hoşgeldin cnm bizde dioduk nerde isyan tatile gidicektin biliodum
ama hayırdır nasıl oldu geçmiş olsun tatilinde berbat olmuştur.hiç ilgilenemiosun
yani bebişinle kötü olmuş kv çalışıodu senin iyi bakabiliyosa.
hiç araştırmadım hastane tipi olanlarda çok tavsiye aldım
ona istinaden kiraladım çok da iyi aslında ama bilemedim kesilirmi acaba zaten
az sen memnunmusun güzel çıkartıyomu benimde medela ama hastane tipi işte.
merhaba kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır..girmek de istemedim açıkçası...bana ulaşmak isteyen olursa özelden iletişim bilgilerimi yazarım..
kızlarım Allaha bin şükür iyiler..10 ayımızı doldurduk tabi düzeltilmişi 8.5 aylık (1.5 ay erken doğduğumuzdan)..henüz hiç dişimiz yok..emekliyoruz..yemeklerde çok seçiciyiz pütürlü yemiyoruz illa herşey krema gibi olucak ve malesef yeni tadlara hiç açık değiliz
2 ay içinde ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum..
siz neler yapıyosunuz minnoşlar nasıl???
Eki Görüntüle 1604525 bu mu peki senin ki.
merhaba kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır..girmek de istemedim açıkçası...bana ulaşmak isteyen olursa özelden iletişim bilgilerimi yazarım..
kızlarım Allaha bin şükür iyiler..10 ayımızı doldurduk tabi düzeltilmişi 8.5 aylık (1.5 ay erken doğduğumuzdan)..henüz hiç dişimiz yok..emekliyoruz..yemeklerde çok seçiciyiz pütürlü yemiyoruz illa herşey krema gibi olucak ve malesef yeni tadlara hiç açık değiliz
Kendisi kesildi bozukmudur acaba ne bileyim kiÇorba suyu olarak kullabilirsin ama süt sen müdahale etmeden kaynarken mi kesildi bozuk Olmasın
Geçmiş olsun canım bu fırsatla dinlen sendeKızlar slmn nasılsınız..bayadie giremedin.iş yerinde herşey engellendi kk ya giremiyorum... Evde telden de oglus sayesinde de giremiyorum... Tatilde merdiven den dustum Ayağım.incindi raporluyim yatiyorim annem KV nobetli bakıyorlar..ayağa kalkmak yasak...
Sizleri özledim hepiniz iyisinozdir ins
Kendisi kesildi bozukmudur acaba ne bileyim ki
hmm geçmiş olsun onları bilmiyodum ben şükür bitmiş.
haklısın stres çok önemli herşeyi etkilio ya sen emzirmiosun yani şuan
maşallah cnm ek gıdada nasıl alışırsa öle gider inş.bişey ayırt etmeden red etmeden
yer bebişlerimiz.
evet bende zararlı die duydum oyüzden aklıma bile gelmedi kullnmak.
bende hep 2 defa sağoyodum cnm fazlasını ayarlayamıosun zaten ancak
birikio falan benimde ancak 150 bazen 200 oluo sütler azaldı artık bebekler
büyüdü çünkü okadar da alsalar gene iyi yani.bende bu aydan sonra artık sağmım akşamları eve
gittiğimde emsin diorum bilmiorum daha erken mi olur.kiralamayı artık diorum ama
olsun cnm azada razıyız sadece gündüz 150 bile içseler
iyi akşamdan sabaha da emiolar gene 300 350 oluodur heralde
bol bol su için bakalım belki iyi gelir ben küçüklüğündeb beri çoğunu
suyla çıkardım valla.
Ya o banada oldu geçen gün günülk cam şişede almştım tencereye koydum ısınır ısınmaz kesildi anlamadm bende döktüm direk risje atmadımKendisi kesildi bozukmudur acaba ne bileyim ki
Geçmis olsun isyan dikkat et kendine daha büyü birsey olmamıs sükür ki...Kızlar slmn nasılsınız..bayadie giremedin.iş yerinde herşey engellendi kk ya giremiyorum... Evde telden de oglus sayesinde de giremiyorum... Tatilde merdiven den dustum Ayağım.incindi raporluyim yatiyorim annem KV nobetli bakıyorlar..ayağa kalkmak yasak...
Sizleri özledim hepiniz iyisinozdir ins
Tam da foruma girmemeyi düsünüyordum bu aralar...Bebislerinizle iyi olmanıza sevindim eskimeyen eski dostları burda görmek güzelYorgun kahraman anne aranizda kizlar!:) giremesem de arada hep takipcinizim.. bizimde disimiz yok hala. Ağır abi oglusum poposunu kaldirip emekleyemedi:)) ama cok guzel anlasiyoruz gel gel diyor memme diyor puu diyor suya.. simdi is yerindeyim nasil ozluyorum Alimi anlatamam..bir de gittikce daha cok ilgi bekliyor sanki bu minikler. Hepinizi opuyoruz oglusumla
Tam da foruma girmemeyi düsünüyordum bu aralar...Bebislerinizle iyi olmanıza sevindim eskimeyen eski dostları burda görmek güzel
Ben de Oğlumu aynı şikayetten götürmüştüm doktora,doktor görür Görmez el ayak ağız Hastalığı'na benziyor dedi ateş oldu mu dedi olmadı dedim.ateş yoksa o değildir alerjidir dedi.sizde ateş var mı?Oğlumun kol ve bacaklarındakiler el ayak sendromu dedi.havadan sudan kapılan bi mikropmuş.doktora yüzü soluk geldi kan tahlili yaptı.ne ararsan var..mikrop iltihap demir eksikliği.
