2014 Kasım Anneleri

canim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda tedaviniz biter canim.. Ya benim kizim da yere hic basmiyor hemen bukuluveriyor ben bastirmaya ayakta tutmaya fln calisinca anlamadim ki korktum simdi..
Benimkininde citliyo ayaklari dizleri kollari bile sanki heryerinden ses geliyo bazen

Kızlar ya benim oğlumda kizariklik oluyo farklı yerlerinde. Kizarip ortasinda sivilce gibi birsey çıkıyor. Birkac saate kizariklik geçiyor ama ortadaki sivilcesi kaliyor. Dr a alacagim ama aranizda böyle bir şeyle karşılaşan var mı?

bizde oluyordu canım..
havuç alerji yapıyordu bize..
aynen deiğin gini büyük bir kırmızılık içind sivilce gibi birşey var ve 1-2 saate sönüyordu..
zamanla geçti..
havuçu ilk 1 ay vermedikl sonra 15 gün vermedik..deneye deneye alerjisi bitti..

Belki zorluk derecesi çocuktan çocuğa da değişiyor olabilir benim büyük oğlum çok hareketli bebekkende sabaha kadar 15 20 kere uyanirdi sabah dediğimde 5 falan çünkü en gec 6 da kalıyoruz biz bazen sabahlara kadar ayagimda sallardim uyku konusunda çok zor bi bebekti süpriz şekilde hamile kalınca hamileligimin 6.ayina kadar emzirmeye devam ettim ve cok zor biraktirdim iki oglumda ne emzik ne biberon asla kabul etmediler büyük oğlum çok hareketli 5dk bir yerde durmaz hiç bir oyuncakla oyalanmaz resmen düz duvara Tırmanır ve kardeşine çok zarar veriyor kardeşinin beşiğinde tırmanir çocuğun üstüne yatar yerde görsün hemen üstüne oturur yani 2dk yanlız birakamazsin uyuyan çocuğu uyandırır küçük oglumda çok uyanıyor gece ve 4 5 gibi tamamen gözünü acıyor gunduzde öyle saatlerce uyumaz dediğim gibi belki biraz sakin çocuklar olsa çok zorlanmam bi kaç sene sonrasını düşünüyorum oyun arkadaşı olacaklar birbirlerine o zaman iyi ki de ikisi bir büyümüş derim heralde

AY BİRAN ÖNCE YAP MERAK ETTİM OLABİLİRMİ :=)
ALLAH KORUSUN YA RABBİM İSTENİLEN ZAMANDA VERSİN İNŞ.

MUTLU YILLAR OZMAN CANIM.HEP MUTLU OL İNŞ.EŞİNLE BEBİŞİNLE
HEP ÖLE CANIM BAZEN KAVGALARIMIZ GERÇKTEN SAÇMA ŞEYLERDEN OLUO BİZDE BU ARALAR ÖLE KENDİME GÖRE HAKLIYIM TABİ AMA ONLARA GÖRE HAKSISIZ BOŞVER CCANIM ELBET ANLICAKLAR HATALARINI.

GÜNAYDIN KIZLAR.
2 GÜNDÜR OĞLUŞUM ÇOK UYANIO GECE YA SICAKTAN MI YOKSA AÇ MI BİLEMİORUM YA.BADİYLE YATIRIYORUM VALLA 2 GÜNDÜR ÇOK DA TERLİO NAPIM BİLEMEDİM.SİZLERDE NASIL DURUMLAR.

Ailem bugün dönüyor... Bilmiyorum çok yoruldum.. Şu an iş yerinde kendimi çok sıkıyorum ağlamamak için.. Hıçkıra hıçkıra ağlayasım var küçük bir kız çocuğu gibi...

Ailem bugün dönüyor... Bilmiyorum çok yoruldum.. Şu an iş yerinde kendimi çok sıkıyorum ağlamamak için.. Hıçkıra hıçkıra ağlayasım var küçük bir kız çocuğu gibi...

