Haaa yok canım öyle değil zeytin Yağı var tabiki ama tuz yok zaten bilindik bişey diye demedim 1 yaşına kadar yasak iste ben biber ve yumurta akını tek tek denedim alerji yapmıyor sonra domatesi ekledim
Bazen ikindide veriyorum dut elma falan Kayısıyı bide her sabah verme nedenim kakasını rahat yapsın diye
Veriyo musun keciboynuzu özü? Ben kendin içiyorum bebegime hic dusunmemistim erken olmaz mıHayır pekmez değil. Eczanedr satılıyor. Pahalı bir şey degil. Faydaları ise resimdrresimde
Canım dut Nasıl veriyorsun elinle bölüp mü? Kirazı da sen veriyordun dimi onu nasıl veriyorsun??
Bir de menemen omlet falan yaparken içine biberi yeşilkikleri nasıl doğruyorsun yutabiliyor mu biberi falan?
Yemek konusunda gosterdıgın özene hayranım canım ben de kızıma özenirdim hergün ama şimdi yetişemiyorum herkes soylerdi ıkıncı öyle olmuyor dıye doğruymuş valla yetişemiyorum.
Ben kızıma her sabah ekmek içi ıslatırdım azıcık meyve suyuyla içine ceviz rendelerdim. Ihlamuru sevdirememiştim bir türlü. Sonra dedim meyvesuyu daha iyi
Kızlar kızım aşı oldu.kalabalıkta durmuyo.akşam uykusuna 8 de yatıyo. Akşama yogun ısrarla ıftara davet edıyolar. En az 5 kere aradılar. E ordada en az 7 8 kişi olucak. Gıtsem ayrı dert gıtmeaem ayrı dert. Gıdersem. Kızım durmayabılır. Ateşı cıkabılır. Uyku saatı gecıkıcek. He bırde kızımı hep sevmek istıcekler ben nıyeyse bırı kızımı severken cok rahatsz oluyorumya. Gıtmezsemde arkadaşalrm üzülür degışıklıkte olur bana kafa dagıtırım bıraz belkı
Siz olsanız napardınz. Cvplarınıza gore net karar verıcem:)))
Canım bi ara benim oglumda öyleydi hiç birşey yemek istemiyordu süt bile icmiyordu genel durumu iyiydi ateş falan hiçbirşey yoktu Dr a goturdum boğazları kulakları kızarmış antibiyotik kullandık şimdi iyi çok sukur Dr a göturmen de fayda var canımBu arada Emir birsey yemiyor ya. Sadece anne sütü içiyor. Deliriciiiim... Dr 'a falan mi alsam bilemedim. Gerçi dr a alsam napacak ki genel durumu iyi. Höffff...
Veriyorum. Doktoru yasakları söyledi. Onum saydıklaro dışındaki ber şeyi veriyorum. Bebekler için günde 1 çay kaşığı yazıyo üstnde. Demek ki veriliyo.Veriyo musun keciboynuzu özü? Ben kendin içiyorum bebegime hic dusunmemistim erken olmaz mı
sen aldinni canim.baktimda.guzel görünüyorKizlar Adim adım gelişim den aradılar demin beni. Her ay aktivite kitabi, oyuncak materyalleri, gelişimi icin takip yazıları, makaleler, müzikler vs gönderiyorlarmis. Bu tarz birsey almak isteyen varsa aklinizda bulunsun.
sen aldinni canim.baktimda.guzel görünüyor
Sikinti yapma canim ya yemiyosa zorlama benimkide cok Az yiyo bu aralar ben ek gida zaten cok vermiyorum sabah kahvalti yok mesela yerse gunde bir corba onuda cok az yiyo yarim cay bardagi bazende ceyregi devam sutu veriyorum dogdugundan beri anne sutune ek simdi. İstahi bayag azaldi onuda icmiyo ama keyfi yerinde demekki sikinti yok bende uzuluyorum yemiyo diye ama demekki bukadar olmasi gerekiyoBu arada Emir birsey yemiyor ya. Sadece anne sütü içiyor. Deliriciiiim... Dr 'a falan mi alsam bilemedim. Gerçi dr a alsam napacak ki genel durumu iyi. Höffff...
