2014 Kasım Anneleri

Bebek pudrası cilt gözeneklerini tıkadıgı için çok zararlıymış eczacım öle söylemişti.kesinlikle kullanma demişti bana.ama kullanan yine kullanıyor.

Büyük olanlar sinek ısırığı diye düşündüm ama diğerleri ne bilemedim.kaşınmıyor allahtan ama çok dağıldı farklı bişeyde vermedim.
Bakalım bende yarın götürücem doktoraa

Benim.oğlumdada kolunun alt kısımlarında çıkmıştı ilk önce isilik zannetmiştik ama geçmeyince dr götürdük tahlil yaptı dr muz şükür temiz çıktı.farklı biseyler verdinmi dedi dr evet vermiştim domatesli şehriye çorbası vermiştim o alerji yapmistir dedi hakkettende o yapmis 4.5 gun sonra geçti

iyi akşamlar arkadaşlar aranızda mami power deneyip memnun kalan var mı anne sütünü arttırıyor mu gerçekten

evet bizde bolca var inşallah kötü bişey değildir
Ben oglumu goturdum bugun diktora..cok sukur sadece bi lekeymis.vitiligoyla alakasi yok dedi vee bundan once bana elidel diye bi krem yazan doktora cok sasirdi.sadece suphe ustune bu krem nasil verilir diye..kremde yok yok..kansorejen maddemi ararsin..agir yan etkilermi ararsin..cok sukurki kullanmamistim

Ahhh canım ahhh kelin ilacı olsa başına sürer

Ah ah şu süt arttırmak için uğraştığım kadar üniversite kpss için uğraşmadım 10. Aya getirdik bakalım ben kullanmadım sende nasıl durumlar
çok azaldı benm ya biliyorsundur belki ben sağarak besliyorum ya günde 2 defaya düştü sağmam yani o kaadar durum vahim anca toplanıyor çünkü toplamda da 140 cc fln çıkıyor acil bişeyler yapmam lazm yapmasam oda gidecek hepten mama veriyrm önceden günde 2 kez alıyordu mamayı şimdi 3 4 sağ sağ nereye kadar dedi herhalde sona yaklaşıyrm sanırm ben çok üzülüyrm

Bende 4.5 ay emzirdim sonra bıraktı baştan beri hep sağıyorum zaten mamada veriyordum benimde eskisi gibi değil elimden geleni yapıyorum ne yapalım artık hiç değilse bağışıklığı güçlensin diye alabildikleri kadar alsınlar misafir tatil hep pompayla geziyorum seni iyi Anlıyorum üzülme ama demek ki nasipleri bu kadar Rabbim Hayırlısını versin yinede 3 saatte bir sağmaya çalış

Aynen öyle ya hiç almamasından daha iyidir tabi sağmakda o kadar yıpratıcı artık ama o sütü içirirkende o haz bile bambaşka oluyor unutuyor insan inşallah biraz daha arttırabilirm en azından 1 yaşına kadar azda olsa alır inşallah maltana ve humanaya bağşıklık kazandı sanki artımıyor artık onları içince bide mami powerı deneyim diyrum inşallah faydası olur

Slm kızlar ben geldim hiç giremiyordum nicki kaybettim nette sorun çıktı bir türlü başka nick de alamadım beni hatırlayan var mı kimler burada ben dlksrd çok özledim sizleri yaa☺☺

Yaa canim cok sevindim darisi basimiza insallah bende persembe gidicem doktora nasipse iyi haberlerle gelirim insallah
Bu arada istanbuldamisin hangi doktora goturdun belki yakinizdir

Ben safak hastanesinde sehriyar nazariye goturdum iyi bi doktor dediler ama yarinda gaxiosmanpasa hastanesine goturcem.orda dogum yapmistim
Aaa bunu onceden yazmissin hatirlayamamisim nerde gittigini sormustum tm hangi doktor adi ne acaba pasadakinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…