2014 Kasım Anneleri

bende hep ishalim baktırdınmı doktora?ben hepsini gezdim endoskopi kolonoskopi herşeyi yaptılar.en sonunda bağırsak depresyonu tanısını psikolog koydu.yani içine atma durumu en ufak bişeyi bile

Kesinlikle benimde onla alakalı bir durumdur çok stres yapıyorum duygusal bir yapım var zaten stres en çok mide ve bağırsakları etkiliyor.

Banada maltoferin çiğnemesini verdi evet tetanoz çok ağrıtıyormuş yaptımakta tereddütteyim :26:dr a sorucam 20. Hafta yaklaşınca

ay o solüsyonu 2 keremiiii içiosunnn

heheheh evet sabah akşam aç karnına ikiz olduğu için sanırım iki kere..
ya tadı güzel ama bende tatlıya karşı tiksinti başladığı için zorlanıyorum...
ama mide bulantısı yapmıyor...

Merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var ve belimde ağrıyor adet olucak mış gibi böyle durum yaşayan varmı? Biraz endişeliyim de.

Merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var ve belimde ağrıyor adet olucak mış gibi böyle durum yaşayan varmı? Biraz endişeliyim de.

tabiki varrrr
normal canım hele adet olman gereken günlerdeysen vücut adet olamadığı için ağrısı oluyor..
ama öyle olmasa bile ağrı batma olması normal...rahim genişliyor..

heheheh evet sabah akşam aç karnına ikiz olduğu için sanırım iki kere..
ya tadı güzel ama bende tatlıya karşı tiksinti başladığı için zorlanıyorum...
ama mide bulantısı yapmıyor...

bi tane portakalı sıkıp içnie at dedi bana öyle içiyorum bende
bencede ikizi durumundandırr yaa bebelere mama

benimde iki ama ben hissediyorum yaa 14 te vallahi bak yaaa

ben zaten şokla ihbar süresi kağıdını imzaladım yani bir nevi kendilerini garantiye aldılar...
zaten Allah korkuları olsa bana bu halde bunu etmezlerdi
hakkımı kesinlikle helal etmiyorum
manen beni boğuyorlar resmen
o kağıdı imzaladığım için zaten burdayım
ihbar tazminatından da beni men etmiş oldular bu şekilde
fakat avukatla görüştüğümde çıkışımı yaptıkları vakit kötü niyet tazminatı açılabiliyormuş

bu arada çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Son düzenleme:
Kesinlikle benimde onla alakalı bir durumdur çok stres yapıyorum duygusal bir yapım var zaten stres en çok mide ve bağırsakları etkiliyor.

10 mg lık bi antidepresan geçici çözüm üretio sakın o saçma bağırsak ilaçlarını boşa içme mahvetme vücudunu hereşye takma dicem yapsam ben yapardım

10 mg lık bi antidepresan geçici çözüm üretio sakın o saçma bağırsak ilaçlarını boşa içme mahvetme vücudunu hereşye takma dicem yapsam ben yapardım

İshal şeklinde günde 7-10 defa tuvalete gitmezsen doktorlar ishal bile saymıyor zaten çok elektrolit kaybıda yaşatmıyor :) benim günde bir oluyor yıllardır alıştık artık kabızlık çekmekten iyidir. benim herşeye üzülen ayyy tühh yaaa diyen bi yapım var gaddar olmam lazım biraz

Benim bir saattir parmak uçlarımda da uyuşma başladı geçmiyor baya uyuşuyor acaba dün çok mu susuz kaldım ne oldu gitmeli miyim doktora yoksa normal mi bilemedim.. :44:

Benim bir saattir parmak uçlarımda da uyuşma başladı geçmiyor baya uyuşuyor acaba dün çok mu susuz kaldım ne oldu gitmeli miyim doktora yoksa normal mi bilemedim.. :44:
omeganı vitaminini ihmal etmemelisin perim, suyunu da bol bol içmelisin. Ama doktorunu arasan için de rahat eder

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…