Benmkıde popoyu hiç yormuyo valla. Dün gerı gerı sürünmeye başladı sadece. Döne döne işlerini halledıyoBizim paşa emeklemiyor hala ya sürünuyor sadece bir yerden tutunuyum ayağa kalkıyim falan da yok daha bi sorun mu var acaba diye korkuyorum bizden küçükler ayaklanmış maşallah biz de tık yok
Ben bir küçük patates bir küçük domates biraz tavuk biraz Şehriye ve pirinç le pişirdim bizimki çok koyu kıvamlı yemiyor yoğurdu suyundan kattım biraz onu yedirdimKızlar oglen bebişlere ne yapıcaksınız. Tıkandm kaldm bugun fıkır verebılırmısınız.
Geçmiş olsun. Dr ne dedi peki gösterdiniz mi ?Benim kizimdaki beyaz lekeler kizlar
Bende kopya çekerim artık :)Kızlar oglen bebişlere ne yapıcaksınız. Tıkandm kaldm bugun fıkır verebılırmısınız.
Ohh yarasın afiyet olsun kuzuya.Ben bir küçük patates bir küçük domates biraz tavuk biraz Şehriye ve pirinç le pişirdim bizimki çok koyu kıvamlı yemiyor yoğurdu suyundan kattım biraz onu yedirdim
dr bize dardanel ton alabilirsin dedi. malum mevsimi değil ya
ort. 350-450 arası içiyor işte sabah 8 akşam 6 arası :)
Parmaklarında oynatıyorlar bizi :)
Günaydınnn sanada
Dr öyle ver demiş. Saglık ocagına goturuyomuş. Biraz bilinçsiz bir kadn kım ne derse sacma sapan seyler yapıyo cocuga.
Saol canım cevabın için araştırıyım bi bide mama verme ya bende düşünüyorm ben ücretsiz izindeyim sürekli yanındayım emiyo akşama kada gecede emiyo kıyamıyorum yeterki emsin ama benimki bi garip çocuk sürekli mız mız bi fena ki sorma:)
Ben bir küçük patates bir küçük domates biraz tavuk biraz Şehriye ve pirinç le pişirdim bizimki çok koyu kıvamlı yemiyor yoğurdu suyundan kattım biraz onu yedirdim
Günaydın kızlar sizden yardım istiyorum çamaşır makinam bozuldu yenisini alcam bana akıl verin kurutmalı alayım dedim araştırıyorum memnun olan da var olmayanda siz olsanız napardınız kullanan varmı aranızda tatilden geldim bütün çamaşırlarım kaldı bi kaç güne almam lazım
Canim tencereye küçük bi Patatesi ince küçük doğuruyorum orta boy domatesin kabuğunu soyup yine küçük doğuruyorum önceden tavuk göğsünü haşlayıp pure yapıp dolaba koymuştum içine biraz ondan içine biraz pirinç biraz Şehriye bazen mercimek üzerini kapatacak kadar suyla pişir hepsi sonra dibinde çok az suyu kalıyor onunla rondodan geçiriyorum biraz puturlu pure gibi oluyor ogülüm çok köyü kıvamlı sevmiyor bende yoğurdu suyundan ekliyorum biraz hem tuz katmDigi m için tadıni güzel yapıyor ben genelde bu tarifn etrafında dönüyorum valla her gün değişik birseyler gelmiyor aklıma bizim ki de böyle seviyor mutlaka patates tavuk yada kırmızı et koyuyorum diğerlerini değiştiriyormbundan ne yaptın cnm göremedim yazarmısın bu tarifini
sadece pazarları yapabiliorum ama kv saolsun çocuğa değişik şeyler vermio bari
ben yapım diorum pazarları alışsıın.
Bende öyle dedim ama şu anda balık mevsimi değil ya o yüzden en garantisi dardanel tonlar olur dedi.
Bende öyle dedim ama şu anda balık mevsimi değil ya o yüzden en garantisi dardanel tonlar olur dedi.
bende hazırlardan yana değilim aslında ama balıkta alternatif ne olur bilmiyorum bu mevsimde.
Canim tencereye küçük bi Patatesi ince küçük doğuruyorum orta boy domatesin kabuğunu soyup yine küçük doğuruyorum önceden tavuk göğsünü haşlayıp pure yapıp dolaba koymuştum içine biraz ondan içine biraz pirinç biraz Şehriye bazen mercimek üzerini kapatacak kadar suyla pişir hepsi sonra dibinde çok az suyu kalıyor onunla rondodan geçiriyorum biraz puturlu pure gibi oluyor ogülüm çok köyü kıvamlı sevmiyor bende yoğurdu suyundan ekliyorum biraz hem tuz katmDigi m için tadıni güzel yapıyor ben genelde bu tarifn etrafında dönüyorum valla her gün değişik birseyler gelmiyor aklıma bizim ki de böyle seviyor mutlaka patates tavuk yada kırmızı et koyuyorum diğerlerini değiştiriyorm
sebzelerine kıyma atmaya başlayabilirsinbilhassa sebze püresi gibi yani bu
kv bizim sebze püresi yapıo ama herp değiştirir bi görğorum bi gün
kırmızı bigün yeşil baya değiştirio ama ben artık sebzeyi bırakıp farklı şeyler yapalım
diyorum bende tavuğun suyunu dondurmuştum buz kalıplarında hep ondan kullanıoruz ne yaparsak içine.
ama ben artık haftada kırmızı et yada balık vermek istiyorum.değiştirerek yani.
Sağol adaşım sabahtan beri başım döndü almışken iyi bişey olsun istiyorum peki makinandan memnunmusun lg kullanan hiç duymadımYıkama kurutma bir olan önermem adaşım benim çamaşır makinem LG marka kurutmam Bosch marka memnunum siemensler de güzel forum Donanım haber diye bir site var alacağın markayı ordan oku tek tek inceliyorlar artısını eksisini şimdiden güle güle kullan
evet bizde bolca var inşallah kötü bişey değildirBenim oglumdakilere cok benziyo.sizde 2 3 yerde daha ufaklarida var galiba...ben yarin baska bi doktora daha goturucem icim rahat etmedi
ay maşallah canım benim ya çok tatlılar gerçekten büyüdükçe dahada tatlı oluyolarmışEki Görüntüle 1602711 bizimki sabah uyanmış besiginin ordan gizlice bizi izliyor bir yandan da kıkır kikir gülüyor
yok henüz göstrmedim ilk fırsatta gidicemGeçmiş olsun. Dr ne dedi peki gösterdiniz mi ?
Bende kopya çekerim artık :)
Ohh yarasın afiyet olsun kuzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?