Canim benim eşim Erzincanlı geçen yaz gittik orda da gezilecek yerler var esin işinden biraz zaman ayırırsa eksi şu diye bi yer var piknik alanı güzel bi yer.selalesi var orda da piknik yapılıyor hani bu tarz yerlere goturse sizi içiniz açılır .bakırcılar çarşısı var yer altında.sonra eski adı vasgirt te Yeni adı aklıma gelmiyor burda güzel yemek yiyebileceginiz yerler var aklında bulunsun sonuçta ilk defa gittigin gecici kaldigin bı daha belki gelmeyeceğin bi şehirdesin her şehrin kendine has yerleri var görmek Güzeldir.Seni çok iyi anlıyorum canım bu durum çok canımı sıkıyor bugun söyledim biz ank ya evimize gidelim sen burada kal arada gelirsin diye en azından orda istediğim gibi gider gelirim yanı onu da kabul etmiyor bilmiyorum ne olacak
Canim orada onu oyalamaya çalış dikkatini başka yerlere vermesinj sağla bence. Ben karsisinda saklabanlik yapiorum bildiğin şarkılar söylüyorum ama istedigini degil onun için iyi olani yapmaya çalışıyorumGünaydın bu son hafta bnm oğlum bikaç sakarlık yaptı otururken yumuşak zeminden kurtulup yan düştü kumandayı gözüne çarptı oynarken ağladı tabi bende direk aldım bnm kıyamadığımı görünce herşeye mızırdanıp dediğini yaptırmya çalışıyo şuan arabada da öyle oturttuğm anda başlıyo ağlamya dayanamayp alıyorm kucağıma.bu annelrin çocuklarını parmağında oynatmasına kızardım demekki öyle olmuyomuş bide okul öncesi öğretmnyim şunu anladım çocukların kendi fıtratında karakteri var bazı konularda ne yaparsan yap o seni yönlendiriyo.kemerini takıp kucağıma almamak için gayret göstericem dayanablrsem
Canim götür bence. Benim elimde olsa çoktan bindirmistim. Hergun dışarı cikariyotum ama bir türlü oyun parkina goturemiyorum gün içinde ne kadar serseri varsa orada ve benden baska oraya giden yok sanki. Tek başıma alamıyoruum bu yüzden.Kızımı hiç parka gıturmedm. Götursemmı. Salıncaga oturabılırmiki bilmıyorum. Eşimde daha ne parlı cok ufak dıyıp duruyo. Sizce goturimmi evin hemen yannda var. Bugun dışarı cıkarmayı düşünüyodum zaten
Söylediğin yerleri hemen tek tek sayıcm canım ona bakalım ben kavga edip surat asmadan kıpırdamaz yerindenCanim benim eşim Erzincanlı geçen yaz gittik orda da gezilecek yerler var esin işinden biraz zaman ayırırsa eksi şu diye bi yer var piknik alanı güzel bi yer.selalesi var orda da piknik yapılıyor hani bu tarz yerlere goturse sizi içiniz açılır .bakırcılar çarşısı var yer altında.sonra eski adı vasgirt te Yeni adı aklıma gelmiyor burda güzel yemek yiyebileceginiz yerler var aklında bulunsun sonuçta ilk defa gittigin gecici kaldigin bı daha belki gelmeyeceğin bi şehirdesin her şehrin kendine has yerleri var görmek Güzeldir.
Canm bende o parkn onunden gectım sadece hıc içine gırmedm umarım sakindirki hiç zannetmıyorum. Baktım bana gore degıl dönerım napimCanim götür bence. Benim elimde olsa çoktan bindirmistim. Hergun dışarı cikariyotum ama bir türlü oyun parkina goturemiyorum gün içinde ne kadar serseri varsa orada ve benden baska oraya giden yok sanki. Tek başıma alamıyoruum bu yüzden.
Malasef canım esenyurt olukta sakin bi park bulmak çok zorCanm bende o parkn onunden gectım sadece hıc içine gırmedm umarım sakindirki hiç zannetmıyorum. Baktım bana gore degıl dönerım napim
evinin yaninda varsa ne guzel.ben hep goturuyorum. 4. ayindanda salincakda aliyorum.cok hosuna gidiyo.biraz daha buyusun kucuk bebekler icin kaydiraklar var.orda kaydiricam.Kızımı hiç parka gıturmedm. Götursemmı. Salıncaga oturabılırmiki bilmıyorum. Eşimde daha ne parlı cok ufak dıyıp duruyo. Sizce goturimmi evin hemen yannda var. Bugun dışarı cıkarmayı düşünüyodum zaten
Tipimi bi görsen girmedğim şekil kalmıyo şarkılar oyunlar ne kucaamda duruyo ne koltuğunda savaş veriyoruz bide sıcak oy ki oy:)) neyse oturur herlde rayınaCanim orada onu oyalamaya çalış dikkatini başka yerlere vermesinj sağla bence. Ben karsisinda saklabanlik yapiorum bildiğin şarkılar söylüyorum ama istedigini degil onun için iyi olani yapmaya çalışıyorum
Aynen canmya en üst kattaym yıne sesten duramıyorum. Ikı senedr burdaym gelde bana sor ne insanları ne baska bişeyı hiç bana gore degıl. Bıan once evı satsakta gıtsek şurdan allahn izniyle. Cocugumu asla burda buyutmk istemıyorumMalasef canım esenyurt olukta sakin bi park bulmak çok zor
Bu arada ebebekten mesaj geldi mi sizlere de? Zam gelecekmiş 23hazirsn sonrası çok şeye ihtiyacınız olan şeyleri şimdiden alın bence
masallahh oturuyor ne güzelEki Görüntüle 1556477 İlk park maceramız başarıyla sonuçlandı kızım coştu resmen. Butun cocuklar kızıma salıncakta yer verdı bu ıyı oldu bıZim için
Benımkıde yıkılıyo canm. Bende ilk kez goturdum cok mutlu oldu hergun cıkartrm inşmasallahh oturuyor ne güzel
ben daha cesaret edemiyorum hala tam oturamaz durumda destek olmadan yıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?