2014 Kasım Anneleri

Kızlar bebeklerinize yk olarak ne veriyosunuz benim oğlumun iştahı iyi ne versem yiyo ama ben dikkat ediyorum öyle herseyi vermiyorum biraz daha cesitlendirmem lazım bana verdiklerinizden yazarmisiniz?
Cnm bende ayrı yapıyorum kendi yaptım salçalı olduğu için salçasız olduğu zmn veriyorum.
Semiz otu
Ispanak
Taze fasulye yaptığımızdan vermiştim
Patates kabak havuç üçlemesine yaz sebzelerinden ekliyorum
Tarhana ç.
Yayla ç.
Aklıma bu kadar geldi şimdilik benim yaptığımm
Yayla ç.

Kızlar verebılcegnz tavuksuyu corbası tarıfı varmı kızıma
Benim oğlumun en çok sevdiği çorba tarifi bu
Tam buğday ununu tavada kavuruyoruz iyice pembeleşene kadar sonra tencereye çok az ev salçası koyuyorum suyla biraz kavuruyorum içine tavuk suyunu koyuyorum yarı normal su yarı tavuksuyu olcak şekilde sonra kavurdugumuz unu kenarda biraz suyla çırpıyoruz topaklanmıycak ama onuda ekleyip karıştırıyoruz kaynamaya başlayınca biraz tavuk eti didikliyoruz içine servise hazır

Kızlar bioderin su yeni çıkardığı ürünü kullandım epilasyonum bitmemisti hamile kalınca yeni kremden haberiniz var mı bilmiyorum tüyleri dökerken aynı zamanda azaltıp geç çıkartıyor beğendim ben kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.

Slm kizlar oglum bugun farklilasti uyanmasu gerekti hala uyanmadi normalde aksam 6da uyur 7 7.30 uyanirdi parka giderdik prkta yedirirdim yiyecegini uyanmadi hala kizlar bin sukur dogdu dogali cok uyuyor massllh hic saatini aksatmadim hep ayni saatte uyuttum ondanmi ama herkes diyo cok uyuyr die tek uykusu bsna cekmis bide gulmesi:))

beyazinci arkadsim basiniz sagolsun.Allah annenin mekanini cennet eylesin.cogu kv kendisine anne denilmesini ister.ama cogu hak etmez.oyle icten yazmissnki.iyiler neden erken giderki.bizler ona doymadan...
gtuncer yazdiklarin tuylerimi diken diken etdi.hamileliklerim cok zor gecti.hep onlari kaybetme korkusuyla yasadim.bi yavrumda melek oldu. iki cocugum.cocukdan beter kv evin tum yuku uzerimde.baba ocagi herkes bura toplanir.hangisine kosacagimi bilmiyoruum cogu zaman.bi bakiyorum bugun hic sacimi taramaya vaktim olmamis. bunlar hicbir zaman beni cocuklarimxan sogutmadi.onlari kokladogimda tum yorqulungum kirginligim kaybolur gider.
her vun Allaha dua ediyorum:Allahim beni yavrularimdan ayirma.onlari anasiz babasiz birakma.onlar daha cok kucuk.onlarin dertlerini bize gosterme!
hicbir anneye yakismaz boyle isyan etmek.

Kızlar derin dondurucu alıcam ama kararsızım memnun kaldıgınız derin dondurucu markalarınızı söylermisiniz lütfeeeeenn

Maşallah ya benimkinin uykusu hiç uzun değil yarım saate kalkıyo yanında yatarsam biraz devam ediyo uykuya hasretim keşke bana çekseydi:)bıraksalar 24 saat uyurum

