Günaydın kızlarr.
Ya bısey sorucam arkadaşlar bazen omlet yapıyorum dıyo bızımkı taneli gelince püresı öguruyor yemıyorr.
Bızde bı sıkıntımı varr.
Bıde aklıma bısey geldı gunlük ne verıyorsak yazsakya birbirîmize örnek olsun.yaptıklarımızın ıcınde neler var onlarıda yazarak tabii.
Soracagım bı kac sey daha var ama akluma gelmıyor sımdı poffff
Heee gunluk sutle peynır yaptım kacgun verebılırım.sokak sutuyle yapsam olurmu meselaa.
Pürelerı gunlukmu yapmak lzm.ıkı gun versek bızımkinin gunduz uykusu toplasan üç ve ne yapacagımı sasırıyorum yemek ev toplama yetısemiyorum benn uyanıkkende tek bırakamıyorumm.
Oyyy ne sordum kusura bakmayınn
Günaydın kızlarr.
Ya bısey sorucam arkadaşlar bazen omlet yapıyorum dıyo bızımkı taneli gelince püresı öguruyor yemıyorr.
Bızde bı sıkıntımı varr.
Bıde aklıma bısey geldı gunlük ne verıyorsak yazsakya birbirîmize örnek olsun.yaptıklarımızın ıcınde neler var onlarıda yazarak tabii.
Heee gunluk sutle peynır yaptım kacgun verebılırım.sokak sutuyle yapsam olurmu meselaa.
Pürelerı gunlukmu yapmak lzm.ıkı gun versek bızımkinin gunduz uykusu toplasan üç ve ne yapacagımı sasırıyorum yemek ev toplama yetısemiyorum benn uyanıkkende tek bırakamıyorumm.
Canım taneli şeyleri yatar pozisyondanı yedryrsn bazen yiğşte yastıkta yedrdgmde oda öğüryor hatta kusuyor ama mama sandalyesinde yiyor taneli şeyleri hemde öyle güzel ezyrki damagıyla çok komik sende öyle dene eger yatarak yediriyorsan,yaptıgın peynir saklama koşullarına bağlı kendi peynir altı suyunda tuz ile saklarsan bi süre verebilrsn yoksa bence maximum 3 gün verilebilir,ben günlük yapmaya çalışyrm 8 aylık olduk biz artk kendimize ne pişiryrsam onun yiyebilecegi şeyler varsa ondan veryrm yoksa taze yapıyorum, bugün mesela kıymalı ince bulgurlu semizotu yedircem inş yer tabiGünaydın kızlarr.
Bızde bı sıkıntımı varr.
sağol canım denicem evde vardı vaktim olurda temizleyebilirsem :)Annem bebek bakım çantası diye almılt ama omuz çantası zor oldu bana. Adidasın sırt çantasını kullanıyorum, çok da rahat ediyorum
Canım süt demişsin ya keçi sütümü katıyosun acaba merak ettimbirde gaz falan yapmıyomu kiAlıntı yapmamışım canım kendimce yazdım
ooh misAlperen i kanguru ile önüme alıp sırtıma da çanta takıyorumhatta dün o şekilde pazara çıktık
Canım kolyeyi kaçırmışım ben.ne işe yarıyor marka modeli ne memnun musun.Dentinox var bende ama kolyeden sonra kullanmadım bi baksana sende belki fayda eder
Rabbim yardımcınız olsun canım çok zor günler var önünüzde belki de ama derdi veren Allah dermanı da verir inşAllah.Bu süreçte birbirinize destek olup yavruza sarılın dua,sabır ile geçecek en kısa zamanda inancınızı yitirmeyin o insanları da Allaha havale edin ..Kızlar dualarıniza ihtiyacım var çok iğrenç bi kumpasa dusurdu eşimin ortakları bizi elimizde avucumuzda ne varsa harcadık şimdi ortada bıraktılar resmen bizi çok zor günler geçiriyoruz yine de moral bozmamaya çalışıyorum ogluma yansıtmamak için eşim moralmen çokmuş durumda kimseye birşey de söyleniyor gururundan elim kolum bağlı kaldım
Canım taneli şeyleri yatar pozisyondanı yedryrsn bazen yiğşte yastıkta yedrdgmde oda öğüryor hatta kusuyor ama mama sandalyesinde yiyor taneli şeyleri hemde öyle güzel ezyrki damagıyla çok komik sende öyle dene eger yatarak yediriyorsan,yaptıgın peynir saklama koşullarına bağlı kendi peynir altı suyunda tuz ile saklarsan bi süre verebilrsn yoksa bence maximum 3 gün verilebilir,ben günlük yapmaya çalışyrm 8 aylık olduk biz artk kendimize ne pişiryrsam onun yiyebilecegi şeyler varsa ondan veryrm yoksa taze yapıyorum, bugün mesela kıymalı ince bulgurlu semizotu yedircem inş yer tabibazen elimle yedryrm bunu bazende blendrdan geçiryrm malesef kaşıkla verdğm şeyleri pütürlü yemiyor ama çiğnemeyi biliyor bende anlamadım gitti
Canım süt demişsin ya keçi sütümü katıyosun acaba merak ettimbirde gaz falan yapmıyomu ki
Bu arada alttan iki tane disimiz göründü çok sukur gece huysuzluklari ondan mis şimdi çok güzel uyuyor
Günaydın kızlarr.
Bızde bı sıkıntımı varr.
Canım Annem beni deli ediyor telefonda çocuğa neden süt vermiyorsun vs.. Keçi sütü de taze bulamazsın diyor inek sütü geliyor köyden bize... Bir haftadır azar azar her gün değil 2-3 günde bir kahvaltısını öyle yapıyoruz sütle çok daha lezzetli oluyor çok güzel yiyor... Doktor da demişti keçi sütü de olsa süt sonuçta yüzde seksen alerjen demişti ama ne bilim.. Sütsüz çocuk mu büyür diyor annem : ) Üstün yetenekli çocukların merkezinde müdür annem.. Bilsem ler varya.. Allah'ım ne biliyorsa bana telefonda saatlerce anlatıyor.. : ) Eltim de daha bir haftalıkken bebeği sütü kesilmiş hep inek sütüyle büyüttüm ben diyor.. Arada kaldım ama azar azar da veriyorum artık..
Bir de demişsin ya canım benim bebeğim de öyle pütürlü şeyleri kaşıkla yemiyor elimle verince yiyor.. O da sanırım kaşıkla hafif sıvı oluyor ya sıvı diye yutayım derken ufak bi pütür bile gelse boğazında takılıyor ub yüzden öğürüyor sanırım.. Ama pütürlü şeyi elimizle verdiğimiz için bilerek alıyor çiğniyor.. Ben böyle algıladım : )
Rabbım yardımcınız olsun canım.aglayann malı gülene hayır etmezmiş. Onlar öder bedelini merak etme. İçini ferah tut rabbım bır kapı açar inşallah.Sağol desteğin duaların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?