Eki Görüntüle 1555329 Eki Görüntüle 1555330 Eki Görüntüle 1555331 günaydınn güzellerr..
çok yorgunumm şaftım aydı resmennn..
dün hiç oturmadım desem yeri var..
sabah amcamızın mezuniyetine gittik..öğle sonu ben işe geldim..a
akşam kv lerle yemeğe çıktık oradan arkadaşlar çağırdı bin ısrarla oraya gittik gece 12 de eve geldik..berbatımm yaniii..
bu arada hepinize hayırlı cumalar..
sizler nasılsınız..
inş bizlerde görürüz evlatlarımızın iyi yerlerde olduğunu canım..
dün kepi takınca bende hayal ettim ne kadar güzell..
kuzum balgamı çıkarması lazım..kusarsa korkma varsın kussun balgam öyle çıkacak..
sen ılık şeyler içirmeye devam et..
aslında öksürük şurubu ventolin kullansaanız hemen attırır ama dr vermemiş işte
Yolun uzunmuş o kadar durur mu bilmiyorum canım benim annen en fazla 2 km dir yolun yarısında ağlamaya başlıyo inince rahatlıyo ben tek gıdecegım zaman mecburen bindiriyorum yoksa binmiyo pusetine hoş kucağımdada durmuyo arabayı hiç sevemedi benimkiKızlar bebeğiyle araba kullanan var mı?ben doğduğundan beri arkada oturdum sürekli oyalamya çalıştım şuanda anakucağında bile durmk istemiyo kucağıma alıyorum mecbur,hiç kemer de taktırmadı ztn.raporum bitti hftya seminerler başlıcak oğlumu da götürmem gerek ve 150 km yol günlük.nasıl yapıcam bilmiyorum ayna asayım diyorum görmek için ağlarsa sürekli arabayı durdurmk da olmaz alıştırabilen kendi kullanan var mı?
SÜTÜNDE HİÇ AZALMA OLMADI CANIM.
İŞYERİNDE SAĞIYOMUSUN SEN PEKİ.BEN EVDE OLSAM SÜREKLİ EMER BELKİ AZALMA OLMAZ İŞYERİNDE OLDUĞUM İÇİN MAKİNE DE ANCAK 3 4 SAATTE YAPABİLİYORUM ÇIKMAZ BİLE BELKİ ONUN İÇİN ÇOK KARARSIZIM BUNUN İÇİN.
AY SENN PAPYONUNU YERİM BEN MAŞALLAH YAKIŞIKLISIN.
ÇOCUK NAPTI O SAATE KADAR UYUDUMU.
Canım biz orda sorduk dedik öksürük şurubu felan olsa doktor 2 yaşından önce verilmez dedi.. Ihlamur ver ılık ılık günde bir kaç defa dedi ama o zaman götürdüğümüzde böyle burnu tıkalı balgamlı değildi.. Sadece gece yatarken içmesi için bi şurup verdi o da alerjik için herhalde..
azalıyo zaten artık sütler bebişlerimiz oldu 7 aylık 8 aylık olan bile var aramızda olduğu kadar artık.ama canım başla artık bence he muhallebi zorunlu değil başka şeyler verebilirsin sebze püresi yoğurt meyve falan.öle rabbim verio sonuçta herkes kendi nasibiyle gelirmiş.
Musti çok şekersinEki Görüntüle 1555329 Eki Görüntüle 1555330 Eki Görüntüle 1555331 günaydınn güzellerr..
akşam kv lerle yemeğe çıktık oradan arkadaşlar çağırdı bin ısrarla oraya gittik gece 12 de eve geldik..berbatımm yaniii..
sizler nasılsınız..
canım ben sağmıyorum öpleye kadar olunca..
akşama kadar çalışsam sağardım ama..
sütümde evet azalma oldu..aslında azalma demeyelim..artık çocuklar büyüdü daha kuvvetli çekiyorlar ve hemen bitiriyorlar dolu olan sütü..
ben deneyeceğim orucu tutmayı canım artık 7 aylık oldular biraz daha ek gıda yer gece çok emer..
zaten gündür ve gece emiyor yeterli..
valla kuzum dizime yatırdım orada salladım yarımm saat kadar uyudu diyebilirim..
öple sonua annem baktı orada 1 saat uyumuş..
akşamda gezeöeye giderken yolda yarıms aat uyudu..
saat 23 dede gece uykusuna yattı..
aaa ne kadar saçma..
biz 2 aylıkken bronşit olduk ventolin öksürük şurubu kullandıl..dr lar çiğere inmedikçe vermiyorlar..inincede antibiyoiği kakalıyorlar..
dr ların yaptığımı doğru bilmiyorum ama baştan ilaç verseler ilerlemese daha iyi değilmi ya
Ne bileyim canım... Zaten balgam varsa öksürük şurubu iyi olmuyoruş balgamı atamıyormuş.. Bi geçirseydik anlamadım ki ben
Musti çok şekersin
benim en sevmediğim şeyim o yaa..terim kokuyor ne yazıkki ne yaptıysam çözüm bulamadım hergün duşa giriyorum ediyorum süreki deodorant taşıyorum yanımda..benim ufaklık terleyince ekşi kokuyor sirke gibi tuhaf
yastığı da babasının yastığı gibi kokuyo ikisinin de teri aynı yaa kıskandım valla
Ayy sağol canim benimCanım başvurular dün basladi 16 haz. Kadar süresi bilgin olsun. Hayırlısı olsun simdiden.
canım bizde tam tersi oldu..
çok fena balgam vardı..öksürük şubunu verdiğimiz gün bir kustu mustafa ölye bir başgam çıktıki çocuktan o gün balgam bitti ama kuru öksürük 4-5 gün sürmüştü
Eki Görüntüle 1555329 Eki Görüntüle 1555330 Eki Görüntüle 1555331 günaydınn güzellerr..
papyonunu sevsınler onun masallah ısyan nerden aldın papyonunu bende ıstıyorum
sizler nasılsınız..
Yaa... Acaba sormadan versek o şuruptan ne olur ki... Ventolin miydi canım.. Günde kaç kez ne kadar vermiştin
Eki Görüntüle 1555364 Buda kızmdan karelerrr:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?