2400 şimdi 7450 ben de kilo 9a bakmıyorum elbet alır sağlıklı olsun kısa kalmasınBiz de 34. haftada doğduk . Geçen ay 64 cm'dik. Ben şu anda boydan ziyade kilosuna üzülüyorum kızımın. Geçen ay 5620 gramdık. 1680 gram doğdu.Oğlun kaç kilo doğmuştu ve şimdi kaç kilo ?
2400 şimdi 7450 ben de kilo 9a bakmıyorum elbet alır sağlıklı olsun kısa kalmasın
Çook geçmiş olsun bnm kardeşim 2aylıkken zatürre olmuş annem göğsüne mermerşahi bezleri ısıtıp sararak geçrmiş o yüzdGünaydın arkadaşlar...
Oğlum dün daha kötü oldu... İyiye gitmesini istedikçe daha kötü oluyor... Öksürüğü aynı şiddette derin derin öksürüyor biraz sıklaştı araları... Burnu çok tıkanmaya başladı nefes almakta zorlanıyor.. Buhar veriyorum ıhlamur kekik dut kurusu ılık ılık veriyorum ama fayda mı etmiyor anlamıyorum... Ciğerine inecek diye ödüm kopuyor belki de indi : S Daha ne yapabilirim öksürüğünü hafifletmek geçirmek için bişi biliyorsanız söyleyin nolur
Ek gıda ya başladınız mı zor evet yemek işi öncelikle sağlıklı olsunlar da en kısa sürede yakalarlar inşallah ortalamayıİki yaşından sonra akranlarını yakalıyorlarmış zaten. Prematüre bile sayılmazsınız canım siz bence. Senin ve eşinin boyu kaç bilmiyorum ama kısa kalacağını düşünmüyorum. Bizim kilomuza doktor artık el koydu da o yüzden takıyorum kiloyu. Çok küçük doğduk ve gıdım gıdım kilo alıyoruz maalesef.
Ek gıda ya başladınız mı zor evet yemek işi öncelikle sağlıklı olsunlar da en kısa sürede yakalarlar inşallah ortalamayı
Günaydın kızlar
Oruç tutmayı düşüneniniz var mı? Tüm gün susuz kalınca süt de cok azalma olur mu ki :s tutmasam diyorum huzursuzum borçlar birikiyor iyice. Gerçi tutunca da sütden dolayı huzursuz olucam.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Canim Rabbim de nasip etmiş hayırla sağlıkla kucağına alsın işallah boşuna ağlayıp kendini daha çok uzmesin.benimde elif on aylık ti zeynepe hamile kaldığımda Eşimle karar vermiştik isteyerek oldu iki kardeş birarada büyüsünler diye.haa cook zor oluyor çalışıyorum annem ve kv.dem saolsun çocuklara bakıyorlar. Kosturmasi iki cocugun sorumlulugu cok fazla yetemedigini dusunmek falan ama eğer kuzenin calismiyosa daha rahat bakar doğum yapalı da alt ay olmuş sanırım oda ikinci doguma engel değil benim Dr. Aradan altı ay geçmesi gerek demişti.simdi iykide dogurmusum diyorum altı aylık olduk bile zaman geçiyor.hakknda hayırlısı böyleymis canım üzülmesin
Ayyyy demeee, ben doğumdan beri hala hiç adet olmadım. Karnımda kıpırtılar da hissedince huylandım, geçen bi test vardı evde yaptım korka korka, negatifti. Kuzeninin şokunu tahmin edebiliyorum, hiç beklemezken birden 10-11 haftalık
Ben de erken başlamak zorunda kaldım, çok üzülüyorum hala düşündükçe
Benim de anneciğim geldi, hem çocuğa bakıyor hem de temizlik yapıyor garibim ya.
NE GÜZEL ANNE SÜTÜ AZALMA OLMADI MI CNM.RABBİM ORUÇTA SABIRNI VERİO TABİKİ AMA SÜT DE OLURMU BİLMM MAKİNEM VAR KİRALIK ÇIKMAZSA O BOŞA GİDER ZATEN TEMMUZA KADAR SAĞDIM SAĞDIM SONRA GERİ VERİCEM MAKİNEYİ BAKALIM YA.
