2014 Kasım Anneleri

Slm kuzucuklar ve annelerine yazamasam da hep buralardayim gizli takipçi olduk oglusumla işe de başladım cok yoruluyorum bebegim uyurken isleri yapiyorum uyanikkende telefonda bile konusmama izin vermiyor kaldi ki net e gireyim de azcik bizim kızlara bakayim oglum diyorum iki dk sonra telefon Alim de hala ek gidaya alisamadik sevmiyor ne hazirlasam bi kac çay kaşığı sonra hoop kusuyor hepsini bende formül mama yediriyorum anne sütüyle birlikte tabi dislerini bekliyoruz sapur supur yiyecegi gunleri bekliyorum

Peynire rendelicem bende öyle bi dene istersen
Aa iyi fikir bunu deniycem canım teşekkürler
Ben rondodan çekip buzdolabında saklıyordum hiçbirşey olmazdı. Hergün kırmak daha sağlıklı ama cok zor geldi bana hele şimdi iki taneyle daha da zor. Oğluma vermedim henüz ama vermem lazım
Aslında tamda sormak istediğim buydu dolapta be kadar süre muhafaza edebilirim diye çok sağıl canım akşam yapıym yoğurt ve meyve pürelerine koymaya başlycam bende inş

Bir çorba tarifide ben vereyim çok besleyici bizim oralarda arabaşı çorbası derler hehe yozgatlılar bilir bunun salçasız halini yapıyrm yiğit yiyor çok şükür, tavuk göğsünü haşlıyoruz daha sonra tavuğun haşlama suyundan biraz, birazda normal su ekliyorız tencerede kaynamasını bekliyoruz, bir yandanda biraz unu ayrı bir tavada kavurutor iyice kokusu gelcek yani sonra kavurdugunuz unu biraz suyla açıyoruz topaklanmasın diye sonra bunuda tencereye ekliyoruz içinede gögüs etinden minik parçalar atıp pişiriyoruz ohh afiyetle yesin bebişler

Meyve pürelerini pişirmeden mi yapıyorsunuz birde karıışımmı brn elinle veriyorum baya az yiyo ama tadmlık gibi

Vay hemşerimin verdiği tarife bak hele

Yamanın tek severek Yediği şey kendi bile yiyor diyorum zaten yerken annen avokado yerdi sanki bebekken ye oğlum nerden sevdiyse bu kadar
Ilk avokado deneyimimiz malesef kötü sonuçlandı. Ağzına koyar koymaz yüzünü ekşitip ağlamaya başladı. Tabiki pes etmek yok, zaman geçsin tekrar denicem. Inşallah alışınca severek yer.

Meyve pürelerini pişirmeden mi yapıyorsunuz birde karıışımmı brn elinle veriyorum baya az yiyo ama tadmlık gibi
Ben hıc pışırerek vermedm canm. Kızım armutu ozellıkle cok sevıyo bugun bır armut çeyrek muz yedı. Cam rende yapıp dırek kaşıkla yerıyorum. Gecen dileye kavun koydum yemedı sevmedı başkada vermedım. Şuan asıl ama ım yesın doysun. Eglenmesı oynaması sonra:) arada elıne elma havuc falan verıyorum ama yalıyo emıyo okadar

Evdekı tartıya gore tarttım kızımı 600 grm almış bu ay. Buarada her ay hala özele kontrole gıdıyomusunuz. Benım dr gerek yok dedı her ay gelmene. Sıkıntı olmadkca. Watsaptan yaz cvplarım dedı.

Melisas dert etme benimkide ole uyumaynca kiyametler kopuyo az once biraz erkn uyandi die bende kizkardesime gidim dedim gittik durmadi neseki karsi apartmnda oturyo geri evimize geldk evde kuduruyo uyudu hemen

Evdekı tartıya gore tarttım kızımı 600 grm almış bu ay. Buarada her ay hala özele kontrole gıdıyomusunuz. Benım dr gerek yok dedı her ay gelmene. Sıkıntı olmadkca. Watsaptan yaz cvplarım dedı.
Canm bende gotrmyrm bana 4.aydn sonra getrme dedi bise olmdikca ama yinede kontrole gotrdm 2aydr gotrmedim

Ben cevizi 1aydr veryrm kahvltsinda meyves7nde tek cevzde d3gl badem ve findikta tuzsuz olandn yarnda kabk cekrdegi vermeye baslcm sikinti olmadi robottn cekiyrm un gibi yapmiyrum ama biraz daha iri yiyo guzelce ama bu aralr kavga dovus yedryrum resmn dis zannedersm agzini yumrukluyo tum oyuncaklari agznda hatta vuruyo agzina dislikleri agzna almz:))ters bu cocuklar tersss:))

Kızlar bı kac bişey sormak istıyorum
Parfum deodorant ne sıklıkta kullanıyosunz.
Bebişlerı süngerlemi yıkıyosunuz. Oyle elınizlemı ovuyosunuz
Bebişlerınızın bogumları kızarıyomu. Benımkı çok kızarıyo. Dr bişey sürme iyi kurula banyodan sonra bişey olmaz dedı. Kuruluyorum ama hep kırmıZıya. Siz bişey kullanıyomusunız

Parfüm her dısarı çıktığımda kullanıyorum hergünde çıkıyorum genelde:) oğlumu banyoda ovuyorum sebamed sabun kullanıyorum zaten ne kiri varki tertemizler melekler bizim cildimiz çok kuru sebamed yağ kullanıyoruum duştan sonra dr öyle söyledi çok kızarıklık kalmıyo

Parfüm dışarı çıkarken kullanıyorum banyo süngeri kullanmıyorum sebamed sabun ile elimle yıkıyorum cildi çok hassas sıcaktan isilik çok oluyor otacının %100 doğal Gül suyunu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…