2014 Kasım Anneleri

Sampuan degılde sabun kullanmanızın sebebı varmı ben mustela sampuan kullanıyorum. Sebamed sabun dahamı ıyı. Onceden kullanıyodum ama sampuanını. dr mustela kullanmamı onerdı bayadr onu kullanıyorum.

Sampuan degılde sabun kullanmanızın sebebı varmı ben mustela sampuan kullanıyorum. Sebamed sabun dahamı ıyı. Onceden kullanıyodum ama sampuanını. dr mustela kullanmamı onerdı bayadr onu kullanıyorum.
bende vucuda sebamed sabun başına sebamed şampuan kullanıyorum

Ablam iki yeğenime sebamed sabun kullandı bende ondan görüp almıştım alerji kuruluk hiç Yapmıyor bitince bi bübchen nin sabununu da denicem şampuanını kullanıyorum memnunum fiyatları da uygun

Ben chicco sabun vucuda sampuanida badina kullanyrum sorun yasamadim kirmizilik bebimkindede oluyo ama tenleri cok hassas die oluyo 30 dk icinde gecmis oluyo zaten ben bazen ona sabun bezi islemistim pamuk gibi onu kullaniyrm bazen elimle ovaliyrum

Kizlar ben bugun tavuk corbasina 5 6 tane bamyada kattim guzelce yedi arastrdim verilebilinr yaziyodu siz veriyo musunuz

Kehribar diş kolyesi denedin mi ben yamana kullanıyorum ağrısını hafifletiyor sanki bir araştır istersen Totsandmore dan aldım
ben de bu ara bilekliğini yada kolyesini düşünüyordum fakat kopar mı diye çok teredütte kaldım.devamlı boynunda mı yaman paşanın nasıl tepki veriyor

ayyy ben arabaşı na bayılırım aydınlıyız biz ordada çok yaparlar.içine yapılan hamura bayılıyorummm

Kesinlikle kopmaz hep Düğüm atmışlar aralara bence kolye al boyuna takıldığı için dişlere daha yakın daha çok etki eder yaman çok seviyor o kolyeyi eline verince baya oynuyor tespih gibi ama boynuna takınca ulaşamıyor uyku Zaman'ları çıkarmak Lazım gündüz pek uyumadığı için çıkarmıyorum gece çıkarıyorum
ben de bu ara bilekliğini yada kolyesini düşünüyordum fakat kopar mı diye çok teredütte kaldım.devamlı boynunda mı yaman paşanın nasıl tepki veriyor

N Nehir-derin2 carputi tesekkurler kızlar bende aynı şeylerı yapıyorum Parfumden rahatsz olurmu dıye düşünmüştüm. Benımkıde hemen isilik oluyo gülsüyunu bende denim
N Nehir-derin2 carputi tesekkurler kızlar bende aynı şeylerı yapıyorum Parfumden rahatsz olurmu dıye düşünmüştüm. Benımkıde hemen isilik oluyo gülsüyunu bende denim
Parfumden rahatsiz olur bence canim uzun zamandir kullanmiyorum hatta rollon bile kullanma
Beylikduzu acibademin orda ekoorganik dukkani var organik rollon satilio ondan kullaniyorum kokusuz tavsiye ederim kale center icinde ne kadar organik bilmiyorum ama gonlum rahatliyo enazindan

o zaman süper.en iyi çözüm o gibi jel kullanmak istemedim pek .amma da sevimli duruyordur yamanın pamuk boynunda

günaydınn kızlarrr...

lilipit tatlım senin tariften yola çıkarak dün bende bu çorbayı yaptım mustafa bayıldı 1 kase yedi..

tereyağını biraz kızarttım içine tel şehriyeleri attım ve üzerine su ekledim..iyice pişirdim..
sonra hafif ılıyıncada normal süzme yogurdu yavaş yavaş kattım içine karıştırdım..
üzerinede biraz nane attım mustafa çok sevdi..

Annem bebek bakım çantası diye almılt ama omuz çantası zor oldu bana. Adidasın sırt çantasını kullanıyorum, çok da rahat ediyorum

ben odasında sıkmam kucağıma alıcaksam da sıkmam kucağımda değilse kullanırım.çok zararlı allah korusun.banyosunda da ona yaptığım lif var yumuşak onla yıkıorum fazla ovmaya gerek yok zaten bizim cildimiz sounluydu doktor şampuan sabun losyon ve bebe yağı vermişti şuan onları kullanıorum bitince johnson's baby kullanıcam ıslak mendil hep o zaten.kızarıklık evet sıcaklarda olur geçer.gül suyu ile vücut mu siliosunuz.

Kızlar dualarıniza ihtiyacım var çok iğrenç bi kumpasa dusurdu eşimin ortakları bizi elimizde avucumuzda ne varsa harcadık şimdi ortada bıraktılar resmen bizi çok zor günler geçiriyoruz yine de moral bozmamaya çalışıyorum ogluma yansıtmamak için eşim moralmen çokmuş durumda kimseye birşey de söyleniyor gururundan elim kolum bağlı kaldım

yoğurt çorbası yaptın yani ohh mis afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…