ya sorma annemde beni zorluyor süt konusunda..
sabah kalvaltıda ve aklam muhallebi yaparken süt ile yapılacakmış..
ben 6. ayan itibaren süt içmişim birşeymi olmuş diyor..
9. aya kadar anlaştık 9. ayda vericez yavaştan
'annee,mam,annanne'ilk 3 kelimemiz hayırlı olsunn
Bende öyle düşünüyorumya aynen elimle verdiğim he pütürlü şeyi yiyor ama kaşıkla verince dili ile itip çıkarıyor..
bu çocuklar bizle oyun oynuyor sanırımö
o zaman süper.en iyi çözüm o gibi jel kullanmak istemedim pek .amma da sevimli duruyordur yamanın pamuk boynunda
Canım kolyeyi kaçırmışım ben.ne işe yarıyor marka modeli ne memnun musun.
'annee,mam,annanne'ilk 3 kelimemiz hayırlı olsunn
Bu sabah ki kahvaltımız Kayısı az tuzlu zeytin Menemen Yumurtalı ekmek (ekşi mayalı tam buğday ekmeği )
Menemen'den nefret etti bir kaşığın ucuyla yedi onuda tükürdü hemen sonra yine denerim artık
NE GÜZEL HAZIRLIOSUN YA SEN BAYILIOM VALLA.
BİLDİĞİN MENEMEN YANİ HERŞEY VERİYOSUN SEN HERALDE ARTIK.
çokk şirin oluyolar dimiBizde hep bunları diyoruz bana mam diyor yemek görünce mama
Evet yumurta beyazı da var içinde pek sevmedi bu kahvaltıyı bugün ama olsun size fikir olsun diye atayım dedim
SAĞOLASIN CNM HERŞEYİ PAYLAŞIYOSUN BAYA GÜZEL ŞEYLER YAPIYOSUN.
BEYAZINDAN DOLAYIMI SEVMEDİ ACABA SADECE SARI KATSAYDIN KEŞKE.
çokk şirin oluyolar dimi
bi de dudak büzüyo
dilinin ucu ile ağzının içini dudaklarını şişirip yamultuyo ısırmamak elde değil kıyamıyorum
Yok domatesi sevmedi ilk defa yiyor yumurta beyazını daha öncede yemişti domates tuhaf geldi ona bende yeme annem dedim hepsini yedim
OHH AFİYET OLSUN PEKİ NASIL YAPTIN MENEMENİ NORMAL ŞEKİLDE Mİ
HERZAMAN YAPILAN GİBİ YANİ.BİBERDE VAR ÇÜNKÜ İÇİNDE.
Evet evet bildiğimiz Menemen aynı
Allah yardımcınız olsun dilerim en kısa sürede atlatırsınız bu zor günleri.Kızlar dualarıniza ihtiyacım var çok iğrenç bi kumpasa dusurdu eşimin ortakları bizi elimizde avucumuzda ne varsa harcadık şimdi ortada bıraktılar resmen bizi çok zor günler geçiriyoruz yine de moral bozmamaya çalışıyorum ogluma yansıtmamak için eşim moralmen çokmuş durumda kimseye birşey de söyleniyor gururundan elim kolum bağlı kaldım
ZARARLI DEĞİL Mİ PEKİ ÖLE CANIM.
Kızlar dualarıniza ihtiyacım var çok iğrenç bi kumpasa dusurdu eşimin ortakları bizi elimizde avucumuzda ne varsa harcadık şimdi ortada bıraktılar resmen bizi çok zor günler geçiriyoruz yine de moral bozmamaya çalışıyorum ogluma yansıtmamak için eşim moralmen çokmuş durumda kimseye birşey de söyleniyor gururundan elim kolum bağlı kaldım
Ekşi mayayı nerden buldun acabaNasıl yani Zararlı Menemen mi zararlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?