evet mama sandalyesı e bebek49,90 A NASIL SANDALYE MAMA SANDALYESİ Mİ O ANLAMADIM CANIM.
Bi de kabız dün fitil verdim yine ise yaramadı ne yapabilirim
kızlar bebek rezene cayları var ya
kahvaltıda ondan versem nasıl olur?
normal ıhlamur ıcıyor her sabah 10 cc falan
o geldı aklıma
bıde kahvaltımız pekmez yumurta sarısı peynır sekılınde hergun
bunu cesıtlendırmelıyım
bu arada bıskuvı karsıtı bır anneyım
omletı nasıl yedırıyorsun cnm?Bugünkü kahvaltıyı yazayım fikir olsun yeşil Soğanlı dere Otlu Omlet bir dilim avokado bir küçük Çilek ruşeymli lor ve zeytin az az yiyor Çilek yamanda alerji yapmıyor o Yüzden veriyorum
evet mama sandalyesı e bebek Eki Görüntüle 1563438
bu ıkeanınkınden daha guzel bunu kullanıyorum ben cnm
Eki Görüntüle 1563439
içinede ıkeadan su cızgılı seydenaldım yumusak olsun dıye
toplam malıyetı 65 lıra
ama dedıgım gıbı sureklı kullanmıyorum haftasonu kullanıyorum
haftaıcı annemde chıcco polly mama sandalyesınde oturuyor
para vereceksenız onu alın derım
Bugünkü kahvaltıyı yazayım fikir olsun yeşil Soğanlı dere Otlu Omlet bir dilim avokado bir küçük Çilek ruşeymli lor ve zeytin az az yiyor Çilek yamanda alerji yapmıyor o Yüzden veriyorum
bırde bız 7 aylık olduk ruseym kullanmaya baslayabılır mıyımBugünkü kahvaltıyı yazayım fikir olsun yeşil Soğanlı dere Otlu Omlet bir dilim avokado bir küçük Çilek ruşeymli lor ve zeytin az az yiyor Çilek yamanda alerji yapmıyor o Yüzden veriyorum
evet usttekı e bebek 49,90ÜSTTEKİNİ Mİ AL DİOSUN YANİ.EVET ÖNÜNE FALAN BİRŞEY KOYMASI İÇİN O GÜZELMİŞ.O NEKADARDI E BEBEK Mİ O
NASIL YAPION OMLETİ CANIM.
ÇİLEK RUSEYMLİ DEDİĞİN PEYNİR Mİ O NEDİR.
evet usttekı e bebek 49,90
Ben bu kabızlıktan çok çektiğim için yazmadan geçemedim bende yapamadığı zaman ek gıdaya da başladığı için 3-4 gün geçince fitil veriyordum o da bağırsakları tembelleştirirmiş oğlumun makatında yara olmuş sonra tekrar kakası gelince orası acıdığı için yapmaz tutar dedi o da durdukça katılaşır yani kısır döngü kakasını yaparken çığlık çığlığa ağlamalar gece -gündüz doktora gittik bunun için sindirim düzenleyiciler debridat şurup ve maflor damla kullandık şuan maflor damlaya hala devam ediyorum biraz düzeltti ama bizde işe yarayan hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 1 hurma oldu zeytinyağını yediklerine karınca tadını değiştirdiği için yemedi bende direkt verdim bence kabızlığı varsa çok ilerlemeden önlem al sonrası çok zor oluyor çünkü çok dolmuşum bu konuda ne uzun oldu ama rabbim tüm bebişlere sağlık versin en önemlisi o minicik bedenleriyle karşında çaresizce ağlaması o kadar kötükiBi de kabız dün fitil verdim yine ise yaramadı ne yapabilirim
Bi de kabız dün fitil verdim yine ise yaramadı ne yapabilirim
canım hurma parmagımla ezıp mınık parca agzına koyuyorum cok sevıyr :)Kizlar bebeklere hurma veriyormusunuz? Evde var versemmi acaba diye düşündüm.
Birde benim oğlan meyve yemiyor ya. Sürekli yüzünü burusturuyor. Limon yiyor sanki.
Sebze ve et yemeyi daha çok seviyor. Ama meyve yemeden nasil olacak bilmiyorum.
Sizler nasil yediriyorsunuz meyveyi? Benim denemedigim yol kalmadı ama yok iihh yemiyor.
bence 1 yasından once verılmemelıBirde asil sorum şu: ; bebegine bıldırcın yumurtası veren var mi? Emir tavuk yumurtasına göre onu daha çok seviyor. Ancak fazla veremiyorum çünkü zararlı oldugunu okumuştum fazlasinin. Haftada 1 veriyorum sadece. Yumurta vermeden de kahvalti olmuyor sanki ya :/ ve zarari dokunurmu diye içim içimi yiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.?
Evet tam bir bomba yiyecek. Ama yumurta yediremiyorum tavuk yumurtasini almıyor. Tad olarak ne fark var anlamadim gitti ya.bence 1 yasından once verılmemelı
cok kuvvetlı o
Bende bugün deniyim. Damagina yapismiyor değil mi? Haslayip vermeyi denedin mi hiç?canım hurma parmagımla ezıp mınık parca agzına koyuyorum cok sevıyr :)
kayısı puresını cay bardagı ıle ıcırıyorum cok suluysa :) cam rende de rendelıyorm
bırde bız 7 aylık olduk ruseym kullanmaya baslayabılır mıyım
bırde sen nasıl kullanıyorsun
sebze corbası pıstıkten sonra mı atıyorsun ıcıne
pıserken mı falan
Birde asil sorum şu: ; bebegine bıldırcın yumurtası veren var mi? Emir tavuk yumurtasına göre onu daha çok seviyor. Ancak fazla veremiyorum çünkü zararlı oldugunu okumuştum fazlasinin. Haftada 1 veriyorum sadece. Yumurta vermeden de kahvalti olmuyor sanki ya :/ ve zarari dokunurmu diye içim içimi yiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.?
yok cıgnıyor hemde agzı cok tatlı oluyorBende bugün deniyim. Damagina yapismiyor değil mi? Haslayip vermeyi denedin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?