Cnim tesekkur ederim ilk.dogdugunda prima beyaz kullaniyrdum fakat sonra pahalı gelince yesile döndüm.beyazdan da cok memnundum fakat pahalı istecanım primanın beyazı yeşilinden daha iyi pişik kremli bide uni nin saf su ve pamuk yerine pembe renkte pişik kremli olanını kullan bence
Bende sabahlari biskuvilerini ıhlamur da ezip iciriyorum. Bayagi seviyo hatta sade su ile yapinca istemiyor. Ben 3 ayliken ishal olmuştu ilk o zmn vermistim dr önerisi ile. Su kaybi olmasin diye gun içinde demleyip veriyordum. Ek gidaya baslayinca vermeye tekrar basladim. Her zmn vermiyorum ve cok demlemiyorum genede ne olur ne olmaz.ıhlamuru nasıl yapıyosunuz posette olanlardan değildir büyük ihtimalle biz demlikte yaparken ilk demlediğimizi dökeriz sonrakileri içeriz bu da öyle mi?ıhlamur da hiç vermedim babamız karsı
amin insallah canim.. Ya ben hic tekrarlamiyorum soylemiyorum bir sey sonra da soylesin diye bekliyorumEvet canım çok şüküraslında bu aylarda tekrarlayan heceli kelimeleri söyleyebilrler artık geç bile kaldık yani biz, sürekli mama dede baba diye söylüyrdm onunla konuşurken sonunda birini söyledi şükür Çok komik oluyor ama yaa çok güzel bişey darısı size
saol canmmhangı program ıle yaptın cnm cok tatlı masallah
ben kullanıyorum canımmKızlar bebeğiyle araba kullanan var mı?ben doğduğundan beri arkada oturdum sürekli oyalamya çalıştım şuanda anakucağında bile durmk istemiyo kucağıma alıyorum mecbur,hiç kemer de taktırmadı ztn.raporum bitti hftya seminerler başlıcak oğlumu da götürmem gerek ve 150 km yol günlük.nasıl yapıcam bilmiyorum ayna asayım diyorum görmek için ağlarsa sürekli arabayı durdurmk da olmaz alıştırabilen kendi kullanan var mı?
Yiğit'in ilkkelimesi en nefret ettiği şey oldu' Maammaa' Maşallah oğlumaaa
Gunaydın cnm. Bızımde gezmemiz hafta içi mlsf otuzden haftasonunu hiç sevmıyorum ben. Sen neden cıkamıyosun cnm. kapıda falan tur atın bız arada yapıyoruz.gunaydın annısler herkese bol gulucuklu cok gezmelı guzel hafta sonları olsun bızım dısarı cıkmamız bı hayal artıkbebısımı gezdıremıyoorum hıc
gunaydın annısler herkese bol gulucuklu cok gezmelı guzel hafta sonları olsun bızım dısarı cıkmamız bı hayal artıkbebısımı gezdıremıyoorum hıc
Gunaydın cnm. Bızımde gezmemiz hafta içi mlsf otuzden haftasonunu hiç sevmıyorum ben. Sen neden cıkamıyosun cnm. kapıda falan tur atın bız arada yapıyoruz.
canım bn burayı hıc tanımıorum esımde gece gunduz calışıo zaten bazen oturup konusuyorum bu cocugun dısarı cıkıp hava almaya ıhtıyacı var dıe cocuk evde bunalıo artık bızımkının kafaya dank ederse bı cıkarıyo kendısı tam bı ıs kolık de sureklı her konuda uyarmam gerkıo yapması gerekenlerıGunaydın cnm. Bızımde gezmemiz hafta içi mlsf otuzden haftasonunu hiç sevmıyorum ben. Sen neden cıkamıyosun cnm. kapıda falan tur atın bız arada yapıyoruz.
