tabı ama o da bakmadı yanı nedenını bılmıorum boyle zamnlarda yanlız kalmak cok zor gercektenEvet canım, bin kere şükrediyorum zaten şanslıyım bu konuda. Benim kayınvalidem de aynı apartmanda, annem olmayınca o bakıyor fln. Öyle idare ediyorlar. Sağolsunlar ne zaman dara düşsem iki taraf da yardımını esirgemedi. Seninkiler de yakınmış aslında, niye ilgilenmediler ki tatlım ya? Onları bağlayan başka bir şeyler mi vardı ki?
haklısın canım, ilk çocuğun mu?valla canım kvdem doguma gelmıstı bı hafta kaldı sonra hastaneden eve geldık anne beyazıtın ustunu bı degıselım dedım bana artık sen bakacaksın dedı annem desen o da aynı yıne kvdeye gore daha ıyı tabı ama o da bakmadı yanı nedenını bılmıorum boyle zamnlarda yanlız kalmak cok zor gercekten
selam canım nasılsın?selamlar kızlarrr...
bugün amcamızın mezuniyet töreni vardır..
sabah oraya gittik..
oğlum kalablığı çok sevdi ama hoparlörden çıkan çok seslere ağladı..itikal marşında falan apladı korktu şapşiğimmm..
sonra dizlerimde uyudu bu sallamadan uyutmayu nasıl öğreticem bu çocuğa yaa..
şimdide işe geldim sabah gelmeyince mecburan öğle sonu geldim..
sizler nasılsınız..
hasta bebişler nasıl oldu?
haklısın canım, ilk çocuğun mu?
selam canım nasılsın?
haklısın canım, ilk çocuğun mu?
Evet canım ilk
Kızlarrrrrr...
Onun oğlu da benim oğlumdan 9 gün büyük sadece veeee kuzenim gebeymişAğlaya ağlaya mahvetmiş kendini... Daha bir panik oldum artık acısı felan umrumda değil gidip spiral taktırmak istiyorum... Hem de nerdeyse 10-11 haftalık... Son adetimin rengi değişikti biraz doğumdan sonra olur böyle şeyler diye anlamamış demekki yerleşme kanaması mıydı neydi... Ayy.. Bebeği de öyle güzel emiyordu maşallah 9800 gram oğlu çok yarıyordu anne sütü..
Ben de iyiyim çok şükür.merhaba şekerimm şükür iyiyim sen nasılsın..
yoktun ortalardaçç
daha doğrusu çalışmaya başladım ben geldim ama sen yoktun..
senden naber bebiş nasıl
Allah yardımcın olsun canım
Ben de iyiyim çok şükür.
Giremiyordum canım siteye, teknik sorunlardan dolayı, şimdi de işten vakit buldukça giriyorum bir kaç gündür.
Bebişim iyi maşallah, büyüyor :) Ek gıdalara başladık. Fotoğrafına videolarına bakıp bakıp duruyorum akşama kadar, çok özledim yine
Sen alışabildin mi çalışmaya? Kim bakıyor paşaya?
Allah yardımcın olsun canım
ikea antilop aldık minderi sayesinde oturmayı öğrendi nerdeyse iki aydır oturuyor son 3haftadır orda güzel yemeye de başladı. Bu arada oğlun nasıl oldu sünnet olmuştu yanlış hatırlamıyorsamKızlarr mama sandalyesi olarak hangi marka ne kullanıosunuz biz baby plus diny oyuncaklı aldık 50 tl ebebekten daha kurarken kırıldı yeni alcaz ama şimdi ne alsak karar vermiyorum yine e bebekte 200tlye baby plus var yorumlar iyi ama diğerindede yorumlar hep iyiydi sizlerin önerebileceği bişeyler var mı chicco Polly istyrm aslında ama çok pahalı dayanklı bişey olsa iyi olur çünkü bizimki kızıl kımıl
Benim oğlum da gün içinde çok emiyor anne sütü ağırlıklı besleniyor. ek gıdaya 6 aydan sınra gectık tam bir düzen oturmadı. Deniyim birkaç gün diyorum ama bakalım.
