Kızlar dualarıniza ihtiyacım var çok iğrenç bi kumpasa dusurdu eşimin ortakları bizi elimizde avucumuzda ne varsa harcadık şimdi ortada bıraktılar resmen bizi çok zor günler geçiriyoruz yine de moral bozmamaya çalışıyorum ogluma yansıtmamak için eşim moralmen çokmuş durumda kimseye birşey de söyleniyor gururundan elim kolum bağlı kaldım
Genelde cam rendeden veya blenderdan geçirip veriyordum ama geçen instagram da bi tarif gördüm. 3 mor erik 1 kayısı çeyrek elmadan püre yapmıştım. Yarım çay bardağı suyu mini tencereye koydum. Suya Püreyi ilave edip 1 dk çevirdim. 3 tatlı kaşığı irmik koyup 5 dk kadar karıştırarak pişirdim. Ilıyınca 1 tatlı kasığı k.b. Özü koydum. Pek beğenmedi ama yarısını bitirdi. kalan yarısını da bi saat sonra yediMeyve pürelerini pişirmeden mi yapıyorsunuz birde karıışımmı brn elinle veriyorum baya az yiyo ama tadmlık gibi
Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama kimseye birşey söyletmiyor eşim tek paylaşabileceği yer burası allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın ben yavrumu aldım düzenini bozdum buraya geldim su mübarek günde ortada bıraktılar elimde ki son altını da verdim kirayı yatiracak bugün allah kahretsin onlarıortakla iş yapmaya lanet olsun şu mübarek günde ya.
canını sıkma canım düzelir inş.sağlığa birşey olmasın rabbim sağlık verdikçe
herşey olur üzülme eşinin yanında ol ona destek ol.rabbim yardımcınız olsun.
Kızlar dualarıniza ihtiyacım var çok iğrenç bi kumpasa dusurdu eşimin ortakları bizi elimizde avucumuzda ne varsa harcadık şimdi ortada bıraktılar resmen bizi çok zor günler geçiriyoruz yine de moral bozmamaya çalışıyorum ogluma yansıtmamak için eşim moralmen çokmuş durumda kimseye birşey de söyleniyor gururundan elim kolum bağlı kaldım
Allah yar ve yardımcınız olsun. bu mübarek günler hatrına, yavrunun hatrına ...Kızlar dualarıniza ihtiyacım var çok iğrenç bi kumpasa dusurdu eşimin ortakları bizi elimizde avucumuzda ne varsa harcadık şimdi ortada bıraktılar resmen bizi çok zor günler geçiriyoruz yine de moral bozmamaya çalışıyorum ogluma yansıtmamak için eşim moralmen çokmuş durumda kimseye birşey de söyleniyor gururundan elim kolum bağlı kaldım
Şu mübarek günde rabbim yardımcınız olsun.ortakla iş yapmak çok zor.aynı şeyleri bizde yasadık.şimdi babamın oğlu olsa ortak iş yapmam .ama herşey düzelir siz birbirinize destek olun.keşke eşin kendini garentiye alcak bir sözleşme yapsaydı.hukuken hakkını arasın. kolaymı kazanıyoruz herseyden fedakarlık yapa yapa en önemlisi çocugunun rızkı.allah diğerlerini bildiği gibi yapsın.Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama kimseye birşey söyletmiyor eşim tek paylaşabileceği yer burası allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın ben yavrumu aldım düzenini bozdum buraya geldim su mübarek günde ortada bıraktılar elimde ki son altını da verdim kirayı yatiracak bugün allah kahretsin onları
Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama kimseye birşey söyletmiyor eşim tek paylaşabileceği yer burası allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın ben yavrumu aldım düzenini bozdum buraya geldim su mübarek günde ortada bıraktılar elimde ki son altını da verdim kirayı yatiracak bugün allah kahretsin onları
Çok sağol canım ben beyaziti düşünüyorum yoksa biz tek olsak hiç önemli değil allah büyüktür başka diyecek birşey bulamıyorumcanım bizde tam böyle birşeyi düğün öncesinde yaşamıştık..
düğün öncesinde eşim işini batırdı gibi oldu ortağının kazığına geldik..
1 ay sonra düğün var elde avuçta yok eşim işsiz inan çok zor günlerdi..
en güzel günlerim ağlamakla geçmişti..
ama Rabbim zonra kapılar açtı..
kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor..
inan geçecek bu günler..
bizi bu duruma düşürenlere Rabbim KAHHAR ismi ile kahretsin inşşş
Sağol desteğin duaların içinboşver canım allaha havale et sen.
insanlara güvenioz hata edioz işte hep iyi niyetten oluyor.
boşver canım rabbim o yavrucağın yüzüne baksın sizede yardım etsin.
yanlış anlaşılıcak birşey yok tatlım burda biz herşeyi paylaşıoz sen rahat ol.
Rabbim acil şifalar versin sağ salim atlatır inş ameliyatıkızlarPinarYavuz un babası ameliyata girdi..
beyninde tümör vardı..
biraz riskli bir ameliyat..
dualarınza ihtiyacı var..
Bu dünyada iyi niyetli olup kimseye guvenmeyeceksin kendinden çok dusunmeyecksin kimseyi ama Rabbim görüyorŞu mübarek günde rabbim yardımcınız olsun.ortakla iş yapmak çok zor.aynı şeyleri bizde yasadık.şimdi babamın oğlu olsa ortak iş yapmam .ama herşey düzelir siz birbirinize destek olun.keşke eşin kendini garentiye alcak bir sözleşme yapsaydı.hukuken hakkını arasın. kolaymı kazanıyoruz herseyden fedakarlık yapa yapa en önemlisi çocugunun rızkı.allah diğerlerini bildiği gibi yapsın.
Çok sağol canım ben beyaziti düşünüyorum yoksa biz tek olsak hiç önemli değil allah büyüktür başka diyecek birşey bulamıyorum
Genelde cam rendeden veya blenderdan geçirip veriyordum ama geçen instagram da bi tarif gördüm. 3 mor erik 1 kayısı çeyrek elmadan püre yapmıştım. Yarım çay bardağı suyu mini tencereye koydum. Suya Püreyi ilave edip 1 dk çevirdim. 3 tatlı kaşığı irmik koyup 5 dk kadar karıştırarak pişirdim. Ilıyınca 1 tatlı kasığı k.b. Özü koydum. Pek beğenmedi ama yarısını bitirdi. kalan yarısını da bi saat sonra yedi
Ya da
Yarım elma 2 kayısı rendeledim. İçine 2 Bebek bisküvisi 1 yemek kaşığı anne sütü ekleyip karıştırdm. 1 çay kaşığı da keçi boynuzu özünü ekledim ve afiyet olsun
kızlarPinarYavuz un babası ameliyata girdi..
beyninde tümör vardı..
biraz riskli bir ameliyat..
dualarınza ihtiyacı var..
hiç sıkma canını bir kapı kapanır daha iiyyisı açılor vardır bir hayır bundada göreceksin rızkı veren Allah o nişekilde verecektr yavrunun rızkınıÇok sağol canım ben beyaziti düşünüyorum yoksa biz tek olsak hiç önemli değil allah büyüktür başka diyecek birşey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?