Şeker kız maşallahEki Görüntüle 1555364 Buda kızmdan karelerrr:))))
Eki Görüntüle 1555364 Buda kızmdan karelerrr:))))
canım sen ara sor yinede ne olur ne olmaz..
ventolin evet..
günde 1 çay kaşığı verniştik..
oyy tatlı şey seni maşallahhh..
kuzum lxw dan aldık papyon askı takım
hangı program ıle yaptın cnm cok tatlı masallahmeraba kızlar
biz bugün 7.ayımızı doldurduk..
Allah yardımcımız olsun canım iki çocuk hem zor hem daha da keyifli oluyor, çok şükür yardım eden bakanlar var. sen çalışıyormusun canımBenim oğlum da gün içinde çok emiyor anne sütü ağırlıklı besleniyor. ek gıdaya 6 aydan sınra gectık tam bir düzen oturmadı. Deniyim birkaç gün diyorum ama bakalım.
Ben de birde ıkı cocuk var. Kızımı krese devam ettirmeyi düşünüyorum bayrama kadar ama sıkılırsa gitmez. Dün gitmedi kardeşini de uyutmadı bütün gün gürültüden. Yardıma gekicek kimsem de yok. Oruçlu iken ikisiyle nasıl başedicem bilmiyorum kafam bir dünya .
Y ycl2012 sende de iki tane var cnm. Allah kolaylık versin umarım sana yardım eden birileri vardır. Tek cocuk hiç cocuk derlerdi doğruymuş gerçekten.
Picplaypost canım programn adıhangı program ıle yaptın cnm cok tatlı masallah
Bingöl?agri bingöl van:)
Ben advantan ı elimdeki egzama için kullanıyorum. Pişiğe kullanıldığını ilk defa duydum. Hatya expiali de advantan ile birlikte yazdıBizimde oldu malasef doktor sıcaktan dedi expial lipo ve advantan krem yazdı karıştırıp sürdüm iki güne toparladı Altını yıkıyorum kuruluyorum hep Islak mendil kullanma bu ara
bende spiralden korkuyorum emzirdiğim için de hap da içemiyorum
Ya adet derken dedi ki böyle rengi farklıydı ve kısa sürdü dedi doğumdan sonra böyle şeyler olur normal diye düşündüm dedi... Son adet tarihi de 31 martmış.. Baya büyük oluyor bildiğin... Öylesine bebeğin pişik kremi bitmişti eczaneye gittim de öylesine aldım gebelik testini diyor kopkoyu iki çizgi görünce çığlık atmış ağlamış ağlamış annesini aramış... vs vs... Dedim hayırlısı böyleymiş üzülme... Ya işte rahatlıktan değil de çok korkuyordum spiralden hap da kilo aldırır korkusuyla içmiyorum yoksa çoktan alıp içmeye başlamıştım...
yasmin güzel bi hap canım kilo da yapmıyo bildiğim kadarıyla emziriyomusun pekiAnladım ayy benimde bu ayki adetim çok az oldu normalde çok yogun oluyrdm hap kullandgm için ondandr diye düşündüm bende alıp yapayım bari şuan adet düzeni olmadıgı için risk çok malesef, valla Allahtan öğrenmiş yaa daha geç öğrense daha zor olurdu Allah yardım eder ama zor gerçekten, canım bende hap kilo aldryr diye içmk istemyrdm ama 1 ay oldu ikinciye başladım şimdi yasmin kullanyrm şuan kilo yapmadı bakalım denemeye devam sende al istersen dene bi
canım primanın beyazı yeşilinden daha iyi pişik kremli bide uni nin saf su ve pamuk yerine pembe renkte pişik kremli olanını kullan benceMerhba sevgili anneler nasilsnz aktif takip edemesem de hepinizi seviyor ve okumaua calsyrm oglum malesf psik oldu makati cevresi kirmizi ve isilik olmus gibi kabarmis cok dikkt etmeme ragmen dogumdn itibaren islak pamuk mendil kullndim simdi de hava isindigi icin yikiyrm nasil oldu anlmdim pisik kremi her zamn kullndim pebanthol.ve popolin simdi ilerleyince eczaci desitin adli bi krem onermis dunden itibaren kullnmya basldim var mi icinizde kullnp da iyi sonuc alan bu arada kendi bahcemizin urunu olan zeytinyagini da poposuna suruyrm umarim fayda eder yoksa dr yolu gozukuyr sanirsambu arada bez olarak prima aktif kullniyrm islak mendil hep unininsaf su ve pamuk olaniydi bi ara markete klmdgi icin esim primanin beyazini almsti acaba oda bir neden olabilir mi diyrm tum bebislere saglik sihat diliyrm.hepinzi opuyrm hyrli gunler...
HAVA ÇOK SICAK OLURSA GİYDİRİYORUM CANIM BENKızımın agzının kenarları isilik gıbı olduya cok tükürüyo ondanmı acaba. Bırde cok terlıyo sacları ıslanıyo resmen . Tek kat gıydryrm Kısa kolluya cesaret edemıyorum henüz. Geçenler varmı.
Picplaypost canım programn adı
Masallah cok tatli:)Eki Görüntüle 1555364 Buda kızmdan karelerrr:))))
Ben advantan ı elimdeki egzama için kullanıyorum. Pişiğe kullanıldığını ilk defa duydum. Hatya expiali de advantan ile birlikte yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?