AYY RABBİM HERKESE İSTEDİĞİ ZAMANDA VERSİN YA ÇOK ZOR AMA RABBİMİN BİLDİĞİ VARDIR BOŞVER AĞLAMASIN ALLAH KORUSUN İSYANA GİRER.ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM.
BENİM KUZENİMDE BEBEĞİ 3 AYLIKKEN HAMİLE KALDI 10 AYLIKTI BEBEİŞ 2.DOĞDU ŞİMDİ İYİ DİO AMA ZORLUĞU İLLAKİ VARDIR.KİLISUDA MAŞALLAH ÇOK İYİYMİŞ.
KEŞKE BENİMKİDE BAKMASA BOŞVER CANIM ÖLE DAHA İYİ.
NE BİLSİN YAVRUM SESDEN KORKMUŞTUR BİZDE DÜĞÜNE GİTMİŞTİK 4 AYLIKTI DAVUL VARDI NASIL AĞLAMIŞTI :)İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ CANIM BİZDE NAPALIM AYNI DEVAM
Gündüz girip yazamadım Teşekkürler kızlar cevap verdiğiniz için.34ist canım ben azaldığını hissediyorum sütün ama emzik niyetine de emiyor beni uyanık oldugu her saat :) 6. Ayda 350 gr almıştı ama dr yine de başlama dedi ek gıdaya. Geç başladım. Akşam muhallebiye başlamadım mesela hala doymasa durmaz herhalde. Ikı aydır kontrole gıdemedik pazartesi inşallah bakıcaz ne durumdayız.
Ben kızımı sağarak beslemiştim emmediği için sütüm cok azdı mesela onda. Oğlum öyle bir yapıştıki. Nasip işte diyorum her bebeğin nasibi farklıymış.
Canım başvurular dün basladi 16 haz. Kadar süresi bilgin olsun. Hayırlısı olsun simdiden.sagol ya cansinn
canım günaydınn..Günaydın arkadaşlar...
Dün oğluma buhar pekmez tereyağ çaylar vs.. vermekten oğlumun midesi karıştı resmen.. Öksürmesiin geçsin diye yapmadığım yok.. Önünde ve arkasına havlu koydum terlettim .. Akşam çok iyiydi sabaha kadar hiç öksürmedi bile ama sabah balgamlı öksürğü bi başladı peşpeşe öksürdü... İnşallah geçer ya çok canım sıkkın...
Sizler nasılsınız?
Hayırlı cumalar olsun herkese..
Eki Görüntüle 1555329 Eki Görüntüle 1555330 Eki Görüntüle 1555331 günaydınn güzellerr..
çok yorgunumm şaftım aydı resmennn..
dün hiç oturmadım desem yeri var..
sabah amcamızın mezuniyetine gittik..öğle sonu ben işe geldim..a
akşam kv lerle yemeğe çıktık oradan arkadaşlar çağırdı bin ısrarla oraya gittik gece 12 de eve geldik..berbatımm yaniii..
bu arada hepinize hayırlı cumalar..
sizler nasılsınız..
"
canım günaydınn..
buhar mak varmı en iyi o geliyor boğazını yumuşatıyor..
yoksada suyu kaynat kaybat odaya koy oda buharlansınn..
ökürük öyle 1-2 günde geçmiyor ne yazıkki tatlım
Maskot yaaaaaa maşallah gözümde gerçekten mezuniyet olduğu hali canlandı resmen böyle bebek yüzlü bir delikanlı
Dün akşam öyle öksürmeyince öyle sevindim ki sanki geçti sandım ne kadar daha sürecek ki oy.. Balgam olması kötü oldu...
ben tutmayı deneyeceğim..
tutmadan ne olacağını bilmiyorum..
zaten maşallah artık ek gıdalara başladık...yani yiyebiliyor..
hamile iken tutmadım ondan öncekiyılda rahatsızdum çok borcum var..
Rabbim yardım eder inşş..
sütüm çok azalırsa tutmayı bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?