2014 Kasım Anneleri

bende seninkine yakın şeyler yediriyorum.et suyu yaptım dolapta plastik bardaklarda dondurdum.onla çorba yapıp günlük yediriyorum.acı ekşi ve tuzlu olmayan çorba kıvamındaki her şeyi deniyorum anlıycan.1 ayda350 gr almış oğlum.kilolu olmasından çok sağlıklı beslenmesi taraftarıyım.Bu arada balık çorbası yaptım oğluşa çok sevdi tavsiye ederim tek sıkıntı iyice ayıklamak gerekiyor kılçıklarından

m
Mustafa mızı sütsüz koyma bacım. Allah kabul etsin
kuzum pazar günü çok gezdik gündüz hiç uyumamıştım ondan etkilendi sanırım..
dün öğleden sonra annem mustafayı uyuttu bende 1,5 sat uyudum şükür sütümde azalma olmadı iyiydi kendimde iyiydim bugünde tutayım dedim..

Resmen başa döndük 2 aylıkken böyleydi on dakikada bir mikirdanarak uyaniyordu bi damla uyumadi yine basım catliyor

aman yaa bu beybilere neler oluyor bizde 5 te kalktık

Günaydın herkeslereeeeee...
Kızlarrr.. Bu sahurla iftar arası ne kadar kısa... Uyuyayım diyorum bakıyorum aman az kalmış diyorum beklerken keşke uyusaydım diyorum öyle öyle sahur vakti geliyor tabi ye yat ancak günde 3-4 saat uyuyorum..
Bebeğim artık baya uzun uyumaya başladı.. Kızlar karnı tok olan bebiş güzel uyuyor... Ben bişi keşfettim... Bu hero baby nin bi ek gıdasını aldım.. Gece acıkmasına göre 11-12 gibi bunu biberonda veriyorum sabah 6-7 ye kadar güzel uyuyor doyuyor...

Biberonda da verilebilmesi hoşuma gitti...

Kızlar bebişini odasında yatıran var mı ben artık ayırıyım diyorum odası yatak odasının yanı hemen siz ne düşünüyosunuz
Ben ilk kizimda da iki aylik ti odasında yatırmaya başladım zeynepte de iki aylıkken odamdan ayırdım ablasiyla kendi odalarında yatıyorlar onceleri ablasini aglarken uyandirir diye korktum bi iki uyandi simdi alistilar birbirlerine.zaten telsiz var kolaylik sağlıyor.hem yanimdayken emzirmek için uyandığımda ben çok uykulu oluyordum şimdi kalkıp yan odasına giderken de olsa bi açılıyorum iyi oluyor

kuzum uyu yaa..ben 11 gibi yatıyorum mustafa sabah 5-6 gibi kalkıyor çünkü..
ahh ahh biberon alsa bende vericem mamada almıyor bunu anca kaşıkla yedirebilirsim..
alayım bakalım belki sever

Ah benim esimde ikna olsada biranonce harekete gecse insallah hayirlsiyla ginlumuzdekini verir Rabbim

Kendımınkını sattım canm. Bugun buyuk çekmeceye yada marmara parkın oraya ev bakmaya gıdıcez emlakçı arkadaşmla.
cnm ben anneme chıcco polly aldım super sandalye, genelde annem baktıgı ve orada yedıgı ıcın orada duruyor
kendıme de e bebekten 49,90 a bı sandalye var onu aldım
gorumcemde ıkeanınkı var, ondan daha guzel
ıkeada da sandalye ıcıne koymaya puf bısı vardı 15 lıraya onu almıstım, bırebır oldu ıcıne
ıcıne bısı olmadan oturtmak olmaz, yanı plastık sert
bulundugun yerde ıkea varsa o puf seyden alıp e bebekten de sandalye almanı tavsıye ederım
önünde oyuncagıda var oglm oynuyor

kuzum uyu yaa..ben 11 gibi yatıyorum mustafa sabah 5-6 gibi kalkıyor çünkü..
ahh ahh biberon alsa bende vericem mamada almıyor bunu anca kaşıkla yedirebilirsim..
alayım bakalım belki sever

