2014 Kasım Anneleri

Ben memnunum güzel sağıyor iyi bir marka zaten tabi hastane tipi olanlar daha kuvvetli ama Buda iyi bence

Bende giremedimm ne zamandir sürekli kosturmaca halindeyiz neden dönmüyor cok hareketsiz olacak heralde diye dusundugum oglum bi anda hem donmeye hem emeklemeye hem tutunup kalkmaya başladı bi saniye yerinde durmuyo artik. Hic bi oyuncak ilgisini çek miyor sürekli ayakta gezinmek istiyor dengesini saglayamadigi için de düşüyor haliyle. Yuregi agzinda bi anne modundayim Gunde elli kez düşüyor ama yine de yerimde oturayim demiyor
Daha yorucu ama daha zevkli bi hal aldi bebisleri büyütmek sanki değil mi

Bu arada artik herseyden veriyorum bal tuz şeker hariç. Günde bir öğün de inek sütü veriyorum.. blendr hiç kullanmadım. Baslarda çok ögürüyordu ama şimdi alisti pek cok seyi rahatlikla yiyebiliyor.

Hoşgeldin cnm
Ben de cok uzun zamandır gıremiyorum. Pütürlü yemediklerine üzülme zor oluyor ama bence cocugun yapısı bu. Benim kızım pütürlü corba yemezdi köftelerı hapur hupur yerdi. Hala bilmediği şeyleri abur cubur dahil yemez. Oğlum şu an tam tersi herseyı yıyor ıkısı de benim cocugum ıkısıni de aynı buyutuyorum. Kızım yumurta sarısı ağzına yapışınca rahatsız olurdu yemezdı oğlum rahatsız olmuyor mesela. Ikısunın de dişleri erken cıktı kızım çiğnemeyi sevmezdi hiç direk yutardı. Hiç merak etmezdı ne yıyıp ıcıyorum. Oğlumun 4 dişi var su an ve elimdeki herseyı cekiştirşp yemek istıyor. Tamamen yapı meselesi bence.

Benim oğlumda hala hareket yok. Gerı gerı surunuyor o kadar. Cok zor uyutuyorum uykusu cok az bazen gunduz 1 saat ugrasıyorum yarım saat bile uyumuyor. Akşam da cok zor uyuyor emmek istiyor sürekli emzik niyetıne mide dolunca da rahatsız oluyor derin uykuya gecemiyor.

İki çocuk cok zor canım rabbim kolaylık versın. Ben henüz işe başlamadım anneme geldim ıkı hafta. Dönünce yine yanlız olucam başlıcak bunalım günlerim

Geçmiş olsun canım bu fırsatla dinlen sende

Oğlumun kol ve bacaklarındakiler el ayak sendromu dedi.havadan sudan kapılan bi mikropmuş.doktora yüzü soluk geldi kan tahlili yaptı.ne ararsan var..mikrop iltihap demir eksikliği.
Dışkısıda mukusluydu.antibiyotik, iltihap kurutucu, kaşıntı şurubu, verdide verdi.
Bu aralar çocuklarda görülüyormuş sık sık.bu ay sadece 100 gr almışız.8 kiloyuz boyumuzda uzamamış bir ayda.67 cm boyumuz.sağlık ocağına uğradım.kızamık aşısını bu ay yaptırın dedi.doktorumuza sordum ihmal etmeyin suriyelilerden geçen bi hastalıkmış.şikayetler artmış o yüzden yaptır dedii.
Benden bu kadarrr.
Allahım çocuklarımıza sağlık versin gerisi boşşş

Neoluyo bebişlere rabbim şifa versınya. Tam az cok gece uyuyo dedım. Saatlerce durmadan aglama cıktı şimdide. Naptysam susmuyo öylede içli aglıyoki napıcamı şaşırıyorum. Sabh dr goturim içim rahat etsın. Uykudan aglayarak uyanıyo sonrada susmuyo. Gecede aynı ama daha kısa aglıyo.biyerının agrıdıgınu zannetmıyorum. Yattıgı odaya gırdıgımızde daha cok aglıyo gırmek istemıyo resmen

Canım bnmki emmiyor sağdığmı içiyor oda günde toplam 140 fln işte gerisi mecburen mama çünkü gece uykusuna bol süt içerek uykuya dalan bi çocuk inşallh arttırabilirm biraz daha

Geçmis olsun isyan dikkat et kendine daha büyü birsey olmamıs sükür ki...

Tam da foruma girmemeyi düsünüyordum bu aralar...Bebislerinizle iyi olmanıza sevindim eskimeyen eski dostları burda görmek güzel

Ben de Oğlumu aynı şikayetten götürmüştüm doktora,doktor görür Görmez el ayak ağız Hastalığı'na benziyor dedi ateş oldu mu dedi olmadı dedim.ateş yoksa o değildir alerjidir dedi.sizde ateş var mı?

Evet aynen bu Aksaray'da ki medikalcilerden aldık

bi bakıcam ya devam edim kiraya yada bundan alayım bilemiorum ki bide alırım
memnun kalmam süt falan çıkmaz.

Canım bnmki emmiyor sağdığmı içiyor oda günde toplam 140 fln işte gerisi mecburen mama çünkü gece uykusuna bol süt içerek uykuya dalan bi çocuk inşallh arttırabilirm biraz daha

anladım cnm onada şükür ya mamadan da alır
alıcağını zaten.

yok canım blendrla vermedim başlarda hep süzgeçten geçiriyodum sonra ezerek vermeyi denedim öyle hiç yemediler...biraz üstüne gittim bu sefer ek gıdaya ara verdiler bi süre soğudular..şimdi de işte krema gibi olucak zaten o kıvama gelmeyen yiyeceklerin sadece suyundan yiyolar..

çok şükür canım iki bebek bunaltıyo baya ama Allah sağlık versin yeterki..
ikisi aynı anda yemiyo ayrı ayrı mama ek gıda uğraşıyosun çıkan bulaşık iki katı..
aynı anda uyumuyolar genelde..

benimkilerde oyuncakla oynamıyo mutfask malzemelerinden onlara zararsız olanlardan veriyorum ellerine benim elimde de gördüklerinden hevesleniyolar..
bende herşeyden verdim işte öğürmelerini de dikkate almadım ama bu sefer kendilerini kusturdular yememek için..sonrada ara verdik biraz ek gıdaya şimdi çok zorlamadan ne yerlerse ondan veriyorum mecburen..

ay bilemiyorumki canım ne yersek veriyorum yemeselerde tadına alışsınlar diye..dişleride yok daha işte ezemiyolar çok fazla ondan öğürüyolar..

Tam da foruma girmemeyi düsünüyordum bu aralar...Bebislerinizle iyi olmanıza sevindim eskimeyen eski dostları burda görmek güzel

nedense bozuldu forumun havası artık

Kızlar kafayı yiycem artık siz benden çok çok tecrübelisiz uyumuyo oğlum sürekli mız mız önceden gece emer uyurdu şimdi onuda yapmıyo gece yarım saate bir kalkıyo emmekte istemiyo Bazen emiyo ayağımda sallıyorum bu gece çok zor geçti artık sabrım kalmadı ikinci çocuk için on yaşından önce asla diyorum benim oğlum çok zahmetli daralıyorum çocuk dediğin bi uyur ya gündüz uykusu bile 40 dk en fazla bi saat ki onu da çok görmedim yani ek gıdaya geçemedik 7 buçuk aylık oldu 5 aydan beri beceremiyoruz çok nadir yiyo tadımlık oda daraldım anlıyacağınız ne yapsam uykusu artar uyumadan önce ne versem rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…