Bende görüştüm açıkcası alma taraftarıydım bir hemsire arkadasım kızı için abone oldu 12 ay boyunca kutu gelecek onada doktor arkadaşlar önermiş görüştüm bugün arkadaşımla kızı 14 aylık bu ayki kutuda bi kitap beslenme önerisi ve tarifler bide Küp çıkmış her ay 45 tl ödüyorsun fiyatına göre içeriği çok Zayıf biraz pişman oldum ben dedi bende 9. Ay Başlıyor ya ne var kutuda dedim kitap var 8 tane kart görseller var üzerinde bide çıngıraklı Aslan dedi bide üye olunca Şarkıları sitesinden indiriyorsun bu ayda şunu şunu yaptırın diye bişey çıkıyor biraz verdiğin para bu danışmanlık ücreti ve kargoya gidiyor
Ben kızıma ilk aldıgımda 13 aylıktı güzel şeyler cıktı içinden.ama kızım cok hareketli bir cocuktu hiç ilgisini çekmedi iptal ettim. 3 yaşında tekrar aldım ama arkadasın dogru demiş canım. özellikle küçük yaş grubunda yapılabilecekler sınırlı oldugu için sanırım içeriğe gore fiyat cok fazla. Benim 3 yaş sonrası için aldıgım daha doluydu. Aslında cogu sey bizim de yapabileceğimiz şeyler her sayfada etkinlik var yol gösterici oluyor sadece. hersey cocugun ılgısını cekmiyor benim hareketli kızımın ilgisini cekmedi mesela. Yarısını yapamadık.
Aktivite kutusu olarak bardabas var birde ben almadım içeriğini bilmiyorum.
Bu tarz aktivite ürünleri çok pahalı malesef.
hmmm sagol.baktım nettende dedigin gibi cok basit diyo alanlar baska.ise yarar birseyler.buluruz elbet emel cakir in maria monteserorri ile.evde cocuk eğitimi diye bir kitabi varmis ilk firdstta alacam ins bi kitapciya gidebilsem ordada vardir kaydadeger seyler adem.gunesin onerdigi bir yazarBende görüştüm açıkcası alma taraftarıydım bir hemsire arkadasım kızı için abone oldu 12 ay boyunca kutu gelecek onada doktor arkadaşlar önermiş görüştüm bugün arkadaşımla kızı 14 aylık bu ayki kutuda bi kitap beslenme önerisi ve tarifler bide Küp çıkmış her ay 45 tl ödüyorsun fiyatına göre içeriği çok Zayıf biraz pişman oldum ben dedi bende 9. Ay Başlıyor ya ne var kutuda dedim kitap var 8 tane kart görseller var üzerinde bide çıngıraklı Aslan dedi bide üye olunca Şarkıları sitesinden indiriyorsun bu ayda şunu şunu yaptırın diye bişey çıkıyor biraz verdiğin para bu danışmanlık ücreti ve kargoya gidiyor
Günaydın canım. Malesef son yapılmış sınav geçerli diye biliyorum ben ama bi kaç saate sana kesin bilgi yazarım. Bir de yaş sınırı var. 30 idi sanırım.Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum ben kendi ya da esi polis olanlar bilir belki eşim lisans mezunu dün konuştuk baktık böyle olmuyor polislik için başvuru yapalım dedim ben ama bu sene KPSS başvurusunu kacirdik böyle bi planımız olmadığı için 2013 de KPSS ye girmişti eşim o puanla başvuru yapilabilirmi acaba
Eşim 89 lu canım yaş la ilgili sıkıntı yok da bi umut sormak istedim çok saol cevabın içinGünaydın canım. Malesef son yapılmış sınav geçerli diye biliyorum ben ama bi kaç saate sana kesin bilgi yazarım. Bir de yaş sınırı var. 30 idi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?