2014 Kasım Anneleri

Perikanadi geçmiş olsun üzüldüm durumuna.. ben kadın doğumda çalıştım senin anlattığın durumun yarası kadar hastalar gelirdi tedaviye..sıvı elektrolit tablosunun bozulması durumu tehlikeli olur..bebek bir şekilde senden beslenir ama sen hastalanırsın muhakkak bu durumdaysan doktorunla görüşmeni biraz yatarak tedavi olmanı tavsiye ederim..

Anlıyorum seni :)

Aynen ben de çile çekmeye devam. Ama -dilimi ısırayım, çok korkuyorum- sanki bu sabah bir tık daha az oldu gibi bulantımın şiddeti, bi heveslendim, heyecanlandım. Hayallere kapıldım hafta sonuna kadar iyice azalsa, ben de hamile pantolonu filan bakmaya çıkarım belki, haftalardan sonra evden hastane ve ofise gitmek dışında bir şey için çıkmış olurum diye. Hatta uyandığımda bir kaç cümle konuştum eşimle -- son iki aydır hiç yapamıyorum çünkü boğazımdaki kaslar hareket ettikçe de midem daha da bulanıyordu. Eşim de "Bulantın azalıyor galiba, bu sabah resmen konuşuyorsun benimle" dedi :)

Umutluyum, azalacak inşallah, bak haftaya bugün çok daha iyi olucaz inşallah.

Canım ya sağol herkes öyle diyo şimdi daha bi ciddiyetine vardım durumumun.. Böyle devam ederse gidicem muhakkak.. Zaten elim ayağımda derman yok inan ki

Canım ya sağol herkes öyle diyo şimdi daha bi ciddiyetine vardım durumumun.. Böyle devam ederse gidicem muhakkak.. Zaten elim ayağımda derman yok inan ki

Kendini bi takip et o zaman gün içinde hastaneye yatmaktan korkma tedavi bebeğin ve sana çok iyi gelecek emin ol..geçmiş olsun tekrardan

Kendini bi takip et o zaman gün içinde hastaneye yatmaktan korkma tedavi bebeğin ve sana çok iyi gelecek emin ol..geçmiş olsun tekrardan

Tamam canım öyle yapıcam.. İnan 4 gündür bu durumdan solayı doktorun verdiği omega yı bile içmiyorum... Doktor bilse kızar :S

inş. canım yaa çok daha iyi günler seni bekliyodur bende senin gibi ev okul dışı bi yere gitmiyyorum hatta evde bile oda değiştirmiyorum:)
ben geçmiycek artk diye ümitsizlenrken sende dedin 16.haftayı bekle diye bende öyle yapıyorum canımm.
ben daha kıyafete bakamıyorum oluyo şimdilik daha geçicek geçicek seviyorum seni öpüyorum çok çok:):)

Arkadaşlar merhaba,

Kısaca kendi durumumdan bahsettikten sonra sizlere bir kaç sorum olacak.

6. haftamdan beri mide bulantısı, koku hassasiyeti ve iştahsızlık var. 13. hafta içindeyim, 2 haftadır yemek yiyebiliyorum oda öğle arasında dışarıda. Evimden nefret ettim, evde meyve ve peynir yiyebiliyorum. Midem almıyor yemekleri, herşey kokuyor sanki.. Doktor 12.haftadan sonra geçer dedi ama hala tam düzelmedi. Her sabah acı su şeklinde kusuyorum. Halsizim... Bu durumları yaşayanlar var mı?? Beslenemediğim için korkuyorum

Bu hafta ikili test için gidicem, cuma randevum var. Birde radyoloji uzmanının sekreterini aradım 4 boyutlu ultrason ne zaman çekiliyor diye, 2li test sonucunu getir ona göre randevu verelim dedi. 4 boyutlu ultrasona girme konusunda da çekincelerim var. Doktoruma danışacağım. Sizlerin bu konuda fikirleri neler??

