2014 Kasım Anneleri

canımmm benimmm iyi olacak Yılmaz amca..
dua ediyoruz ve inş sağlığına kavuşacak..
yeter kendini heder ettiğin kuzucum benim..
bak eşine dr ümitsiz konuşmamış..
hastanede görümüşler sağlığına kavuşan insanları..
Rabbimin izni ile babanda iyileşecek..
dua edelim ve iyi düşünelim tamammı

Rabbim şifa versin canım.

günaydınn annişler..
nasılsınız bakalımm..
biz şükür iyiyiz.. anneannemizde kalıyoruz ben oruç tutabileyim diye..dün baya sallandım..bahçeye gittik kiraz toplamaya orada susuz kaldım çok zor geçri dün ilk defa sütümde baya azaldı..
bugünde oruç tuttum yarın 2 gün ara vericem..sonra yine tutucam böyle böyle biter ramazan inşşş..
7. ay çekimlerimiz ve mustinin toprak ile tanışması (havalar bir türlü iyi olamadı burada yağmur esiyor sonra güneş çıkıyor dün baya serindi tarla o yüzden uzun kollu ve yeleğimiz var :) )

Günaydın kızlar. Yarın mama sandalyesı alıcam acil önerıye ıhtıyacm var. Ikea aklmda ama nette bazı yorumlarda sallanıyo denıyo. Saglam çok sallanmayan devrılme tehlıkesı az bişey arıyorum
Buarada çok şükür eviiiiî satttımmmm:)bir iki aya taşınma telaşımız olucak onuda atlatrız sıkıntısız inş.

Maşallah maşallah şapkasına dolandığım : )

PınarYavuz alıntı yapamadım canım mesajın nerde bulamadım... Allah acil şifalar versin inşallah.. Aklımda olacak hep Yılmaz amca... Sen de bol bol dua oku ki için ferahlasın... Allah inşallah sizlere bağışlayacak yüreğini ferah tut Rabbim esirgesin...

Günaydın canlar...
Haftasonu kv lerdeydik... İftardan sonra yola çıkınca tabi sinir oldum 12 de evdeydik.. Banyı bebeğimin maması uyutması derken sahurdan sonra yatabildim gözlerimden uyku akıyor... Görümcemin 8 temmuz mu ne doğumu varmış kv dedi ki ikiniz de izin alın bir hafta gelin (kp rahatsız yatakta) Ben de gideyim kızımın yanına dedi... Of nasıl geçecek o günler bilmiyorum şimdiden stresi sardı... Çocukla çok zor oluyor...

Bizim oğlan orda yeşil soğanla tanıştı çok sevdi : )

sevsinler senin yeşil soğan yeyişiniii..
oyy yerim yerimm gülen surat..
kuzum gitsin kadıncağız ya kızının yanına sevap alırsın..
herşeyini götür oraya 1 hafta hemen geçer bir dua almış olursun

Başta çok stres yapmıştım baya abartmıştım ama haklısın.. Böyle düşünsem daha rahat olurum... Böyle günler için varız elbet.. Bir görümcem de evde ama bi bilsen varya dünyaya kendisi için gelmiş... Kelimelerle anlatsamm oyyyy bir sayfa dolar : )

Sağol ablateyzesi hiçbişiyini de götürmemiştim kucakta mahvetti beni iki gün...

Alıştrma bardaklarının çeşitlerı varmı. Ne özellikte olması lazm. Kızım suyu şişeden içiyo:)o bardaktan içse daha ıyı degılmı. Ama şişeden içmeyıde cok sevıyo

Allah babana sifa versin.O hep olmaz dediklerimizi gercek yaptı.Insallah babanda sapasalim ailesinin basina döner.Allah tüm sevdiklerimizi korusun onları basımızdan eksik etmesin! Amin!

MAŞALLAH SANA YAKIŞIKLI NE GÜZEL FOTOLAR OLMUŞ.TOPRAKTA NASIL ŞAŞKIN :=)=)
AYNEN HAVALAR BURDA DA ÖLE YA RAMAZANIN HATRINA DEMEK Kİ.BENDE HAFTA SONU HAZIRLANDIM SAHURA KALKTIM GÜZELCE YEDİM SABAH ADET OLDUM HAFTA SONLARI TUTARIMD DİODUM AMA OLMADI BAKALIM ARTIK.

OY OY YERİM SENİ BENİ ÇOK YAKIŞIKLISIN.
MAŞALLAHH:=)

Alıştrma bardaklarının çeşitlerı varmı. Ne özellikte olması lazm. Kızım suyu şişeden içiyo:)o bardaktan içse daha ıyı degılmı. Ama şişeden içmeyıde cok sevıyo
Benim oğlum da suyu sadece bardak ya da şişeden içiyor. Alıştırma bardagi ile sadece oynuyor. Onların keyfine göre takılmak zorundayız galiba

Ben bebedorun sulugunu aldım malum bizim paşa emmeyi reddediyor hala sülüğün başlığının iç tarafında tipasi var onu çıkarip ağzına akitiyorum suyu öyle bardaktan daha kontrollü oluyor diğer turlu her yer su dışarı çıkarken de güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…