bende seninkine yakın şeyler yediriyorum.et suyu yaptım dolapta plastik bardaklarda dondurdum.onla çorba yapıp günlük yediriyorum.acı ekşi ve tuzlu olmayan çorba kıvamındaki her şeyi deniyorum anlıycan.1 ayda350 gr almış oğlum.kilolu olmasından çok sağlıklı beslenmesi taraftarıyım.Bu arada balık çorbası yaptım oğluşa çok sevdi tavsiye ederim tek sıkıntı iyice ayıklamak gerekiyor kılçıklarındanMerhaba güzel anneler. Sizlere birsey danışmak istiyorum. Oglumun beslenmesiyle ilgili. Hic yogurt yemiyo sevdiremedim ayni zamanda yayla corb sevmiyo. Sabah bazen 1 ck tereyag 1 ck cokelek ve yumurtanın sarisi yiyo. Hic şaşmaz hergun 1 kase sebze çorbası eya tahilli corba yediriyorum akşam meyve. Bazen akşam da çorba yiyo fazla mi sizce. Kapasitesini bilmiyorum. Az mi cok mu veriyom acaba bana yardim eder misiniz tecrübeli anneler. Kilo alimi da 2 aydr cok az Teşekkürler
kuzum pazar günü çok gezdik gündüz hiç uyumamıştım ondan etkilendi sanırım..m
Mustafa mızı sütsüz koyma bacım. Allah kabul etsin
Resmen başa döndük 2 aylıkken böyleydi on dakikada bir mikirdanarak uyaniyordu bi damla uyumadi yine basım catliyor
diş mi geliyor yoksa huysuzluk ondandırHu hu hu Allah yamanişkoya uyku ver Allah
Ben ilk kizimda da iki aylik ti odasında yatırmaya başladım zeynepte de iki aylıkken odamdan ayırdım ablasiyla kendi odalarında yatıyorlar onceleri ablasini aglarken uyandirir diye korktum bi iki uyandi simdi alistilar birbirlerine.zaten telsiz var kolaylik sağlıyor.hem yanimdayken emzirmek için uyandığımda ben çok uykulu oluyordum şimdi kalkıp yan odasına giderken de olsa bi açılıyorum iyi oluyorKızlar bebişini odasında yatıran var mı ben artık ayırıyım diyorum odası yatak odasının yanı hemen siz ne düşünüyosunuz
Günaydın herkeslereeeeee...
Kızlarrr.. Bu sahurla iftar arası ne kadar kısa... Uyuyayım diyorum bakıyorum aman az kalmış diyorum beklerken keşke uyusaydım diyorum öyle öyle sahur vakti geliyor tabi ye yat ancak günde 3-4 saat uyuyorum..
Bebeğim artık baya uzun uyumaya başladı.. Kızlar karnı tok olan bebiş güzel uyuyor... Ben bişi keşfettim... Bu hero baby nin bi ek gıdasını aldım.. Gece acıkmasına göre 11-12 gibi bunu biberonda veriyorum sabah 6-7 ye kadar güzel uyuyor doyuyor...
Eki Görüntüle 1563433 Biberonda da verilebilmesi hoşuma gitti...
Ah benim esimde ikna olsada biranonce harekete gecse insallah hayirlsiyla ginlumuzdekini verir RabbimGünaydın kızlar. Yarın mama sandalyesı alıcam acil önerıye ıhtıyacm var. Ikea aklmda ama nette bazı yorumlarda sallanıyo denıyo. Saglam çok sallanmayan devrılme tehlıkesı az bişey arıyorum
Buarada çok şükür eviiiiî satttımmmm:)bir iki aya taşınma telaşımız olucak onuda atlatrız sıkıntısız inş.
Kendımınkını sattım canm. Bugun buyuk çekmeceye yada marmara parkın oraya ev bakmaya gıdıcez emlakçı arkadaşmla.Aaa aldin mi nerden aldin ev kendininkini sattinmi hadi hayirli olsun
oy maşallah onaKızlar Emir bey eşyalara tutunup ayaga kalkma faslina geçiş yaptı.. :)
cnm ben anneme chıcco polly aldım super sandalye, genelde annem baktıgı ve orada yedıgı ıcın orada duruyorKendımınkını sattım canm. Bugun buyuk çekmeceye yada marmara parkın oraya ev bakmaya gıdıcez emlakçı arkadaşmla.
kuzum uyu yaa..ben 11 gibi yatıyorum mustafa sabah 5-6 gibi kalkıyor çünkü..
