Tamam canım öyle yapıcam.. İnan 4 gündür bu durumdan solayı doktorun verdiği omega yı bile içmiyorum... Doktor bilse kızar :S
Canım öncelikle geçmiş olsun ben 11+2 haftalığım ama hala migde bulantım olmadı şükür sadece kokulara karşı aşırı hassasiyet var ve sevdiğim şeylerden tiksinir olsum.sadece evimde yemek yiyebiliyorum kendi yaptığımdan başka yemek yiyemiyorum...ben çatlak kremi aldım 2 haftadır kullanıyorum erken başlaman daha iyi demişti bi arkadaşım bende başladım zaten kilolu hamile kaldım aşırı kilo almıştım zayıflayamadan hamile kaldım onun için erken başladım 65 kilo ile hamile kaldımArkadaşlar merhaba,
Kısaca kendi durumumdan bahsettikten sonra sizlere bir kaç sorum olacak.
6. haftamdan beri mide bulantısı, koku hassasiyeti ve iştahsızlık var. 13. hafta içindeyim, 2 haftadır yemek yiyebiliyorum oda öğle arasında dışarıda. Evimden nefret ettim, evde meyve ve peynir yiyebiliyorum. Midem almıyor yemekleri, herşey kokuyor sanki.. Doktor 12.haftadan sonra geçer dedi ama hala tam düzelmedi. Her sabah acı su şeklinde kusuyorum. Halsizim... Bu durumları yaşayanlar var mı?? Beslenemediğim için korkuyorum
Bu hafta ikili test için gidicem, cuma randevum var. Birde radyoloji uzmanının sekreterini aradım 4 boyutlu ultrason ne zaman çekiliyor diye, 2li test sonucunu getir ona göre randevu verelim dedi. 4 boyutlu ultrasona girme konusunda da çekincelerim var. Doktoruma danışacağım. Sizlerin bu konuda fikirleri neler??
Hamile kaldığım kilo ile aynı kilodayım. Karnım pek büyümedi. Çatlak kremini ne zaman kullanmaya başlayacağız?
Cuma günü 12+5 olmuş olacağım, doktor cinsiyertini söyler mi acaba?
Teşekkür ederim,
Allah herkesin bebeğini kucağına, sağlıkla, mutlulukla almasını nasip etsin
Bende rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum 😃😃 ama içimde ki ses hala kız diyo 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rüya tabirlerinde de rüyada erkek bebek gören hamile kadının kız bebeği olur diyor. Ben hamileliğimin başından beri kız hissediyorum ama erkek istiyorum
Amaan olsun hayırlısı sağlıklısi inşaallah :)
Amin cnm inş, senin durumun benden daha ağır sanırım çok zayıflamışsın, Allah yardımcın olsun, bunu yaşamayan gerçekten bilemez. Çatlak kremine doktor mu başla dedi? birde hangisini kullanıyorsun?? Benim doktorum soğuk biri ya sanırım tahmin olarak söylemez, eminse söyler:) neyse cinsiyeti önemli değil, bebeğimiz iyi olsunda :)
bu arada bende 68,5 kiloyum, boyum 180 cm, bakalım totalde kaç kilo alacağız
Canım öncelikle geçmiş olsun ben 11+2 haftalığım ama hala migde bulantım olmadı şükür sadece kokulara karşı aşırı hassasiyet var ve sevdiğim şeylerden tiksinir olsum.sadece evimde yemek yiyebiliyorum kendi yaptığımdan başka yemek yiyemiyorum...ben çatlak kremi aldım 2 haftadır kullanıyorum erken başlaman daha iyi demişti bi arkadaşım bende başladım zaten kilolu hamile kaldım aşırı kilo almıştım zayıflayamadan hamile kaldım onun için erken başladım 65 kilo ile hamile kaldım
Amin cnm inş, senin durumun benden daha ağır sanırım çok zayıflamışsın, Allah yardımcın olsun, bunu yaşamayan gerçekten bilemez. Çatlak kremine doktor mu başla dedi? birde hangisini kullanıyorsun?? Benim doktorum soğuk biri ya sanırım tahmin olarak söylemez, eminse söyler:) neyse cinsiyeti önemli değil, bebeğimiz iyi olsunda :)
bu arada bende 68,5 kiloyum, boyum 180 cm, bakalım totalde kaç kilo alacağız
seninle doğum zamanımız arasında 1 gün var :) premisis bende kullandım ama faydasını hiiiiiiiiç görmedim, hiç farketmiyor, sürekli ağzımdaki acı tadı hissetmekten, yoruldumm8-9-10 hafta en ağır geçen haftalarımda yediklerimide kustuğum günler oldu, Allah'ım bir daha yaşatmasın o günleri
Daha iyiyim aslında ama tam geçmiyor, sabah kusmak aç karna beni mahvediyor, anlatamamİkili test yaptırdın mı peki?