Hamile kaldığım kilo ile aynı kilodayım. Karnım pek büyümedi. Çatlak kremini ne zaman kullanmaya başlayacağız?

Cuma günü 12+5 olmuş olacağım, doktor cinsiyertini söyler mi acaba?

Teşekkür ederim,

Allah herkesin bebeğini kucağına, sağlıkla, mutlulukla almasını nasip etsin

Tamam canım öyle yapıcam.. İnan 4 gündür bu durumdan solayı doktorun verdiği omega yı bile içmiyorum... Doktor bilse kızar :S

Tatlım hangi omegayı verdi ismi nedir banada 16da vercek vitamin olsrakta elevit verdi demir olarakta çiğnenen bi hap verdi senin vitamin nedir

Çok teşekkürler artenurcum :) Ben de seni çok seviyorum.
Burda böyle birbirimize destek olmak inan öyle güç veriyor ki bana.

Ailem uzak İstanbul'da, zaten anneciğimin kolunu kırdık, kadıncağız kendi canıyla uğraşıyor, bi yandan aklı bende.
Kayınvalide ve görümce yanı başımda karşı binada ama Allah rızası için bir kere "İyi misin, bi kap yemek ister misin?" demediler ben haftalarca aç bi-ilaç sürünürken. Hatta görümce daha bebek için hayırlı olsun bile demedi. Hala bir umut belki eşimle boşanırım diye bekliyor sanırım vicdansız. Kayınvalide de hastaneye yatınca gelip hayırlamıştı bebeği, o kadar. İş çevremde de maalesef problemli bir insan grubu var, sevdiğim yakın arkadaşlarım ise benden fiziken çok uzakta. Her cephede savaş var yani benim için. Manevi anlamda yapayalnızım, her zorlukla kendim mücadele ediyorum. Yine buna şükür, Allah elden ayaktan düşürmesin, kimseye muhtaç etmesin, halledicem her şeyi inşallah. Tek sağlık yerinde olsun, hem bizim hem bebeklerimizin, eşlerimizin. Gerisi halloluyor, hayatta her şey gelip geçiyor, yeter ki sağlık derdi vermesin Allah.

16. haftadan sonra bulantısız günlerin mutluluğunu paylaşıcaz inşallah, ben ciddi ciddi umutluyum, bekleyelim, olucak bak, görürsün :)

Canım o yazdığın durum aynen bende de var evimden tiksindim aynen ben de oda değiştirmiyorum evde ağzımda hep midem.. Ben 1,5-2 aydır sadece gğnde bi elma ile beslenebiliyorum... 1,5 ay önce 74-75 kiloydum dün tartıldım 68,6 kilo çıktım :26: Ben de çok hafif göbek belli sadece... Ben de daha bu sabah başladım çatlak kremine... Cinsiyete gelince doktor ikili test yaparken 11+4 dük biz.. Tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi tabi çok erken artık 3 haft sonra gidince kesinleşir inşallah...
Amin Rabbim nefeslerini kucağımızda görmeyi de nasip etsin..

Tatlım hangi omegayı verdi ismi nedir banada 16da vercek vitamin olsrakta elevit verdi demir olarakta çiğnenen bi hap verdi senin vitamin nedir

Canım doktor bana folik asite devam et dedi ama içmiyorum ben 3 ayım çoktan doldu... Omega olarak da iMom diye bi ilaç verdi.. Onu da mide bulantısından 4 gündür içemiyorum herşeyi ihmal ediyorum kan ilacı daha vermedi bakalım 26 sından gidicem neler olacak

benim bağırsaklarım bi değişik zaten günde bi kere bile tuvalete gitsem ishalim yıllardır böyle yani..su içmeye çalışıyorum ama zorla

bende hep ishalim baktırdınmı doktora?ben hepsini gezdim endoskopi kolonoskopi herşeyi yaptılar.en sonunda bağırsak depresyonu tanısını psikolog koydu.yani içine atma durumu en ufak bişeyi bile