ahh ahh biberon alsa bende vericem mamada almıyor bunu anca kaşıkla yedirebilirsim..
alayım bakalım belki sever
Kızlar ilk dişler üsttenmı alttanmı çıkar. Kızımın üst damagında belırgın beyaz cıkıntı var bugun farkettm onu. Alttada var ama o çok kucuk nokta kadar. Ama üsttekı enteresan biyerde damagın degılde dişetimiz varya orda. Umarım anlatabıldım:)))
Merhaba güzel anneler. Sizlere birsey danışmak istiyorum. Oglumun beslenmesiyle ilgili. Hic yogurt yemiyo sevdiremedim ayni zamanda yayla corb sevmiyo. Sabah bazen 1 ck tereyag 1 ck cokelek ve yumurtanın sarisi yiyo. Hic şaşmaz hergun 1 kase sebze çorbası eya tahilli corba yediriyorum akşam meyve. Bazen akşam da çorba yiyo fazla mi sizce. Kapasitesini bilmiyorum. Az mi cok mu veriyom acaba bana yardim eder misiniz tecrübeli anneler. Kilo alimi da 2 aydr cok az Teşekkürler
Kızlar bebişini odasında yatıran var mı ben artık ayırıyım diyorum odası yatak odasının yanı hemen siz ne düşünüyosunuz
günaydın annişşler..
bugün guya oruç tutmayacaktım dayanamadım tuttum..
Günaydın herkeslereeeeee...
Kızlarrr.. Bu sahurla iftar arası ne kadar kısa... Uyuyayım diyorum bakıyorum aman az kalmış diyorum beklerken keşke uyusaydım diyorum öyle öyle sahur vakti geliyor tabi ye yat ancak günde 3-4 saat uyuyorum..
Bebeğim artık baya uzun uyumaya başladı.. Kızlar karnı tok olan bebiş güzel uyuyor... Ben bişi keşfettim... Bu hero baby nin bi ek gıdasını aldım.. Gece acıkmasına göre 11-12 gibi bunu biberonda veriyorum sabah 6-7 ye kadar güzel uyuyor doyuyor...
Eki Görüntüle 1563433 Biberonda da verilebilmesi hoşuma gitti...
Ay ne güzel inş bende deneyecem odası hazır benim paşada tık yok olan eşime oluyo oturma odasında yine:)Ben ilk kizimda da iki aylik ti odasında yatırmaya başladım zeynepte de iki aylıkken odamdan ayırdım ablasiyla kendi odalarında yatıyorlar onceleri ablasini aglarken uyandirir diye korktum bi iki uyandi simdi alistilar birbirlerine.zaten telsiz var kolaylik sağlıyor.hem yanimdayken emzirmek için uyandığımda ben çok uykulu oluyordum şimdi kalkıp yan odasına giderken de olsa bi açılıyorum iyi oluyor
pedagog adem gunese gore 2 yıl anneyle yatması gerekKızlar bebişini odasında yatıran var mı ben artık ayırıyım diyorum odası yatak odasının yanı hemen siz ne düşünüyosunuz
cnm ben anneme chıcco polly aldım super sandalye, genelde annem baktıgı ve orada yedıgı ıcın orada duruyor
kendıme de e bebekten 49,90 a bı sandalye var onu aldım
gorumcemde ıkeanınkı var, ondan daha guzel
ıkeada da sandalye ıcıne koymaya puf bısı vardı 15 lıraya onu almıstım, bırebır oldu ıcıne
ıcıne bısı olmadan oturtmak olmaz, yanı plastık sert
bulundugun yerde ıkea varsa o puf seyden alıp e bebekten de sandalye almanı tavsıye ederım
önünde oyuncagıda var oglm oynuyor
bnm oglum gecen ay 400 gr aldıMerhaba güzel anneler. Sizlere birsey danışmak istiyorum. Oglumun beslenmesiyle ilgili. Hic yogurt yemiyo sevdiremedim ayni zamanda yayla corb sevmiyo. Sabah bazen 1 ck tereyag 1 ck cokelek ve yumurtanın sarisi yiyo. Hic şaşmaz hergun 1 kase sebze çorbası eya tahilli corba yediriyorum akşam meyve. Bazen akşam da çorba yiyo fazla mi sizce. Kapasitesini bilmiyorum. Az mi cok mu veriyom acaba bana yardim eder misiniz tecrübeli anneler. Kilo alimi da 2 aydr cok az Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?