2014 Kasım Anneleri

Aaa bunu onceden yazmissin hatirlayamamisim nerde gittigini sormustum tm hangi doktor adi ne acaba pasadakinin
Dun goturdugum doktor gaziosmanpasa hastahanesinde deniz yavuz hanim..cok ilgili bi doktor soydu oglumu heryerini inceledi..kendininde 3 aylik bi bebegi varmis ve sirtinda boyle bi leke mevcutmus..yanliz o bolge icin depigmente nevus dedi.bu bebeklern cildi cok hassas olur.surekli gunes koruyucu kullanmaniz lazim.aksi takdirde bu lekelerden yine olusabilir dedi

Gunaydın kızlar. Kızım dun gunduz nerdeyse hiç uyumamıştı. Akşamda bıraz gezdırdık uyku saatınıde gecırdık. Akşam 9 gbı uyudu gce 4 te cıglıklarla uyandı. Naptıysam uyumadı bır saat. niye böyle oldu bılmıyorım. Sabah 7 ye kadar bır gram emmedıya. Uykusunu hiç alamadi dün ondandnr dıye duşunduk.

hmm geçmiş olsun onları bilmiyodum ben şükür bitmiş.
haklısın stres çok önemli herşeyi etkilio ya sen emzirmiosun yani şuan
maşallah cnm ek gıdada nasıl alışırsa öle gider inş.bişey ayırt etmeden red etmeden
yer bebişlerimiz.

Bebek pudrası cilt gözeneklerini tıkadıgı için çok zararlıymış eczacım öle söylemişti.kesinlikle kullanma demişti bana.ama kullanan yine kullanıyor.

evet bende zararlı die duydum oyüzden aklıma bile gelmedi kullnmak.

bende hep 2 defa sağoyodum cnm fazlasını ayarlayamıosun zaten ancak
birikio falan benimde ancak 150 bazen 200 oluo sütler azaldı artık bebekler
büyüdü çünkü okadar da alsalar gene iyi yani.bende bu aydan sonra artık sağmım akşamları eve
gittiğimde emsin diorum bilmiorum daha erken mi olur.kiralamayı artık diorum ama

olsun cnm azada razıyız sadece gündüz 150 bile içseler
iyi akşamdan sabaha da emiolar gene 300 350 oluodur heralde
bol bol su için bakalım belki iyi gelir ben küçüklüğündeb beri çoğunu
suyla çıkardım valla.

Geçen hafta Dr a gittim doğumdan beri girmemiştir hiç kansızlık sıkıntım vardı hep kan tahlili yapıldı Dr insulin direnci olabileceğini söyledi onun içinde test yapıldı dün sonuçlarını aldık insulin direnci 0-10 arasında olmasi gerekirken benimki 37 şekerim olmasi gereken değerde yüksek degil Dr ilaç başladı acil diyet ve kilo vermen gerekiyor dedi günde bi saat yürüyüş şu an 74 kiloyum şekerli hersey yasak ki normalde yemem zaten eğer dikkat etmezsem 4 -5 sene içinde şeker hastası olabilirmişm

9 dan 4 e hiç uyanmadı mı peki
yorulmuş çocuk uyur da acıkır ama
gece uyanıp daha da uyumamyı adet edindi demekki
onlar bişeye alıştım mı hep öle gidio ya.pazar benimkide uyumuştu 8 gibi
1 saat uyudu sonra alttaki komşum geldi zile bastı uyandı uykusu vardı aslında emer uyurdu ama
onunda aynı ay olan bebiş var ondan mıdır nedir uyumadı çocuk 12 ye kadar.
benmki ne kadar erken uyusa okadar kar çünkü sabah 6,30 da bizle kalkıo dışarı
çıkıo uykusuda olsa açılır yani.

Yaa canim cok sevindim darisi basimiza insallah bende persembe gidicem doktora nasipse iyi haberlerle gelirim insallah
Bu arada istanbuldamisin hangi doktora goturdun belki yakinizdir
Ins sizde guzel haberle gelirsiniz beklicem.rabbim kimseyi cocuguyla sinamasin gunlerdir ruh gibiydim.ilgilenen gecmis olsun diyen herkese cok tskkur ederim.rabbim size ve evlatlariniza hep guzel kapilar acsin

merhaba kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır..girmek de istemedim açıkçası...bana ulaşmak isteyen olursa özelden iletişim bilgilerimi yazarım..
kızlarım Allaha bin şükür iyiler..10 ayımızı doldurduk tabi düzeltilmişi 8.5 aylık (1.5 ay erken doğduğumuzdan)..henüz hiç dişimiz yok..emekliyoruz..yemeklerde çok seçiciyiz pütürlü yemiyoruz illa herşey krema gibi olucak ve malesef yeni tadlara hiç açık değiliz
2 ay içinde ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum..
siz neler yapıyosunuz minnoşlar nasıl???

