Aa iyi fikir bunu deniycem canım teşekkürlerPeynire rendelicem bende öyle bi dene istersen
Aslında tamda sormak istediğim buydu dolapta be kadar süre muhafaza edebilirim diye çok sağıl canım akşam yapıym yoğurt ve meyve pürelerine koymaya başlycam bende inşBen rondodan çekip buzdolabında saklıyordum hiçbirşey olmazdı. Hergün kırmak daha sağlıklı ama cok zor geldi bana hele şimdi iki taneyle daha da zor. Oğluma vermedim henüz ama vermem lazım
hayırr pişirmiyorz canım vitamin gider ya hani öyle yapılınca. hiç gerek yok direk cam rende de rendele sonra yedir olduğu gibiMeyve pürelerini pişirmeden mi yapıyorsunuz birde karıışımmı brn elinle veriyorum baya az yiyo ama tadmlık gibi
Bir çorba tarifide ben vereyim çok besleyici bizim oralarda arabaşı çorbası derler hehe yozgatlılar bilirbunun salçasız halini yapıyrm yiğit yiyor çok şükür, tavuk göğsünü haşlıyoruz daha sonra tavuğun haşlama suyundan biraz, birazda normal su ekliyorız tencerede kaynamasını bekliyoruz, bir yandanda biraz unu ayrı bir tavada kavurutor iyice kokusu gelcek yani sonra kavurdugunuz unu biraz suyla açıyoruz topaklanmasın diye sonra bunuda tencereye ekliyoruz içinede gögüs etinden minik parçalar atıp pişiriyoruz ohh afiyetle yesin bebişler
lise den kalma vardı bakayım bi denemeye değer
Ilk avokado deneyimimiz malesef kötü sonuçlandı. Ağzına koyar koymaz yüzünü ekşitip ağlamaya başladı. Tabiki pes etmek yok, zaman geçsin tekrar denicem. Inşallah alışınca severek yer.
Hehe nörek bizim oğlan tam yozgatlı çıktı başka çorba yemiyoVay hemşerimin verdiği tarife bak hele
Ben hıc pışırerek vermedm canm. Kızım armutu ozellıkle cok sevıyo bugun bır armut çeyrek muz yedı. Cam rende yapıp dırek kaşıkla yerıyorum. Gecen dileye kavun koydum yemedı sevmedı başkada vermedım. Şuan asıl ama ım yesın doysun. Eglenmesı oynaması sonra:) arada elıne elma havuc falan verıyorum ama yalıyo emıyo okadarMeyve pürelerini pişirmeden mi yapıyorsunuz birde karıışımmı brn elinle veriyorum baya az yiyo ama tadmlık gibi
Canm bende gotrmyrm bana 4.aydn sonra getrme dedi bise olmdikca ama yinede kontrole gotrdm 2aydr gotrmedimEvdekı tartıya gore tarttım kızımı 600 grm almış bu ay. Buarada her ay hala özele kontrole gıdıyomusunuz. Benım dr gerek yok dedı her ay gelmene. Sıkıntı olmadkca. Watsaptan yaz cvplarım dedı.
ks kids lilicim. e bebekte satılıyor. yumuşacık araba. çekip bırakınca gidiyo.ılk arabaları cok guzel
onların markası nedır cnm
Parfüm her dısarı çıktığımda kullanıyorum hergünde çıkıyorum genelde:) oğlumu banyoda ovuyorum sebamed sabun kullanıyorum zaten ne kiri varki tertemizler melekler bizim cildimiz çok kuru sebamed yağ kullanıyoruum duştan sonra dr öyle söyledi çok kızarıklık kalmıyoKızlar bı kac bişey sormak istıyorum
Parfum deodorant ne sıklıkta kullanıyosunz.
Bebişlerı süngerlemi yıkıyosunuz. Oyle elınizlemı ovuyosunuz
Bebişlerınızın bogumları kızarıyomu. Benımkı çok kızarıyo. Dr bişey sürme iyi kurula banyodan sonra bişey olmaz dedı. Kuruluyorum ama hep kırmıZıya. Siz bişey kullanıyomusunız
Kızlar bı kac bişey sormak istıyorum
Parfum deodorant ne sıklıkta kullanıyosunz.
Bebişlerı süngerlemi yıkıyosunuz. Oyle elınizlemı ovuyosunuz
Bebişlerınızın bogumları kızarıyomu. Benımkı çok kızarıyo. Dr bişey sürme iyi kurula banyodan sonra bişey olmaz dedı. Kuruluyorum ama hep kırmıZıya. Siz bişey kullanıyomusunız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?