55 tl netten almanı öneririm yarı fiyatına geliyor
bebek bakımı benim için erken sanırımhayırlı olsun canım
Bende kitapçıda sormuştum 42 demişti. İnt.ten almayı düşünüyorum bende :)
Kıtapda ıkısıde birarada canım son ıkı ay kala hayırlısıyla bebek bakımını okumaya baslıcam 👼👼 oda lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr.un gunluk sut dedigi taze sut..koyden al 2 kere kaynat yeter dedi.ama ben hem icemiyorum hem de icime sinmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar okuduğunuz bi kitap var mı bu aralar hamilelikle ilgili :26:
bu arada 2 li test için yaptığınız yorumlar için tşkler
hamileliğin en başında Dr Kağan Kocatepe nin Hafta Hafta Gebelik kitabını almıştım ben, şimdi yavaş yavaş çocuk psikolojisi-eğitimi gibi alanlara yöneldim. Haluk Yavuzer in tüm kitaplarına bir göz at istersen, bir de içgüdüsel doğum isimli bir kitap aldım.
Umarim gerçekten dediğin gibi olur16da biter bende fenayım 13.haftadayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün vınn ı mı getirdim fırsat buldukça yazarım artık :)
Nasılsınızzzz???
Ben yine döndüm eski bulantılı günlerime... Bu sefer midem boş olsa da çıkarıyorum afedersiniz.. Mide suyum çıkıyor artık açlıktan... Çok bulandım bu durumdan hiç geçmeyecek sanırım... Afedersiniz idrarımın rengi bile değişti açlıktan susuzluktan kan gibi koyu... 1,5 ay önce 74-75 kiloydum dün tartıldım 68,6 kiloyum böyle giderse bebek açlıktan susuzluktan yaşamaz
Sizler nasılsınız? İyisinizdir inşallah öpüyorum...
hehe maşallahhhh
benimkiler hiççç birbirlerinin suratına bakmıyorlar biri kız biri erkek mi acaba ya da iki kız da birbirine trip atıyor olabilir hehehehehe
Olacak inşallah.
Ayrıca bulantısı tüm hamilelik boyunca sürenler bile bizim şu anda yaşadığımız yoğun, şiddetli, korkunç haliyle değil, azalmış bir formatıyla geçiriyor bulantıyı 16. haftadan sonra. Hep böyle gitmesi diye bir şey söz konusu değil.
gunaydin arkadaslar, birazdan serum icin hastaneye gidecem artik cunku dayanamiorm, kusmaktan beter oldum basim agrio artik su kaybindan. en son umudum serum((( ve ben su an 12+2 deyim. azalir demislerdi ama hala azalmadi ( benim durumumda olan var mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar:)
bulantı çekenler hayatlarından bezenler toplanmışlar buraya:):)
Nasılsınızzzz???
Ben yine döndüm eski bulantılı günlerime... Bu sefer midem boş olsa da çıkarıyorum afedersiniz.. Mide suyum çıkıyor artık açlıktan... Çok bulandım bu durumdan hiç geçmeyecek sanırım... Afedersiniz idrarımın rengi bile değişti açlıktan susuzluktan kan gibi koyu... 1,5 ay önce 74-75 kiloydum dün tartıldım 68,6 kiloyum böyle giderse bebek açlıktan susuzluktan yaşamaz
Çok geçmiş olsun. Allah korusun öyle kötümser şeyler düşünmeyin bebeğinizle ilgili, bir şeycik olmaz.
Aslında bir doktora gitseniz serumla sıvı takviyesi yapsalar iyi olmaz mı? Ben de sizin gibi olmuştum, sürekli safra çıkarıyordum, idrarım çok koyulaşmıştı, günlerce aç ve daha beteri susuz kalmıştım; meğer susuzluktan keton değerim yükselmiş. Serum ile bol sıvı vererek değerlerimi normale döndürmüşlerdi. Hem moral olarak da biraz iyi geliyor. Tavsiye ederim, hastaneye bir gidin bence.
Nasılsınızzzz???
Canım bugün de öyle çok kötü olursam gitmeyi düşünüyorum zaten su kaybından çok korkuyorum.. Hepimizi korusun Rabbim..
Öyle oldu valla kardeş :) Sen nasıl oldun?
canım ya bende senin gibiyim gerçekten ama sen biraz fazla kilo vermişin ben 2 kilo verdim tabi kişiden kişiye değişebilirde bu durum sıvı almadığım için hiç bende iltihap sorunu ve düşük sıkıntısı çıkmıştı 3 hafta önce yatıyoruz bakalım ama serum aldım ben ara ara bulantı geçirmedi ama ayakta durmamı sağladı azcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?