Bence kiralamaya devam et uzun süre iş yerinde kalıyorsun en az iki defa sağarsın öyle hepten kesilir

cnm hoşgeldin bizde iyiyiz işte 2 diş çıkardık emekliyoruz baya geziyoruz
çok şükür pütürlüde pütürsüzde yiyo.sen hep blendırdan alıştırdın sanıırm ondan mı öyle
biz bitaneyle çok zorlanıoruz sende 1 tane iyisin valla rabbim sana sabır ve güç versin.
girmek nie istemedin ayrıca canım.

Bence kiralamaya devam et uzun süre iş yerinde kalıyorsun en az iki defa sağarsın öyle hepten kesilir

ne bilim ya bayada azaldı ya ondan da gerek yok diorum
ama kesilirse tamamen olmaz tabi napıcam bilmiorum kira veriorum
çünkü birazda zroluo açıkcası acaba el pompaları var ondan alsam işimi görürmü
bilemiorum.

Kızlar yoğurt mayalamak için süt almıştım ama süt kesildi şimdi onu bi tulbente koydum süzüluyor ama geri kalan suyunu napıcam yanlış hatırlamıyorsam o şu çok faydalı falan diye konusulmustu nasıl değerlendirebilirim onu

Yorgun kahraman anne aranizda kizlar!:) giremesem de arada hep takipcinizim.. bizimde disimiz yok hala. Ağır abi oglusum poposunu kaldirip emekleyemedi:)) ama cok guzel anlasiyoruz gel gel diyor memme diyor puu diyor suya.. simdi is yerindeyim nasil ozluyorum Alimi anlatamam..bir de gittikce daha cok ilgi bekliyor sanki bu minikler. Hepinizi opuyoruz oglusumla

Kızlar slmn nasılsınız..bayadie giremedin.iş yerinde herşey engellendi kk ya giremiyorum... Evde telden de oglus sayesinde de giremiyorum... Tatilde merdiven den dustum Ayağım.incindi raporluyim yatiyorim annem KV nobetli bakıyorlar..ayağa kalkmak yasak...
Sizleri özledim hepiniz iyisinozdir ins

Baştan keşke elektrikli bi tane alsaydın ben medela nın aldım 160 tl ye 10 aydır kullanıyorum manuel pompayla ben hiç çıkaramadım bana kullanışlı gelmedi evde öyle duruyor bence sen yinede 2-3 ay kiralamaya devam et uyarı olmadan kaç saat kesilir

Çorba suyu olarak kullabilirsin ama süt sen müdahale etmeden kaynarken mi kesildi bozuk Olmasın

hoşgeldin canım masallah prenseslerine büyüdüler :)
çok şükür oglum da bende iyiyim 1 dişimiz çıktı, emekleme destek ile kalkma yok tembellik mi bilemiyorum artık :)
bos bol yaramazlık var bizde :)
yemek konusunda sıkıntımız yok çok şükür bizde durum böyle.
sen nasılsın ??

çok geçmiş olsun canım üzüldüm ya dikkat etsek de olabiliyo akıl meşgul beden yorgun olunca. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin mustafyı öp kocaman :)

cok sukur canimm uğraşıyoruzbebislerle gecmis olsun sanadaaa yaa biran once iyilesirsin İnşallah

hoşgeldin cnm bizde dioduk nerde isyan tatile gidicektin biliodum
ama hayırdır nasıl oldu geçmiş olsun tatilinde berbat olmuştur.hiç ilgilenemiosun
yani bebişinle kötü olmuş kv çalışıodu senin iyi bakabiliyosa.

hiç araştırmadım hastane tipi olanlarda çok tavsiye aldım
ona istinaden kiraladım çok da iyi aslında ama bilemedim kesilirmi acaba zaten
az sen memnunmusun güzel çıkartıyomu benimde medela ama hastane tipi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…