Ben de birde ıkı cocuk var. Kızımı krese devam ettirmeyi düşünüyorum bayrama kadar ama sıkılırsa gitmez. Dün gitmedi kardeşini de uyutmadı bütün gün gürültüden. Yardıma gekicek kimsem de yok. Oruçlu iken ikisiyle nasıl başedicem bilmiyorum kafam bir dünya .
@ycl2012 sende de iki tane var cnm. Allah kolaylık versin umarım sana yardım eden birileri vardır. Tek cocuk hiç cocuk derlerdi doğruymuş gerçekten.
Kızlarrrrrr...
valla canım kvdem doguma gelmıstı bı hafta kaldı sonra hastaneden eve geldık anne beyazıtın ustunu bı degıselım dedım bana artık sen bakacaksın dedı annem desen o da aynı yıne kvdeye gore daha ıyı tabı ama o da bakmadı yanı nedenını bılmıorum boyle zamnlarda yanlız kalmak cok zor gercekten
selamlar kızlarrr...
bugün amcamızın mezuniyet töreni vardır..
sabah oraya gittik..
oğlum kalablığı çok sevdi ama hoparlörden çıkan çok seslere ağladı..itikal marşında falan apladı korktu şapşiğimmm..
sonra dizlerimde uyudu bu sallamadan uyutmayu nasıl öğreticem bu çocuğa yaa..
şimdide işe geldim sabah gelmeyince mecburan öğle sonu geldim..
sizler nasılsınız..
hasta bebişler nasıl oldu?
NE GÜZEL ANNE SÜTÜ AZALMA OLMADI MI CNM.RABBİM ORUÇTA SABIRNI VERİO TABİKİ AMA SÜT DE OLURMU BİLMM MAKİNEM VAR KİRALIK ÇIKMAZSA O BOŞA GİDER ZATEN TEMMUZA KADAR SAĞDIM SAĞDIM SONRA GERİ VERİCEM MAKİNEYİ BAKALIM YA.
AYY RABBİM HERKESE İSTEDİĞİ ZAMANDA VERSİN YA ÇOK ZOR AMA RABBİMİN BİLDİĞİ VARDIR BOŞVER AĞLAMASIN ALLAH KORUSUN İSYANA GİRER.ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM.
BENİM KUZENİMDE BEBEĞİ 3 AYLIKKEN HAMİLE KALDI 10 AYLIKTI BEBEİŞ 2.DOĞDU ŞİMDİ İYİ DİO AMA ZORLUĞU İLLAKİ VARDIR.KİLISUDA MAŞALLAH ÇOK İYİYMİŞ.
KEŞKE BENİMKİDE BAKMASA BOŞVER CANIM ÖLE DAHA İYİ.
NE BİLSİN YAVRUM SESDEN KORKMUŞTUR BİZDE DÜĞÜNE GİTMİŞTİK 4 AYLIKTI DAVUL VARDI NASIL AĞLAMIŞTI :)İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ CANIM BİZDE NAPALIM AYNI DEVAM
agri bingöl van:)Canım hayırlı olsun. Tercihleri söyle ben de hangisi geldi onu diyeyim :)
Canım biz bastan beri desitin kullanıyoruz çok iyi bi krem hic pisik olmadık her altını açtığında suruyorum sıcaklarda etkili tabi bi de ek gıdaya geçtikten sonra genelde o kızarıklık o!uyor canimMerhba sevgili anneler nasilsnz aktif takip edemesem de hepinizi seviyor ve okumaua calsyrm oglum malesf psik oldu makati cevresi kirmizi ve isilik olmus gibi kabarmis cok dikkt etmeme ragmen dogumdn itibaren islak pamuk mendil kullndim simdi de hava isindigi icin yikiyrm nasil oldu anlmdim pisik kremi her zamn kullndim pebanthol.ve popolin simdi ilerleyince eczaci desitin adli bi krem onermis dunden itibaren kullnmya basldim var mi icinizde kullnp da iyi sonuc alan bu arada kendi bahcemizin urunu olan zeytinyagini da poposuna suruyrm umarim fayda eder yoksa dr yolu gozukuyr sanirsambu arada bez olarak prima aktif kullniyrm islak mendil hep unininsaf su ve pamuk olaniydi bi ara markete klmdgi icin esim primanin beyazini almsti acaba oda bir neden olabilir mi diyrm tum bebislere saglik sihat diliyrm.hepinzi opuyrm hyrli gunler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?