2014 Kasım Anneleri

Gayet yemiş işte annesi maşallah daha ne yesin

lilipit ben kızıma playskool ilk arabam almıştım cnm. Kapanınca üzerine oturarak da kullanılıyor. Kızım cok severdi 2 yaşına kadar durdu ortalıkta en son koltuktan ucarken kullanınca kaldırdım :)
1-2 ay sonra cıkarıcam oğlum için bakalım o da sevecek mi. Yürüteç den daha mantıklı ve kullanışlı geliyor bana

pırınclısını yapabılırsın caprutıcım onu sevebılır
tugrulun damak tadı bana benzıyor, yogurt ve sut urunlerıını cok severım
yogurtlu corbalar, yogurt falan cok sevıyor
zeytın denemeıdm, sen verıyorsun zeytınde az tuzlu alıp suya koyup baslasam mı
adem gunesın damak tadı ıle ılgılı daha dogrusu yemek yemeyle ılgılı vıdeosunu ızledım
oyle tv karısısında vs yemek yedırılmememlı, hızlı hareket edılmemelıymıs
yavas yavas tadına varmalıymıs cocuk
cocugun damak tadının olusmasına ızın verın, damak tadını öldürüp yemek yemedıgınden sıkayet edılıyor dıyor

okadar haklı buldum kı :)

kırmızı balk mıay hep diyrdm içimden şu şarkıyı bi oyuncağa koysalar ne güzel olur diye bizim kız bayılıyor hemen almalıym bundan tam adı ne geçiyor canm sana zahmet yazar mısn

resim büyüyormş arkadşm aldm adını :)

Kızlar 6 ay aşısı ates yapıyomu. Yarın olucaz bizde. Sadece ilk aşı ates yapmıştı kızıma

BİZDE YAPMADI AMA İNŞ.SİZDE DE YAPMAZ BU AŞIYI 2.AYDA OLUO ZATEN KARMA YANLIŞ HATIRLAMIOSAM AYINI.

kırmızı balk mıay hep diyrdm içimden şu şarkıyı bi oyuncağa koysalar ne güzel olur diye bizim kız bayılıyor hemen almalıym bundan tam adı ne geçiyor canm sana zahmet yazar mısn

resim büyüyormş arkadşm aldm adını :)

BENİM OĞLUM BAYILIYO BAZEN NETDEN DE AÇIYORUM HİÇ BİR SES OKADAR DİKKATİNİ ÇEKMİO BUNU DAHA AÇAR AÇMAZ HEMEN DURUR DİNLER BENDE BAYILARAK ALMIŞTIM O ŞARKIYI DUYUNCA.

Biz bu aralar pek oyıncakla oynamıyoruz habire kanepeden tutunup ayağa kalkma ve emekleyip her yeri kurcalama derdindeyiz oyuzden hiç oyuncak almıyorum şu ara, ama bu ikisiyle iyi oynuyor

Eklentiler

• image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 114
Adem Güneş'i bende seviyorum çok güzel yazıları var
Biz sabah kahvaltısında yaman mama sandalyesinde ben masada oturuyorum kahvaltı tabaklarımız önümüzde oluyor sevdiğimiz Şarkıları açıyoruz bilgisayarda 1 saat kahvaltı ediyoruz yavaş yavaş aksam yemeklerini de hep bizimle aynı masada yiyor görerek öğrenmesi açısından iyi oluyor
Zeytin dene bence yaman çok sevdi herşeyi yutmaya Çalışıyor mesela zeytini güzel çiğniyor tuğrulda sever inşallah

Kızlar bebişlere ceviz veriyormusunuz ben vermeye başlıycm artk ama hergün 1 tane kırıp ezince olmuyor biraz büyük kalyr yiğitte yutmuyor bulandıryır kendisini siz nasıl yapyrsnz biraz fazla kırıp rondodan çeksem nasıl muhafaza edebilrm acımaması için

Peynire rendelicem bende öyle bi dene istersen

Eki Görüntüle 1568299
v-tech yurume yaradımcısı
e bebekte var
alsam mı bundan
sızce nasıl?
sız alacakmısınız yurume yardımcısı

ben bu ürünü 3 aylıkken almıştım.ön tarafı çıkıyor ,ilk zamanlar ayağıyla çevirip oynuyordu.hala severek oynar.arada kaldırıyorum 1 hafta görmüyor sonra çıkardığımda çok sevinip tekrar oynuyor.

Ben rondodan çekip buzdolabında saklıyordum hiçbirşey olmazdı. Hergün kırmak daha sağlıklı ama cok zor geldi bana hele şimdi iki taneyle daha da zor. Oğluma vermedim henüz ama vermem lazım

Kehribar diş kolyesi denedin mi ben yamana kullanıyorum ağrısını hafifletiyor sanki bir araştır istersen Totsandmore dan aldım

Hemen araştırıyorum. Bu arada Diş jeli kullanmak istemedim ama sanırım daha fazla diretmicem bu konuda. Bugün eşim eczaneden dentinox ya da calgel alıcak. Hangisi daha iyi bi bilgin var mı ? Eren sürekli ağlıyor, çok yoruldum çoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…