Benimkininde citliyo ayaklari dizleri kollari bile sanki heryerinden ses geliyo bazencanim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda tedaviniz biter canim.. Ya benim kizim da yere hic basmiyor hemen bukuluveriyor ben bastirmaya ayakta tutmaya fln calisinca anlamadim ki korktum simdi..
Gunaydin kizlar oglum artik net oturuyor desteksiz 3 5 dk duruyo sonra devriliyo :))) sizeee sabh pozu verelim sac bass darmadaginik:)))
bizde oluyordu canım..Kızlar ya benim oğlumda kizariklik oluyo farklı yerlerinde. Kizarip ortasinda sivilce gibi birsey çıkıyor. Birkac saate kizariklik geçiyor ama ortadaki sivilcesi kaliyor. Dr a alacagim ama aranizda böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
Canim bu kullandığın programın ismi nedir acabaözledim sizi
Ay hiç sorma dışarı cıkar cıkmaz test alıcam. Sabah mıde bulantısıyla uyandm. Ya üşüttum yadaaaTam da 2. bebisin zamanını düsünürken
Maşallah kuzucuga. o saclarada tabii:))Gunaydin kizlar oglum artik net oturuyor desteksiz 3 5 dk duruyo sonra devriliyo :))) sizeee sabh pozu verelim sac bass darmadaginik:)))
Belki zorluk derecesi çocuktan çocuğa da değişiyor olabilir benim büyük oğlum çok hareketli bebekkende sabaha kadar 15 20 kere uyanirdi sabah dediğimde 5 falan çünkü en gec 6 da kalıyoruz biz bazen sabahlara kadar ayagimda sallardim uyku konusunda çok zor bi bebekti süpriz şekilde hamile kalınca hamileligimin 6.ayina kadar emzirmeye devam ettim ve cok zor biraktirdim iki oglumda ne emzik ne biberon asla kabul etmediler büyük oğlum çok hareketli 5dk bir yerde durmaz hiç bir oyuncakla oyalanmaz resmen düz duvara Tırmanır ve kardeşine çok zarar veriyor kardeşinin beşiğinde tırmanir çocuğun üstüne yatar yerde görsün hemen üstüne oturur yani 2dk yanlız birakamazsin uyuyan çocuğu uyandırır küçük oglumda çok uyanıyor gece ve 4 5 gibi tamamen gözünü acıyor gunduzde öyle saatlerce uyumaz dediğim gibi belki biraz sakin çocuklar olsa çok zorlanmam bi kaç sene sonrasını düşünüyorum oyun arkadaşı olacaklar birbirlerine o zaman iyi ki de ikisi bir büyümüş derim heralde19 ay var suan iki yasinda canım ilk kızım usluydu ve 7 ay emdi bu da etki etti ikisini beraber büyütüruz dedik ben tam rahatlayip tekrar hamilelik yasamak istemedim elif de zaten uyaniyodum geceleri zeynepte yasadigim uykusuzluklar etkilemedi alistim artik çalışıyorum gun icindeki tempoya zorlanıyordum bi sure sonra onada alistim kosturmayla geçiyo zamanım bazen mutfakta veya lavabo da olunca elife söylüyorum kardeşine bakarmisın ağlarsa oyuncaklarini ver diye ya dedgimi yapiyor yada kardesinin aglamalarini duymazdan geliyor bence üç dört yaşında olsa da böyle yapardı yigenlerimiz var dört yaş fark var abi genelde susturuluyor kardeşin dediği oluyor ağlayıp sızlayip yaptırıyor diğeri de aman sen büyüksun sen abisin diye diye susturuluyor anneden aileden kaynakli ben aradaki yas farkna takilmiyorum.elif bi okadar da kardesi olmasından çok memnun cok seviyor zeynep te tepkiler gulucukler atıyor ablasına ilk iki ayimiz cok zordu kolikti o zaman dile getirmistim ne gerek vardi hemen dogum yaptim bilmem ne diye ama suan iyiyiz düzene girdik şükür onlara bu kardeslik duygusunu yasattigim içinde suan pisman degilim varsin ben cok yorulayim biraz zaman gecsin ucuncu cocugu da dusunuyoruz. ilk cocukta esimde cok destekti bunda pek yardımi dokunmuyor cunku Allahin izniyle ustesinden geliyorum sen kendine guveniyosan maddi manevi rahata kavusmadan dogurmalisin çalışmadığın için evde daha rahat geçirirsin.kusura bakmayın uzun yazdım ama bende ilk çocukta merak ediyordum nasıl olur ikinci çocuk diye.
En büyük korkum benimde bu inş yoktur canım tabi hayırlısı diyelim yinedeAy hiç sorma dışarı cıkar cıkmaz test alıcam. Sabah mıde bulantısıyla uyandm. Ya üşüttum yadaaa
Kızlar üç gundur karnm eskıye gore bıraz daha siş. Ve bır kilo almışım bır ayda. arada süreklı başım dönüyo midem bulanıyo. Gazda degıl. Yarın test alıp yapıcam. Eşim imkansz dıyo ama inş bı süpriz olmazya. Rabbım bebiş hasretıyle yananlara nasip etsin inş.
