Bende bu varEki Görüntüle 1568299
v-tech yurume yaradımcısı
e bebekte var
alsam mı bundan
sızce nasıl?
sız alacakmısınız yurume yardımcısı
Gayet yemiş işte annesi maşallah daha ne yesinGunaydin kizlarr bende de ayni dert yemk istemiyo doke saca uzeri yatk yastik batyr ne saklabanliklar yapyrum ama yok yinede yedriyrumda sabh yum.sarsi tamami peynir kibrt kutsu kadar biraz anne sutu ile yumusattim 2 cay kasgida badem findk cevz karstrdm erik puresyle birlikte verdim zor bela simdide yatyo
pırınclısını yapabılırsın caprutıcım onu sevebılırTabiki yemiyor öncesinden süt içiyor zaten amaç benim için doyması değil keyif alması bizim gibi onada hazırlıyorum bazen bi parçayı eline Alıp hepsini Aşağıya atıyor hiç yemek istemiyor ağlıyor ben her sabah bu tarz bi kahvaltıyı sunuyorum hepsinden tadıyor damak Tadı gelişsin ah ah bu kahvaltılarla az karga doymadı siteden atacaklar bizi hepsi bizim balkonda
Tarifine bakayım bende ama yaman Şehriye sevmiyor midesi bulanıyorTuğrul bey nasıllar afiyette inşallah
:) temiz temiz güzel de karnım patlayacak sankiohh ne guzel işte ya...doğumdan 1 ay sonra hasta oldum ben hiç keyfini süremedim
bunun fıyatı nedır ?Bende bu var Eki Görüntüle 1568310
Canım var benimde evde diyorm ki şimdi bu az yağ ile yapıyor ya acaba bebişlere patates elma v.s şeyler atıp pişirsek olurmu ki merak ettm denedin mi hiçben kullanıyorum canım çok memnunum ne için almak istiyosun ?
kırmızı balk mıEki Görüntüle 1568220 Eki Görüntüle 1568221
BİZDE BUNLAR VAR OĞLUM ÇOK SEVER.
İLKİNDE ŞARKILAR VAR BİLİRİSNİZ KIRMIZI BALIK GÖLDE ALİ BABANIN ÇİFTLİĞİ GİBİ.TIRTILINDA HARFLER VAR ONLARLA İLGİLİDD KELİMELER SÖLÜO ANNE BABA VS.GİBİ.
2. DE HAYVANLARI TANITIO MÜZKLİ ŞEKİLDE.GAYET EĞİTİCİ VE ÇOK DA GÜZEL.
BUNLARIN DIŞINDA ÇINGIRIKLAR PELUŞ AYICIKLAR BİRDE TOPU VAR YUMUŞAK.
resim büyüyormş arkadşm aldm adını :)Eki Görüntüle 1568220 Eki Görüntüle 1568221
BİZDE BUNLAR VAR OĞLUM ÇOK SEVER.
İLKİNDE ŞARKILAR VAR BİLİRİSNİZ KIRMIZI BALIK GÖLDE ALİ BABANIN ÇİFTLİĞİ GİBİ.TIRTILINDA HARFLER VAR ONLARLA İLGİLİDD KELİMELER SÖLÜO ANNE BABA VS.GİBİ.
2. DE HAYVANLARI TANITIO MÜZKLİ ŞEKİLDE.GAYET EĞİTİCİ VE ÇOK DA GÜZEL.
BUNLARIN DIŞINDA ÇINGIRIKLAR PELUŞ AYICIKLAR BİRDE TOPU VAR YUMUŞAK.
Kızlar 6 ay aşısı ates yapıyomu. Yarın olucaz bizde. Sadece ilk aşı ates yapmıştı kızıma
kırmızı balk mıay hep diyrdm içimden şu şarkıyı bi oyuncağa koysalar ne güzel olur diye bizim kız bayılıyor hemen almalıym bundan tam adı ne geçiyor canm sana zahmet yazar mısn
resim büyüyormş arkadşm aldm adını :)
pırınclısını yapabılırsın caprutıcım onu sevebılır
tugrulun damak tadı bana benzıyor, yogurt ve sut urunlerıını cok severım
yogurtlu corbalar, yogurt falan cok sevıyor
zeytın denemeıdm, sen verıyorsun zeytınde az tuzlu alıp suya koyup baslasam mı
adem gunesın damak tadı ıle ılgılı daha dogrusu yemek yemeyle ılgılı vıdeosunu ızledım
oyle tv karısısında vs yemek yedırılmememlı, hızlı hareket edılmemelıymıs
yavas yavas tadına varmalıymıs cocuk
cocugun damak tadının olusmasına ızın verın, damak tadını öldürüp yemek yemedıgınden sıkayet edılıyor dıyor
okadar haklı buldum kı :)
Chicco depo Günlerinde 60 tl ye almıştı ablam normalde 180 lira gibi bir fiyatı varbunun fıyatı nedır ?
Kızlar bebişlere ceviz veriyormusunuz ben vermeye başlıycm artk ama hergün 1 tane kırıp ezince olmuyor biraz büyük kalyr yiğitte yutmuyor bulandıryır kendisini siz nasıl yapyrsnz biraz fazla kırıp rondodan çeksem nasıl muhafaza edebilrm acımaması için
Eki Görüntüle 1568299
v-tech yurume yaradımcısı
e bebekte var
alsam mı bundan
sızce nasıl?
sız alacakmısınız yurume yardımcısı
bizde ateş yaptı canım, inşallah sizde ateş huzursuzluk olmaz atlatırsınız kolaycaKızlar 6 ay aşısı ates yapıyomu. Yarın olucaz bizde. Sadece ilk aşı ates yapmıştı kızıma
Kızlar bebişlere ceviz veriyormusunuz ben vermeye başlıycm artk ama hergün 1 tane kırıp ezince olmuyor biraz büyük kalyr yiğitte yutmuyor bulandıryır kendisini siz nasıl yapyrsnz biraz fazla kırıp rondodan çeksem nasıl muhafaza edebilrm acımaması için
Kehribar diş kolyesi denedin mi ben yamana kullanıyorum ağrısını hafifletiyor sanki bir araştır istersen Totsandmore dan aldım
Sagol canım inşallah. Arkadaşa iftara davetlıyız gıtsemmı ıye düşünüyorum. Ateşı falan cıkarsa huzursuz olursa naparmbizde ateş yaptı canım, inşallah sizde ateş huzursuzluk olmaz atlatırsınız kolayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?