bende öyleyim canım en ufak bir şeyde arıyorum doktoru. ama stres yapmanın bize faydası yok daha bebişlerimize zararı var
Evet bebeğimi de endişelendiriyorum haklısın onun için sakin olmalıyım böyle panikle geçmez bu hamilelik :)
13+5 tubacım kaydım vardıda yeni griş yaptım :)
bende hep ishalim baktırdınmı doktora?ben hepsini gezdim endoskopi kolonoskopi herşeyi yaptılar.en sonunda bağırsak depresyonu tanısını psikolog koydu.yani içine atma durumu en ufak bişeyi bile
benide maltofer mahvetti yaa
nefesim kesilio resmen sen hangi saatte içiosun tatlım ya :26:
benimki efa daily balık hapı,osteocare magnezyum bide maltofer demir solüsyon
ama demir solüsyonu çok çarpıntı yaptı gece uyutmuyor,gündüz içim barizombi gibi işe geliyorum acınıcak haldeyim :26:
bide benim ayağıma paslı demir battı tetanoz yaptılar çok dikkat edin kızlar sizde20.haftada zaten öneriyorlar ama biraz erken oldu kolumun ağrısı geçmedi 3 gündür
sabah akşam aç karnına içiyorum 2 kere canım bende sıkıntı yapmadı o
ay o solüsyonu 2 keremiiii içiosunnn
Merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var ve belimde ağrıyor adet olucak mış gibi böyle durum yaşayan varmı? Biraz endişeliyim de.
tabiki varrrr
normal canım hele adet olman gereken günlerdeysen vücut adet olamadığı için ağrısı oluyor..
ama öyle olmasa bile ağrı batma olması normal...rahim genişliyor..
heheheh evet sabah akşam aç karnına ikiz olduğu için sanırım iki kere..
ya tadı güzel ama bende tatlıya karşı tiksinti başladığı için zorlanıyorum...
ama mide bulantısı yapmıyor...
bi tane portakalı sıkıp içnie at dedi bana öyle içiyorum bende
bencede ikizi durumundandırr yaa bebelere mama
ınsan heran tetıkte oluyor hissetmek için ondanda her seyı bebek hareketi sanıyoruz ben ılk hamılelıkte 20.haftada hissetmiştim simdi ikinciyehamıleyım 13.haftadayım henüza yok ıkıncı hamılelıktede en erken 16.haftada hıssedılıyormus zaten
Sizin de yasal haklarınız var lütfen araştırın hakkınızı arayın. Hamileliğin zorluklarının dışında bunlarla uğraşmak zordur ama gerekirse dava bile açılabilir onlara korkusu yeter. Ancak siz kendiniz istifa ettiğinizde iş yerinizin mağdur olmaması için 2 hafta çalışmanız gerekir.Ama sizin için böyle bir durum söz konusu değil .Bence gerekli yerlere gidin araştırın kendiniz 1. ağızdan öğrenin ve hakkınızı daha iyi savunun. İstenmediğiniz bi yerde 2 hafta daha durup üzülmeyin. Onların adaleti yoksa Allah'ın adaleti var Allah yardımcınız olsun kötü niyetli insanlara fırsat vermesin
arkadaşlar aramızda bu testi yaptıran yok mu acaba:26::26::26:
Kesinlikle benimde onla alakalı bir durumdur çok stres yapıyorum duygusal bir yapım var zaten stres en çok mide ve bağırsakları etkiliyor.
10 mg lık bi antidepresan geçici çözüm üretio sakın o saçma bağırsak ilaçlarını boşa içme mahvetme vücudunu hereşye takma dicem yapsam ben yapardım
Benim bir saattir parmak uçlarımda da uyuşma başladı geçmiyor baya uyuşuyor acaba dün çok mu susuz kaldım ne oldu gitmeli miyim doktora yoksa normal mi bilemedim.. :44:
omeganı vitaminini ihmal etmemelisin perim, suyunu da bol bol içmelisin. Ama doktorunu arasan için de rahat ederBenim bir saattir parmak uçlarımda da uyuşma başladı geçmiyor baya uyuşuyor acaba dün çok mu susuz kaldım ne oldu gitmeli miyim doktora yoksa normal mi bilemedim.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?