- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
bende vucuda sebamed sabun başına sebamed şampuan kullanıyorumSampuan degılde sabun kullanmanızın sebebı varmı ben mustela sampuan kullanıyorum. Sebamed sabun dahamı ıyı. Onceden kullanıyodum ama sampuanını. dr mustela kullanmamı onerdı bayadr onu kullanıyorum.
Sampuan degılde sabun kullanmanızın sebebı varmı ben mustela sampuan kullanıyorum. Sebamed sabun dahamı ıyı. Onceden kullanıyodum ama sampuanını. dr mustela kullanmamı onerdı bayadr onu kullanıyorum.
Bende aynı şekilde kullanıyorum ilk onla başladık öyle devam ediyo herseyimiz sebamedbende vucuda sebamed sabun başına sebamed şampuan kullanıyorum
ben de bu ara bilekliğini yada kolyesini düşünüyordum fakat kopar mı diye çok teredütte kaldım.devamlı boynunda mı yaman paşanın nasıl tepki veriyorKehribar diş kolyesi denedin mi ben yamana kullanıyorum ağrısını hafifletiyor sanki bir araştır istersen Totsandmore dan aldım
e hadi gözün aydın o zaman:) temiz temiz güzel de karnım patlayacak sanki
Sanırım ben de oluyorum artık ıkı gündür minik minik geliyor birseyler
ayyy ben arabaşı na bayılırım aydınlıyız biz ordada çok yaparlar.içine yapılan hamura bayılıyorummmBir çorba tarifide ben vereyim çok besleyici bizim oralarda arabaşı çorbası derler hehe yozgatlılar bilirbunun salçasız halini yapıyrm yiğit yiyor çok şükür, tavuk göğsünü haşlıyoruz daha sonra tavuğun haşlama suyundan biraz, birazda normal su ekliyorız tencerede kaynamasını bekliyoruz, bir yandanda biraz unu ayrı bir tavada kavurutor iyice kokusu gelcek yani sonra kavurdugunuz unu biraz suyla açıyoruz topaklanmasın diye sonra bunuda tencereye ekliyoruz içinede gögüs etinden minik parçalar atıp pişiriyoruz ohh afiyetle yesin bebişler
ben de bu ara bilekliğini yada kolyesini düşünüyordum fakat kopar mı diye çok teredütte kaldım.devamlı boynunda mı yaman paşanın nasıl tepki veriyor
N Nehir-derin2carputi tesekkurler kızlar bende aynı şeylerı yapıyorum Parfumden rahatsz olurmu dıye düşünmüştüm. Benımkıde hemen isilik oluyo gülsüyunu bende denim
Parfumden rahatsiz olur bence canim uzun zamandir kullanmiyorum hatta rollon bile kullanmaN Nehir-derin2carputi tesekkurler kızlar bende aynı şeylerı yapıyorum Parfumden rahatsz olurmu dıye düşünmüştüm. Benımkıde hemen isilik oluyo gülsüyunu bende denim
o zaman süper.en iyi çözüm o gibi jel kullanmak istemedim pek .amma da sevimli duruyordur yamanın pamuk boynundaKesinlikle kopmaz hep Düğüm atmışlar aralara bence kolye al boyuna takıldığı için dişlere daha yakın daha çok etki eder yaman çok seviyor o kolyeyi eline verince baya oynuyor tespih gibi ama boynuna takınca ulaşamıyor uyku Zaman'ları çıkarmak Lazım gündüz pek uyumadığı için çıkarmıyorum gece çıkarıyorum
Annem bebek bakım çantası diye almılt ama omuz çantası zor oldu bana. Adidasın sırt çantasını kullanıyorum, çok da rahat ediyorummerhabaa
:)
ya kızlar doğumdan beri 3 çanta aldım büyük biri bebek arabası toparlayıcı olmak üzere. hiç biri tam olarak işimi görmüyo. az önce pierre cardin pb200 sipariş ettik hepsiburadan.com dan abim ile bakalım nasıl bi şey ins dayanıklıdır ..
siz ne marka ve model kullanıyorsnz
Alperen i kanguru ile önüme alıp sırtıma da çanta takıyorumrahat oluyor desene :)
yakıştıramiyorm kendime ama kucakta çocuk sırtta çanta nasıl olur bilemedim
N Nehir-derin2carputi tesekkurler kızlar bende aynı şeylerı yapıyorum Parfumden rahatsz olurmu dıye düşünmüştüm. Benımkıde hemen isilik oluyo gülsüyunu bende denim
günaydınn kızlarrr...
lilipit tatlım senin tariften yola çıkarak dün bende bu çorbayı yaptım mustafa bayıldı 1 kase yedi..
tereyağını biraz kızarttım içine tel şehriyeleri attım ve üzerine su ekledim..iyice pişirdim..
sonra hafif ılıyıncada normal süzme yogurdu yavaş yavaş kattım içine karıştırdım..
üzerinede biraz nane attım mustafa çok sevdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?