2014 Kasım Anneleri

Tamam canım öyle yapıcam.. İnan 4 gündür bu durumdan solayı doktorun verdiği omega yı bile içmiyorum... Doktor bilse kızar :S

Canım öncelikle geçmiş olsun ben 11+2 haftalığım ama hala migde bulantım olmadı şükür sadece kokulara karşı aşırı hassasiyet var ve sevdiğim şeylerden tiksinir olsum.sadece evimde yemek yiyebiliyorum kendi yaptığımdan başka yemek yiyemiyorum...ben çatlak kremi aldım 2 haftadır kullanıyorum erken başlaman daha iyi demişti bi arkadaşım bende başladım zaten kilolu hamile kaldım aşırı kilo almıştım zayıflayamadan hamile kaldım onun için erken başladım 65 kilo ile hamile kaldım

Bende rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum 😃😃 ama içimde ki ses hala kız diyo 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rüya tabirlerinde de rüyada erkek bebek gören hamile kadının kız bebeği olur diyor. Ben hamileliğimin başından beri kız hissediyorum ama erkek istiyorum
Amaan olsun hayırlısı sağlıklısi inşaallah :)

Ben ailemden uzakta yaşadığım için sanki kızım olursa arkadaşım olacakmış gibi geliyor. Ama onun dışında erkek çocuklarına bayılıyorum yaban elde dayanağım olur oğlum diyorum karmakarışık yani duygularım 😉 sağlıklı hayırlı gönlü kaderi güzel bir evlat nasip etsin Rabbim 🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seninle doğum zamanımız arasında 1 gün var :) premisis bende kullandım ama faydasını hiiiiiiiiç görmedim, hiç farketmiyor, sürekli ağzımdaki acı tadı hissetmekten, yoruldumm 8-9-10 hafta en ağır geçen haftalarımda yediklerimide kustuğum günler oldu, Allah'ım bir daha yaşatmasın o günleri

Daha iyiyim aslında ama tam geçmiyor, sabah kusmak aç karna beni mahvediyor, anlatamam İkili test yaptırdın mı peki?[/QUOTE]
ikili test yarın yaptırıcam ben genelde aksamları cok zorlandım bulantıyla ben premesıs fayda ettı dıyorum ama belkıde bu gebelıkte buşlantılarım ılkıne göre daha azdır oğluma hamıleyken ılac kullanmamaıstım daha cok kusmustum

Kızlar henüz 11.haftamin içindeyim ve az önce kasığımda 5 saniyelik bir gidiklanma hissettim sanki bebeğimin hareketiydi. Öyle ki oluyor yoksa bebeğimmiydi? İlk hissedenler nasıl hissettiniz? İşte yine hissettim yine aynj hareketler :)) dün doktorum bebeğin çok fazla hareketli demişti.

Amin canım hepimize yardım etsin Rabbim... Evet yaşamayan bilemez gerçekten ben de bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin edemezdim.. Doktor aslında bana Sebamed önerdi hastalarım bundan memnun dedi ama ben araştırdım lierac daha iyi gibi geldi ona başladım canım şimdilik... Doktorumdan yana çok şanslıyım bilerek gittim çünkü.. Ben ilk bebeğimi kaybettiğim zamanlar o kadar çok doktora gidip gelmiştim ki artık hengisi nasıl biliyordum.. Bu yüzden bu doktorumu tercih ettim bu sefer.. Aşırı pozitif sürekli gülümseyen her açıklamaya hiç üşenmeden yapan bir insan sağolsun.. Ben de kilo olarak kendime diyorum en fazla 80 olayım diye ama neler olur tabi bilemem :))

Sağol canım... Canım ya maşallah en azından bulantın yok sadece tiksinti var evinde yemek yiyebiliyorsun ben evimden soğudum akşam eve gidesim gelmiyor :S Kiloyu çok dert etme lütfen... Tabi biraz dikkatli olmakta fayda var ama önemli olan bebişler

ikiliyı yarın yaptırıcam

canım bebek hareketleri senın olduğun haftada sadece ultrasonda görülebılır orda dr cok hareketlı der görür fakat sen hissedemezsin 18.haftada fln hissediliyor o zaman gelince aradaki farkı görüceksin bebek hareketi cok farklı öyle seyirme gıdıklanma gibi değil baya baya hissediliyor

benide maltofer mahvetti yaa
nefesim kesilio resmen sen hangi saatte içiosun tatlım ya :26:

ama çıkarıyorlar...
ve 2 hafta burda durma mecburiyeti verdiler yasalardaki ihbar süresi durumu

