2014 Kasım Anneleri

2400 şimdi 7450 ben de kilo 9a bakmıyorum elbet alır sağlıklı olsun kısa kalmasın

İki yaşından sonra akranlarını yakalıyorlarmış zaten. Prematüre bile sayılmazsınız canım siz bence. Senin ve eşinin boyu kaç bilmiyorum ama kısa kalacağını düşünmüyorum. Bizim kilomuza doktor artık el koydu da o yüzden takıyorum kiloyu. Çok küçük doğduk ve gıdım gıdım kilo alıyoruz maalesef.

Çook geçmiş olsun bnm kardeşim 2aylıkken zatürre olmuş annem göğsüne mermerşahi bezleri ısıtıp sararak geçrmiş o yüzd

Kızlar bebeğiyle araba kullanan var mı?ben doğduğundan beri arkada oturdum sürekli oyalamya çalıştım şuanda anakucağında bile durmk istemiyo kucağıma alıyorum mecbur,hiç kemer de taktırmadı ztn.raporum bitti hftya seminerler başlıcak oğlumu da götürmem gerek ve 150 km yol günlük.nasıl yapıcam bilmiyorum ayna asayım diyorum görmek için ağlarsa sürekli arabayı durdurmk da olmaz alıştırabilen kendi kullanan var mı?

Ek gıda ya başladınız mı zor evet yemek işi öncelikle sağlıklı olsunlar da en kısa sürede yakalarlar inşallah ortalamayı

Gündüz girip yazamadım Teşekkürler kızlar cevap verdiğiniz için. 34ist canım ben azaldığını hissediyorum sütün ama emzik niyetine de emiyor beni uyanık oldugu her saat :) 6. Ayda 350 gr almıştı ama dr yine de başlama dedi ek gıdaya. Geç başladım. Akşam muhallebiye başlamadım mesela hala doymasa durmaz herhalde. Ikı aydır kontrole gıdemedik pazartesi inşallah bakıcaz ne durumdayız.

Ben kızımı sağarak beslemiştim emmediği için sütüm cok azdı mesela onda. Oğlum öyle bir yapıştıki. Nasip işte diyorum her bebeğin nasibi farklıymış.

ben tutmayı deneyeceğim..
tutmadan ne olacağını bilmiyorum..
zaten maşallah artık ek gıdalara başladık...yani yiyebiliyor..
hamile iken tutmadım ondan öncekiyılda rahatsızdum çok borcum var..
Rabbim yardım eder inşş..
sütüm çok azalırsa tutmayı bırakırım

Ne güzel canım bakabilecek insanların var yanında... Onun da ailesi aynı yerde kv de aynı yerde ama öyle bakacak durumda deiller.. Hayırlısı olsun tabi ki..

He ya büyükmüş aile hekiminde ultrasonla gerçi bişi görememişler minnacık bi nokta görüyorum demişler o da tuhafıma gitti o kadar büyük bebeği nasıl görmezler.. Ne kadar şanslısın canım ya annen yanında... Çok isterdim.. Öyle özledim ki..

Tabi ki zor olur canım hayırlısı artık..

Günaydın arkadaşlar...
Dün oğluma buhar pekmez tereyağ çaylar vs.. vermekten oğlumun midesi karıştı resmen.. Öksürmesiin geçsin diye yapmadığım yok.. Önünde ve arkasına havlu koydum terlettim .. Akşam çok iyiydi sabaha kadar hiç öksürmedi bile ama sabah balgamlı öksürğü bi başladı peşpeşe öksürdü... İnşallah geçer ya çok canım sıkkın...
Sizler nasılsınız?
Hayırlı cumalar olsun herkese..

azalıyo zaten artık sütler bebişlerimiz oldu 7 aylık 8 aylık olan bile var aramızda olduğu kadar artık.ama canım başla artık bence he muhallebi zorunlu değil başka şeyler verebilirsin sebze püresi yoğurt meyve falan.öle rabbim verio sonuçta herkes kendi nasibiyle gelirmiş.

günaydınn güzellerr..
çok yorgunumm şaftım aydı resmennn..
dün hiç oturmadım desem yeri var..
sabah amcamızın mezuniyetine gittik..öğle sonu ben işe geldim..a
akşam kv lerle yemeğe çıktık oradan arkadaşlar çağırdı bin ısrarla oraya gittik gece 12 de eve geldik..berbatımm yaniii..

bu arada hepinize hayırlı cumalar..
sizler nasılsınız..

"
canım günaydınn..
buhar mak varmı en iyi o geliyor boğazını yumuşatıyor..
yoksada suyu kaynat kaybat odaya koy oda buharlansınn..
ökürük öyle 1-2 günde geçmiyor ne yazıkki tatlım

Maskot yaaaaaa maşallah gözümde gerçekten mezuniyet olduğu hali canlandı resmen böyle bebek yüzlü bir delikanlı

"

canım günaydınn..
buhar mak varmı en iyi o geliyor boğazını yumuşatıyor..
yoksada suyu kaynat kaybat odaya koy oda buharlansınn..
ökürük öyle 1-2 günde geçmiyor ne yazıkki tatlım

Dün akşam öyle öksürmeyince öyle sevindim ki sanki geçti sandım ne kadar daha sürecek ki oy.. Balgam olması kötü oldu...

inş bizlerde görürüz evlatlarımızın iyi yerlerde olduğunu canım..
dün kepi takınca bende hayal ettim ne kadar güzell..

kuzum balgamı çıkarması lazım..kusarsa korkma varsın kussun balgam öyle çıkacak..
sen ılık şeyler içirmeye devam et..
aslında öksürük şurubu ventolin kullansaanız hemen attırır ama dr vermemiş işte

SÜTÜNDE HİÇ AZALMA OLMADI CANIM.
İŞYERİNDE SAĞIYOMUSUN SEN PEKİ.BEN EVDE OLSAM SÜREKLİ EMER BELKİ AZALMA OLMAZ İŞYERİNDE OLDUĞUM İÇİN MAKİNE DE ANCAK 3 4 SAATTE YAPABİLİYORUM ÇIKMAZ BİLE BELKİ ONUN İÇİN ÇOK KARARSIZIM BUNUN İÇİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…