Bugün doğumgünüm... Ama mutsuzum... Cumartesi günü saçma bir sebepten dolayı kavga ettik eşimle... Yine her zamanki gibi o minicik konuyu yine genelleme yapıp yıllar öncesinden bugüne olan her şeyi sıraladı.. Üstüme yürüdü.. Artık öfkesini kontrol edemiyor ve ben bundan çok bunaldım sıkıldım.... Ailem iki günlüğüne yanımıza geldi iyi rol yapıyor.. Onlar üzülmesin diye ben de öyle tabi.. Oğlum hasta bir yandan çok bunaldım.. Çokkkkkkkkkkkkkkk
AY BİRAN ÖNCE YAP MERAK ETTİM OLABİLİRMİ :=)
ALLAH KORUSUN YA RABBİM İSTENİLEN ZAMANDA VERSİN İNŞ.
MUTLU YILLAR OZMAN CANIM.HEP MUTLU OL İNŞ.EŞİNLE BEBİŞİNLE
HEP ÖLE CANIM BAZEN KAVGALARIMIZ GERÇKTEN SAÇMA ŞEYLERDEN OLUO BİZDE BU ARALAR ÖLE KENDİME GÖRE HAKLIYIM TABİ AMA ONLARA GÖRE HAKSISIZ BOŞVER CCANIM ELBET ANLICAKLAR HATALARINI.
Ailem bugün dönüyor... Bilmiyorum çok yoruldum.. Şu an iş yerinde kendimi çok sıkıyorum ağlamamak için.. Hıçkıra hıçkıra ağlayasım var küçük bir kız çocuğu gibi...
ANLIYORUM CANIM GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA BENDE ÖLEYDİM BİDE CUMARTESİ ANNEM GİDİNCE HEPTEN KÖTÜ OLDUM ÇOK AĞLADIM.İNSAN RAHATLIO AMA ÜZÜLÜODA TABİ NİE BÖLE DİE BENDE OKADAR DARALMIŞTIM Kİ HER SEFERİNDE EŞİMLE KAVGA ETTİM AZ ÇOKDA ANLATMIŞTIM ZATEN SEBEBİNİ BİLİYOMUSUN BİLMİYORUM DÜN ABNA NELER NELER YAZIO MSJDAN HİÇ UMRUM OLMUO AMA KRIILDIKTAN SONRA ANLAMI OLMUOKİ.
canm benim bende ayni senin gibiyim dun aksm cok fena kavga yaptk sigara kullnyrm ne yapsmda birakmyrm cok zorluyrm ama sinir edince yine iciyrm gizli icyrdm bu aralar anladi icme dedi icecm dedim once sen bana verdgn sozlere dikkat et dedim cook para harcyr sans oyunlarina her ay rezilll oluyrm ona inat iciyrm zaten biliyrm cocuguma zarar ama yinede icyrm iste onunda cildrdigi nokta cocuk emzirme ne ywparsan yapyap dedi tabi hakaretler kufrler havada uctu sabhta konusmdk erkeklerin geninde var kabalik oturup guzel guzel konussalar boule olmayck belkiÖyle tabi.. Benim eşim önceden mesaj da olsa yine bişiler yapmaya çalışırdı.. Şimdi ortak yol bulma çabasında bile değil.. Kılını kıpırdatmıyor bu çok sinirime dokunuyor... Ben de artık hiçbişi yapmıyorum... Böyle böyle soğuyorum... Nereye kadar giderse artık.. Alttan almicam... Öfkeyle sinirle söylemediği kalmıyor.. Yüzünü görmek istemiyorum deyip kolumdan tutup odadan çıkarmaya bile teşebbüs etti... Bana katliam yaptıracaksın bilmem ne.. Atarlı atarlı konuşmalar... Artistliklerinden yoruldum... Böyle devam ederse de abisine anlatıcam çok yoruldum
canm benim bende ayni senin gibiyim dun aksm cok fena kavga yaptk sigara kullnyrm ne yapsmda birakmyrm cok zorluyrm ama sinir edince yine iciyrm gizli icyrdm bu aralar anladi icme dedi icecm dedim once sen bana verdgn sozlere dikkat et dedim cook para harcyr sans oyunlarina her ay rezilll oluyrm ona inat iciyrm zaten biliyrm cocuguma zarar ama yinede icyrm iste onunda cildrdigi nokta cocuk emzirme ne ywparsan yapyap dedi tabi hakaretler kufrler havada uctu sabhta konusmdk erkeklerin geninde var kabalik oturup guzel guzel konussalar boule olmayck belki
Biz bir haftadır hiç uyumuyoruz geceleri yarım saatte bir ayakta abartısız gece uykularimiz düzenliydi bizim düzen falan kalmadı bi saat ayağımda salladim bu gece yok uyumuyor gündüzden uykusuzluk tan ağlıyor çok fena durumdayız yanıGÜNAYDIN KIZLAR.
2 GÜNDÜR OĞLUŞUM ÇOK UYANIO GECE YA SICAKTAN MI YOKSA AÇ MI BİLEMİORUM YA.BADİYLE YATIRIYORUM VALLA 2 GÜNDÜR ÇOK DA TERLİO NAPIM BİLEMEDİM.SİZLERDE NASIL DURUMLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?