Cnim cok teskkur ederm insAlhh bize de faydasi olurr bu kremin de gecer dedigin gibi ek gidadan oturu de ciltleri musait oluyor bir de sıck havada o bezler istersen en iyisini kullan kapali kaliyor kizariyor minikler tum bebeklere rabbim saglik sihat versin insAlhh cnm...Canım biz bastan beri desitin kullanıyoruz çok iyi bi krem hic pisik olmadık her altını açtığında suruyorum sıcaklarda etkili tabi bi de ek gıdaya geçtikten sonra genelde o kızarıklık o!uyor canim
sebzeli yaptığın çorbaya mercimek katıp blendırdan geçirebilirsin lilicim özellikle yesil mercimek diğerine göre daha faydalı demir deposu.Arkadaşlar güzel dilekleriniz, tavsiyeleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Çok mutlu oldum.
Beibişi hasta olan anneler, inşallah çabucak iyileşir bebişiniz.
Onların hasta olması insanın içini acıtıyor. Çok üzücü gerçekten
Allah evlatlarımızla sınamasın bizi.
Oğlum biraz daha iyi gibi.
Maske ile verilen buhar rahatlatıyor
Balgamlı balgamlı öksürüyor, hırıltısı var, burnu akıyor ve tıkalı
Yüzü bembeyaz, iştahı yok.
Ihlamur aldım cok sevıyor ıcırıyorum onu.
Bu arada arkadaslar bana corba tarıfı verebılır mısınız?
ınternette cok kafam karısıyor
annem bugun un corbası yapacaktı
tarhana verıyoruz
yayla corbası verıyoruz
patates havuc+1adet sebze verıyoruz
farklı seyler vermek ıstıyorum
Merhba sevgili anneler nasilsnz aktif takip edemesem de hepinizi seviyor ve okumaua calsyrm oglum malesf psik oldu makati cevresi kirmizi ve isilik olmus gibi kabarmis cok dikkt etmeme ragmen dogumdn itibaren islak pamuk mendil kullndim simdi de hava isindigi icin yikiyrm nasil oldu anlmdim pisik kremi her zamn kullndim pebanthol.ve popolin simdi ilerleyince eczaci desitin adli bi krem onermis dunden itibaren kullnmya basldim var mi icinizde kullnp da iyi sonuc alan bu arada kendi bahcemizin urunu olan zeytinyagini da poposuna suruyrm umarim fayda eder yoksa dr yolu gozukuyr sanirsambu arada bez olarak prima aktif kullniyrm islak mendil hep unininsaf su ve pamuk olaniydi bi ara markete klmdgi icin esim primanin beyazini almsti acaba oda bir neden olabilir mi diyrm tum bebislere saglik sihat diliyrm.hepinzi opuyrm hyrli gunler...
PELUS OLANLARI C MAKINESINE ATILAN TOPLAR ONLARIN ICINE KOYUP YIKIYORUMKızlar bu oyuncakları nasıl neyle yıkıyosunuz. E süreklı emıyo bilemedm nasıl temizlıcemı
AYY düğüne cesaret edemedim hiç gitmedimm daha..
gitmesemde iyi olacak gibi :)
çok korktu yaa nasıl ağladı..hemen yanımızda 8 aylık bebek vardı o hiç tepki vermedi yaa öylece bakındı durdu..
çocuk o kadar kilolouyduki bizimki yanında minicik kaldı..
aman sevmem ben çok kilolu bebek zatan bizimkiler iyi maşallah
Cok tesekkur ederim arkdsim sanirim sicaklar etkiledi bu som aldgmz krem (desitin)fayda etmez ise dra goturecegim insAlh biran once gecer iyilesir Alh sifa versin tum bebislere yok islak.mendil.kullnmiyrm ya yikiyorum ya da islak pamuk.mendille temizliyrm..Bizimde oldu malasef doktor sıcaktan dedi expial lipo ve advantan krem yazdı karıştırıp sürdüm iki güne toparladı Altını yıkıyorum kuruluyorum hep Islak mendil kullanma bu ara
Bizim evimiz sıcak o yuzgen askili citcitli ve kisa kollu giydiriyorumKızımın agzının kenarları isilik gıbı olduya cok tükürüyo ondanmı acaba. Bırde cok terlıyo sacları ıslanıyo resmen . Tek kat gıydryrm Kısa kolluya cesaret edemıyorum henüz. Geçenler varmı.
