2014 Kasım Anneleri

kızlar bebek kunyelerı ne kadar?

bu oglen annem adına ogluma alıcamda
sunnet hedıyesı

yok canım tembelizz biz emeklemede dişte yok henüz

HADİ YA ERKEKLER ÇABUK EMEKLER YÜRÜRMÜŞ ASLINDA.
HADİ DİŞLER SIKINTI YAPMASA BİŞEY DEĞİL SAĞLIKLI OLURDA.
OLSUN GEÇ OLSUN GÜZEL OLSUN EMEKLEYİNCEDE SIKINTI SÜREKLİ TAKİP
İSTİO PEŞİNDE GEZİOLAR :=)

Ben istemezmiyim kendi kendne uyusun. Bizde gerek duymayalım böyle şeylere neler denemedimki kitaplar okudum şarkılar söyledim uykudan gözü kapansa bile sallamıyo adam böyle şeyleri,lireratürü alt üst etti:) herkes şöyle uyut böyle yap diyo kitap yazcak seviyeye geldim ama yok uykuya çok direniyo oyun oynasın istiyo. Elinden gelse hiç uyumucak napim bide hamak deneyim dedim ağlatma işi bana göre diil ya.lilipit bnm oğlanda seninki gbi durmuyo alt açma fln olay kan ter içinde kalıyorum resmen bgn kakasına elini attı bnm elime de bulaştrdı banyoya götürene kdr. Girmediğim şekil kalmadı:)

ilk kızım 7 ay emdi emerek uyuyordu emmeyince biberona devam sütü hazırlayıp emzirir pozisyonunda veriyordum onu içerken uyuyordu bazende bitiriyordu ama yinede uyumuyordu pışpış yapıyordum yerine koyuyordum uyuyordu bi ara oyun yapmak istedi uyumamaya başladı aldım kucağımda hafif sallamaya başladım eşim gördü bu şekilde yaptığımı napıyosun sen diyip aldı çocuğu elimden sen çık odadan dedi koydu yatağına oyun oynamaya başladı ağladı derken ilk gün zor uykuya geçti ikinci gün biraz daha erken uykuya daldı yatağında öyle öyle alıştı biberonu kendi kendine içip uyumaya başladı şuan 27 aylık çok şükür anne uykum geldi der götürürüm yatağına uyur kesinlikle kararlı durmak lazım ben o geceler kucağımda sallamaya devam etseydim öyle alışırdı eşim taviz vermedi bu konuda yardımcı oldu sağolsun. şuan Zeynep ide gündüz kv. içiriyormuş devam sütünü kucağında emzirir pozisyonunda yerine koyuyormuş uyuyor bi kaç defa sütü vermiş kendi içerken uyuya kalmış yatağında öyle yaptığıda oluyormuş inşallah zeynepte ablası gibi olur

Benim oğlumda hiç bir yerden tutunyum ayağa kalkiyim emekleyim yok ancak surunsun donsun ayakta dururken bacakları titriyor böyle dengeyi saglayamiyor bi sıkıntı mi var acaba bacakları mızla totisimiz biraz şişko ondan mi ki

Benm tanıdığım vardı çocuk kendi kendine uyumuo diye uyku terapistine götürdüler
orda ders alırken yatagına koyucan kapı önünde olıcak kesinlikle arkasında kalmıcak dediler.
ağlıcak ağlamadan alışmaz sadece sabırlı olıcaksınız dediler.babanneler annaneler kıyamaz anneler
biraz daha soğuk kanlıdır deyip ders verdiler.başlarda çok ağladı çocuk öle uykuya dalıodu inat ettiler yanına gitmediler
sonra alıştı tabi içleri gitti ama dayandılar sonradan hem anne hem çocuk rahat edio çünkü aslında
öle olabilsek iyide işte öle bi ağlıyolarki canı yansa okadar ağlarlar kıyamıoz işte bakalım ne kadar gitcek böle.
benm başlarda alışmıştı koyuyodum beşiğine uyuyodu sonra ben işe girince bitti o şimdi akşamları emerek uyucak emmek
istemezse uykusu gelsede ağlar ağlar dövmüşler gibi yinede uyumaz.