ANLIYORUM CANIM GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA BENDE ÖLEYDİM BİDE CUMARTESİ ANNEM GİDİNCE HEPTEN KÖTÜ OLDUM ÇOK AĞLADIM.İNSAN RAHATLIO AMA ÜZÜLÜODA TABİ NİE BÖLE DİE BENDE OKADAR DARALMIŞTIM Kİ HER SEFERİNDE EŞİMLE KAVGA ETTİM AZ ÇOKDA ANLATMIŞTIM ZATEN SEBEBİNİ BİLİYOMUSUN BİLMİYORUM DÜN ABNA NELER NELER YAZIO MSJDAN HİÇ UMRUM OLMUO AMA KRIILDIKTAN SONRA ANLAMI OLMUOKİ.

Öyle tabi.. Benim eşim önceden mesaj da olsa yine bişiler yapmaya çalışırdı.. Şimdi ortak yol bulma çabasında bile değil.. Kılını kıpırdatmıyor bu çok sinirime dokunuyor... Ben de artık hiçbişi yapmıyorum... Böyle böyle soğuyorum... Nereye kadar giderse artık.. Alttan almicam... Öfkeyle sinirle söylemediği kalmıyor.. Yüzünü görmek istemiyorum deyip kolumdan tutup odadan çıkarmaya bile teşebbüs etti... Bana katliam yaptıracaksın bilmem ne.. Atarlı atarlı konuşmalar... Artistliklerinden yoruldum... Böyle devam ederse de abisine anlatıcam çok yoruldum

canm benim bende ayni senin gibiyim dun aksm cok fena kavga yaptk sigara kullnyrm ne yapsmda birakmyrm cok zorluyrm ama sinir edince yine iciyrm gizli icyrdm bu aralar anladi icme dedi icecm dedim once sen bana verdgn sozlere dikkat et dedim cook para harcyr sans oyunlarina her ay rezilll oluyrm ona inat iciyrm zaten biliyrm cocuguma zarar ama yinede icyrm iste onunda cildrdigi nokta cocuk emzirme ne ywparsan yapyap dedi tabi hakaretler kufrler havada uctu sabhta konusmdk erkeklerin geninde var kabalik oturup guzel guzel konussalar boule olmayck belki

Huyunu biliyorum tamam ilk işi zaten bağırmak ağır laflar söylemek yani onu duysan dersin ki bu kadın ne yapıyor bu adamı delirtmiş o kadar yani abartıyor.. Sonra sakinleşip adam gibi konuşuyor dedim ki bunu en başta yap.. Bu sefer de sakinleşemedi hemen.. Ailemle ilgili bi ağır laf etti bana etti ama içine ailem de giriyordu o sinirle düşünmedi o öyle yapınca ben de sesimi yükselttim ilk defa fiziksel olarak dokundu saçıma o an kıyameti koparttım ne yapacağını şaşırdı acaip moralim bozuk ve mutsuzum... Ondan uzaklaşmak istiyorum... Artık evde iki yabancı gibi her ufak tartışmada böyle olmaktan çok yoruldum... Göresim yok onu..

GÜNAYDIN KIZLAR.
2 GÜNDÜR OĞLUŞUM ÇOK UYANIO GECE YA SICAKTAN MI YOKSA AÇ MI BİLEMİORUM YA.BADİYLE YATIRIYORUM VALLA 2 GÜNDÜR ÇOK DA TERLİO NAPIM BİLEMEDİM.SİZLERDE NASIL DURUMLAR.
Biz bir haftadır hiç uyumuyoruz geceleri yarım saatte bir ayakta abartısız gece uykularimiz düzenliydi bizim düzen falan kalmadı bi saat ayağımda salladim bu gece yok uyumuyor gündüzden uykusuzluk tan ağlıyor çok fena durumdayız yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…