2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar evde değilim aşı takvimine bakamyrm pnomökok aşısı 6. ayda yapılan aşı mı ??

Daha önce yazmıştım bebegime zaturre teshisi kondu diye. 6. Ay aşısını da geç olmuştuk. Oglumun gnel durumuna bakilirsa gayet iyi. Ates yok halsizlik istahsizlik yok. Sadece öksürüyo ve burnu akiyo asiri degil oda. acaba asiyla ilgili olabilir mi diye aklima geldi şimdi Size bir sorayim dediMdi ama... :/

Allah yardımcımız olsun canım iki çocuk hem zor hem daha da keyifli oluyor, çok şükür yardım eden bakanlar var. sen çalışıyormusun canım

Çalışıyorum normalde cnm belediyedeyim. ücretsiz izin aldım. Şimdilik idare ediyoruz tek maaş ama zor işte. İki taneyle gözüm yemiyor şu an çalışmayı. Kızıma bı akrabamız kendı evinde bakmıştı. Oğlum nolucak bilmiyorum bakarsa da buyuk bırakmak istiyorum biraz 1 yaş olsun en azından. Kızımı da öyle bırakmıştım.bakalım kimseyi bulsmazsak gıvenilir ıkı sene ücretsiz kullanıcam herşeyimi kısıp.

cok gecmis olsun yavruna. insallah cabucak iylesir. bence asiyla alakali deyildir.

iyi canım ya ücretsiz izin almışsın.bende belediyedeyim ama taşeron firma elemanı olarak çalışıyorum 9 yıldır sen kadrolumusun cnm

Pişik değilmiş zaten sıcaktan olmuş iki üç kere sürdüm hemen geçirdi kollarında da vardı aynısı iyi geldi
carputi omleti nasıl yediriyorsun Yaman a ezip mi veriyorsun elinle yada çatalla ...bu kadar katı gıda hiç vermedim disleri yok diye.ezebiliyor mu yaman?Kahvaltıda inatlasıyor bu aralar eline versem bir iki ısırıyor sonra hopp asağı değisik olsun diye omlet deniycem.

carputinin ecenki yeeilsoganli omlet tarifini yapyim yemisti kizim elimle veriyorum ben kucuk kuuck kkuuckoparip sonrada ihlamur iciriyorum seninki buyuk daha rahat yutar bencee

carputinin ecenki yeeilsoganli omlet tarifini yapyim yemisti kizim elimle veriyorum ben kucuk kuuck kkuuckoparip sonrada ihlamur iciriyorum seninki buyuk daha rahat yutar bencee
ıhlamuru nasıl yapıyosunuz posette olanlardan değildir büyük ihtimalle biz demlikte yaparken ilk demlediğimizi dökeriz sonrakileri içeriz bu da öyle mi?ıhlamur da hiç vermedim babamız karsı

iyi canım ya ücretsiz izin almışsın.bende belediyedeyim ama taşeron firma elemanı olarak çalışıyorum 9 yıldır sen kadrolumusun cnm

Evet cnm. Ben de 10 yıl önce şirket üzerinden başladım iki yıl öyle, 6 yıl sözleşmeli çalıştım sonra da atandık şükür. İnşallah sana da nasip olur.

benim kizim kucagima aldigimda, yaninda izandigim zaman yanagima emecekmis gibi yapib kendini cekib guluyo.qaliba öpmeyi öğreniyo.

Dr a gittik yine biz bi iyileşme olmamış ilaçları düzgün kullanmamıza rağmen antibiyotikle peditusu değiştirdi başka iki şurup verdi yavrum kaç gundur harap oldu başta versene su ilaçları yanı bu Dr lari bazen anlamıyorum

ıhlamuru nasıl yapıyosunuz posette olanlardan değildir büyük ihtimalle biz demlikte yaparken ilk demlediğimizi dökeriz sonrakileri içeriz bu da öyle mi?ıhlamur da hiç vermedim babamız karsı
valla cnm bı cezve kaynamıs ıcme suyunu, sondurup bı tutam ıhlamur koyup demlemeye bırakıyoruz
kucuk su kabına koyuyoruz kahvaltıda ıcıyor, bıde oyle bı ıcıyor kı, bosunu bırakıyor, doldur bı tane daha der gıbı yıne ıstıyor

cok sevıyor bızımkı ıhlamuru

kahvaltıda, labne, pekmez, yumurta sarısıı yıyor, yumurta koyup agzına ıhlamur verıyorum agzında yumurta yumusamıs oluyor, ıhlamuru ıcerken bazen puskurtuyor kabın ıcı yumurta doluyor puhaha

baska kahvaltı tarıfı denemedım

genelde bakıyorum hep karısımlar var, bılemedım bende
tavsıyelere acıgım
sıkıldım aynı seylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…