2014 Kasım Anneleri

Valla kızlar belki yanlis dusunuyorumdur belki aranızdan düşüncelerime Kizanlar çıkabilir ama bence ağlatmak yanlış bi yöntem çocuk ağlıyor ağlıyor bakıyor ki gelen giden yok çaresizce ağlamaktan yorgun düşüyor ve uyuyor bi süre sonra alışkanlık kazanıyor aglasam da bişey değişmeyecek en iyisi uyumak deyip uyuyor bence benim uyku konusunda ne çektiğimi bir ben bilirim cocuklarimin arası 16 ay ve ailemden uzaktayim kimse yok yanında ve ikisi de ne emzik ne biberon hiç birini almadı yani onları avutacak tek şey benim sabaha kadar belki 30 40 kere kalkardim günde 3 saat uyusam sukrediyorum ikiside sallanarak uyur birini sallarken diğerini kucağıma alıyorum ve ikisi de çok hareketli cocuklar inanin ki kan ter içinde kalıyorum onları uyutana kadar tam biri uyur diğeri onu uyandırır falan gerçekten çok zor benim yaptığım da doğru değil kesinlikle ama ben bu kadar kendimi yipratirken yinede onların ağlamasına dayanamiyacagimi bildiğim için bu şekilde devam ediyorum ama gerçekten bazı bebekler var çevremde kendi kendine uyuyorlar ve günün yarısından cogunu uykuda geciriyorlar ama bu birazda çocuğun kendisinden bence benim küçük oğlum 8 aylik mesela sabah 5 den sonra uyanır 2 kere uyur gün içinde o da öğlen uykusunu güzel uyumasi için uyandıktan sonra 6 7 saat falan geçmeli ki anca her çocuk farklı ve özel onlara o şekilde davranmak lazım

Kızlar oğlu Sünnet olanlara bi sorum olcak.oğlum dün Sünnet oldu doktor 2-3 hafta yüzüstü dönmesin dedi sizde bu durum ne kadar sürdü ne zaman yüzüstü yatmasına izin verdiniz?

Kızlar bebeklerinizin bacak boğumlarına dıkkat ettınız mı? Bizim kalça ultrasonunda problem çıkmamıştı fakat bugun farkettim oğlumun boğumları farklı simetrik değiller ve birinde boğum çizgisi daha belirgin. Şehir dışındayız şu an ıkı hafta sonra dönücez doktorumuza mail attım cvp bekliyorum.

Bir de benim oğlum hala desteksiz oturamıyor geriye ya da saga sola devriliyor. Kendini çok atıyor oturdugu yerde sallanıyor ve düşüyor. Emeklemeye de başlamadı Bu hafta geri geri gitmeye başladı sadece. 7 ay kontrolünde dr oturtup zamanla kendı denge kurup oturacak demişti ama kafam takıldı yinede. 7 aylıkken 9.200 dü kilosu aşırı kilolu da değil elleri ayakları kıpır kıpır ama hareketi az. Bugün bacaklarını da inceleyince cok canım sıkıldı. Ikı haftayı nasıl gecırıcem

Kızlar oğlu Sünnet olanlara bi sorum olcak.oğlum dün Sünnet oldu doktor 2-3 hafta yüzüstü dönmesin dedi sizde bu durum ne kadar sürdü ne zaman yüzüstü yatmasına izin verdiniz?

Benim oğlum cok küçükken sünnet oldu gercı ama öyle birşey soylememişti doktorumuz canım. Mümkün mü yaa cocugun 2-3 hafta dönmemesi garip geldi bana. Tam hareket zamanı.

Oğlum 4aylıkken sünnet olmuştu bize 1hafta demişti doktor ama biz dikişleri tamamen düşene kadar yatırmadık o zamana kadar kesilen yerin derisi de iyileşmişti. Bu süreç 10gün kadar sürdü sonra normal devam ettik. Tek avantajımız o zaman bu kadar hareketli değildi zor olmadı bizim için de

Canım her bebeğin gelişimi farklıdır ve bütün bebekler emeklemez benim oğlum da emeklemiyor uğraşmıyor uzun süre oturamıyor dediğin gibi ya kendini arkaya atıyor ya da sağa sola yıkılıyor. Kayınvalideme geldik herkes çocuğuma geri kalmış gibi konuşuyor davranıyor cok sinirliyim hatta. Canını sıkma. Boğum benim oğlumda da farklı 8.ay muayene de konuştuk ultrason da sorun yoktu muayenede de sorun yok dedi bacak boyuna baktı eşitti yoktur inşallah hiçbir şey

Tesekkür ederim cnm cevabın için rahatlattın beni. Arada eser bana böyle birşeye takarım inşallah bişey yoktur. Kızımla da elimde olmadan kıyaslıyorum birazda o yuzden kafam bulanıyor. Gerçi kızım oğluma göre baya zayıftı daha kolay hareket ediyordu.