Mustafa paşa biberon da almıyordu di mi zor bebiş : ) Valla baya tok tutuyor demekki iyi uyuyor

kızlar bebek rezene cayları var ya
kahvaltıda ondan versem nasıl olur?
normal ıhlamur ıcıyor her sabah 10 cc falan
o geldı aklıma

bıde kahvaltımız pekmez yumurta sarısı peynır sekılınde hergun
bunu cesıtlendırmelıyım
bu arada bıskuvı karsıtı bır anneyım

ALTTAN ÇIKAR CANIM ÖNCE TAVŞAN DİŞLERİ ÇIKAR YANİ.

KAHVALTI FALAN GÜZEL CANIM SEBZE PÜRESİ DENEDİN Mİ ARADA ÇORBA YERİNE PÜRE VEREBİLİRSİN YOĞURT YESE ÇOK İYİ AMA YEMİOSA ÇORBA FALAN YAPIP VERİCEN.AMA AKŞAMLARI BENCE BİŞEY HAZMI ZOR OLUR GÜNDÜZ AYARLA HERŞEYİNİ.

Kızlar bebişini odasında yatıran var mı ben artık ayırıyım diyorum odası yatak odasının yanı hemen siz ne düşünüyosunuz

DAHA YATIRMADIM AMA YATIRMAK İSTİYORUM ODA YAPMADIK DAHA YAPMAK İSTİYORUM BİRAN ÖNCE ALIŞSIN DİYE SİZİN ODANIZ HAZIRSA YATIRABİLİRİSN BENCE.

günaydın annişşler..
bugün guya oruç tutmayacaktım dayanamadım tuttum..

CANIM ZORLUOSA TUTMA BENCE.
SÜTÜN NE DURUMDA PEKİ GERÇİ YANINDASIN EMREK ÇIKAR O SÜT Bİ ŞEKİLDE.

BENDE BUNUN TAHILLISINI ALDIM AMA KAŞIK İÇİN.GECESİ BÖLE OLUOMUŞ DEMEK Kİ BENDE ALICAM GECE DE GÜNDÜZ EMMİO YA BENMKİ İŞTEYİM DİE KIYAMIOM BİRAZ DAHA GEÇSİN DİORUM ÖLE BAKALIM.ÇOCUĞUN Bİ SIKITISI YOKSA TOKSA UYUR TABİKİ DE.

Ay ne güzel inş bende deneyecem odası hazır benim paşada tık yok olan eşime oluyo oturma odasında yine:)

49,90 A NASIL SANDALYE MAMA SANDALYESİ Mİ O ANLAMADIM CANIM.

bnm oglum gecen ay 400 gr aldı
beslenmesı şu sekılde
sabah
0730-800 arası
yaklasık yarım yumurta sarısı
pınar mınık labnelerın yarısı
bı cay kasıgı pekmez
10cc-20 cc ıhlamur
0800-0815 arası işe gıdecegım ıcın az bişe emıyor
ara ogun
11 de uyanıyor annem bıraktıgım sutu verıyor
oglen
1310-1320 arası işten geldıgım ıcın benı emıyor
1400 bıraz meyve suyu (mesela bı kayısı rendesı ve suyu)
1415-1430 evden işe gıdecegım ıcın benı emıyor
ıkındı
1630-1700 sebze corbası yarım ya da gunune gore bı cay bardagı
aksam
18-1830
yogurt yarım cay bardagı
1900
işten geldıgım ıcın benı emıyor
gece
hep ben :)

verdıklerım yetıyor mu bılmıyorum, calıstıgım ıcın duzen kurmak saat oturtmak cok zor oluyor
haftasonu daha ıyıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…