- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Hemen araştırıyorum. Bu arada Diş jeli kullanmak istemedim ama sanırım daha fazla diretmicem bu konuda. Bugün eşim eczaneden dentinox ya da calgel alıcak. Hangisi daha iyi bi bilgin var mı ? Eren sürekli ağlıyor, çok yoruldum çoookk
Aynen artik az uyuyorBen rondodan çekip buzdolabında saklıyordum hiçbirşey olmazdı. Hergün kırmak daha sağlıklı ama cok zor geldi bana hele şimdi iki taneyle daha da zor. Oğluma vermedim henüz ama vermem lazım
Guzel corbaNefıs yemek tarıfındekı sehrıye çorbasını yaptm. Kızım çok şükür bır kaseye yakın yedı. Ama benı uzaktan bırı görse ya sirke ya başka bıyere kapatrlar heralde. Şebek oldum resmenya. Alkışlar şarkılar sacma sapan sesler. Ben boyle biri degıldm:) tamam deliyim biraz ama bu cımcıme benı cok degıstrdı. Buarada annmler aradı haftaa iftara gelelım dıyolar babam cok uzun zamandr gormedı kızımı naparm bilmıyorum şimdiden ne pişirsem olayı
benm.kizimda iki kez uyuyor gece en fazla 3 bilemedin 4saat uyur kalkar emmeye bnce uykusunu aliyordurKızlar yavrularınız gun içinde kaç saat uyuyor. Bizim uykumuz cok azaldı gun ıcınde ıkı kez uyuyor ama ıkı saatı gecmıyor toplam. Gece 6-7 saat deliksiz uyuyabiliyor. Uyanınca yanıma alıyorum emiyor tekrar uyuyor 2-3saat kadar Bu sürede tekrar emdiği de oluyor. Uykusunu aldıgı için mi acaba az uyuyor gündüz . Ablasının gurultusunden de uyuyamıyor gercı de
bunlar cok uckagitci yaa yanimiza alinca uyuyolar birakinca saat basi kalkiyolar numaradan aciktim ayagi yapıyorlar:)karar brrnmi yyürüme yarmcısına bende baktım sizyazıncada kararsız. kaldım aktivitrlimi alsam playskol mu o uzun süreli kulanım için gibi mantklı geldi ama kaarrarsızım.sarkadaşta önermişti az önceAynen artik az uyuyor
9-11
15 17
2130 0630 seklinde
Gecede cok uyaniyor
Bende artik yatagima alip emziriyrm oyle rahat uyuyorum
Dun mesela 04-0430 yanimda emdi
Sabaha kadar uyanmadi bida bende rahat ettim
Kızlar yavrularınız gun içinde kaç saat uyuyor. Bizim uykumuz cok azaldı gun ıcınde ıkı kez uyuyor ama ıkı saatı gecmıyor toplam. Gece 6-7 saat deliksiz uyuyabiliyor. Uyanınca yanıma alıyorum emiyor tekrar uyuyor 2-3saat kadar Bu sürede tekrar emdiği de oluyor. Uykusunu aldıgı için mi acaba az uyuyor gündüz . Ablasının gurultusunden de uyuyamıyor gercı de
Tesekkurlee canm aynen. İlk zamanlar neversem yıyen kızım bır haftadr cok zorluyo beni. Yedı çok şükürGuzel corba
Denemene sevindim :)
Faydali guzel tarifleri paylasmak iyi oluyor
Yarasin kuzuya
Hayatım boyunca sırt çantasından nefret etmişimdir. Kızım dogduktan sonra 3 adet canta değiştirip sonunda pes edip adidas buyuk boy sırt cantasını kabullendim. İçine de içi folyo kaplı beslenme cantası buldum. :) en iyisi sırt cantası cnm bencemerhabaa
:)
ya kızlar doğumdan beri 3 çanta aldım büyük biri bebek arabası toparlayıcı olmak üzere. hiç biri tam olarak işimi görmüyo. az önce pierre cardin pb200 sipariş ettik hepsiburadan.com dan abim ile bakalım nasıl bi şey ins dayanıklıdır ..
siz ne marka ve model kullanıyorsnz
merhabaa
ya kızlar doğumdan beri 3 çanta aldım büyük biri bebek arabası toparlayıcı olmak üzere. hiç biri tam olarak işimi görmüyo. az önce pierre cardin pb200 sipariş ettik hepsiburadan.com dan abim ile bakalım nasıl bi şey ins dayanıklıdır ..
Bende öyle yapıyorum rondodan çekip kahvaltisinda koyuyorum sonra buzdolabında sakliyorum nerdeyse bir aydır bir çay kaşığı bazen biraz daha fazla veriyorum canmBen rondodan çekip buzdolabında saklıyordum hiçbirşey olmazdı. Hergün kırmak daha sağlıklı ama cok zor geldi bana hele şimdi iki taneyle daha da zor. Oğluma vermedim henüz ama vermem lazım
Hayatım boyunca sırt çantasından nefret etmişimdir. Kızım dogduktan sonra 3 adet canta değiştirip sonunda pes edip adidas buyuk boy sırt cantasını kabullendim. İçine de içi folyo kaplı beslenme cantası buldum. :) en iyisi sırt cantası cnm bence
Canim sen bilirsin ateş dusurucu surup ateş ölçer falan al yanına takip edersin inşallah ateşi olmadan atlatirsinizSagol canım inşallah. Arkadaşa iftara davetlıyız gıtsemmı ıye düşünüyorum. Ateşı falan cıkarsa huzursuz olursa naparm
rahat oluyor desene :)Hayatım boyunca sırt çantasından nefret etmişimdir. Kızım dogduktan sonra 3 adet canta değiştirip sonunda pes edip adidas buyuk boy sırt cantasını kabullendim. İçine de içi folyo kaplı beslenme cantası buldum. :) en iyisi sırt cantası cnm bence
lise den kalma vardı bakayım bi denemeye değerNıke Sırt çantası
Dentinox var bende ama kolyeden sonra kullanmadım bi baksana sende belki fayda eder
Beymenin valiz kadar büyük olan sade siyah çantasını kullanıyorum. Çok memnunum. Içine herşeyi tıkıyorum.merhabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?