2014 Kasım Anneleri

Slm kizlar valla bu oglani anlamiyrum yanlis anlamyin beni herseyi yiyor saatli uyuyr yiyor herseyi inanilmaz duzenli yani hatta 1.5 saat uyanik ardina uyuyo gunduzde gecede aksam uykusu 7den sonra basliyo emiyr ama uyanik kalmiyo 6 ya 7ye kadar ama tek sorun kgsu herkes sasriyo yedigine k7m gorse masallh diyr cok yiyr dio bi kase herseydn dogm ks 2400 simdi 7.500 bu ay 500gr alms okadar yemesine ragmen evett coook hareketli bi cocuk ama az degilmi sizce cok sukur bi hastligi yok diye teselli ediyrm ama yinede uzulmyr degilim ayrca hic mama yemedi hep emiyo biberon almiyr zaten herseyide vitaminli inanyrm buna baligi koy tavgu eti herseyide organik o derece yani

ıhlamuru nasıl yapıyosunuz posette olanlardan değildir büyük ihtimalle biz demlikte yaparken ilk demlediğimizi dökeriz sonrakileri içeriz bu da öyle mi?ıhlamur da hiç vermedim babamız karsı
Canımm bence omleti verebilirsin yiyebîlir yani büyüdüler artık yutmayı öğrenmeleri lazım, ben elimle küçük küçük veriyrm diliyle evirip çevirîyor ezip yutuyor tabi bende elimle azcık ezîp veryrm

ikea antilop aldık minderi sayesinde oturmayı öğrendi nerdeyse iki aydır oturuyor son 3haftadır orda güzel yemeye de başladı. Bu arada oğlun nasıl oldu sünnet olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım korkulacak bişey yokmuş çok şükür doktor eliyle sıyırarak açtı yapışıklığı ben de sürekli arıyorum evde bi daha olmasn diye miniğimin canı acıdı ağladı asagidaki ameliyat olmasına gerek yokmş çok şükür :)

Yumurtanın sadece sarısınımı koyuyorsun omlete bide neler katıyorsun

Canim daha ağır ilaçlardır. Çocuğuna boşu boşuna ağır ilaç vermek istememistir başta.

ıhlamuru nasıl yapıyosunuz posette olanlardan değildir büyük ihtimalle biz demlikte yaparken ilk demlediğimizi dökeriz sonrakileri içeriz bu da öyle mi?ıhlamur da hiç vermedim babamız karsı
kayinvalİdem getrmisti kendi bahcesinde var ihlamur ağacı kaynamis suya atiyorum 5dakbekliyo okadar İBRahim saraçoğlu kaynatmayin demleme yaparken diyor

Yumurtanın sadece sarısınımı koyuyorsun omlete bide neler katıyorsun
Evet sadece sarısını koyuyorum, bazen lor peyniri koyuyorum , bazen peynir yeşil soğan dere otu, bazende kabagı biraz suda haşlıyorum sonra tavada az yagda bir iki çevirip yumurtayı koyuyorum arkAlı önlü pişiriyorum oda güzel oluyor ben başka türlü sebze yediremiyrm yoksa

Elinle minik minik kopar yedir ezer ya damağıyla işine gelenleri valla öyle bi yiyorlar ki bu sapılar

Sağol canım bende Omlet yapmaya bugün başladım ve sebze koymak aklıma gelmemişti

Gercekten miii.. Cook sevindim canim masallah yigite.. Gelisimi pek bi hizli ilerliyor..
Evet canım çok şükür aslında bu aylarda tekrarlayan heceli kelimeleri söyleyebilrler artık geç bile kaldık yani biz, sürekli mama dede baba diye söylüyrdm onunla konuşurken sonunda birini söyledi şükür Çok komik oluyor ama yaa çok güzel bişey darısı size

Biz de 34. haftada doğduk . Geçen ay 64 cm'dik. Ben şu anda boydan ziyade kilosuna üzülüyorum kızımın. Geçen ay 5620 gramdık. 1680 gram doğdu.Oğlun kaç kilo doğmuştu ve şimdi kaç kilo ?
Biz 32. Haftada dogduk gecen ay 64 cm dim6700 gr.yedi ay bitti 10 haziranda.sali kontrol var bakalim ne olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…