2014 Kasım Anneleri

AY SENN PAPYONUNU YERİM BEN MAŞALLAH YAKIŞIKLISIN.
ÇOCUK NAPTI O SAATE KADAR UYUDUMU.

Canım biz orda sorduk dedik öksürük şurubu felan olsa doktor 2 yaşından önce verilmez dedi.. Ihlamur ver ılık ılık günde bir kaç defa dedi ama o zaman götürdüğümüzde böyle burnu tıkalı balgamlı değildi.. Sadece gece yatarken içmesi için bi şurup verdi o da alerjik için herhalde..

Yolun uzunmuş o kadar durur mu bilmiyorum canım benim annen en fazla 2 km dir yolun yarısında ağlamaya başlıyo inince rahatlıyo ben tek gıdecegım zaman mecburen bindiriyorum yoksa binmiyo pusetine hoş kucağımdada durmuyo arabayı hiç sevemedi benimki

canım ben sağmıyorum öpleye kadar olunca..
akşama kadar çalışsam sağardım ama..
sütümde evet azalma oldu..aslında azalma demeyelim..artık çocuklar büyüdü daha kuvvetli çekiyorlar ve hemen bitiriyorlar dolu olan sütü..
ben deneyeceğim orucu tutmayı canım artık 7 aylık oldular biraz daha ek gıda yer gece çok emer..
zaten gündür ve gece emiyor yeterli..

AY SENN PAPYONUNU YERİM BEN MAŞALLAH YAKIŞIKLISIN.
ÇOCUK NAPTI O SAATE KADAR UYUDUMU.

valla kuzum dizime yatırdım orada salladım yarımm saat kadar uyudu diyebilirim..
öple sonua annem baktı orada 1 saat uyumuş..
akşamda gezeöeye giderken yolda yarıms aat uyudu..
saat 23 dede gece uykusuna yattı..

aaa ne kadar saçma..
biz 2 aylıkken bronşit olduk ventolin öksürük şurubu kullandıl..dr lar çiğere inmedikçe vermiyorlar..inincede antibiyoiği kakalıyorlar..
dr ların yaptığımı doğru bilmiyorum ama baştan ilaç verseler ilerlemese daha iyi değilmi ya

Başladım cnm da kızıma gosterdıgım özeni gosteremiyorum sanırım cok. Meyve, yogurt, düzenli olarak yiyor. Sebzeden hoşlanmadı ama az da olsa yediriyorum.Bir de bizim yemeklerimizden tuz atmadan önce ayırıp ıkı-üç kasık veriyorum. Kahvaltı karısık sevmiyor ayrı verınce de az yıyor.

Düzene gırerız ınsallah biz de :)

Musti çok şekersin

Ne bileyim canım... Zaten balgam varsa öksürük şurubu iyi olmuyoruş balgamı atamıyormuş.. Bi geçirseydik anlamadım ki ben

Ne bileyim canım... Zaten balgam varsa öksürük şurubu iyi olmuyoruş balgamı atamıyormuş.. Bi geçirseydik anlamadım ki ben

canım bizde tam tersi oldu..
çok fena balgam vardı..öksürük şubunu verdiğimiz gün bir kustu mustafa ölye bir başgam çıktıki çocuktan o gün balgam bitti ama kuru öksürük 4-5 gün sürmüştü

benim ufaklık terleyince ekşi kokuyor sirke gibi tuhaf
yastığı da babasının yastığı gibi kokuyo ikisinin de teri aynı yaa kıskandım valla
benim en sevmediğim şeyim o yaa..terim kokuyor ne yazıkki ne yaptıysam çözüm bulamadım hergün duşa giriyorum ediyorum süreki deodorant taşıyorum yanımda..
bebeğim şükür kokmuyor babasında da yok inş ona çeker..
kız onun ekşi kokusunu sevsinlerr

Oğlum 2 gündür gece hic uyumuyo sürekli kucagimizda durmak istiyor kulağını tutuyor sebepsiz ağlıyor bugün tekrar Dr a goturcem kulağına bi baksın yavrunun ağrısı var galiba

Yaa... Acaba sormadan versek o şuruptan ne olur ki... Ventolin miydi canım.. Günde kaç kez ne kadar vermiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…