2014 Kasım Anneleri

Canim benim eşim Erzincanlı geçen yaz gittik orda da gezilecek yerler var esin işinden biraz zaman ayırırsa eksi şu diye bi yer var piknik alanı güzel bi yer.selalesi var orda da piknik yapılıyor hani bu tarz yerlere goturse sizi içiniz açılır .bakırcılar çarşısı var yer altında.sonra eski adı vasgirt te Yeni adı aklıma gelmiyor burda güzel yemek yiyebileceginiz yerler var aklında bulunsun sonuçta ilk defa gittigin gecici kaldigin bı daha belki gelmeyeceğin bi şehirdesin her şehrin kendine has yerleri var görmek Güzeldir.

Kızımı hiç parka gıturmedm. Götursemmı. Salıncaga oturabılırmiki bilmıyorum. Eşimde daha ne parlı cok ufak dıyıp duruyo. Sizce goturimmi evin hemen yannda var. Bugun dışarı cıkarmayı düşünüyodum zaten

Canim orada onu oyalamaya çalış dikkatini başka yerlere vermesinj sağla bence. Ben karsisinda saklabanlik yapiorum bildiğin şarkılar söylüyorum ama istedigini degil onun için iyi olani yapmaya çalışıyorum

Canim götür bence. Benim elimde olsa çoktan bindirmistim. Hergun dışarı cikariyotum ama bir türlü oyun parkina goturemiyorum gün içinde ne kadar serseri varsa orada ve benden baska oraya giden yok sanki. Tek başıma alamıyoruum bu yüzden.

Söylediğin yerleri hemen tek tek sayıcm canım ona bakalım ben kavga edip surat asmadan kıpırdamaz yerinden

Canm bende o parkn onunden gectım sadece hıc içine gırmedm umarım sakindirki hiç zannetmıyorum. Baktım bana gore degıl dönerım napim

evinin yaninda varsa ne guzel.ben hep goturuyorum. 4. ayindanda salincakda aliyorum.cok hosuna gidiyo.biraz daha buyusun kucuk bebekler icin kaydiraklar var.orda kaydiricam.

Canim orada onu oyalamaya çalış dikkatini başka yerlere vermesinj sağla bence. Ben karsisinda saklabanlik yapiorum bildiğin şarkılar söylüyorum ama istedigini degil onun için iyi olani yapmaya çalışıyorum
Tipimi bi görsen girmedğim şekil kalmıyo şarkılar oyunlar ne kucaamda duruyo ne koltuğunda savaş veriyoruz bide sıcak oy ki oy:)) neyse oturur herlde rayına

Malasef canım esenyurt olukta sakin bi park bulmak çok zor
Aynen canmya en üst kattaym yıne sesten duramıyorum. Ikı senedr burdaym gelde bana sor ne insanları ne baska bişeyı hiç bana gore degıl. Bıan once evı satsakta gıtsek şurdan allahn izniyle. Cocugumu asla burda buyutmk istemıyorum

Slm kizlar valla bende gotryrm parka evimin yani basinda cokda guzel oluyo hem butn ailem burda hep beraber parkta bulusyrz tum yegenler ablalr ama en erkn kalkan ben oluyrm 1.5 saat kalabiliyrm uykusu gelince bebk arabasinda uyumuyr mecbur eve geliyrm benm herifdede is yok ben cikartyrm kuzumu

Hele az once aradm agzima ne geldiyse soyledim c.tesi pazar evde arkadslari 11de aryo gel die evin burda kahve keyfi cikti simdide once hicc cikmazdi disari.dedimki biraz bekle cocugun odasini temizlcm toz icinde dinlemedi gitti arkasina agliyr artik agladi susmadi gideli 5dk olmustu aradm aglamasini dinlettm begendinmi yaptgini dedim hemen geldi bakti cocuga bende isimi yaptm benim oglanda asiri babaya duskun anneyi ahh edelim diyo koluma yuzume sap sap indiriyo essek sipasi aksama kadar ben bakim babayi gorunce yuzume bakmiyr

S.A guzel anneler hepinize iyi h.sonlari hepiniz meleklerinizle iyisinzdir insAlh bugun dra gittik oglumun sunnet olmasi gerekiyormus 5.5 aylik.su an pipi deligi az acikmis ileride kapanabilir ve enfk.yaratrmis hemen olmasi gerek dedi burada sunnet olan bebislermz vardi nasil bir surec acaba ? canlari cok yaniyr mu insAlh biz de hyrli bir sekilde atlatirz ben biraz korkuyrm.acikcasi Alh tum bebeklere saglik versin...

Arkadaşlar dün doktora gittik herşey şimdilik yolunda kızımın hemen pişik oluyor poposunu yıkama ile falan geçiriyorum ama koktuk altı, boynu,geçmiyordu. Bi de Kulaklarının arkası çok kaşınıyor ben fişten sanıyordum meğer cilt tipi ütopik mi ne öyle bişey dedikuruluktan oluyormuş semabed baby en iyisi imiş bu cilt tipi için. Ek gıda için ise mutlaka bezelye ve taze fasulye ekle dedi kabak-havuç karışımına çok faydalıynış özellikle bezelye. Benim gibi bilmeyenler varsa işinize yarar belki

Bu arada ebebekten mesaj geldi mi sizlere de? Zam gelecekmiş 23hazirsn sonrası çok şeye ihtiyacınız olan şeyleri şimdiden alın bence

Bu arada ebebekten mesaj geldi mi sizlere de? Zam gelecekmiş 23hazirsn sonrası çok şeye ihtiyacınız olan şeyleri şimdiden alın bence

BANA MSJ GELMEDİ AMA 9,99 DAN Bİ SÜRÜ KIYAFET ALDIM OĞLUŞUMA ÖLE GÜZEL SLOPET LER VARKİ BAYILDIM:):)

bebeklere tuvalet egitimini ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz? ben uc gundur yavastan basladim.artik kakasini tuvalete yaptiriyorum.yarim saat bezsiz sakliyorum.cis yaptiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…