2014 Kasım Anneleri

ABİSİ ÇÖZÜM BULACAKMI GENELDE BUNLAR KENDİ ÇOCUKLARINI TUTARLAR.
AĞIR KONUŞUNCA OLMAZ TABİ CANIM SEBEP NEDİR BİLMİORUM AMA SABIRLI OL ÖLE HEMEN PES ETME
BELKİ Bİ SIKINTISI VARDIR KONUŞMAYI DENEDİNİZ Mİ HİÇ.SİNİRİ SENDEN ÇIKIODUR TEK NAZLARI GEÇTİĞİ İÇİN.BİZLERİ ANLAMIOLAR CANIM ANLAMIOLAR

Bu erkeklere baba olunca bişey oldu. Aman takmayın. Bızde bıara boyle olduk ama o zaten cok sınırlı bagırır süreklı. bızım butun kavgalarımız ani çıkışlarından oluyo. Bana bagırmasına tahammul edemıyorum ben daha cok bagrıyorum. Ama sonunda özür dileyen gonul almaya calışan o olur. Ama hakkını yemem küfür hakaret itip kakma olmaz olamaz. olsa gıdıcemı bılıyo çunku. Sizde izin vermeyın ben başında o korkuyu verdım ona çunku. Bana babam annem ufacık dokunmamış küfür etmemiş o kimki bunu yapabilir. Herkez haddını bilicek bilmıyosa sonucuna katlanıcak Hayatta tek kaldıramıcam şey şiddet ve küfürdür asla kabul etmem afda etmem. Sinirlede soylese yok yanı oluru.

Abisinden çekinir... Ailesi onun hakkında olumsuz bişi duysun istemez en hassas noktası orası.. Canım sebep önemli değil sebep ona neden sitemli mesaj atmışım o .. Bizim sıkıntımız şu hani bu çok minik bir sebep ya gelse bi tek bunu tartışsak olay zaten tatlıya bağlanacak hemen ama o öyle yapmıyor bundan yola çıkıyor yılların stresini atıyor boşaltıyor olumsuzlukları sıralıyor anlatabildim mi... O yüzden olay ta ayrılmaya kadar bile geliyor.. Düşünüyorum bi sitemli mesaj mı bu hale getirdi diye.. İyi değil ya gitsin tedavi olsun böyle yapmaya devam ederse...

Canım bıraz kafanı dagıtmak için falan gıdebilcegın biyet yokmu. Ailen vs. Boyle olunca düşündükçe kendını ona karşı doldurursun. Bende boyle yapıyorım düşündükçe o sinir anımda nefret ediyomuş gıbı oluyorum ama neolursa olsun sana boyle davranmaya hakkı yok. Hiçbişey buna sebep degıl çünkü olamazda. Ona bikere cesaret bulursa boyle dvm eder allah korusun rabbım yuvamızda huruzu saygıyı bozmasın. Bı kocalarada akıl versın inş

Ailemden uzağım.. Annemler geldi iki günlüğüne bugün dönecekler.. Kimsem yok.. Gurbet de böyle bişi... Aynen evde oldukça ondan nefret ediyorum zaten... Yüzünü görmek bile çileden çıkartıyor beni bazen... Barışmaya teşebbüs etmez de bi konuşma açılırsa bu sefer susmicam fazla sakinim başıma çıktı.. Artık yoruldum inceldiği yerden kopsun dedi kendisi aynen de öyle olsun madem... Aşırı sinirli bir insan.. Çok çok aşırı öfkesinden teşebbüs eder o anda biter herşey.. aİlem benim bi lafıma bakar... İşler bu noktaya gelmesi hiç hoş değil işte.. Öyle de fena ki annen baban geliyor her şeyi anlatıcam diyo ay dedim keşke koun açsan kusura bakma o zaman dedim hemen abini de arıyorum gelsin hep beraber konuşalım keşke böyle bişi yap dedim.. Gıkı çıkmıyor şimdi de..

