Yok çok şükür banada işte el ayak hastalığı dedi.şurup ve krem verdi.uçları su toplar gibi olup yaraya dönüşüp söner dedi.alttaki yaraya dönüşen halii[/QUOTE][QUOTE="pntmrt, post: 42142444, member: 6611n de Oğlumu aynı şikayetten götürmüştüm doktora,doktor görür Görmez el ayak ağız Hastalığı'na benziyor dedi ateş oldu mu dedi olmadı dedim.ateş yoksa o değildir alerjidir dedi.sizde ateş var mı?
342144828 .!.:Yok çok şükür banada işte el ayak hastalığı dedi.şurup ve krem verdi.uçları su toplar gibi olup yaraya dönüşüp söner dedi.alttaki yaraya dönüşen halii
Bizim sağlık ocağındaki hemşire süt içirme ama sütlü muhallebi yapaabilirsin dedi.
Sizler yapıyormusunuz kızlarr
Ben yapıyorum sütlü muhallebi. Bazen de kahvaltıya süt yumurta tam buğday unuyla krep. Bebek keki yaptım hatta hurmayla sekersiz onada süt kullandım.
Alerji miz çıkmadı 3 gun denedim tabiki
Waaaoowww çok güzelll. Missss benim cqnım çektiiBugün sabah kahvaltısında ruşeymli toplar Yaptım Sizede yazayım tarifi
1 hurma ve 1 gün kurusu Kayısıyı cezvede haşladım hurmanın kabuğunu soyup çekirdeğini çıkardım Kayısı ile beraber Bıçakla iyice doğradım içine 1 Çay kaşığı pekmez 1 ceviz ve 1 Çay kaşığı ruşeym koyup iyice yoğurdum elimde minik toplar yapıp üzerine ruşeym serptim çok lezzetli oldu sizde miniklere deneyin isterseniz ama sonra durmuyor diye şikayet etmek yok çünkü tam bir enerji Bombası oluyor
Teşekkür ederim carputi canEline sağlık dostum
Benım herşeyı ablam hazırlatıcak. Ben sadece evı hazrlıcam. Havalar sogumadan bı emınonü yapmak lazım aksesuarlar süsler içinEvet çok az kaldı yaşlarına. Doğum günü hayali kuruyorum şimdiden nasıl yapsam diye. Bir fikriniz var mı organizasyon nasıl oluyor.
Çevremde yokk havuz ve denizede girmedi kii.önceden banyo suyunu kaynatıp içme suyuyla soğutuyordum şimdi kombiden alıyorum sudanmı geçti bilemiyorum.iz kalma olasılığıdamı varr.inşallah kalmazz.[U27605]ozsen8279 [/USER]
Gecmiş olsun canım. Benim kızım 1.5 yaşında gecırdı bu hastalıgı. Parklardan havuzlardan vs gecıyormuş mikrobik cocuktan cocuga bulasan bir hastalık. Benim kızım ıkı gun ates ve biraz döküntüyle atlattı ama cok agır gecırenler olabılıyor. Yegenımın tırnakları döküldü mesela bir arkadasımın kızında dokuntu olmadı ama agzının içi hep yara oldu 10 gun yemek yiyemedi cocuk.
Her bunye farklı gecırıyor hastalıgı tez zamanda düzelir inşallah biz de iz kalmadı hiç.
Çevremde yokk havuz ve denizede girmedi kii.önceden banyo suyunu kaynatıp içme suyuyla soğutuyordum şimdi kombiden alıyorum sudanmı geçti bilemiyorum.iz kalma olasılığıdamı varr.inşallah kalmazz.
İlaçlarını zor içiriyorummm.bi fikrin varmıı
oDoktora goturdunuzmu canim ne dedilet merak ettimYaa canim cok sevindim darisi basimiza insallah bende persembe gidicem doktora nasipse iyi haberlerle gelirim insallah
Bu arada istanbuldamisin hangi doktora goturdun belki yakinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?