Sizin de yasal haklarınız var lütfen araştırın hakkınızı arayın. Hamileliğin zorluklarının dışında bunlarla uğraşmak zordur ama gerekirse dava bile açılabilir onlara korkusu yeter. Ancak siz kendiniz istifa ettiğinizde iş yerinizin mağdur olmaması için 2 hafta çalışmanız gerekir.Ama sizin için böyle bir durum söz konusu değil .Bence gerekli yerlere gidin araştırın kendiniz 1. ağızdan öğrenin ve hakkınızı daha iyi savunun. İstenmediğiniz bi yerde 2 hafta daha durup üzülmeyin. Onların adaleti yoksa Allah'ın adaleti var Allah yardımcınız olsun kötü niyetli insanlara fırsat vermesin

geçmiş olsun canım annen bir an önce iyleşirde gelir yanına inşallah...
çok zor valla bende benzer durumdayım işyeri çok sıkıntılı..
ne varsa kendi anne babanda var...

Çok teşekkürler arkadaşlar. Annem iyi olsun da ben razıyım, o İstanbul'da ben Ankara'da dayanırım, onun sağlığının iyi olduğunu bilmek yeter. Dediğiniz doğru, ne varsa kendi anne-babanda var, Allah yokluklarını göstermesin.

Yazdıklarım çok arabesk gibi olmuş ama hayat gerçekten ummadığım şekilde problemler çıkardı karşıma. Duygusal da yapım var, boş ver deyip geçemedim, 7 senelik evliliğimi majör depresyonla geçirdim bu yüzden. Neyse.. Yine de şükür, Allah beterinden korusun.

iMom ilk doktorum bana da vermişti, yeni başladığım doktor da devam et dedi. Başka bir takviye de almıyorum, ki kan değerim alt sınırdaydı, muhtemelen gıdasızlıktan iyice düşmüştür, doktor da tahlil filan istemedi. Yalnız iMom benim bulantımı azdırıyor. Kullanıp da böyle bir etki yaşayan başka biri daha var mı acaba?

Yaaa çok heyecanlanmıştım.. olsun gidiklanmak bile onun hareketi olmasa da onunla ilgili birşey bence o bile mutlu ediyor insanı :) inşaallah hareketlerini de hissederim sağlıkla:)

Gunaydn kizlar sikinti yasayn arkdslara cook gecms olsn ben iyiyim bin sukur kizlar bugn kafm karsti bi arkdsm aradi gittigm dr iyi deglmis onun arkadsi dogmunu yaptrms hicc memnun kalmams ama ablamda iyi diyo kafam gercektn karsti ben sevyrm drumu tatlidilli ilgili sizce ne yapmlyim

bende öyleyim canım en ufak bir şeyde arıyorum doktoru. ama stres yapmanın bize faydası yok daha bebişlerimize zararı var
muayeneler kentte 200ü aşmıştır herhalde, doğum fiyatı bilginiz varmı?

ben indirimli 130 ödüyorum . doğumu da sordum 5 civarı dediler . ama kesinlikle çok memnunum doktordan da hastaneden de. ne yapalım bebişimiz için vermeye razıyız o parayı yeter ki sağlıklı olsun. üstelik ben bir de aydından gidiyorum

Canım imom u bana da verdi doktor ilk bi kaç gün içtim sonra bulantılarım geri gelince 4-5 gündür içemiyorum.. Gerçekten benim de mide bulantılarım zaten fazla hep mahvediyor ne yapacğım bilmiyorum...

Yaaa çok heyecanlanmıştım.. olsun gidiklanmak bile onun hareketi olmasa da onunla ilgili birşey bence o bile mutlu ediyor insanı :) inşaallah hareketlerini de hissederim sağlıkla:)

ınsan heran tetıkte oluyor hissetmek için ondanda her seyı bebek hareketi sanıyoruz ben ılk hamılelıkte 20.haftada hissetmiştim simdi ikinciyehamıleyım 13.haftadayım henüza yok ıkıncı hamılelıktede en erken 16.haftada hıssedılıyormus zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…