Ya zaten bazen korkuyorum sanırım nasıl başa çıkacam diye tek basimayim tüm gün çünkü. Ama seviniyorum gördükçe yeni şeyler öğrendikce :) işin ilginç tarafi bizimkide oturmayi beceremiyordu bu ay oturma emekleme ve şimdi de bu. Birden oldu hepsi :) belki seninki de öyle olacaktır :)
Hayırlı olsun cnm Liseyi Turgutluda yatılı okudum ben. Cok oldu tabi ama o zaman bile cok şirin biyerdi insanları da cok iyiydi. Nasip olmadı bir daha oralara gitmek. Hep derim gidip gorebılsem oraları diye. Yazını okuyunca bile bir gülümseme belirdi bende :) rabbim pişmanlık vermesin hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Manisa Turgutluya tayinimiz çıktı. Çok istiyodum Allah nasip etti. şimdi taşınma telaşımız başlayacak bayramdan sonra. Allahım gittiğimiz yerlerde pişman etmez inş. bizi. Manisayı bilen var mı. ben hiç bilmiyorum açıkcası. eşim biliyo o istedi ben de kabul ettim:=)
Hayırlısı olsun canım rabbiim utandrmasn. Bayramdan sonra benımde taşınma telaşım var inş kolaylıkla atlatırızManisa Turgutluya tayinimiz çıktı. Çok istiyodum Allah nasip etti. şimdi taşınma telaşımız başlayacak bayramdan sonra. Allahım gittiğimiz yerlerde pişman etmez inş. bizi. Manisayı bilen var mı. ben hiç bilmiyorum açıkcası. eşim biliyo o istedi ben de kabul ettim:=)
Benımkını sabah uyandıgında ortamıza alıyoruz eşimle oynaşıyolar ilgısız kalınca şapşap suratına indırıyo adamın. Cimcik atıyo. Bıanda saçlarıma dalıyo. Sinirlennce cıglık atıyo. Yanı tam cadıı. Ama her hallerı cok ttlı bu kuzucukların. O vuran ellerını ısır onun:))Ii aksmlr kizlr bi bizin oglanlqr tembel galiba melisasss la benimki:))hala dis yok bizde hareketli ama anca otrabiliyo oda uzun uzun degil 3 5dk hemn one egiliyo ayaklarini yaliyo:) ama cok zor bi cocuk olack belli simdiden dedigini yaptryo bagiriyo bide yapmayinca bide vuruyo onuda babasi ogretti adam akilli bise ogretmez zaten:)))
Kızlar mama sandalyesı almadımı kımsee
genelde alttan cok nadiren de üstten diye duydum. Bizde daha tık yok:)) o yüzden gördüğün kabartilari bilemiycemKızlar ilk dişler üsttenmı alttanmı çıkar. Kızımın üst damagında belırgın beyaz cıkıntı var bugun farkettm onu. Alttada var ama o çok kucuk nokta kadar. Ama üsttekı enteresan biyerde damagın degılde dişetimiz varya orda. Umarım anlatabıldım:)))
maşallah mustafa ya çok tatlı.nazar değmesin.allah kabul ettim orucunugünaydınn annişler..
nasılsınız bakalımm..
biz şükür iyiyiz.. anneannemizde kalıyoruz ben oruç tutabileyim diye..dün baya sallandım..bahçeye gittik kiraz toplamaya orada susuz kaldım çok zor geçri dün ilk defa sütümde baya azaldı..
bugünde oruç tuttum yarın 2 gün ara vericem..sonra yine tutucam böyle böyle biter ramazan inşşş..
7. ay çekimlerimiz ve mustinin toprak ile tanışması (havalar bir türlü iyi olamadı burada yağmur esiyor sonra güneş çıkıyor dün baya serindi tarla o yüzden uzun kollu ve yeleğimiz var :) )
Eki Görüntüle 1562663 Eki Görüntüle 1562664 Eki Görüntüle 1562665 Eki Görüntüle 1562666 Eki Görüntüle 1562667 Eki Görüntüle 1562668
Manisa Turgutluya tayinimiz çıktı. Çok istiyodum Allah nasip etti. şimdi taşınma telaşımız başlayacak bayramdan sonra. Allahım gittiğimiz yerlerde pişman etmez inş. bizi. Manisayı bilen var mı. ben hiç bilmiyorum açıkcası. eşim biliyo o istedi ben de kabul ettim:=)
mgünaydın annişşler..
bugün guya oruç tutmayacaktım dayanamadım tuttum..
Aaa aldin mi nerden aldin ev kendininkini sattinmi hadi hayirli olsunHayırlısı olsun canım rabbiim utandrmasn. Bayramdan sonra benımde taşınma telaşım var inş kolaylıkla atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?