Cnm ben tutmayı düşünüyorum bol su iccem ama sutumde bi azalma olursa birakcamGünaydın kızlar
Oruç tutmayı düşüneniniz var mı? Tüm gün susuz kalınca süt de cok azalma olur mu ki :s tutmasam diyorum huzursuzum borçlar birikiyor iyice. Gerçi tutunca da sütden dolayı huzursuz olucam.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben legene şu koyup bi kaç saat bekletiyorum sonra kagit havlu yla kuruluyorumKızlar bu oyuncakları nasıl neyle yıkıyosunuz. E süreklı emıyo bilemedm nasıl temizlıcemı
Günaydın kızlar
Oruç tutmayı düşüneniniz var mı? Tüm gün susuz kalınca süt de cok azalma olur mu ki :s tutmasam diyorum huzursuzum borçlar birikiyor iyice. Gerçi tutunca da sütden dolayı huzursuz olucam.
Ben de tutmayacagim sütüm az günler cok uzun sıvı da almayınca azalır diye endişe ediyorum. emziren anneye böyle kolaylik sağlanmış Allah borçlari tutabilme yi nasip etsinGünaydın kızlar
Ben yatarken uzun kollu ince pijama gunfuz kisa kol ve capri giydiriyorum geceler serin oluyoKızımın agzının kenarları isilik gıbı olduya cok tükürüyo ondanmı acaba. Bırde cok terlıyo sacları ıslanıyo resmen . Tek kat gıydryrm Kısa kolluya cesaret edemıyorum henüz. Geçenler varmı.
Aynn canım gunduz kısa kolluya geçim en ıyısı. Oyle terlemişkı yıkadm şimdi. Ay bıde terı kokuyo benım cimcimenın:)))Ben yatarken uzun kollu ince pijama gunfuz kisa kol ve capri giydiriyorum geceler serin oluyo
Benimkininde agzi arada ole oluyo heralde tukurukten vede emerken terlio sadece normlde kafasi terlemiyo demek cocuk sicakliyi incelt uzerini
Benimkide oldu geçen gün öyle doktora götrdüm travazol ve hametan verdi travazolu 2 gün kullandm geçti hemen hametanıda sürekli kullan dedi bide altını pamuk ve suyla temizlememi söylemiştiMerhba sevgili anneler nasilsnz aktif takip edemesem de hepinizi seviyor ve okumaua calsyrm oglum malesf psik oldu makati cevresi kirmizi ve isilik olmus gibi kabarmis cok dikkt etmeme ragmen dogumdn itibaren islak pamuk mendil kullndim simdi de hava isindigi icin yikiyrm nasil oldu anlmdim pisik kremi her zamn kullndim pebanthol.ve popolin simdi ilerleyince eczaci desitin adli bi krem onermis dunden itibaren kullnmya basldim var mi icinizde kullnp da iyi sonuc alan bu arada kendi bahcemizin urunu olan zeytinyagini da poposuna suruyrm umarim fayda eder yoksa dr yolu gozukuyr sanirsambu arada bez olarak prima aktif kullniyrm islak mendil hep unininsaf su ve pamuk olaniydi bi ara markete klmdgi icin esim primanin beyazini almsti acaba oda bir neden olabilir mi diyrm tum bebislere saglik sihat diliyrm.hepinzi opuyrm hyrli gunler...
Bİz çoktan geçtik :) bizim ev çok sıcak bazen tek kısa kol badyle bile durduğu oluyor hatta bezen atlet bile giydirmiyrm onun dışında hep kısa kollu hep uyurkende öyleKızımın agzının kenarları isilik gıbı olduya cok tükürüyo ondanmı acaba. Bırde cok terlıyo sacları ıslanıyo resmen . Tek kat gıydryrm Kısa kolluya cesaret edemıyorum henüz. Geçenler varmı.
Kızlar şu sıralar kafam takılıyor oğlum 36.haftada 47cm doğmuştu 8gün sonra 8aylık olacak boyu 2gün önce 65cm ölçüldü. Doktorumuz baştan beri erken doğum olduğu için geride olması normal diyor ama içten içe korkuyorum da uzar akranlarına yetişemezse diye. Çünkü tam alt sınırda
Sagolasin arkdsim ben bastan beri zaten uninin islak pamuk.mendilini.kullniyrdum.sonra islak mendile gecmistim fakat boyle olunca ya yikiyrm ya da pamigu islatip temzliyrm kurulayip pisik kremini suruyrm yeni krem aldik desitin eger o da ise yaramazssa dra gtrcgim muhttemeln bu ilaclrdn verecektir popo kizarmis ve ucuk gibi kabarliklar mevcut yayilirsa dr yolu goxukuyor bir de adana sicagi mubarek yaniyor memleketBenimkide oldu geçen gün öyle doktora götrdüm travazol ve hametan verdi travazolu 2 gün kullandm geçti hemen hametanıda sürekli kullan dedi bide altını pamuk ve suyla temizlememi söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?