Hayirli geceler arkdslr uzun zamndr yazamiyrm firsatim olmuyr bir turlu nete girmye o.bile luks artik:)oglum dun itibriyle 7 aylik oldu emeklemeye ve desteksz oturmya basldi tek sknti az yiyor olmasi istahsz bir bebkti ama su an daha da zorluyr:) uydurmasyon corblr ypiyrm bugun kuzu etini hasldim az pirinc mercimek domates patates sognla kynttim az salca ev ypimi(kendim yapiyrm)az tuz biraz da karabiber ekldim.sonra blndern gcrdim m.slh iyi yedi illk defadeneyebilirsnz bir de bn artik ne yersemm veriyrm.bugun kiymali mkrna ypmstim yedrdim salata suyu bu arada cok fazla ayran iciryrm malum.sicklr ozel bir sey ypmiyrm corba disnda bizim yediklrmzdm yiyr siz de baslyin derim bize bir sey olmdiyss onlra hic olmazinek sutu bile verdimsiz de denyin bncd yediklrnDen gercktn damk tatlri onlri istyr hepinuz saglickla kalin minikleri operim hyrli gclr...

Acele ediyorsun bence biz bu dediklerini yapıyoruz suan ama bizim bebeklerimiz genelde 8 -9 aylık kaldi ki senin bebış daha 7.ayina yeni girmiş suan sebze meyve püreleri vermen gerek bizim yediklerimiz İçin Uygun Değiller Kırmızı Et 8.ayda Başlıyor İnek Sütü 1 Yaşından Önce Verilmiyor Bize Birsey Olmadı Ama Diye Düşünme Gözle Gorulemeyecek Hasarlar Verilebilir Bilinçsiz Yapılanlar Böbrek Hasarı Gibi. ..soyledıklerimi yanlış anlama yanlış bilinenleri tavsiye olarak görünce yazdım.

Yok estagfurullh asla ynls anlamam elelden ustundur tecrubrlisindir muhakkak 8.ayina girdi dra gore gec bile kldgmi soyluyr ne yersen ver artik dedi kirmzi ete yasak demedi sut konusuna glnce 2 kez verdim ama ayri oln sadece corba ypyrm oglum.sznkilerden 1 ay kucuk:)zaten 8.9.sydn itbrn aile ile sofrya oturblir 7.aydn sonra pilv mkrna dolma ici yiyrbilir diyor da tabi her birey frkli dsnuyr tesekkur ederim tavsiylrnz icn saglickla kalin...

Gunaydn kızlar. Annm ablam gıttı yenı evımızde kızımla yanlz kaldık. Gece 4 ten berı ayakta hep mızmız. Gunduz emmelerı cıddı azaldı. Hatta bazen 7 de uyuyo 3 e 4 e kadar emmıyo. Napıcam bilmıyorum. Kızım gel gel yapıyodu şimdi hem gel dıyo hem yapıyo. Dün dışarı çıktk butun erkeklere gel gel yaptı. Benım bu cimcimeden cekecegım var:))

Merhaba arkadaşlar... Günaydın..
Moralim bozuk yaaaa.. Bebeğim zaten yine uyutmadı acaip huzursuz geceleri...
Bir de iki gün önce ayaklarında minik minik kırmızı benekler vardı önceki akşam da poposuna acaip yayılmıştı dün işten geldim baktım bacakları da öyle...
O kadar korktum ki.. Kızamık herhalde dedim.. Hemen sağlık ocağına götürdük..
Ateşini sordu baktı.. Ağzına baktı..
Bu yara ne zamandan veri var dedi şok oldum ben hiç farketmemiştim..
Aft mış ama kızamık yarası değilmiş..
Bana göre bişi dokunmuş dedi ama yüksek ateş olursa bekletmeden doktora götürürsünüz dedi.. Direnci düşmüş ki ağzında yara çıkmış dedi..
O kadar üzüldüm ki yavrum öyle acır ki o yaralar da.. Ondan da huzursuz olabilir..
Vitamin ve alerji için şurup verdi vitamin ilacını kendi doktorumuzun verdiğini vermeye başladım diğerini vermedim henüz yarım kendi doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek.. Sabah kalkrığımda biraz sönmüştü kırmızılıklar..

Bu arada kaynımın oğlu Erzuruma yerleşmiş... İnşaat mühendisliğine... Akrabalar çoğalıyor oyy : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…