Dışkısıda mukusluydu.antibiyotik, iltihap kurutucu, kaşıntı şurubu, verdide verdi.
Bu aralar çocuklarda görülüyormuş sık sık.bu ay sadece 100 gr almışız.8 kiloyuz boyumuzda uzamamış bir ayda.67 cm boyumuz.sağlık ocağına uğradım.kızamık aşısını bu ay yaptırın dedi.doktorumuza sordum ihmal etmeyin suriyelilerden geçen bi hastalıkmış.şikayetler artmış o yüzden yaptır dedii.
Benden bu kadarrr.
Allahım çocuklarımıza sağlık versin gerisi boşşş
Evet aynen bu Aksaray'da ki medikalcilerden aldık
Canım bnmki emmiyor sağdığmı içiyor oda günde toplam 140 fln işte gerisi mecburen mama çünkü gece uykusuna bol süt içerek uykuya dalan bi çocuk inşallh arttırabilirm biraz daha
cnm hoşgeldin bizde iyiyiz işte 2 diş çıkardık emekliyoruz baya geziyoruz
çok şükür pütürlüde pütürsüzde yiyo.sen hep blendırdan alıştırdın sanıırm ondan mı öyle
biz bitaneyle çok zorlanıoruz sende 1 tane iyisin valla rabbim sana sabır ve güç versin.
girmek nie istemedin ayrıca canım.
ne bilim ya bayada azaldı ya ondan da gerek yok diorum
ama kesilirse tamamen olmaz tabi napıcam bilmiorum kira veriorum
çünkü birazda zroluo açıkcası acaba el pompaları var ondan alsam işimi görürmü
bilemiorum.
hoşgeldin canım masallah prenseslerine büyüdüler :)
çok şükür oglum da bende iyiyim 1 dişimiz çıktı, emekleme destek ile kalkma yok tembellik mi bilemiyorum artık :)
bos bol yaramazlık var bizde :)
yemek konusunda sıkıntımız yok çok şükür bizde durum böyle.
sen nasılsın ??
Bende giremedimm ne zamandir sürekli kosturmaca halindeyiz neden dönmüyor cok hareketsiz olacak heralde diye dusundugum oglum bi anda hem donmeye hem emeklemeye hem tutunup kalkmaya başladı bi saniye yerinde durmuyo artik. Hic bi oyuncak ilgisini çek miyor sürekli ayakta gezinmek istiyor dengesini saglayamadigi için de düşüyor haliyle. Yuregi agzinda bi anne modundayimGunde elli kez düşüyor ama yine de yerimde oturayim demiyor
Daha yorucu ama daha zevkli bi hal aldi bebisleri büyütmek sanki değil mi
Bu arada artik herseyden veriyorum bal tuz şeker hariç. Günde bir öğün de inek sütü veriyorum.. blendr hiç kullanmadım. Baslarda çok ögürüyordu ama şimdi alisti pek cok seyi rahatlikla yiyebiliyor.
Hoşgeldin cnm
Ben de cok uzun zamandır gıremiyorum. Pütürlü yemediklerine üzülme zor oluyor ama bence cocugun yapısı bu. Benim kızım pütürlü corba yemezdi köftelerı hapur hupur yerdi. Hala bilmediği şeyleri abur cubur dahil yemez. Oğlum şu an tam tersi herseyı yıyor ıkısı de benim cocugum ıkısıni de aynı buyutuyorum. Kızım yumurta sarısı ağzına yapışınca rahatsız olurdu yemezdı oğlum rahatsız olmuyor mesela. Ikısunın de dişleri erken cıktı kızım çiğnemeyi sevmezdi hiç direk yutardı. Hiç merak etmezdı ne yıyıp ıcıyorum. Oğlumun 4 dişi var su an ve elimdeki herseyı cekiştirşp yemek istıyor. Tamamen yapı meselesi bence.
Benim oğlumda hala hareket yok. Gerı gerı surunuyor o kadar. Cok zor uyutuyorum uykusu cok az bazen gunduz 1 saat ugrasıyorum yarım saat bile uyumuyor. Akşam da cok zor uyuyor emmek istiyor sürekli emzik niyetıne mide dolunca da rahatsız oluyor derin uykuya gecemiyor.
İki çocuk cok zor canım rabbim kolaylık versın. Ben henüz işe başlamadım anneme geldim ıkı hafta. Dönünce yine yanlız olucam başlıcak bunalım günlerim
Tam da foruma girmemeyi düsünüyordum bu aralar...Bebislerinizle iyi olmanıza sevindim eskimeyen eski dostları burda görmek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?