mutlu yıllar canımmBugün doğumgünüm... Ama mutsuzum... Cumartesi günü saçma bir sebepten dolayı kavga ettik eşimle... Yine her zamanki gibi o minicik konuyu yine genelleme yapıp yıllar öncesinden bugüne olan her şeyi sıraladı.. Üstüme yürüdü.. Artık öfkesini kontrol edemiyor ve ben bundan çok bunaldım sıkıldım.... Ailem iki günlüğüne yanımıza geldi iyi rol yapıyor.. Onlar üzülmesin diye ben de öyle tabi.. Oğlum hasta bir yandan çok bunaldım.. Çokkkkkkkkkkkkkkk
sorma bende kullanıyorum..eşim dört yıl önce bıraktı..canm benim bende ayni senin gibiyim dun aksm cok fena kavga yaptk sigara kullnyrm ne yapsmda birakmyrm cok zorluyrm ama sinir edince yine iciyrm gizli icyrdm bu aralar anladi icme dedi icecm dedim once sen bana verdgn sozlere dikkat et dedim cook para harcyr sans oyunlarina her ay rezilll oluyrm ona inat iciyrm zaten biliyrm cocuguma zarar ama yinede icyrm iste onunda cildrdigi nokta cocuk emzirme ne ywparsan yapyap dedi tabi hakaretler kufrler havada uctu sabhta konusmdk erkeklerin geninde var kabalik oturup guzel guzel konussalar boule olmayck belki
çok geçmiş olsun canımmMerhabalar.
Nasılsınız kızlar?
Umarım bebekleriniz ve siz iyisinizdir.
Bu aralar ben pek iyi değilim.
Yoğun ve yorgun günlerin ardından yaşadığım şey psikolojimi alt üst etti.
Cuma günü Mina'yı düşürdüm yataktan hem de kafasının üstüne. Daha doğrusu arkamı dönmemle düşmesi bir oldu.
O kadar önlem aldığım halde..
Kaç gündür yere aniden bir şey düşse olduğum yere yığılıp kalıyorum. O görüntüsü gitmiyor gözümün önünden. Yerde korkmuş, ağlıyor, çırpınıyor.
Allah'ım nolur sen tüm evlatları koru!
Hiçbir annenin yüreği yanıp kavrulmasın.
Merhabalar.
Nasılsınız kızlar?
Umarım bebekleriniz ve siz iyisinizdir.
Bu aralar ben pek iyi değilim.
Yoğun ve yorgun günlerin ardından yaşadığım şey psikolojimi alt üst etti.
Cuma günü Mina'yı düşürdüm yataktan hem de kafasının üstüne. Daha doğrusu arkamı dönmemle düşmesi bir oldu.
O kadar önlem aldığım halde..
Kaç gündür yere aniden bir şey düşse olduğum yere yığılıp kalıyorum. O görüntüsü gitmiyor gözümün önünden. Yerde korkmuş, ağlıyor, çırpınıyor.
Allah'ım nolur sen tüm evlatları koru!
Hiçbir annenin yüreği yanıp kavrulmasın.
Gozun aydın canım darısı bize artık çıksın su dişler nolurOĞLUŞUMUN DİŞİ ÇIKMIŞ BABANNESİ ARADI ŞİMDİ DEMEK Kİ YAVRUM ONDANMIŞ YA NE ZAMANDIR HUYSUZLUĞU AMA ALT TAVŞAN DİŞİ DEĞİL YOKSA BEN GÖRÜRDÜM YANDAN DEDİ YANLIŞ ANLAMADIYSAM AKŞAM BAKICAM.
Gozun aydın canım darısı bize artık çıksın su dişler nolur
Birazdan asiya gitcez cok gerginim oğlumun canı yanacak akşam ateş hiç sevmiyorum su aşıları inş kolay atlatiriz
NE AŞISI CANIM HAYIRDIR.[/QUOT
6.ay asisi canım hastaydı oğlum goturemedik bugün olacak inş
hadi hayırlı olsun incileriniz canım darısı bize olsun inşallah:) sanki dişi ilk gören hediyemi alırdı bebeğe öyle bişey hatırladım babaannesi alsın hediyesini :)OĞLUŞUMUN DİŞİ ÇIKMIŞ BABANNESİ ARADI ŞİMDİ DEMEK Kİ YAVRUM ONDANMIŞ YA NE ZAMANDIR HUYSUZLUĞU AMA ALT TAVŞAN DİŞİ DEĞİL YOKSA BEN GÖRÜRDÜM YANDAN DEDİ YANLIŞ ANLAMADIYSAM AKŞAM BAKICAM.
hadi hayırlı olsun incileriniz canım darısı bize olsun inşallah:) sanki dişi ilk gören hediyemi alırdı bebeğe öyle bişey hatırladım babaannesi alsın hediyesini :)
ben kizima yapamadim dawet edebilecegim kimse yok kizimin halalari amcalari cok bulundugumuz yerde ama biraz tuhaflar cagirsamda gelmezler apartmandada kmse tanimiyorum bugday ve misir almistim ama yapamadim:-( esim ailesinde baglar kuvvetli degil benimde kimsem yok bulundugum yerdeDİŞ BUĞDAYI YAPABİLİRZ ARTIK DA RAMAZANA DENK GELDİ YA :=(
ARAŞTIRAYIM BAKALIM NELER VARMIŞ DİŞ BUĞDAYINA
ben kizima yapamadim dawet edebilecegim kimse yok kizimin halalari amcalari cok bulundugumuz yerde ama biraz tuhaflar cagirsamda gelmezler apartmandada kmse tanimiyorum bugday ve misir almistim ama yapamadim:-( esim ailesinde baglar kuvvetli degil benimde kimsem yok bulundugum yerde
Maşallah yavruya çok tatliözledim sizi
Bizde asimizi olduk bugun cok agladi benimkii.Birazdan asiya gitcez cok gerginim oğlumun canı yanacak akşam ateş hiç sevmiyorum su aşıları inş kolay atlatiriz
Enginar koydum ben cnm.kırmızı biber ispanak ta koydummSebze corbasına patates havucun yanına ne eklıceme şaşırıyorumya. Bezelye verdım kabak verdim. Semızotu verdm. Yasak olan sebze varmı bilmıyorum. Engınar falan verebılırmıyım. Baska ne ekleybılıım kızlar yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?