İnsallah canim tesekkurler2.dediğin daha uygun gbi geldi bana cnm 1kere ayrılması 2kere aynı şeyi yaşamasından iyidr inş düzene girer
Kızlar oğlu Sünnet olanlara bi sorum olcak.oğlum dün Sünnet oldu doktor 2-3 hafta yüzüstü dönmesin dedi sizde bu durum ne kadar sürdü ne zaman yüzüstü yatmasına izin verdiniz?
Oğlum 4aylıkken sünnet olmuştu bize 1hafta demişti doktor ama biz dikişleri tamamen düşene kadar yatırmadık o zamana kadar kesilen yerin derisi de iyileşmişti. Bu süreç 10gün kadar sürdü sonra normal devam ettik. Tek avantajımız o zaman bu kadar hareketli değildi zor olmadı bizim için deKızlar oğlu Sünnet olanlara bi sorum olcak.oğlum dün Sünnet oldu doktor 2-3 hafta yüzüstü dönmesin dedi sizde bu durum ne kadar sürdü ne zaman yüzüstü yatmasına izin verdiniz?
Canım her bebeğin gelişimi farklıdır ve bütün bebekler emeklemez benim oğlum da emeklemiyor uğraşmıyor uzun süre oturamıyor dediğin gibi ya kendini arkaya atıyor ya da sağa sola yıkılıyor. Kayınvalideme geldik herkes çocuğuma geri kalmış gibi konuşuyor davranıyor cok sinirliyim hatta. Canını sıkma. Boğum benim oğlumda da farklı 8.ay muayene de konuştuk ultrason da sorun yoktu muayenede de sorun yok dedi bacak boyuna baktı eşitti yoktur inşallah hiçbir şeyKızlar bebeklerinizin bacak boğumlarına dıkkat ettınız mı? Bizim kalça ultrasonunda problem çıkmamıştı fakat bugun farkettim oğlumun boğumları farklı simetrik değiller ve birinde boğum çizgisi daha belirgin. Şehir dışındayız şu an ıkı hafta sonra dönücez doktorumuza mail attım cvp bekliyorum.
Bir de benim oğlum hala desteksiz oturamıyor geriye ya da saga sola devriliyor. Kendini çok atıyor oturdugu yerde sallanıyor ve düşüyor. Emeklemeye de başlamadı Bu hafta geri geri gitmeye başladı sadece. 7 ay kontrolünde dr oturtup zamanla kendı denge kurup oturacak demişti ama kafam takıldı yinede. 7 aylıkken 9.200 dü kilosu aşırı kilolu da değil elleri ayakları kıpır kıpır ama hareketi az. Bugün bacaklarını da inceleyince cok canım sıkıldı. Ikı haftayı nasıl gecırıcem
Tesekkür ederim cnm cevabın için rahatlattın beni. Arada eser bana böyle birşeye takarım inşallah bişey yoktur. Kızımla da elimde olmadan kıyaslıyorum birazda o yuzden kafam bulanıyor. Gerçi kızım oğluma göre baya zayıftı daha kolay hareket ediyordu.Canım her bebeğin gelişimi farklıdır ve bütün bebekler emeklemez benim oğlum da emeklemiyor uğraşmıyor uzun süre oturamıyor dediğin gibi ya kendini arkaya atıyor ya da sağa sola yıkılıyor. Kayınvalideme geldik herkes çocuğuma geri kalmış gibi konuşuyor davranıyor cok sinirliyim hatta. Canını sıkma. Boğum benim oğlumda da farklı 8.ay muayene de konuştuk ultrason da sorun yoktu muayenede de sorun yok dedi bacak boyuna baktı eşitti yoktur inşallah hiçbir şey
Yakında bu tipler yüzünden insan sevmicemCanım her bebeğin gelişimi farklıdır ve bütün bebekler emeklemez benim oğlum da emeklemiyor uğraşmıyor uzun süre oturamıyor dediğin gibi ya kendini arkaya atıyor ya da sağa sola yıkılıyor. Kayınvalideme geldik herkes çocuğuma geri kalmış gibi konuşuyor davranıyor cok sinirliyim hatta. Canını sıkma. Boğum benim oğlumda da farklı 8.ay muayene de konuştuk ultrason da sorun yoktu muayenede de sorun yok dedi bacak boyuna baktı eşitti yoktur inşallah hiçbir şey
Onun muayenesi de var Canım sadece asimetrik olmasına bakılmiyor korkmaTesekkür ederim cnm cevabın için rahatlattın beni. Arada eser bana böyle birşeye takarım inşallah bişey yoktur. Kızımla da elimde olmadan kıyaslıyorum birazda o yuzden kafam bulanıyor. Gerçi kızım oğluma göre baya zayıftı daha kolay hareket ediyordu.