Sizi işten çıkarmaya kesinlikle hakları yok
Kızlar henüz 11.haftamin içindeyim ve az önce kasığımda 5 saniyelik bir gidiklanma hissettim sanki bebeğimin hareketiydi. Öyle ki oluyor yoksa bebeğimmiydi? İlk hissedenler nasıl hissettiniz? İşte yine hissettim yine aynj hareketler :)) dün doktorum bebeğin çok fazla hareketli demişti.
bana omega vermedi...
maltofer ve calcimax verdi...
maltoferi folik asit yerine vermiş demir takviyesi olarak...
yalnız o suda eritilen calcimax beni mahvediyo..
içerken güzel portakallı gazoz gibi ama içtikten sonra midemin altı üstüne geliyo...
ama çıkarıyorlar...
ve 2 hafta burda durma mecburiyeti verdiler yasalardaki ihbar süresi durumu
slm arkadaslar bende kasım anne adayıyım
ayy canım benim çok geçmiş olsun annen için geçer inş.biraz zaman alır ama geçmesi alçıdan sonra fizik tedavi falan kendiyle uğraşır sana çok vakit ayıramaz ki uzakta ne kadar gelip gidebilcek birde kayınvalide görümce sana yakın olunca rahat edemez laf gelir falan diye.
ne olursa olsun işte kendimiz idare edicez aile sorunları hep var bendede var insan sıkıntı etmeyim bebekten önemlimi diyo ama olmuyo içine atıyosun çoğu şeyi eşinle aranı iyi tut canım herşey ona bağlı o sana sahip çıkıyosa gerisini boşver.
iyi düşün iyi olsun görüşürüz:)
geçmiş olsun canım annen bir an önce iyleşirde gelir yanına inşallah...
çok zor valla bende benzer durumdayım işyeri çok sıkıntılı..
ne varsa kendi anne babanda var...
canım bebek hareketleri senın olduğun haftada sadece ultrasonda görülebılır orda dr cok hareketlı der görür fakat sen hissedemezsin 18.haftada fln hissediliyor o zaman gelince aradaki farkı görüceksin bebek hareketi cok farklı öyle seyirme gıdıklanma gibi değil baya baya hissediliyor
bende öyleyim canım en ufak bir şeyde arıyorum doktoru. ama stres yapmanın bize faydası yok daha bebişlerimize zararı varBende gayet sağlıklı besleniyorum mide bulantısından da kurtuldum bu yüzden kilo alamadığım için endişeleniyodum. Ama cevabın beni rahatlattı teşekkür ederim . Sanırım ben her şeyi sorun ediyorum :44:
muayeneler kentte 200ü aşmıştır herhalde, doğum fiyatı bilginiz varmı?
Merhaba :) kaç haftalık hamilesiniz ?
Çok teşekkürler arkadaşlar. Annem iyi olsun da ben razıyım, o İstanbul'da ben Ankara'da dayanırım, onun sağlığının iyi olduğunu bilmek yeter. Dediğiniz doğru, ne varsa kendi anne-babanda var, Allah yokluklarını göstermesin.
Yazdıklarım çok arabesk gibi olmuş ama hayat gerçekten ummadığım şekilde problemler çıkardı karşıma. Duygusal da yapım var, boş ver deyip geçemedim, 7 senelik evliliğimi majör depresyonla geçirdim bu yüzden. Neyse.. Yine de şükür, Allah beterinden korusun.
iMom ilk doktorum bana da vermişti, yeni başladığım doktor da devam et dedi. Başka bir takviye de almıyorum, ki kan değerim alt sınırdaydı, muhtemelen gıdasızlıktan iyice düşmüştür, doktor da tahlil filan istemedi. Yalnız iMom benim bulantımı azdırıyor. Kullanıp da böyle bir etki yaşayan başka biri daha var mı acaba?
Yaaaçok heyecanlanmıştım.. olsun gidiklanmak bile onun hareketi olmasa da onunla ilgili birşey bence o bile mutlu ediyor insanı :) inşaallah hareketlerini de hissederim sağlıkla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?