Cnm bende ayrı yapıyorum kendi yaptım salçalı olduğu için salçasız olduğu zmn veriyorum.Kızlar bebeklerinize yk olarak ne veriyosunuz benim oğlumun iştahı iyi ne versem yiyo ama ben dikkat ediyorum öyle herseyi vermiyorum biraz daha cesitlendirmem lazım bana verdiklerinizden yazarmisiniz?
Benim oğlumun en çok sevdiği çorba tarifi buKızlar verebılcegnz tavuksuyu corbası tarıfı varmı kızıma
Cnm ben tavuk suyuna şehriye koyup kaynatıyorum.Kızlar verebılcegnz tavuksuyu corbası tarıfı varmı kızıma
Kızlar bioderin su yeni çıkardığı ürünü kullandım epilasyonum bitmemisti hamile kalınca yeni kremden haberiniz var mı bilmiyorum tüyleri dökerken aynı zamanda azaltıp geç çıkartıyor beğendim ben kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.
Maşallah ya benimkinin uykusu hiç uzun değil yarım saate kalkıyo yanında yatarsam biraz devam ediyo uykuya hasretim keşke bana çekseydi:)bıraksalar 24 saat uyurumSlm kizlar oglum bugun farklilasti uyanmasu gerekti hala uyanmadi normalde aksam 6da uyur 7 7.30 uyanirdi parka giderdik prkta yedirirdim yiyecegini uyanmadi hala kizlar bin sukur dogdu dogali cok uyuyor massllh hic saatini aksatmadim hep ayni saatte uyuttum ondanmi ama herkes diyo cok uyuyr die tek uykusu bsna cekmis bide gulmesi:))
Uuuur derin dondurucu kullanıyor müstakbel kayinvaldem içine her şeyi dolduruyorum iyi oluyor diyordu.memnundu yani canım annemKızlar derin dondurucu alıcam ama kararsızım memnun kaldıgınız derin dondurucu markalarınızı söylermisiniz lütfeeeeenn
Acele ediyorsun bence biz bu dediklerini yapıyoruz suan ama bizim bebeklerimiz genelde 8 -9 aylık kaldi ki senin bebış daha 7.ayina yeni girmiş suan sebze meyve püreleri vermen gerek bizim yediklerimiz İçin Uygun Değiller Kırmızı Et 8.ayda Başlıyor İnek Sütü 1 Yaşından Önce Verilmiyor Bize Birsey Olmadı Ama Diye Düşünme Gözle Gorulemeyecek Hasarlar Verilebilir Bilinçsiz Yapılanlar Böbrek Hasarı Gibi. ..soyledıklerimi yanlış anlama yanlış bilinenleri tavsiye olarak görünce yazdım.Hayirli geceler arkdslr uzun zamndr yazamiyrm firsatim olmuyr bir turlu nete girmye o.bile luks artik:)oglum dun itibriyle 7 aylik oldu emeklemeye ve desteksz oturmya basldi tek sknti az yiyor olmasi istahsz bir bebkti ama su an daha da zorluyr:) uydurmasyon corblr ypiyrm bugun kuzu etini hasldim az pirinc mercimek domates patates sognla kynttim az salca ev ypimi(kendim yapiyrm)az tuz biraz da karabiber ekldim.sonra blndern gcrdim m.slh iyi yedi illk defadeneyebilirsnz bir de bn artik ne yersemm veriyrm.bugun kiymali mkrna ypmstim yedrdim salata suyu bu arada cok fazla ayran iciryrm malum.sicklr ozel bir sey ypmiyrm corba disnda bizim yediklrmzdm yiyr siz de baslyin derim bize bir sey olmdiyss onlra hic olmaz inek sutu bile verdim siz de denyin bncd yediklrnDen gercktn damk tatlri onlri istyr hepinuz saglickla kalin minikleri operim hyrli gclr...
Yok estagfurullh asla ynls anlamam elelden ustundur tecrubrlisindir muhakkak 8.ayina girdi dra gore gec bile kldgmi soyluyr ne yersen ver artik dedi kirmzi ete yasak demedi sut konusuna glnce 2 kez verdim ama ayri oln sadece corba ypyrm oglum.sznkilerden 1 ay kucuk:)zaten 8.9.sydn itbrn aile ile sofrya oturblir 7.aydn sonra pilv mkrna dolma ici yiyrbilir diyor da tabi her birey frkli dsnuyr tesekkur ederim tavsiylrnz icn saglickla kalin...Acele ediyorsun bence biz bu dediklerini yapıyoruz suan ama bizim bebeklerimiz genelde 8 -9 aylık kaldi ki senin bebış daha 7.ayina yeni girmiş suan sebze meyve püreleri vermen gerek bizim yediklerimiz İçin Uygun Değiller Kırmızı Et 8.ayda Başlıyor İnek Sütü 1 Yaşından Önce Verilmiyor Bize Birsey Olmadı Ama Diye Düşünme Gözle Gorulemeyecek Hasarlar Verilebilir Bilinçsiz Yapılanlar Böbrek Hasarı Gibi. ..soyledıklerimi yanlış anlama yanlış bilinenleri tavsiye olarak görünce yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?