Ekşi mayayı nerden buldun acaba
Canm kayısı kurumu normal meyvemı dırekmı verıyosun onuBu sabah ki kahvaltımız Kayısı az tuzlu zeytin Menemen Yumurtalı ekmek (ekşi mayalı tam buğday ekmeği )
Menemen'den nefret etti bir kaşığın ucuyla yedi onuda tükürdü hemen sonra yine denerim artık
Canm kayısı kurumu normal meyvemı dırekmı verıyosun onu
Meyve olayını dememişim ben kahvaltı da meyve yemeyi severim ondan sanırım aile düzeni neyse oda öyle yiyorSAĞOLASIN CNM HERŞEYİ PAYLAŞIYOSUN BAYA GÜZEL ŞEYLER YAPIYOSUN.
BEYAZINDAN DOLAYIMI SEVMEDİ ACABA SADECE SARI KATSAYDIN KEŞKE.
BİRDE MEYVEYİ SEN HEP BÖLE Mİ VERİON YANİ KAHVALTIDA YA KAHVALTIDA NİE MEYVE.
Hayır pekmez değil. Eczanedr satılıyor. Pahalı bir şey degil. Faydaları ise resimdrresimdeKEÇİ BOYNUZU ÖZÜ NEDİR ANLAMADIM ONU PEKMEZİ Mİ .
Yaa bende yapmıyrm işte oyuzdende ekmek vermedim pek bazen tam bugday ekmeği veryrm çok nadir keşke burdaki pazarlarda bulsamm süper olur bende yumurtalı ekmek vermeyi düşünmştm ama ekmk yokorganik pazardan aldım ekmeği hemşerim onuda evde yapmaya halim yok artık koca ekmek 5 tl hemde dilimleyip Buzluğa koydum 1 ay duruyormuş
Evet ya yerim ben onları bide peşimden emekliyor mam mam diye İngiliz sandı bizi herhalde
Nasıl yani Zararlı Menemen mi zararlı mı
Meyve olayını dememişim ben kahvaltı da meyve yemeyi severim ondan sanırım aile düzeni neyse oda öyle yiyor
HAYIR YANİ NORMAL YAPIYORUM DEDİN YA ONA DEDİM BİZİM YEDİĞİMİZ GİBİ YAĞLI TUZLU FALAN.
ANLADIM GÜZEL TABİ SONRA BİDAHA PÜRE FALAN YAPIP VERİYOMUSUN PEKİ.
Yaa bende yapmıyrm işte oyuzdende ekmek vermedim pek bazen tam bugday ekmeği veryrm çok nadir keşke burdaki pazarlarda bulsamm süper olur bende yumurtalı ekmek vermeyi düşünmştm ama ekmk yokFiyatıda iyiymiş zaten yamanın yiyceğinde ne var kuş kadar
Aynen o tabaka ki bir dilimi anca yedi internette satan yok mudur alsan acaba hem tahıl almış oluyor hemde ekşi maya probiyotik ya çok faydalı
ilk kez senden duydum. İlginç geldi. teşbihler de kullanıldığını duymuştum ama diş için faydalı olduğunu duymamıştım. dediğin site ye bakıcam çok teşekkürler.Kehribar bebek diş kolyesi Totsandmore dan aldım bi incele ordan modelleri Ağrı kesici etkisi varmış sanki biraz fayda etti bize
Ya kızlar bende anne olduktan aonra duygusal olarak cok dgıstım. Daha duyarlı duygusal korumacı oldum. Dun akşam eşimle belgesel izliyoduk anne ceylan yavrusunu kaybettı. Kuşlarda parcaladı yeı. Ben bıyandan aglıyorum yavrum kıyamam gıttı dıye. Bıyandanda ceylana kızıyorum annesın sen nıye korumadnki diye. :)))eşim kafayı sıyırdıgımı düşündü o ara şaşkın gozlerle benı izliyodu en son:)) ben bile halime güldüm sonra.Haaa yok canım öyle değil zeytin Yağı var tabiki ama tuz yok zaten bilindik bişey diye demedim 1 yaşına kadar yasak iste ben biber ve yumurta akını tek tek denedim alerji yapmıyor sonra domatesi ekledim
Bazen ikindide veriyorum dut elma falan Kayısıyı bide her sabah verme nedenim kakasını rahat yapsın diye
Oekmegi.nasil yiyor. Canim.islatiyormusun biseyle
Bugum güzel laylaşımlar olmuş yarasın bebelerimize İNşallah Bulamayan bebeklerede versin Rabbim İnşallahinsan anne olunca hiç bir çocuğu gözü yaşlı görmek istemiyor butun cocuklarun karni doysun guzel giysin guzel yesin hepsi mutluve saglikli olsun İnşallah
Kahvaltida haslanmis yumurta derotlu maydonozlu labne azck domates bazen kuyck patates haslayip sz tereyag labne katip bebe kumpiri yapiyorum yaninda pekmez ve arada meyve suyuylabugun domates biber rendeledm isyan in tarifini sevdi şükür
Oglen cesit fazla genelde pure seklinde yapiyorum ikindi gibide meyve yogrt baskada bise yemiyo uatmadan cok mizmizlanniyor arada muhallebi yapiyorum iste icine meyve koyarak
anladm canim bende kuru kurunasil yiyor dedim.kkzarnca yumuusyorBende ilk kez verdim yumurtaya buladım tereyağında kızarttım fena değil yumuşak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?