2014 Kasım Anneleri

kv de bana der ben diorum kahvaltısını suyla değilde mama sı var formül artık pek vermioz onu bende süt bıraktığım için onla yap diom bilmm diyo bana kalsa ben süt le yaparımda dio yok dedim acelesi yok nasılsa içicek belli yaşa gelince veremio yani bazen dinlio beni ben çok kararlı olunca yani.
herkes herşeyi neden bilio ya.şunu ver diyorum daha erken dio gaz yapıo durmuo gündğz dio bende napım ilave şeyleri genelde ben pazar günü katıyorum.

'annee,mam,annanne'ilk 3 kelimemiz hayırlı olsunn

ohh maşallah baya erken başlamış
biz sadece mama yı görünce mam mam der okadar :)

ya aynen elimle verdiğim he pütürlü şeyi yiyor ama kaşıkla verince dili ile itip çıkarıyor..
bu çocuklar bizle oyun oynuyor sanırımö
Bende öyle düşünüyorum perikanadi nın dediği gibide olabilir tabi ama biçok şeyden mahrym kalıtor üzülyrm blendır bazı şeyleriçekmiyr biraz pütürlü kalyr oda yemiyor

Aşısan geldık kızlar. Kızım saglık ocagını ayaga kaldrdı. İlk kez boyle çıglık attı kuzum. Ama cıkınca sakşnleştı hemen. Şimdilik iyi şükür. Guzelde kilo almış. Bıngıldakta ıyı durumda ben boş evham yapmışım.

Bu sabah ki kahvaltımız Kayısı az tuzlu zeytin Menemen Yumurtalı ekmek (ekşi mayalı tam buğday ekmeği )
Menemen'den nefret etti bir kaşığın ucuyla yedi onuda tükürdü hemen sonra yine denerim artık

NE GÜZEL HAZIRLIOSUN YA SEN BAYILIOM VALLA.
BİLDİĞİN MENEMEN YANİ HERŞEY VERİYOSUN SEN HERALDE ARTIK.

Evet yumurta beyazı da var içinde pek sevmedi bu kahvaltıyı bugün ama olsun size fikir olsun diye atayım dedim

SAĞOLASIN CNM HERŞEYİ PAYLAŞIYOSUN BAYA GÜZEL ŞEYLER YAPIYOSUN.
BEYAZINDAN DOLAYIMI SEVMEDİ ACABA SADECE SARI KATSAYDIN KEŞKE.
BİRDE MEYVEYİ SEN HEP BÖLE Mİ VERİON YANİ KAHVALTIDA YA KAHVALTIDA NİE MEYVE.

Yok domatesi sevmedi ilk defa yiyor yumurta beyazını daha öncede yemişti domates tuhaf geldi ona bende yeme annem dedim hepsini yedim
SAĞOLASIN CNM HERŞEYİ PAYLAŞIYOSUN BAYA GÜZEL ŞEYLER YAPIYOSUN.
BEYAZINDAN DOLAYIMI SEVMEDİ ACABA SADECE SARI KATSAYDIN KEŞKE.

Yok domatesi sevmedi ilk defa yiyor yumurta beyazını daha öncede yemişti domates tuhaf geldi ona bende yeme annem dedim hepsini yedim

OHH AFİYET OLSUN PEKİ NASIL YAPTIN MENEMENİ NORMAL ŞEKİLDE Mİ
HERZAMAN YAPILAN GİBİ YANİ.BİBERDE VAR ÇÜNKÜ İÇİNDE.

Allah yardımcınız olsun dilerim en kısa sürede atlatırsınız bu zor günleri.

Allah yardımcınız olsun vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın benimde Arkadaşımın başına bu tarz bir olay gelmişti eşi arkadaşlarıyla Cafe açacaktı güvendiler kız altınlarını bile verdi herşeyi batırdılar Rabbim böyle insanlara fırsat vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…