cnm bnm annem cok oynuyor onunla
o ogretıyor herseyı
kalkmasınıda o ogrettı
yanı bırazda ogrenmeye bakıyor
bızımkı top bıle atıyor
gecen baktım bana top atmaya calısıyor
sasırdım
top oynadık karsılıklı oturup
anneme sordum
meger annem ogretmıs
ısık acıp kapatıyor, kapı tıklıyor, gıdenın arkasından kapıyı kapatıyor, tutup ayaga kalkıyor
oynuyor, sallanıyor muzık duyunca
hepsını annem ogrettı

ben baksam cocuguma benım gıbı kazulet olurdu puhaha

ben resmı bı tipim, cocukla toplantı yapıyor gıbı oturuyoruz

annemle oynadıgında da cıvıltılar yukselıyor evde

uyumuyadirenne çocuk yaşama sevinci olan çocukmuş adem güneş diyor iyi bişey yani:)onun uyku konusundaki progra larınon hepsini dinledim diuor çocuk güvrndr hissetsin uzanın yanına ya emzirin ya biberon yadaa döne döne kendi uyusun sıkıntkısı yoksa zaten uyur diyorda bazen bizdede olmuyor

Benimde bahsettigim bu bende elifde dayanamıyordum ağlamasına eşim beni balkona gönderdi ben gel diyene kadarda gelmiceksin demişti çok ağlamisti elifde ama kararlı olmak gerekiyor şimdi o kadar rahatım ki inşallah zeyneptede bunu başarabiliriz.

Canım benim ki 9aylık 7700 yani gayet zayıf ama aynı kilo ile alâkası yoktur ya kaslarını calistirmak egzersiz lazım ya da tembellik

Kizlar ben dun ise basladim
İlk gun guzeldi hic uzulmedim aksine cok yorulmustum tek basima cok zor geliyodu bakmak biran once ise baslayip rahatlamak istiyodum
Eve gittigimde emzirme icin ogle arasi kizimda farketmemisti hic varmisim yokmusum tepki vermedi
Ama bu ikinci gun cok ozledim bugun yani eve gittigimdede kizim yuzunu saklayip utanir gibi yapti vede cok agladi beni gorunce kucagimdan inmek istemedi cok uzuldum giderkende birakmak istemedi
Acaba sut izninde gun icinde degilde aksam erken cikip ise donmesemmi
Arada girip cikiyorum ya kizim onu terketmisim psikolojisine kapilirmi

Evet adem güneşin çoğu kitabını okudum yetişkinler yorulunca uyur çocuklar yoruldkça açılır gbi bişe de diyodu bnm uyku konusunda şöyle bi hatam olablr çok aktif geçiriyo gününü insanlarla iç içe çok gezdiriyorum sbh 7 de uyanır uyanmaz yürüyüşe çıkıyorz ve maraton başlıyo,bunu ben istedim ama uykusunu olumsz etkiledi uykuda gelişimi için çok önemli,tv açmamak için sürekli bişeler yapıyoruz yoksa zmn geçmiyo sıkılıyorm evde.ağlatma olayına gelince evet alışıyo olablrler ama 0 6 yaş arası yaşadıkları bilinçaltında kalıyo.her çocuk farklı işte napim ben ona uyum sağlıcam allah yardımcımız olsun:)

2.dediğin daha uygun gbi geldi bana cnm 1kere ayrılması 2kere aynı şeyi yaşamasından iyidr inş düzene girer

bende ağlatma tataftarı değilm en baştan beri olan annete oluyo aama o mutlu bir cocuk olsun gözlerinin içi gülsün yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…