benimki efa daily balık hapı,osteocare magnezyum bide maltofer demir solüsyon
ama demir solüsyonu çok çarpıntı yaptı gece uyutmuyor,gündüz içim bari zombi gibi işe geliyorum acınıcak haldeyim :26:
bide benim ayağıma paslı demir battı tetanoz yaptılar çok dikkat edin kızlar sizde 20.haftada zaten öneriyorlar ama biraz erken oldu kolumun ağrısı geçmedi 3 gündür

ayy canım benim çok geçmiş olsun annen için geçer inş.biraz zaman alır ama geçmesi alçıdan sonra fizik tedavi falan kendiyle uğraşır sana çok vakit ayıramaz ki uzakta ne kadar gelip gidebilcek birde kayınvalide görümce sana yakın olunca rahat edemez laf gelir falan diye.
ne olursa olsun işte kendimiz idare edicez aile sorunları hep var bendede var insan sıkıntı etmeyim bebekten önemlimi diyo ama olmuyo içine atıyosun çoğu şeyi eşinle aranı iyi tut canım herşey ona bağlı o sana sahip çıkıyosa gerisini boşver.
iyi düşün iyi olsun görüşürüz:)

geçmiş olsun canım annen bir an önce iyleşirde gelir yanına inşallah...
çok zor valla bende benzer durumdayım işyeri çok sıkıntılı..
ne varsa kendi anne babanda var...

çok geçmiş olsun sağlıklı gebelik günleri dilerim cümlemize....

bana omega vermedi...
maltofer ve calcimax verdi...
maltoferi folik asit yerine vermiş demir takviyesi olarak...
yalnız o suda eritilen calcimax beni mahvediyo..
içerken güzel portakallı gazoz gibi ama içtikten sonra midemin altı üstüne geliyo...

merhabalar bende 5 haftalıkken bulantılar başladı 10 haftalıkken bıttı bulantı ıcın premesıs kulandım sanırım o bıraz hafıflettı 4 boyutlu ultrason 22.haftada oluyor detaylı ultrasona gırıyor ona gırmenı tavsıye ederım bebegın heryerını kalbını fln ıncelıyorlar çatlak kremıde 4. ayda başlanıyor 13-14. haftalarda baslayabılırsın 12+5 te cinsiyeti genelde söylemıyorlar benım ılk çocukta söylemıstı dr ultrason cıhazının gelısmıslıgınede bağlı bıraz

Kızlar dün bebişimi gördüm yine rüyamda erkekti yineama bu sefer iki tane ön dişi vardı ve bu dördüncü rüyam oldu hamileliğimden beri her rüyamda erkek görüyorum. Dün doktorda bebeğim kıpır kıpırdı aklıma geldikçe gülüyorum :)) doktora erkek o zaman dimi dedim her hareketli bebek erkek olmaz dedi beni kız bebeğe mi hazırladı acaba?

Bende rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum 😃😃 ama içimde ki ses hala kız diyo 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnm inş, senin durumun benden daha ağır sanırım çok zayıflamışsın, Allah yardımcın olsun, bunu yaşamayan gerçekten bilemez. Çatlak kremine doktor mu başla dedi? birde hangisini kullanıyorsun?? Benim doktorum soğuk biri ya sanırım tahmin olarak söylemez, eminse söyler:) neyse cinsiyeti önemli değil, bebeğimiz iyi olsunda :)
bu arada bende 68,5 kiloyum, boyum 180 cm, bakalım totalde kaç kilo alacağız

seninle doğum zamanımız arasında 1 gün var :) premisis bende kullandım ama faydasını hiiiiiiiiç görmedim, hiç farketmiyor, sürekli ağzımdaki acı tadı hissetmekten, yoruldumm 8-9-10 hafta en ağır geçen haftalarımda yediklerimide kustuğum günler oldu, Allah'ım bir daha yaşatmasın o günleri

Daha iyiyim aslında ama tam geçmiyor, sabah kusmak aç karna beni mahvediyor, anlatamam İkili test yaptırdın mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…