2014 Kasım Anneleri

mutlu yıllar canımm
off şu erkekler

sorma bende kullanıyorum..eşim dört yıl önce bıraktı..
hamilelikte hiç içmedim..
ama doğumdan sonra dayanamıdım,severek ayrılmıştım zaten
başlıca tartışma konumuz bu..daraldım valla

ç
çok geçmiş olsun canımm

HOŞGELDİN CANIM GÖRÜNMÜYODUN HİÇ BİZLER İYİYİZ SEN NASILSIN.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN AMİN RABBİM HEPSİNİ KORUSUN ÖYLE OLUYO CANIM NAPSAKTA OLUYO MELEKLER KORUR ONLARI MERAK ETME ÜZÜLÜYORUZ TABİ ANNE YÜREĞİ KIYAMAM BEN ONLARA DİKKAT ET BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE ŞİŞME FALAN OLDUMU.

OĞLUŞUMUN DİŞİ ÇIKMIŞ BABANNESİ ARADI ŞİMDİ DEMEK Kİ YAVRUM ONDANMIŞ YA NE ZAMANDIR HUYSUZLUĞU AMA ALT TAVŞAN DİŞİ DEĞİL YOKSA BEN GÖRÜRDÜM YANDAN DEDİ YANLIŞ ANLAMADIYSAM AKŞAM BAKICAM.

Gozun aydın canım darısı bize artık çıksın su dişler nolur

Birazdan asiya gitcez cok gerginim oğlumun canı yanacak akşam ateş hiç sevmiyorum su aşıları inş kolay atlatiriz

hadi hayırlı olsun incileriniz canım darısı bize olsun inşallah:) sanki dişi ilk gören hediyemi alırdı bebeğe öyle bişey hatırladım babaannesi alsın hediyesini :)

hadi hayırlı olsun incileriniz canım darısı bize olsun inşallah:) sanki dişi ilk gören hediyemi alırdı bebeğe öyle bişey hatırladım babaannesi alsın hediyesini :)

İNŞ.CANIM.
EŞİMİN TEYZELERİ FARKETMİŞ BAHÇEDE OTURURKEN ALICAKLARMIŞ :=)

DİŞ BUĞDAYI YAPABİLİRZ ARTIK DA RAMAZANA DENK GELDİ YA :=(
ARAŞTIRAYIM BAKALIM NELER VARMIŞ DİŞ BUĞDAYINA

Sebze corbasına patates havucun yanına ne eklıceme şaşırıyorumya. Bezelye verdım kabak verdim. Semızotu verdm. Yasak olan sebze varmı bilmıyorum. Engınar falan verebılırmıyım. Baska ne ekleybılıım kızlar yardımmm

DİŞ BUĞDAYI YAPABİLİRZ ARTIK DA RAMAZANA DENK GELDİ YA :=(
ARAŞTIRAYIM BAKALIM NELER VARMIŞ DİŞ BUĞDAYINA
ben kizima yapamadim dawet edebilecegim kimse yok kizimin halalari amcalari cok bulundugumuz yerde ama biraz tuhaflar cagirsamda gelmezler apartmandada kmse tanimiyorum bugday ve misir almistim ama yapamadim:-( esim ailesinde baglar kuvvetli degil benimde kimsem yok bulundugum yerde

NASIL YAPICAKTIN PEKİ BUĞDAYI MISIR DA DEMİŞİN BENİM LOHUSA BARDAKLARIM VARDI SÜSLÜ ALMIŞTIK İKRAM İÇİN ONLARA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİRDE PLASTİK KAŞIK STİKER YAPICAM YAPIŞTIRICAM BAKALIM DAHA NE VAR.

Enginar koydum ben cnm.kırmızı biber ispanak ta koydumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…