Öyle tabi.. Benim eşim önceden mesaj da olsa yine bişiler yapmaya çalışırdı.. Şimdi ortak yol bulma çabasında bile değil.. Kılını kıpırdatmıyor bu çok sinirime dokunuyor... Ben de artık hiçbişi yapmıyorum... Böyle böyle soğuyorum... Nereye kadar giderse artık.. Alttan almicam... Öfkeyle sinirle söylemediği kalmıyor.. Yüzünü görmek istemiyorum deyip kolumdan tutup odadan çıkarmaya bile teşebbüs etti... Bana katliam yaptıracaksın bilmem ne.. Atarlı atarlı konuşmalar... Artistliklerinden yoruldum... Böyle devam ederse de abisine anlatıcam çok yoruldum
ABİSİ ÇÖZÜM BULACAKMI GENELDE BUNLAR KENDİ ÇOCUKLARINI TUTARLAR.
AĞIR KONUŞUNCA OLMAZ TABİ CANIM SEBEP NEDİR BİLMİORUM AMA SABIRLI OL ÖLE HEMEN PES ETME
BELKİ Bİ SIKINTISI VARDIR KONUŞMAYI DENEDİNİZ Mİ HİÇ.SİNİRİ SENDEN ÇIKIODUR TEK NAZLARI GEÇTİĞİ İÇİN.BİZLERİ ANLAMIOLAR CANIM ANLAMIOLAR
Canım bıraz kafanı dagıtmak için falan gıdebilcegın biyet yokmu. Ailen vs. Boyle olunca düşündükçe kendını ona karşı doldurursun. Bende boyle yapıyorım düşündükçe o sinir anımda nefret ediyomuş gıbı oluyorum ama neolursa olsun sana boyle davranmaya hakkı yok. Hiçbişey buna sebep degıl çünkü olamazda. Ona bikere cesaret bulursa boyle dvm eder allah korusun rabbım yuvamızda huruzu saygıyı bozmasın. Bı kocalarada akıl versın inşHuyunu biliyorum tamam ilk işi zaten bağırmak ağır laflar söylemek yani onu duysan dersin ki bu kadın ne yapıyor bu adamı delirtmiş o kadar yani abartıyor.. Sonra sakinleşip adam gibi konuşuyor dedim ki bunu en başta yap.. Bu sefer de sakinleşemedi hemen.. Ailemle ilgili bi ağır laf etti bana etti ama içine ailem de giriyordu o sinirle düşünmedi o öyle yapınca ben de sesimi yükselttim ilk defa fiziksel olarak dokundu saçıma o an kıyameti koparttım ne yapacağını şaşırdı acaip moralim bozuk ve mutsuzum... Ondan uzaklaşmak istiyorum... Artık evde iki yabancı gibi her ufak tartışmada böyle olmaktan çok yoruldum... Göresim yok onu..
Canım bıraz kafanı dagıtmak için falan gıdebilcegın biyet yokmu. Ailen vs. Boyle olunca düşündükçe kendını ona karşı doldurursun. Bende boyle yapıyorım düşündükçe o sinir anımda nefret ediyomuş gıbı oluyorum ama neolursa olsun sana boyle davranmaya hakkı yok. Hiçbişey buna sebep degıl çünkü olamazda. Ona bikere cesaret bulursa boyle dvm eder allah korusun rabbım yuvamızda huruzu saygıyı bozmasın. Bı kocalarada akıl versın inş
Biz bir haftadır hiç uyumuyoruz geceleri yarım saatte bir ayakta abartısız gece uykularimiz düzenliydi bizim düzen falan kalmadı bi saat ayağımda salladim bu gece yok uyumuyor gündüzden uykusuzluk tan ağlıyor çok fena durumdayız yanı
Ailemden uzağım.. Annemler geldi iki günlüğüne bugün dönecekler.. Kimsem yok.. Gurbet de böyle bişi... Aynen evde oldukça ondan nefret ediyorum zaten... Yüzünü görmek bile çileden çıkartıyor beni bazen... Barışmaya teşebbüs etmez de bi konuşma açılırsa bu sefer susmicam fazla sakinim başıma çıktı.. Artık yoruldum inceldiği yerden kopsun dedi kendisi aynen de öyle olsun madem... Aşırı sinirli bir insan.. Çok çok aşırı öfkesinden teşebbüs eder o anda biter herşey.. aİlem benim bi lafıma bakar... İşler bu noktaya gelmesi hiç hoş değil işte.. Öyle de fena ki annen baban geliyor her şeyi anlatıcam diyo ay dedim keşke koun açsan kusura bakma o zaman dedim hemen abini de arıyorum gelsin hep beraber konuşalım keşke böyle bişi yap dedim.. Gıkı çıkmıyor şimdi de..
