2014 Kasım Anneleri

evet eti bende alıcam kuzu iyiymiş galiba başlarız artık
arada kıyma arada et öle devam eder bakalım kendin bakmayınca
böle işte ben baksam şidmiye vermiştim de işte kv ye bişey söylenmio.

Eki Görüntüle 1602711 bizimki sabah uyanmış besiginin ordan gizlice bizi izliyor bir yandan da kıkır kikir gülüyor

allahım yerim ya uyku setini de nasıl indirmiş
aklını yesinler senin maşallahh sana.

ahh ahh kv söylenmez. ben kendi anneme bile söylüyorum da kendi bildiğini okuyor bazen.
Daha bu sabah yine yumurtayı sütüm ile ezip vermiş. Gerek yok tadını alsın ben direkt veriyorum yiyor diyorum yok yiyemez boğulur diyor. Tükürüğü ile ıslatıp eritiyor halbu ki. ama yok laf anlatamıyorsun bazen.

Kızlar etı kuzumu danamı vermelıyız. Ben hiç anlamıyorum hep eşim alır genelde. Arasındakı farkıda bilmiyorum.

Kızlar etı kuzumu danamı vermelıyız. Ben hiç anlamıyorum hep eşim alır genelde. Arasındakı farkıda bilmiyorum.
Küçük hayvan vucudu antibiyotiği kabul etmezmiş bu yüzden kuzu diyorlar. Ben kıymayı kuzu dana karışık veriyorum.

ay sorma boğulur yiyemez bilmm ne hepsinde var bu
ya çocuk öğürücek gerekirse ki öğrensin büyük lokma yı çıkarmayı falan.
ben dün erik verdim eline öle güzel yediki yavrum yıkadım direk verdim yani
dün yine biz kahvaltıdayken ekmek verdim eline yiyo boğazına gidio bi öğürüo
çıkarıo alışıo yani kvlerolsa aman boğulur daha yiyemez deyip beni çıldırtıo hala blendır
kullanıo sebzelerde falan bende bişey deyine kırılıo die anne sana zorluk olıcak alışmıcak
bak herşeyi bu şekilde isteyecek diorum daha küçük nasıl yesin dio ben veriorum arada gayet güzel yiyo diorum
aa sen napıosun boğulur falan ben korkarımm dio.

kuzu eti diolar şimdilik canım.

Geçen hafta aynı şeyi yaşadık bizde kurutmali makinalara baktık araştırdık genel olarak ikisi Bir arada onerilmiyor ama illa öyle istiyorsan samsung olabilir Teyzem kullaniyor bizim makina iyileşti akabinde 10 kuruş çıktı filtresinden o yüzden almadık bir bak istersen sende lg de begenmistim ben ama servis ağı sorunlu dediler arıza durumunda.

Okuduklarından dolayı kurutmalıdan vazgeçtim öncelik olarak Siemens bakıyorum bende

Bende öyle dedim ama şu anda balık mevsimi değil ya o yüzden en garantisi dardanel tonlar olur dedi.
bende hazırlardan yana değilim aslında ama balıkta alternatif ne olur bilmiyorum bu mevsimde.

Ben somon balığı veriyorum iki hafta oldu başlayalı. Haftanın iki günü veriyorum. O da ithal sonuçta Norveç'ten geliyor. Her gün taze gelmiyordur yani. Dardanel ton yerine bu şekilde verebilirsin. Kışın istersen diğer balıklardan da tattırırsın

Kızıma artık sütüm yetmiyo. Ciddi azaldı. Napıcam bülmıyorum. Dün emzırdım yatrdım anlıyorum doymadıgını uyuyamıyo.alıyorum emıyo ama emerken aglıyo az gelıyo galıba. Sonra bişey yedirdım yattı uyudu hemen bugun tınr aynısı direndm emsın dıye agladı durdu. Su verdım oda olmadı. Nasıl cogalıcak bu sütya. Gece emmesı için yatarken bişey yedirmek istemıyorum.

Kızlar uçakla seyahat eden arkadaşlar vardı ben oğlumla düşünüyorumda bebeklere de bilet alınıyo mu netten baktım 2 yaş altı ücretsiz diyo eşimde alınıyo diyo bilgisi olan varmı
ucret cuzi bir miktarda aliniyor canim..

Günaydın kizlar... bebek arabasi icin yardim edebilecek fikir verebilecek oneride bulunacak kimse yok muuu
canim ben ebebekten nuna pepp bebek arabasi almistim pusetiyle beraber cok memnunum ozellikle sürüş kalitesi harika.. Acip kapama ve yer kaplama konusunda da gayet basarili..

Memnunum 4 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 10 yıl motor garantisi var beyaz eşya birazda şans işi işte
Sağol adaşım sabahtan beri başım döndü almışken iyi bişey olsun istiyorum peki makinandan memnunmusun lg kullanan hiç duymadım

peki sonra emziriyomusun yada ogün yoğurtunu veriyomusun.
bende daha hiç balık vermedim vermek istiyorum en azından hafta da
bir ama yoğurt falan vericem mi zararı oluyo mu acaba..

Ben balık verdiğim gün yoğurt vermiyorum ama süt illa denk geliyor bir sorun yaşamadım Allah korusun

Evet, emziriyorum. Ama balık yediği gün yoğurt vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…