Başınızı da çok ağrıttım... Hakkınızı helal edin.. Kimsem yok ki anlatayım ağlayıp rahatlim.. Ben gidicem psikoloğa artık... Bıktım..

GÜNDÜZDE PEK UYUMAMIŞ ÇÜNKÜ HİÇ ÖLE DEĞİLDİ ASLINDA ANLAMADIM GİTTİ EMİO UYUYO 1 SAAT OLMADAN GENE UYUYO GENE EMMEK İSTİO ANLAMADIM YANİ.

Kuzenim de iki haftadır ondan yakınıyordu... Hortlak gibiyim geceleri yarım saatte bir saatte bir uyanıyor mememde uyuyor öldüm diyordu meğerse hep dişten yapıyormuş dün alttan iki dişi çıkmış...

AYNEN BENİM ANNEMDE UZAKDA BANA GELDİ KARŞIOYA ABİMLERE GİDİCEKTİ BENDE GİDİM DEDİM CUMARTESİ PAZAR GELİRİM YOK DEDİ GÖNDERMEDİ DEDİM BAK KAFA DİNLİM BİRAZ.
GÖNDERMEYEDE GÖNDERMİOLAR YANİ KORKUOLAR HERALDE GELMİCEZ DİE.AMAN CANIM NAPALIM Kİ YANİ ONLAR Bİ ŞEKİLDE ATIOLAR STRSLERİ YA BİZ NAPALIM.

Merhabalar.
Nasılsınız kızlar?
Umarım bebekleriniz ve siz iyisinizdir.

Bu aralar ben pek iyi değilim.
Yoğun ve yorgun günlerin ardından yaşadığım şey psikolojimi alt üst etti.
Cuma günü Mina'yı düşürdüm yataktan hem de kafasının üstüne. Daha doğrusu arkamı dönmemle düşmesi bir oldu.
O kadar önlem aldığım halde..
Kaç gündür yere aniden bir şey düşse olduğum yere yığılıp kalıyorum. O görüntüsü gitmiyor gözümün önünden. Yerde korkmuş, ağlıyor, çırpınıyor.
Allah'ım nolur sen tüm evlatları koru!
Hiçbir annenin yüreği yanıp kavrulmasın.

Bunalmakta haklısın zaten annelik yoruyo bişey yapmadıkları gibi bide insanı geriyo bu kocalar benciller işte sıkma canını iyki rol de olsa yapıyo yoksa ailen üzülürdü

Başınızı da çok ağrıttım... Hakkınızı helal edin.. Kimsem yok ki anlatayım ağlayıp rahatlim.. Ben gidicem psikoloğa artık... Bıktım..
hepsini okudum ve çok üzüldüm..
erkek milleti ne ister belasını bunu anladımm..
alttan aldıkça tepene çıkması demek bu oluyor işte.
Rabbim inş düzeltir bunları..

Saçmalama canm her konuda bırbırımıze destek olmalıyız bence. Bence bırak hatasını anlar inş üstüne gitme sende. Ben Kavga ettıgımzde haklıysam o evdr yokmuş gbı davranıyorum. Başta sinirlenıyo. OTur düşün biraz cocuguna bak ondan utan dıyorum bıkaç dakıka sonra yalvarmalara başlıyo. Tabı herkesın huyu bır degıl

Dr a aldim şimdi. Bir alerji şurubu verdi. Birsey kullanmasanda olur dedi. Alerjik olabilir dedi. Ama ben neyin alerji yaptığını anlamadım. Dün neredeyse hic birsey vermedim bugun gene çıktı. Süt alerjisi geri mi geldi anlamadim. Kakasi gayet normal bünyesi böyledir dedi dr belkide. Böyle bir tani gecerli sayilirmi bilmiyorum.

Geçmiş olsun cnm... amin bütün bebisleri çocuklari rabbim korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…