2014 Kasım Anneleri


Seni cok iyi anlıyorum ben de hep tek başımayım ve koca kız oldu hala sesi gelmedi mi aklım başımdan gidiyor :) ben cok evhamlıyımdır ama baktım kızım hıc sallamıyor düşünce ağlasa bile aynı işi tekrar yapıyor bana sogukkanlı olmayı ogrettı :) hareketli cocuk cok nazlı olmuyor ben şahsen cok zor olsa da hareketli olmasından memnunum. Düşer kendi kalkar bi damla yaş dökmez genelde :)

Oğlum bakalım nasıl olacak ama erkek gibi bir abla var önünde onu gördükçe şimdiden heyecanlanıyor ben de yapıcam der gibi.
Suluk kullanmak da daha kolay oluyor ama ben kızımı cok zor alıştırdım normal bardaga suluk yüzünden. bardak en güzeli cnm :)
 
Hayırlı olsun cnm Liseyi Turgutluda yatılı okudum ben. Cok oldu tabi ama o zaman bile cok şirin biyerdi insanları da cok iyiydi. Nasip olmadı bir daha oralara gitmek. Hep derim gidip gorebılsem oraları diye. Yazını okuyunca bile bir gülümseme belirdi bende :) rabbim pişmanlık vermesin hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
 
Hayırlısı olsun canım rabbiim utandrmasn. Bayramdan sonra benımde taşınma telaşım var inş kolaylıkla atlatırız
 
Ii aksmlr kizlr bi bizin oglanlqr tembel galiba melisasss la benimki:))hala dis yok bizde hareketli ama anca otrabiliyo oda uzun uzun degil 3 5dk hemn one egiliyo ayaklarini yaliyo:) ama cok zor bi cocuk olack belli simdiden dedigini yaptryo bagiriyo bide yapmayinca bide vuruyo onuda babasi ogretti adam akilli bise ogretmez zaten:)))
 
Kızlar ilk dişler üsttenmı alttanmı çıkar. Kızımın üst damagında belırgın beyaz cıkıntı var bugun farkettm onu. Alttada var ama o çok kucuk nokta kadar. Ama üsttekı enteresan biyerde damagın degılde dişetimiz varya orda. Umarım anlatabıldım:)))
 
Benımkını sabah uyandıgında ortamıza alıyoruz eşimle oynaşıyolar ilgısız kalınca şapşap suratına indırıyo adamın. Cimcik atıyo. Bıanda saçlarıma dalıyo. Sinirlennce cıglık atıyo. Yanı tam cadıı. Ama her hallerı cok ttlı bu kuzucukların. O vuran ellerını ısır onun:))
 
genelde alttan cok nadiren de üstten diye duydum. Bizde daha tık yok:)) o yüzden gördüğün kabartilari bilemiycem
 
Merhaba güzel anneler. Sizlere birsey danışmak istiyorum. Oglumun beslenmesiyle ilgili. Hic yogurt yemiyo sevdiremedim ayni zamanda yayla corb sevmiyo. Sabah bazen 1 ck tereyag 1 ck cokelek ve yumurtanın sarisi yiyo. Hic şaşmaz hergun 1 kase sebze çorbası eya tahilli corba yediriyorum akşam meyve. Bazen akşam da çorba yiyo fazla mi sizce. Kapasitesini bilmiyorum. Az mi cok mu veriyom acaba bana yardim eder misiniz tecrübeli anneler. Kilo alimi da 2 aydr cok az Teşekkürler
 
Kızlar bebişini odasında yatıran var mı ben artık ayırıyım diyorum odası yatak odasının yanı hemen siz ne düşünüyosunuz
 
maşallah mustafa ya çok tatlı.nazar değmesin.allah kabul ettim orucunu
 


Hayırlı olsun:) benim ailem Manisa'da . Merak ettiklerini sor canım:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…