2014 Kasım Anneleri

tesekkur ederim canim.dahada dikkatli olmak icin elimden geleni yapicam Allah dah buyuk dertlerden evlatlarimizi korusun.benim oglumda kapi acildimi bi heyecan bi telas:) cildiriyo.enerjileri cogalmaya basladi artik disardan iceri girmenin zor oldugu gunler basliyor sanirim.

Uykusuz gecenin ardından herkese günaydın ne zaman bitecek bu uyku sorunu çıldıracam ya saat başı uyanırdı şimdi uyanıyo tekrar uyuyamıyo mız mız ağlamak istiyorm ne zormuş anne olmak ya

Kızlar uçakla seyahat eden arkadaşlar vardı ben oğlumla düşünüyorumda bebeklere de bilet alınıyo mu netten baktım 2 yaş altı ücretsiz diyo eşimde alınıyo diyo bilgisi olan varmı

Kızlar uçakla seyahat eden arkadaşlar vardı ben oğlumla düşünüyorumda bebeklere de bilet alınıyo mu netten baktım 2 yaş altı ücretsiz diyo eşimde alınıyo diyo bilgisi olan varmı
Bebekler için de cüzi bir miktar ücret alınıyor canım senin biletinin %20 kadar sanırım ama firmaya göre de değişebilir belki

iyi geliomu bzmde öle ya biraz geçti gibi olmuştu
şimdi gene çıktı ya.

Benim bebegimde besiginden dustu 3gun once.lavaboya gitmek icin icine koymustum.gogus hizasina geliyo ama ayaginin altina yastigini alip sallamis kendini.cok sukur bisey olmadi.ama insan vicdan azabi duyuyor

hadi ya geçmiş olsun cnm benimkide kalkıo artık yatağa çok yakın
beşik biizm ordan çıkıp yatağa geçio ya nasıl yapıosa şimdi de artık uyanınca hiç
durmuo driek kalkıo napıcam bilmiorum.

olsun cnm hoşgeldin.
1500 mü bebek arabasımı alıcan bu fiyata cnm çok pahalı bence
ne gerek varki okadara orta bişey al gitsin ben 300 tlye aldım sepet gayet
rahat daha ne olsun ki.oda falan yapamdım die bence çok gerekli olmayan şeylere
harcama yani.

bence de çok büyük düşüncesizlik kabul etmeseydin
şu gün olur falan deseydin.

kahvaltı falan yapıodur gerçi ama 1 kere de olsa içse ii olur
gerçi 1 de gidiomuşun eve süt durumunda önemli şimdi ertesi
gün için sağarsın ama eve gittiğinde kalmazsa yada birikmezse falan
oda önemli.

hadi ya aya allah korusun önemli bişey yoksa
canım çıkar inş.gözlemle bakalım ufakmışta nasılsa..

Uykusuz gecenin ardından herkese günaydın ne zaman bitecek bu uyku sorunu çıldıracam ya saat başı uyanırdı şimdi uyanıyo tekrar uyuyamıyo mız mız ağlamak istiyorm ne zormuş anne olmak ya

evet cnm çok zor bi okadar da güzel
sabırlı olıcaz inş.geçecek bu günler.benmki de
aynı gece okadar çok kalkoki sıkmı acıkıo onu da
bilmiorum iyi geceler maması falan mı versem diorum ama
gündüz ememio die emzirmek istiorum nasıl olıcak bilmiorum.

bi ücret verilio annenin kucağına bağlanıo ama bunun
için bilet falan veriolarmı bilmiorum 20 30 tl bişeydi en son.

Canım verince içiyor sütü yoksa 5 saat vermesende benim sıpa açlıktan ağlamaz. İstemediği zaman süt harici ek gıdada zorlamıyoruz ama sütü içirmeye çalışıyoruz. Tabi her gün değişiyor kaç ml içtiği ort. miktar söyledim ben sana. Her gün aynı miktar veremiyorsun. Her şeye onlar karar veriyor :)

kızlar günaydın.
kahvaltılarında bebişlere neler yapıp veriosunuz ben artık bulamaç
vermek istemiorum.dün mesela arkadaşların tavsiyesi üzerine maydanozlu dere otlu
omşet yaptım yanında peynirle birlikte başka neler olabilir.
birde balık veren anneler balık verdiğiniz gün illaki emiolardır dimi sorun oluomu yoğurt
ta veriyomusunuz artık hafta bir balık günü yapmak istiorum oğluma.

Çok geçmiş olsun. Bir an önce çıkar da rahatlarsınız inş alalh. Kaşla göz arasında her şeyi yapıyorlar. Oyuncağın içindeki pili nasıl çıkaracak dersin al işte çıkarıyor. Bende hep kızıyordum neden vidalı bu pil kapakları diye haklılarmış :)

Dün gelen mısafırlerımın arasında 6 aylık bebegı olan vardı. Cocuga yumurta pişirmiyomuş. Hergün sarısını çiğ içiriyomuş. Dedim sen napıyosun. Her gun sana içirseler içebilirmisin. Bana gore yanlışta sızede sorim dedim. Tam tersı yumurtann iyi pişmiş olması gerekmıyomu bebişe yedrrken

eğer tam gün 300 se normal zaten ki.aynen öle kendileri belirliolar
öle de olması lazım zaten yemek istemediğinde nasıl yicekler zaten onlar kendisi
ayarlıo yiceklerini zaten zorlamaya gerek yok.

nie öle veriomuş acaba pişirmeme sebebi neymiş daha ufak bebe yani

dr bize dardanel ton alabilirsin dedi. malum mevsimi değil ya
ort. 350-450 arası içiyor işte sabah 8 akşam 6 arası :)
Parmaklarında oynatıyorlar bizi :)
Yorgun ve bitkin bi günaydın benden herkese
Günaydınnn sanada

Dr öyle ver demiş. Saglık ocagına goturuyomuş. Biraz bilinçsiz bir kadn kım ne derse sacma sapan seyler yapıyo cocuga.

Günaydın kızlar sizden yardım istiyorum çamaşır makinam bozuldu yenisini alcam bana akıl verin kurutmalı alayım dedim araştırıyorum memnun olan da var olmayanda siz olsanız napardınız kullanan varmı aranızda tatilden geldim bütün çamaşırlarım kaldı bi kaç güne almam lazım

Günaydın kizlar... bebek arabasi icin yardim edebilecek fikir verebilecek oneride bulunacak kimse yok muuu

Benim kizimdaki beyaz lekeler kizlar

Eklentiler

• image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 170
  • image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 161
  • image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 166
Saol canım cevabın için araştırıyım bi bide mama verme ya bende düşünüyorm ben ücretsiz izindeyim sürekli yanındayım emiyo akşama kada gecede emiyo kıyamıyorum yeterki emsin ama benimki bi garip çocuk sürekli mız mız bi fena ki sorma:)

Günaydın kizlar... bebek arabasi icin yardim edebilecek fikir verebilecek oneride bulunacak kimse yok muuu
Bence çok pahalı alma ben çok heveslendim 1 milyardan 700 e düşmüştü hemen aldım ama hiç kullanmıyoruz hiç binmiyo ağlıyo o kadar paramz boşa gitti oda yapma konusuda senindi heralde bende oda yapmadım benim kendi babam gardrop aldı kral tacı falan güzel işte sepet beşik aldık odasını hiç kullanmadık şimdide babam karyola aldı odasında karyola ve dolap var ama benim yanmda yatıyo eşimde onun odasında yatıyo bnce acele etmw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…