2014 Kasım Anneleri

Doğum günün kutlu olsunnn yine de sıkma canını geçer gider bu sıkıntılı günler de elbet anlayacak eşin hatasını canım.

Verebiliyorsun tatlım Kerevizde verebilirsin bilirsin çok faydalı

Kızlar eşimden öcümü aldım anneler günümü kutlamamıştı hödük bende babalar gününü kutlamadım sürekli hatırlattı bana ne aldınız bak millet neler alıyo bana laf sokmayı biliyosun sen niye almadın dedi bak gör aynı duyguyu yaşa nasıl oluyomuş dedim bozuldu:)

Ohh iyi yapmışsın:))))))))

Ohh iyi yapmışsın:))))))))
Ama az önce kavga edenler kervanına bizde katıldık benim bi komşum var sadece ama çok da samimi değiliz geldi bişey söylemek için oğluşumu aldı götürdü sevelim diye eşimde kıyameti kopardı hep sen yüz veriyosun niye alıyo benim oğlumu alınır mı diye bende sen abartıyosun bizde komşunun çocuklarını sevmek için evimize getirirdik samimiysek diyorum yok birbirimizi yedik çıktım aldım oğlumu 5 dk geçmeden

Merhaba kızlar
burda bebeklerimiz için organik beslenmeden bahsedilmisti. Kararsız olanlar ve alacak yeri olmayanlar için yazayım dedim. Ipek hanım çiftliğini duyanlar vardır, ben siparis verdim az önce geldi bir çok ürün almıştım ve hepsini de çok beğendim. Ucuz değil ama bence değer. Çok da hizlilar. Bir de güneş kremi konuşulmuştu. Trukid en iyisi gerçekten, şampuan ve losyonu da var. Tamamen bitkisel ve bol ödüllü. Ankara'daki anneler cukurambar bebek house da var.
Bi de diş henüz bizde de yok. 8 Kasım doğumlu. Geç çıkan diş sağlam olurmuş. Bizim 1 yaşındayken çıkmış ve dolgumuz bile yok. Sevgiler.

Başınızı da çok ağrıttım... Hakkınızı helal edin.. Kimsem yok ki anlatayım ağlayıp rahatlim.. Ben gidicem psikoloğa artık... Bıktım..
Canm benim cok yipratma kendini malesef cocugumz icin cekyrz iste normalde cok karsan degil ama benimkide cok sinirli sende sikms canini benim ailem hepsi dibimde ama yinede bise fark etmiyo uxulmesinler die bise diyemiyorsnki ben hergun beraberim ailemle ama yinede agzimi bile acmam uzulmesinler die sende yipratma kendini kalk bebisini op kendine gel ben oyle yapyrm

Bizimki cingari koparyor yarim saat sonra unutyr ne yaptgini hemn ozurler yalvarmlar boyle olunca ben barsmyrm ohh ne ala afedersiniz ama sic sivazla olurmu hic ama yinede cocugum var artk onun icin sabr cekiyrm bende ailesiyle korkutyrm allah var tum ailesi duysalr kiyameti koparirlar esime hele kaynanm hele abisi ben tek kaynanmabdiyrm bazen kadin aglamktn tansiynlari yukseliyr sutum haram olsun diyr mezarima gelme diyr bise yaparsa beni ara diyr ama onuda uzmk istmyrm annem gibi sevyrm cunku

Kızlar eşlerden konu açılmışken ben çok düşünüyorum bu konuyu doğumdan sonra eşim gözüme batıyo en ufak bi şeyde çok tepki veriyorum neden bilmiyorum ya bebekle uğraşmaktan yada ne biliyim sizlerinde öyle mi tahammülüm azaldı beni sinirlendirince hemen gemileri yakıyorum başlıyorm sen beni mutsuz ediyosun herşeyime karışıyosun diye halbuki hiç bişeye karışmıyo işe arabayla gitmiyo araba kapının önünde sürekli bebişi alıp biyerlere gidiyorum tamam diyo en basit örneği geç kalma diyo ben başlıyorum özgürlüğümü kısıtlıyosun bebekle 40 saat gezecwk halim yok diye oda sinirleniyo falan ne uzun yazmışım sizlerden var mı ben gibi bunAlım takılan

aynen bende oyleyim ya neden bilmiyorum herseyi batiyo.s bazen iyi davraniyorum birsey demiyorum zatende eskisi gibi cok canim cicimde olamiyoruz nrden boyle oldu bilmiyorum cok da seviyoum bana birsey yaptigida yok aamaaa kucuk seyler bile olumsuz etkiliyor.s

Kizlar lutfen bi cvp verin oglum neye alerji gosteryo anlamyrm ama ari mamamin princ ununa basldm yer yemez 30dk icinde backlari kollari bocek isirigi gibi kabar kabar oluyo 2saate geciyo sabh kahvltsi sut peynr yumurta(bugn verdgim halde oldu die degil diye dusnyrm)10da meyve (kaysi kuru erik)oglen corba(havc taze fasulye sehrye mercmek kabk tavklu)ikindi yogurt icinde cicibebe elma aksam princ unu gun icinde hic bise yoktu ya normaldede vardi sinek isirigi gibi tahris gibi ama aksm cook fena oldu parka giderkn yikamstim duru suyla sampuanda kullnmadm

canim.bizim arkadsin kizida pirincunu yiyince hemen agzinin kenarlari kabarmisti bence ondandr verme daha onunda gecmisti 15 20 dak iicnde

Ben de aynı durumdayım canım. Hatta şöyle söyliyim benim büyük 4 yaşında o zamandan beri var bu durum ve ıkıncıden sonra daha da arttı. Ben kendime hiç vakit ayıramıyorum bırakacak kimsem de yok cocuksuz kapıdan dısarı cıkmak evde yanlız kalmak vs benim için lüx. Eşim sağolsun gezdiriyor cıkarıyor ama hep cocuklar yanımda. Diyorum ona sen beni anlayamazsın sen ortam değiştiriyorsun kafan dağılıyor değişik insan gıruyorsun. Ben nereye gıtsem kafam hep aynı.

.biz doktora bile dördümüz gidiyoruz. Eşim ya da yanımda birisi olmadan biyere gitmem msrkete dahi imkansız kızım cok hareketli bir cocuk onun peşinden takipedicek biri olması lazım mutlaka. Bu bağımlılık hissi de beni tahammülsüz yapıyor.

Alıştım kabullendim ıkı cocugumu da allah eksiklerini göstermesin ama özellikle ıkıncıden sonra daha bir sinirli oldum. Bütün gün çabaladıgım halde hersey herişim yarım kalıyor. Ben de mi sorun var bilmiyorum ama tek olmak gercekten zor. Tüm bunların birikimi işte eşime sinir olarak çıkıyor malesef. Hatta birgün eşim ne tafrası yapıyorsun gibi birşey söyledi. Kimsem olmadıgına göre dedim yanımda sen cekeceksin sinirimi de nazımı da kusura bakma diye çıkıştım hemen sustu :)

Cok yazdım ben de ama cok doluyum bu konuda. İşe dönünce belki daha farklı olacak hersey kendimi daha iyi hissedicem belki ama su an bile hiçbirşeye yetişemezken nasıl olacak onu da bilmiyorum. Elim mahkum dönücem gerçi.

annesi kardeşi vs yakınında olanlar sıkıca sarılın onlara. Benim bütün sinirim yanlızlıktan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…