Yok canım enzirmiyorum sütüm yok malesef:-(yasmin güzel bi hap canım kilo da yapmıyo bildiğim kadarıyla emziriyomusun peki
Canımm bence omleti verebilirsin yiyebîlir yani büyüdüler artık yutmayı öğrenmeleri lazım, ben elimle küçük küçük veriyrm diliyle evirip çevirîyorıhlamuru nasıl yapıyosunuz posette olanlardan değildir büyük ihtimalle biz demlikte yaparken ilk demlediğimizi dökeriz sonrakileri içeriz bu da öyle mi?ıhlamur da hiç vermedim babamız karsı
Evet canım korkulacak bişey yokmuş çok şükür doktor eliyle sıyırarak açtı yapışıklığı ben de sürekli arıyorum evde bi daha olmasn diye miniğimin canı acıdı ağladı asagidaki ameliyat olmasına gerek yokmş çok şükür :)ikea antilop aldık minderi sayesinde oturmayı öğrendi nerdeyse iki aydır oturuyor son 3haftadır orda güzel yemeye de başladı. Bu arada oğlun nasıl oldu sünnet olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
aynen benim egzamama da çok iyi geliyor. geçmiş olsun size de.Pişik değilmiş zaten sıcaktan olmuş iki üç kere sürdüm hemen geçirdi kollarında da vardı aynısı iyi geldi
Hayırlı olsun. çok sevindim. bizim tercihlerimizde de vardı ağrı. yazdıklarınızın arasında en iyisi gibi. güle güle gidin.Agri cnm
Yumurtanın sadece sarısınımı koyuyorsun omlete bide neler katıyorsunCanımm bence omleti verebilirsin yiyebîlir yani büyüdüler artık yutmayı öğrenmeleri lazım, ben elimle küçük küçük veriyrm diliyle evirip çevirîyorezip yutuyor tabi bende elimle azcık ezîp veryrm
Canim daha ağır ilaçlardır. Çocuğuna boşu boşuna ağır ilaç vermek istememistir başta.Dr a gittik yine biz bi iyileşme olmamış ilaçları düzgün kullanmamıza rağmen antibiyotikle peditusu değiştirdi başka iki şurup verdi yavrum kaç gundur harap oldu başta versene su ilaçları yanı bu Dr lari bazen anlamıyorum
kayinvalİdem getrmisti kendi bahcesinde var ihlamur ağacı kaynamis suya atiyorum 5dakbekliyo okadar İBRahim saraçoğlu kaynatmayin demleme yaparken diyorıhlamuru nasıl yapıyosunuz posette olanlardan değildir büyük ihtimalle biz demlikte yaparken ilk demlediğimizi dökeriz sonrakileri içeriz bu da öyle mi?ıhlamur da hiç vermedim babamız karsı
Evet sadece sarısını koyuyorum, bazen lor peyniri koyuyorum , bazen peynir yeşil soğan dere otu, bazende kabagı biraz suda haşlıyorum sonra tavada az yagda bir iki çevirip yumurtayı koyuyorum arkAlı önlü pişiriyorum oda güzel oluyor ben başka türlü sebze yediremiyrm yoksaYumurtanın sadece sarısınımı koyuyorsun omlete bide neler katıyorsun
carputi omleti nasıl yediriyorsun Yaman a ezip mi veriyorsun elinle yada çatalla ...bu kadar katı gıda hiç vermedim disleri yok diye.ezebiliyor mu yaman?Kahvaltıda inatlasıyor bu aralar eline versem bir iki ısırıyor sonra hopp asağı değisik olsun diye omlet deniycem.
Gercekten miii.. Cook sevindim canim masallah yigite.. Gelisimi pek bi hizli ilerliyor..Yiğit'in ilkkelimesi en nefret ettiği şey oldu' Maammaa' Maşallah oğlumaaa
Sağol canım bende Omlet yapmaya bugün başladım ve sebze koymak aklıma gelmemiştiEvet sadece sarısını koyuyorum, bazen lor peyniri koyuyorum , bazen peynir yeşil soğan dere otu, bazende kabagı biraz suda haşlıyorum sonra tavada az yagda bir iki çevirip yumurtayı koyuyorum arkAlı önlü pişiriyorum oda güzel oluyor ben başka türlü sebze yediremiyrm yoksa
Evet canım çok şükürGercekten miii.. Cook sevindim canim masallah yigite.. Gelisimi pek bi hizli ilerliyor..
Biz 32. Haftada dogduk gecen ay 64 cm dim6700 gr.yedi ay bitti 10 haziranda.sali kontrol var bakalim ne olacakkBiz de 34. haftada doğduk . Geçen ay 64 cm'dik. Ben şu anda boydan ziyade kilosuna üzülüyorum kızımın. Geçen ay 5620 gramdık. 1680 gram doğdu.Oğlun kaç kilo doğmuştu ve şimdi kaç kilo ?
Ben dun eczneden ihlamur sordum polenli oldugu icin alerji yapabilir verme dediiıhlamuru nasıl yapıyosunuz posette olanlardan değildir büyük ihtimalle biz demlikte yaparken ilk demlediğimizi dökeriz sonrakileri içeriz bu da öyle mi?ıhlamur da hiç vermedim babamız karsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?