Takma kafanı cnm çevrendekilere onlar hep konusacak yürüyecegi zaman, bezi çıkaracagı zaman vs vs malesef

Yakında bu tipler yüzünden insan sevmicem

Onun muayenesi de var Canım sadece asimetrik olmasına bakılmiyor korkma

ESKİ İŞ YERİNMİYDİ YENİ YER Mİ.
BENİM YENİ OLDUĞU İÇİN SÜT İZNİNE ÇIKAMADIM SENİN ÖYLEYSE
BENCE AKŞAM ERKEN ÇIKMAN DAHA GÜZEL OLUR.ANNEN Mİ BAKIO BEBİŞE KV Mİ.

Gunaydn kızlar.ıyısınızdır inşallh. Sonunda yenı evıme geldm. Kızım burda acayıp rahat uyudu. Hiç terlemedı. Ve gece sadece emmek için uyandı uyudu. Nerdeyse ıkı haftadr gece uykusuna hasrettım. Bugun tadını çıkardm inş böyle dvm eder. Evde yerleşıcek cok eşyam var onlarda bıtse rahatlıcam inş. Benden haberler bukadar. :))

hayırlı olsun işin
ben 3 aylıkken basladım işe
ogle tatılı ıle 1.5 saatımı bırlestırıp eve gıdıyorum hep
cok kucuktu anlamıyordu brısey ama o donemlerde cok huysuzlandı
bunuda bız benden ayrılmasına bagladık
cunku tepkılerı ıle bellı edemese de sanırım annenın kokusunu ve ggsunu ozluyorlar
sımdı 8 aylık oldu, ben eve geldıgımde hıc tepkısı yok, saga sola bakıyor
hala anlamıyor yoklugumu
ama kucagıma aldıgımda anlıyorum ozledıgını
emmeye ıhtıyacları, emmese bıle kokumuza ıhtıyacları var
bence o kadar uzun sure ayrı kalma
zaten sen yokken bı kısmı uykuyla gecıyordur.

senı cok ozlemesın dıye dusunuyorum
oglen gıtmek en ıyısı

gunaydın
hayırlı olsun
gule gule oturun
mutlu mesut, sevgıyle, saglıkla ınsallah

ESKİ İŞ YERİNMİYDİ YENİ YER Mİ.
BENİM YENİ OLDUĞU İÇİN SÜT İZNİNE ÇIKAMADIM SENİN ÖYLEYSE
BENCE AKŞAM ERKEN ÇIKMAN DAHA GÜZEL OLUR.ANNEN Mİ BAKIO BEBİŞE KV Mİ.
Şu süt iznine çıkarmayanları, anne ile yavrusunu ayrı koyanları Allah bildiği gibi yapsın!!!!!!!!!!!!!

Günaydınlarrr..
Oğlum bu gece de acaip huzursuzdu neler oluyor ya.. Sürekli sebepsiz ağladı durdu.. Tam susuyor uyuyor diyorum kucağımda bırakayım yatağına diyorum tekrar bir çığlık kopararak ağlamaya başlıyor... 4 buçukta kalktım daha da uyuymadım ölüyorum uykusuzluktan..

Benim oğlum cok küçükken sünnet oldu gercı ama öyle birşey soylememişti doktorumuz canım. Mümkün mü yaa cocugun 2-3 hafta dönmemesi garip geldi bana. Tam hareket zamanı.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Şu süt iznine çıkarmayanları, anne ile yavrusunu ayrı koyanları Allah bildiği gibi yapsın!!!!!!!!!!!!!

ESKİ İŞ YERİME DEVAM ETSEYDİM ÇIKARDIM BURASI BİRAZ
SIKINTILI BEN HİÇ BAHSETMEDİM BAHSETSEM BÖLE BİŞEY KONUŞMADIK DİYEBİLİRLER
BENDE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM İŞ BULMAK DA ZOR.BİRDE BURDA GÜNDE 1 SAAT SÜT SAĞMAK
İÇİN ÇIKIORUM YA ONDAN DA BİŞEY DEMEDİM AÇIKCASI ÖLE DEVAM ETTİM YANİ.AMA EVET DÜŞÜNMELERİ LAZIM AKŞAM 1 SAAT FALAN ERKEN ÇIKSAM HİÇ BİŞEY OLMAZ AMA İŞTE.

HAYIRLI OLSUN CANM GÜLE GÜLE OTURUN İNŞ.
SEVİNDİM BEBEİŞİN İYİ OLMASINA SEN DİREK GİTTİN OTURDUN ÖYLEMİ
NE GÜZEL TEMİZLİL VS YAPILDI UFAK TEFEK Mİ KALDI YERLEŞİCEKLER
ŞANSLISIN BEN TAŞINDIĞIMDA NE UĞRAŞMIŞTIM TAŞINMAK ÇOK ZOR HELE ÇOCUKLA.
BİDE OZAMAN KV İLE KONUŞMUODUM HERŞEYİ YALNIZ YAPTIM CANIM ANNEM GELMİŞTİ TEMZLİĞE FALAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…