2014 Kasım Anneleri

Sürekli memnuniyetsiz hiç durmadan mizirdaniyor mizirdaniyor yere koyuyorum yok kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok örümceğe koyuyorum mama sandalyesi balkon yok yok yok daha 4 gün önce Dr a götürdüm kan idrar boğaz kulak her yerine baktı bi sorun yok ateşi yok neyi var bilmiyorum ne yapmam lazım sinir stres psikolojik olarak çökmüş durumdayım

benimkide aynı ya hiç birşekilde memnun olmuyor
ben bi pazarları yanındayım die sıkılmıorum ama size daha zordur
sürekli kucaktaa allah hepimize sabır versin.

benimkide aynı ya hiç birşekilde memnun olmuyor
ben bi pazarları yanındayım die sıkılmıorum ama size daha zordur
sürekli kucaktaa allah hepimize sabır versin.
Amin kucakta dursa yine iyi sürekli ağlama modunda bi de meme mama diyerek ağlıyor gören aç birsey vermiyorum sanar

Slm arkadaş kar ya klasik bir aydir ailemin yanina girmiştim dun geldim. Orda nette yoktu, keşke olsaydi büyük bosluktu sizi takip edememek fazla yazmama rağmen her şeyi okuyordum. Oraya gitmeden birkaç gün önce bebeğim bir şey yemez olmuştu orada silinti devam etti sabahları zorla ki her zamanda değil peynir ya da ikindi az yoğurt dişinda bir şey yemez oldu . Dr a da goturdum ama yemesi lazim dedi ben de biliyorum ama nazil dedim adam cvp vermedi. Emmek dişinda kursagindan bir şey geçmez oldu. Dişten mi diyorum o da 2 gün önce nihayet patladi. Sabah az peynir ekmek ihlamur öğlende cay bardaginin 3\1 kadar tarhana içti şimdide uyuyor. Lütfen bir şey deyin ne yapavagimi sasirdim

Bizim paşa emeklemiyor hala ya sürünuyor sadece bir yerden tutunuyum ayağa kalkıyim falan da yok daha bi sorun mu var acaba diye korkuyorum bizden küçükler ayaklanmış maşallah biz de tık yok
bizde de ne emekleme ne sürünme ne de ayağa kalkıp bir yere tutunma yok. bi tane diş çıktı o kadar. hayirlisi..

Amin kucakta dursa yine iyi sürekli ağlama modunda bi de meme mama diyerek ağlıyor gören aç birsey vermiyorum sanar

aynen dimi bizimki gerçi öle
değil ama yeri istiyo bırakorum kucak
istiyo alıorum gene yok ne istediğini de anlamıorum
sıkıntıları illaki var da ney.

ona benzio cnm benim oğlumda da vardı
aşı olurken doktor olabilir bol bol yıka demiş ama
deniz suyu iyi gelio diolar getirttik onla yıkadık
gündüz biraz iyileşmişti şimdi gene oldu deniz suyuyla gene
yıkıcaz akşamalrıda normal yıkayıp losyonunu falan sürüyorum.

bizde de ne emekleme ne sürünme ne de ayağa kalkıp bir yere tutunma yok. bi tane diş çıktı o kadar. hayirlisi..

normal gül suyumu bu eczanelerde satılanlar gerçeğinden diolar
ondan mı pudrayı ben bebek cildine iyi değil diye biliodum ama.
bizden 1 gün küçüksünüz ama hiç birşey olamamış tembel mi senin oğlan :=)
olsun cnm geç olsun güzel olsun.

Bizim paşa emeklemiyor hala ya sürünuyor sadece bir yerden tutunuyum ayağa kalkıyim falan da yok daha bi sorun mu var acaba diye korkuyorum bizden küçükler ayaklanmış maşallah biz de tık yok
kızlar bütün bebeklerin bireysel gelişimi farklıdır dert etmeyin benimki sizinkilerden de büyük ama emekleme kalkma hatta diş bile yok. 9gün sonra 10aylık oluyoruz. Cok şükür sağlık sorunu yok önemli olan da o. Elbet hepsini yapacaklar demekki zamanı degil

benim kullandığım gül suyu ispartadan geldi canım doğal yani evet. pudra bende hiç kullanmadım sadece kollar ve baldır bacakda var oralarina da gül suyu kullanıyorum. hiç paketini bile açmadım daha pudranin.
dün aşı oldu oğlum kilosu 9230 boyu 76cm geldi, yürüteç de fıldır fıldır geziyor evin içinde ama diğer türlü emekleme kalkıp tutunma yok, boyu uzun kendini kaldıramıyor olabilir ddi ebe hemsire. vardr vakti zamanı bilemiyorum ki

aynen canım her çocuk farklı, vardır zamanı keyfi sagligi yerinde olsun da miniklerin, önemli olan bu

doğal keşke bende bulsam olur eczanedekilerde doğalmıdır acaba.

maşallah şuan kilosu iyi ama hepten hareketlenince
gider o kilolar bizde öle oldu benimki 8500 geldi aşıda cuma günü
ama çok hareketli demiş doktor tartıda durmamış zor tartmışlar böle olursa
kilo falan beklemeyin demiş sağlıklı olsun yeter demiş.

eczaneden al canım.
benim oğlum da hareketli ona rağmen kalan kilo bu
0-3 ayı çok zor geçti o aralar da kilo kaybı oldu.
ek gıda sayesinde şükür iyi inşallah zorlamaz beni iyice aktifleştiği zaman yoksa ben ucup gideceğim zayıflıktan

daha hareketlenicek emeklemeye falan başlayınca
olsun sağlıklı olsun emioda dimi azalma oldumu sütünde.
kaç kilo doğmuştu benim kilo kaybetmedi o zamanlar ama
fazla da almadı en fazla 800 gram alıodu başlarda sütüm pek
gelmiodu sonradan oldu benim.

3080gr 52cm doğdu oğlum ilk ay güzeldi 1 kilo almıştı.
bi kaç ay emdi canım sonra sağlık problemi oldu dil bağı kesildi, kum döktü, bağırsakları besinsiz kaldı filan ve beni reddetti 1 kiloya yakın kilo verdi, ben de sağıp vermeye basladm o dönemler üst üste sıkıntılar yaşayınca kesildi sütüm.
mama ile besleniyor yaklaşık 3.aylıkkenden beri..
5.aylarda ek gıdaya geçtik.
şimdi her şey yiyor masallah

İsilik değil canım benim oğlumdada var ve sürekli tekrarlıyor.kaç defa doktora götürdüm artık bıraktım .alerji ucu sivri çeperli olanda böcek sokması.yani sivilce gibi duran.kaşınıyor mu peki takip et.bize doktorumuz iki ilaç verdi çok kaşınırsa veriyorum yoksa kaşıdıkça vücuduna dağılıyor.şükür bizimki hafifledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…