2014 Kasım Anneleri

melissass hhehe kuzummm benim saçlarımda ynı böylemiş ama şimdi bildiğin kahverengi koyulaşır sanırımm..
seninkide maşallah gür ve simsiyah çok severim..bizim yanlarda pek saç yok hafif keliz..

melissass hhehe kuzummm benim saçlarımda ynı böylemiş ama şimdi bildiğin kahverengi koyulaşır sanırımm..
seninkide maşallah gür ve simsiyah çok severim..bizim yanlarda pek saç yok hafif keliz..
Esimle ikimizin saclarimiz çok gur çok bile az kalır yanı ve kalın telli olunca çocuğum çaresiz bize çekmiş tabi benim saclarimda çocukken sariymis resimlerde öyle sonra koyulasti ben böyle hep mavi gözlü sarışın bi oğlum olsun çok istiyordum benim ki siyah saçlı kara gözlü bi oglan oldu annesi ölü r ona ama görür görmez aşık oldum ben oglusuma

en büyük aşk onlar ya vazgeçilmez olan tek şey..
ben esmer bebekleride çok severim..
sevimli olsun yeter benim için

ayy çok güzel olmuş buuu harikaaa..
yerim senii hiraa yerimmm..ya bunlar ne kadar tatlı bebekler maşallah hepsine
Bütün bebişlerimize kocaman maşallahhh. Hepsi birbirinden guzel yakışıklı bızım bebişlerımızın. Rabbim onları bıze bağışlasın

Kızlar Emir bey eşyalara tutunup ayaga kalkma faslina geçiş yaptı.. :)

Oyy maşallah annesi hareketli oğluşun. Benim oğlum yuzüstü dönebiliyor sadece henüz. Oturamıyor bile kendisi. Totoyu kaldıramıyor. :)

Kızım da emir gibiydi bu aylarda şimdi 4 yaşında hala kolyukların tepesınde yuruyor. :)

Ya zaten bazen korkuyorum sanırım nasıl başa çıkacam diye tek basimayim tüm gün çünkü. Ama seviniyorum gördükçe yeni şeyler öğrendikce :) işin ilginç tarafi bizimkide oturmayi beceremiyordu bu ay oturma emekleme ve şimdi de bu. Birden oldu hepsi :) belki seninki de öyle olacaktır :)

KIZLAR PERŞEMBE GÜNÜ HALAMIZIN ÇANAKKALE DE MEZUNİYETİ VAR ORAYA GİDİCEZ ALLAH İZİN VERİRSE SABAHTAN NE GİBİ HAZIRLIKLAR YAPMALIYIM OĞLUMA TERMOS ALDIM DÜN SEBZESİNİ KOYARIM DİE ARKAYA YER YAPARIM BAŞKA.7 SAAT FALAN SÜRER TAHMİNİMCE YOL.

kapaginida kapatda sende kalsin.baskalri.almasin kiİzini:)bu haldeykn tursularini kuralim:)
Babası şimdiden vermem kımselere dıyo zaten. Ay bende veremem valla. Daha bıkere babasıyla yanlız bile kalmadılar. Gecen gun fırına gotürüm ekmek alalm kızımla dedı nasıl aglıyorum ama bırak kızımı vermem ayrılamam dıye. :)) Oda dayanamadı yanlz gıttı.

Önce allah yardımcı olsun canım uzun yol çocukla çok zor hele bizimki arabayı hiç sevmiyor biz bir kere antalya ya gittik iki kez de erzincan ank yaptık ben iki termos sıcak su alıyorum yanıma mama yapmak için iki biberon yolda yıkamak zor oluyor çünkü bizim ki bi ara biberon tutmuyordu yanıma muz almıştım çam rendeyle hemen rendeleyip yedirdim arkada aciktiginda termoslu mama kapları var içine koyduğunu sıcak ya da soğuk tutan onlardan yoktu biz de eğer varsa yoğurdunu puresini yanına alabilirsin en kötü durumda hazır meyve purelerinden alabilirsin canım yanına ne olur ne olmaz diye

SAĞOL CANIM ASLINDA GİTMESEM GİTMEM BANA BIRAKTILAR DA BİZE DE DEĞİŞİKLİK OLSUN DİE GİDİYORUM
YOK CANM MAMA KABIDA DÜN 1 TANE TERMOS ALDIM İŞTE SEBZESİNİ KOYARIM DİE YADA YOĞURTUNU FALAN İŞTE EVET AKLIMA İYİ GETRİDN CAM RENDEMİ DE ALAYIM MEYVEMİDE HEEMN YAPARIM MAMA KAŞIĞINI TABAĞINI FALAN DİĞERLERİNDEN DAHA BASİT BEN MAMA VERMEDİĞİM İÇİN BİBERONA GEREK YOK EMER BENİ.

Kızlar Emir bey eşyalara tutunup ayaga kalkma faslina geçiş yaptı.. :)

Hadi hayirli olsunnn :))) siradaki asama tutunarak gezinmek ve sonraki de yurumek sanirim :) Bizimki de iki haftadir falan yapiyor onu. Insan nasil duygulaniyo dimi :)
Besiginde de otururken tutunup kalkiyo artik asagi egiliyo bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…