- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Ay valla pozısyona kada aynı bızımkıde bır haftadr böyle. O bal gozlerle bakıp bakıp gülüyolar. Her hallerı cok tatlı yavrularınyaEki Görüntüle 1602711 bizimki sabah uyanmış besiginin ordan gizlice bizi izliyor bir yandan da kıkır kikir gülüyor
Allah nazarlardan saklasın. Sabah neşeleri ile devam etsin tüm günleri.Eki Görüntüle 1602711 bizimki sabah uyanmış besiginin ordan gizlice bizi izliyor bir yandan da kıkır kikir gülüyor
İnş Allah önemsenmeyecek bişey çıkar.yok henüz göstrmedim ilk fırsatta gidicem
sebzelerine kıyma atmaya başlayabilirsin
ya da parça et atıp eti rondodan geçirebilirsin.
Somon veren arkadaşlarım var. Ben de büyük ihtimalle norveç somonu alıp ondan veririm. Hazır gıdalara karşıyım çocuk için.
Eki Görüntüle 1602711 bizimki sabah uyanmış besiginin ordan gizlice bizi izliyor bir yandan da kıkır kikir gülüyor
ahh ahh kv söylenmez. ben kendi anneme bile söylüyorum da kendi bildiğini okuyor bazen.evet eti bende alıcam kuzu iyiymiş galiba başlarız artık
arada kıyma arada et öle devam eder bakalım kendin bakmayınca
böle işte ben baksam şidmiye vermiştim de işte kv ye bişey söylenmio.
allahım yerim ya uyku setini de nasıl indirmiş
aklını yesinler senin maşallahh sana.
Küçük hayvan vucudu antibiyotiği kabul etmezmiş bu yüzden kuzu diyorlar. Ben kıymayı kuzu dana karışık veriyorum.Kızlar etı kuzumu danamı vermelıyız. Ben hiç anlamıyorum hep eşim alır genelde. Arasındakı farkıda bilmiyorum.
aminnnAllah nazarlardan saklasın. Sabah neşeleri ile devam etsin tüm günleri.
İnş Allah önemsenmeyecek bişey çıkar.
ahh ahh kv söylenmez. ben kendi anneme bile söylüyorum da kendi bildiğini okuyor bazen.
Daha bu sabah yine yumurtayı sütüm ile ezip vermiş. Gerek yok tadını alsın ben direkt veriyorum yiyor diyorum yok yiyemez boğulur diyor. Tükürüğü ile ıslatıp eritiyor halbu ki. ama yok laf anlatamıyorsun bazen.
Kızlar etı kuzumu danamı vermelıyız. Ben hiç anlamıyorum hep eşim alır genelde. Arasındakı farkıda bilmiyorum.
Geçen hafta aynı şeyi yaşadık bizde kurutmali makinalara baktık araştırdık genel olarak ikisi Bir arada onerilmiyor ama illa öyle istiyorsan samsung olabilir Teyzem kullaniyor bizim makina iyileşti akabinde 10 kuruş çıktı filtresinden o yüzden almadık bir bak istersen sende lg de begenmistim ben ama servis ağı sorunlu dediler arıza durumunda.Günaydın kızlar sizden yardım istiyorum çamaşır makinam bozuldu yenisini alcam bana akıl verin kurutmalı alayım dedim araştırıyorum memnun olan da var olmayanda siz olsanız napardınız kullanan varmı aranızda tatilden geldim bütün çamaşırlarım kaldı bi kaç güne almam lazım
Okuduklarından dolayı kurutmalıdan vazgeçtim öncelik olarak Siemens bakıyorum bendeGeçen hafta aynı şeyi yaşadık bizde kurutmali makinalara baktık araştırdık genel olarak ikisi Bir arada onerilmiyor ama illa öyle istiyorsan samsung olabilir Teyzem kullaniyor bizim makina iyileşti akabinde 10 kuruş çıktı filtresinden o yüzden almadık bir bak istersen sende lg de begenmistim ben ama servis ağı sorunlu dediler arıza durumunda.
Ben safak hastanesinde sehriyar nazariye goturdum iyi bi doktor dediler ama yarinda gaxiosmanpasa hastanesine goturcem.orda dogum yapmistimevet bizde bolca var inşallah kötü bişey değildir
Bende öyle dedim ama şu anda balık mevsimi değil ya o yüzden en garantisi dardanel tonlar olur dedi.
bende hazırlardan yana değilim aslında ama balıkta alternatif ne olur bilmiyorum bu mevsimde.
ucret cuzi bir miktarda aliniyor canim..Kızlar uçakla seyahat eden arkadaşlar vardı ben oğlumla düşünüyorumda bebeklere de bilet alınıyo mu netten baktım 2 yaş altı ücretsiz diyo eşimde alınıyo diyo bilgisi olan varmı
canim ben ebebekten nuna pepp bebek arabasi almistim pusetiyle beraber cok memnunum ozellikle sürüş kalitesi harika.. Acip kapama ve yer kaplama konusunda da gayet basarili..Günaydın kizlar... bebek arabasi icin yardim edebilecek fikir verebilecek oneride bulunacak kimse yok muuu
Sağol adaşım sabahtan beri başım döndü almışken iyi bişey olsun istiyorum peki makinandan memnunmusun lg kullanan hiç duymadım
Ben somon balığı veriyorum iki hafta oldu başlayalı. Haftanın iki günü veriyorum. O da ithal sonuçta Norveç'ten geliyor. Her gün taze gelmiyordur yani. Dardanel ton yerine bu şekilde verebilirsin. Kışın istersen diğer balıklardan da tattırırsın
peki sonra emziriyomusun yada ogün yoğurtunu veriyomusun.
bende daha hiç balık vermedim vermek istiyorum en azından hafta da
bir ama yoğurt falan vericem mi zararı oluyo mu acaba..
Ben balık verdiğim gün yoğurt vermiyorum ama süt illa denk geliyor bir sorun yaşamadım Allah korusun
peki sonra emziriyomusun yada ogün yoğurtunu veriyomusun.
bende daha hiç balık vermedim vermek istiyorum en azından hafta da
bir ama yoğurt falan vericem mi zararı oluyo mu acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?