Merhabalar.
Nasılsınız kızlar?
Umarım bebekleriniz ve siz iyisinizdir.
Bu aralar ben pek iyi değilim.
Yoğun ve yorgun günlerin ardından yaşadığım şey psikolojimi alt üst etti.
Cuma günü Mina'yı düşürdüm yataktan hem de kafasının üstüne. Daha doğrusu arkamı dönmemle düşmesi bir oldu.
O kadar önlem aldığım halde..
Kaç gündür yere aniden bir şey düşse olduğum yere yığılıp kalıyorum. O görüntüsü gitmiyor gözümün önünden. Yerde korkmuş, ağlıyor, çırpınıyor .
Allah'ım nolur sen tüm evlatları koru!
Hiçbir annenin yüreği yanıp kavrulmasın.[/QUOTE
Merhaba canım çok geçmiş olsun mina nasıl iyi mi ne kadar dikkat edersek edelim bu tarz kazalar olacak elbet önemli olan bebeklere birşey olmasın Rabbim melodileriyle koruyor zaten onları
Bunalmakta haklısın zaten annelik yoruyo bişey yapmadıkları gibi bide insanı geriyo bu kocalar benciller işte sıkma canını iyki rol de olsa yapıyo yoksa ailen üzülürdüBugün doğumgünüm... Ama mutsuzum... Cumartesi günü saçma bir sebepten dolayı kavga ettik eşimle... Yine her zamanki gibi o minicik konuyu yine genelleme yapıp yıllar öncesinden bugüne olan her şeyi sıraladı.. Üstüme yürüdü.. Artık öfkesini kontrol edemiyor ve ben bundan çok bunaldım sıkıldım.... Ailem iki günlüğüne yanımıza geldi iyi rol yapıyor.. Onlar üzülmesin diye ben de öyle tabi.. Oğlum hasta bir yandan çok bunaldım.. Çokkkkkkkkkkkkkkk
hepsini okudum ve çok üzüldüm..Başınızı da çok ağrıttım... Hakkınızı helal edin.. Kimsem yok ki anlatayım ağlayıp rahatlim.. Ben gidicem psikoloğa artık... Bıktım..
Hiç gönül almayı bilmez romantiklik nedir bilmez.. Bildiğin odun...[/QUOallah görüyor canım neyin kimin ne olduğunu ona sığın yavrularımiz için ayakta durmak zorundayız herşey yoluna girer inş bi an önce
Saçmalama canm her konuda bırbırımıze destek olmalıyız bence. Bence bırak hatasını anlar inş üstüne gitme sende. Ben Kavga ettıgımzde haklıysam o evdr yokmuş gbı davranıyorum. Başta sinirlenıyo. OTur düşün biraz cocuguna bak ondan utan dıyorum bıkaç dakıka sonra yalvarmalara başlıyo. Tabı herkesın huyu bır degılBaşınızı da çok ağrıttım... Hakkınızı helal edin.. Kimsem yok ki anlatayım ağlayıp rahatlim.. Ben gidicem psikoloğa artık... Bıktım..
Dr a aldim şimdi. Bir alerji şurubu verdi. Birsey kullanmasanda olur dedi. Alerjik olabilir dedi. Ama ben neyin alerji yaptığını anlamadım. Dün neredeyse hic birsey vermedim bugun gene çıktı. Süt alerjisi geri mi geldi anlamadim. Kakasi gayet normalbizde oluyordu canım..
havuç alerji yapıyordu bize..
aynen deiğin gini büyük bir kırmızılık içind sivilce gibi birşey var ve 1-2 saate sönüyordu..
zamanla geçti..
havuçu ilk 1 ay vermedikl sonra 15 gün vermedik..deneye deneye alerjisi bitti..
Geçmiş olsun cnm... amin bütün bebisleri çocuklari rabbim korusun.Merhabalar.
Nasılsınız kızlar?
Umarım bebekleriniz ve siz iyisinizdir.
Bu aralar ben pek iyi değilim.
Yoğun ve yorgun günlerin ardından yaşadığım şey psikolojimi alt üst etti.
Cuma günü Mina'yı düşürdüm yataktan hem de kafasının üstüne. Daha doğrusu arkamı dönmemle düşmesi bir oldu.
O kadar önlem aldığım halde..
Kaç gündür yere aniden bir şey düşse olduğum yere yığılıp kalıyorum. O görüntüsü gitmiyor gözümün önünden. Yerde korkmuş, ağlıyor, çırpınıyor.
Allah'ım nolur sen tüm evlatları koru!
Hiçbir annenin yüreği yanıp kavrulmasın.
fotorus canmmCanim bu kullandığın programın ismi nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?