Takma kafanı cnm çevrendekilere onlar hep konusacak yürüyecegi zaman, bezi çıkaracagı zaman vs vs malesef
Kizlar ben dun ise basladim
İlk gun guzeldi hic uzulmedim aksine cok yorulmustum tek basima cok zor geliyodu bakmak biran once ise baslayip rahatlamak istiyodum
Eve gittigimde emzirme icin ogle arasi kizimda farketmemisti hic varmisim yokmusum tepki vermedi
Ama bu ikinci gun cok ozledim bugun yani eve gittigimdede kizim yuzunu saklayip utanir gibi yapti vede cok agladi beni gorunce kucagimdan inmek istemedi cok uzuldum giderkende birakmak istemedi
Acaba sut izninde gun icinde degilde aksam erken cikip ise donmesemmi
Arada girip cikiyorum ya kizim onu terketmisim psikolojisine kapilirmi
hayırlı olsun işinKizlar ben dun ise basladim
İlk gun guzeldi hic uzulmedim aksine cok yorulmustum tek basima cok zor geliyodu bakmak biran once ise baslayip rahatlamak istiyodum
Eve gittigimde emzirme icin ogle arasi kizimda farketmemisti hic varmisim yokmusum tepki vermedi
Ama bu ikinci gun cok ozledim bugun yani eve gittigimdede kizim yuzunu saklayip utanir gibi yapti vede cok agladi beni gorunce kucagimdan inmek istemedi cok uzuldum giderkende birakmak istemedi
Acaba sut izninde gun icinde degilde aksam erken cikip ise donmesemmi
Arada girip cikiyorum ya kizim onu terketmisim psikolojisine kapilirmi
gunaydınGunaydn kızlar.ıyısınızdır inşallh. Sonunda yenı evıme geldm. Kızım burda acayıp rahat uyudu. Hiç terlemedı. Ve gece sadece emmek için uyandı uyudu. Nerdeyse ıkı haftadr gece uykusuna hasrettım. Bugun tadını çıkardm inş böyle dvm eder. Evde yerleşıcek cok eşyam var onlarda bıtse rahatlıcam inş. Benden haberler bukadar. :))
Şu süt iznine çıkarmayanları, anne ile yavrusunu ayrı koyanları Allah bildiği gibi yapsın!!!!!!!!!!!!!ESKİ İŞ YERİNMİYDİ YENİ YER Mİ.
BENİM YENİ OLDUĞU İÇİN SÜT İZNİNE ÇIKAMADIM SENİN ÖYLEYSE
BENCE AKŞAM ERKEN ÇIKMAN DAHA GÜZEL OLUR.ANNEN Mİ BAKIO BEBİŞE KV Mİ.
Benim oğlum cok küçükken sünnet oldu gercı ama öyle birşey soylememişti doktorumuz canım. Mümkün mü yaa cocugun 2-3 hafta dönmemesi garip geldi bana. Tam hareket zamanı.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinOğlum 4aylıkken sünnet olmuştu bize 1hafta demişti doktor ama biz dikişleri tamamen düşene kadar yatırmadık o zamana kadar kesilen yerin derisi de iyileşmişti. Bu süreç 10gün kadar sürdü sonra normal devam ettik. Tek avantajımız o zaman bu kadar hareketli değildi zor olmadı bizim için de
Şu süt iznine çıkarmayanları, anne ile yavrusunu ayrı koyanları Allah bildiği gibi yapsın!!!!!!!!!!!!!
Gunaydn kızlar.ıyısınızdır inşallh. Sonunda yenı evıme geldm. Kızım burda acayıp rahat uyudu. Hiç terlemedı. Ve gece sadece emmek için uyandı uyudu. Nerdeyse ıkı haftadr gece uykusuna hasrettım. Bugun tadını çıkardm inş böyle dvm eder. Evde yerleşıcek cok eşyam var onlarda bıtse rahatlıcam inş. Benden haberler bukadar. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?