- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
http://polisolmakistiyorum.com/sinavlar/pomem/Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum ben kendi ya da esi polis olanlar bilir belki eşim lisans mezunu dün konuştuk baktık böyle olmuyor polislik için başvuru yapalım dedim ben ama bu sene KPSS başvurusunu kacirdik böyle bi planımız olmadığı için 2013 de KPSS ye girmişti eşim o puanla başvuru yapilabilirmi acaba
Çok saol canım ılgın için seneye deniycez artık ben bu belirsizlikten bi an önce kurtulmak istiyordum ama kısmethttp://polisolmakistiyorum.com/sinavlar/pomem/
Canım bu sayfaya bak. Dediğim gibi son yapılan sınav ile alınıyormş
Gunaydn. O alt dudak nerde. Yerım onu maşallah. Benımkıde hep o pozısyonda alt dusagını elımle duzeltmesem eme eme ıncecık yapar
sagol tatlim soylediginsoyledigi tarifleri yapiyorum sevdi bebişim sira bundabebek mücveri yaptım dünde..
yarı kabak
yumurta sarısı
nane, kekik
çimke çok az tuz
bayat ekmek içi
kabakları rendeledim hepsini harmanladım ve az yağda kaşıkla dökerek kızarttım...
sonra elimle yoğgurda batırarak yedirdim minik parçalarla çok sevdi..
oyy paşa yerimm seni yaaa çok tatlısın ısırmalıksınnn maşallahh sana
Eki Görüntüle 1569998 bizde bacak bacak üstüne atarızki..
son zamanlarda hiç foto çekmemişim hep video var bugün çekeyim yavrucağımı
Maşallah bayırlıyorum saçlarına yaaaaaaEki Görüntüle 1569998 bizde bacak bacak üstüne atarızki..
son zamanlarda hiç foto çekmemişim hep video var bugün çekeyim yavrucağımı
sagol tatlim soylediginsoyledigi tarifleri yapiyorum sevdi bebişim sira bunda
Sağol ablateyzesi... Akşama kadar mıncıklamaktan perti çıkıyor oğlumun : )
Bacaklara kollara bak yerim ha maşallah..oğlumu böyle giydirmeye başlayamadım henüz
Maşallah bayırlıyorum saçlarına yaaaaaa
çok sevindim canım sevmesine..inş bunuda yer..
bunu patateslede yapabilirsin öylede güzel oluyor bilgin olsun..
kuzum valla bizde henüz şorta geçemedik yağmur soğuk bitmedi bir türlü ya
havalar ısınamadıki bür türlü..
Valla üstünü değiştirirken hızlıca çektim bu resimleri de.. Yoksa böyle dolaşacak ooooooo hasta olur anında : )
Hakkınızda hayırlısı olsn. Bir kapı kapanır başka kapı açar Rabbim..Çok saol canım ılgın için seneye deniycez artık ben bu belirsizlikten bi an önce kurtulmak istiyordum ama kısmet
bebek mücveri yaptım dünde..
yarı kabak
yumurta sarısı
nane, kekik
çimke çok az tuz
bayat ekmek içi
kabakları rendeledim hepsini harmanladım ve az yağda kaşıkla dökerek kızarttım...
sonra elimle yoğgurda batırarak yedirdim minik parçalarla çok sevdi..
bu cocuk cok canlar yakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?