Biz 32. Haftada dogduk gecen ay 64 cm dim6700 gr.yedi ay bitti 10 haziranda.sali kontrol var bakalim ne olacakk
Günaydın bu son hafta bnm oğlum bikaç sakarlık yaptı otururken yumuşak zeminden kurtulup yan düştü kumandayı gözüne çarptı oynarken ağladı tabi bende direk aldım bnm kıyamadığımı görünce herşeye mızırdanıp dediğini yaptırmya çalışıyo şuan arabada da öyle oturttuğm anda başlıyo ağlamya dayanamayp alıyorm kucağıma.bu annelrin çocuklarını parmağında oynatmasına kızardım demekki öyle olmuyomuş bide okul öncesi öğretmnyim şunu anladım çocukların kendi fıtratında karakteri var bazı konularda ne yaparsan yap o seni yönlendiriyo.kemerini takıp kucağıma almamak için gayret göstericem dayanablrsemben kullanıyorum canımm
pusetin önünde kemer geçicek yeri var onunla sabitliyorum..gerçi çokda uzun yolculuk yapmadık ama sorun olmadı
arabada kucağına alma bence..sonra pusette yada oto koltuğunda oyurtamazsın
bızde salıdan salıya dışarı cıkıyoruz Ama ondada cogu zamanı arabada yolda geçıyo. Genelde karşıya ailemın yanına gıdıyoruz. E yıne eve gıdıyoruz yanı. Otarafa gıtmedıgımz zamanda eşimin mutlaka bır işi çıkar alışverışı falan yaparz yıne ev kapanırız. Bızım durumumuzda pek iç açıcı degıl yanı. Arada markete falan gıdıyorum kızımla oda en fazla 10 dk. Yada balkonda oturuyoruz. E en üst kattayız cocugum yıne başkalarını gormuyocanım bn burayı hıc tanımıorum esımde gece gunduz calışıo zaten bazen oturup konusuyorum bu cocugun dısarı cıkıp hava almaya ıhtıyacı var dıe cocuk evde bunalıo artık bızımkının kafaya dank ederse bı cıkarıyo kendısı tam bı ıs kolık de sureklı her konuda uyarmam gerkıo yapması gerekenlerı
Seni çok iyi anlıyorum canım bu durum çok canımı sıkıyor bugun söyledim biz ank ya evimize gidelim sen burada kal arada gelirsin diye en azından orda istediğim gibi gider gelirim yanı onu da kabul etmiyor bilmiyorum ne olacakbızde salıdan salıya dışarı cıkıyoruz Ama ondada cogu zamanı arabada yolda geçıyo. Genelde karşıya ailemın yanına gıdıyoruz. E yıne eve gıdıyoruz yanı. Otarafa gıtmedıgımz zamanda eşimin mutlaka bır işi çıkar alışverışı falan yaparz yıne ev kapanırız. Bızım durumumuzda pek iç açıcı degıl yanı. Arada markete falan gıdıyorum kızımla oda en fazla 10 dk. Yada balkonda oturuyoruz. E en üst kattayız cocugum yıne başkalarını gormuyo
Canim sen al cikyaa cok iyi geliyo ben sabah uykusuundan sonra hemen cikariyorum disardan gelip yemeigini yediroyorum nerde yesillik agaclik park var goturuyoum biraz salliyorum hosuna gidiyo:)canım bn burayı hıc tanımıorum esımde gece gunduz calışıo zaten bazen oturup konusuyorum bu cocugun dısarı cıkıp hava almaya ıhtıyacı var dıe cocuk evde bunalıo artık bızımkının kafaya dank ederse bı cıkarıyo kendısı tam bı ıs kolık de sureklı her konuda uyarmam gerkıo yapması gerekenlerı
bende suan istediğini yapma taraftariyim bende asla yapmam diyodumda hic oyle degilmis:)neyi.merak etse veriyorum eline dokunduruyorum merakını gidersinkki ilerde zarar vermzGünaydın bu son hafta bnm oğlum bikaç sakarlık yaptı otururken yumuşak zeminden kurtulup yan düştü kumandayı gözüne çarptı oynarken ağladı tabi bende direk aldım bnm kıyamadığımı görünce herşeye mızırdanıp dediğini yaptırmya çalışıyo şuan arabada da öyle oturttuğm anda başlıyo ağlamya dayanamayp alıyorm kucağıma.bu annelrin çocuklarını parmağında oynatmasına kızardım demekki öyle olmuyomuş bide okul öncesi öğretmnyim şunu anladım çocukların kendi fıtratında karakteri var bazı konularda ne yaparsan yap o seni yönlendiriyo.kemerini takıp kucağıma almamak için gayret göstericem dayanablrsem
ben tutmayı deneyeceğim..
tutmadan ne olacağını bilmiyorum..
zaten maşallah artık ek gıdalara başladık...yani yiyebiliyor..
hamile iken tutmadım ondan öncekiyılda rahatsızdum çok borcum var..
Rabbim yardım eder inşş..
sütüm çok azalırsa tutmayı bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?