2014 Kasım Anneleri

[QUOTE="pntmrt, post: 42142444, member: 6611n de Oğlumu aynı şikayetten götürmüştüm doktora,doktor görür Görmez el ayak ağız Hastalığı'na benziyor dedi ateş oldu mu dedi olmadı dedim.ateş yoksa o değildir alerjidir dedi.sizde ateş var mı?[/QUOTE]
Yok çok şükür banada işte el ayak hastalığı dedi.şurup ve krem verdi.uçları su toplar gibi olup yaraya dönüşüp söner dedi.alttaki yaraya dönüşen halii

Eklentiler

• 20150812_143113.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 207
  • 20150812_143124.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 236
Yok çok şükür banada işte el ayak hastalığı dedi.şurup ve krem verdi.uçları su toplar gibi olup yaraya dönüşüp söner dedi.alttaki yaraya dönüşen halii[/QUOTE]

ah yavrum ne kötü olmuş kaşınıomu acaba
bu ne böle ki bzimkide sadece kızarık bu şekilde değil
ne dir acaba.

Bugün gurme bebek tarifiyle evde yaptığım peynirle muzu karıştırdım ve çok guzel yedi deneyin derim

342144828 .!.:
Yok çok şükür banada işte el ayak hastalığı dedi.şurup ve krem verdi.uçları su toplar gibi olup yaraya dönüşüp söner dedi.alttaki yaraya dönüşen halii

ah yavrum ne kötü olmuş kaşınıomu acaba
bu ne böle ki bzimkide sadece kızarık bu şekilde değil
ne dir acaba.[/QUOTE]
Allahtan kaşınmıyor.bende isilik zannettim ilk öyle belirdi.
Sağlık ocağınada götürdüm dün doktor isiliğe benziyor dedi ama benim içim rahat etmedi o kadar belliki farklı bişey olduğu.
bizim doktor zaten hangi sıkıntımızı bildiki bi tek ilaç yazdırmaya yarıyor.
İyikide götürdüm dün üç kere kaka yaptı mukuslu ve sarı onuda söyledim iltihap var dedi kanda çıktı.
yine antibiyotik kullanmak zorundayız ve yanında üç şurup dahaa offff offf

Bizim sağlık ocağındaki hemşire süt içirme ama sütlü muhallebi yapaabilirsin dedi.
Sizler yapıyormusunuz kızlarr

Bizim sağlık ocağındaki hemşire süt içirme ama sütlü muhallebi yapaabilirsin dedi.
Sizler yapıyormusunuz kızlarr

Ben yapıyorum sütlü muhallebi. Bazen de kahvaltıya süt yumurta tam buğday unuyla krep. Bebek keki yaptım hatta hurmayla sekersiz onada süt kullandım.
Alerji miz çıkmadı 3 gun denedim tabiki

Çok güzell bende denicemm bebek kekini nasıl yaptın çok merak ettim ve neyle ceriyorsun biİmki kuru yutamaz kii

Bugün sabah kahvaltısında ruşeymli toplar Yaptım Sizede yazayım tarifi

1 hurma ve 1 gün kurusu Kayısıyı cezvede haşladım hurmanın kabuğunu soyup çekirdeğini çıkardım Kayısı ile beraber Bıçakla iyice doğradım içine 1 Çay kaşığı pekmez 1 ceviz ve 1 Çay kaşığı ruşeym koyup iyice yoğurdum elimde minik toplar yapıp üzerine ruşeym serptim çok lezzetli oldu sizde miniklere deneyin isterseniz ama sonra durmuyor diye şikayet etmek yok çünkü tam bir enerji Bombası oluyor

Eklentiler

• image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 108
Waaaoowww çok güzelll. Missss benim cqnım çektii

ozsen8279

Gecmiş olsun canım. Benim kızım 1.5 yaşında gecırdı bu hastalıgı. Parklardan havuzlardan vs gecıyormuş mikrobik cocuktan cocuga bulasan bir hastalık. Benim kızım ıkı gun ates ve biraz döküntüyle atlattı ama cok agır gecırenler olabılıyor. Yegenımın tırnakları döküldü mesela bir arkadasımın kızında dokuntu olmadı ama agzının içi hep yara oldu 10 gun yemek yiyemedi cocuk.
Her bunye farklı gecırıyor hastalıgı tez zamanda düzelir inşallah biz de iz kalmadı hiç.

mrb kızlar bnde 2014 26 kasım annesıyım bırsey sornak ıstıorm bu ay asımız varmıs agustosun 20 sıne cagırdı hemsıre korkuttu bıraz yumurta akına alejsı varsa bu asıyı yapamays dedı ıstahsız bı bebegım var hıc bırsey yedıremıorm halıyle yumurta akınıda yemedı korkuorm ya daha oncede bı komsunum cocuga yapmıslar yumurta akına alerjıısı varsa asıdan snra cok kotu olmus acıle zor yetıstırmısler.. snra netten arastrdım bu ası eskıden bır yasında yapılıorms kımı yaptırmıs kıme yaptırmamıs yerlı korkuttum aranızda yaptırıran yada yaptırak olanlardan yorum beklıorm:

aklıma takıla bır dıer ayrıtıda oglum 26 kasımda dogdugu ıcın her ayı 26 sıda asıya cagırıorlardı daha once uc gun once yaptırmak ıstedıgımde tam tarıhınde olsa daha ıı olur agır gelebılır dıe yapmadı sımdı bole bı asıyı agustosu 20 sıne cagırıor 6 gun oncesıne neymıs toplu yapılan bı asıymıs ınanın ıcıme dert oldu bu ası nedense

Evet çok az kaldı yaşlarına. Doğum günü hayali kuruyorum şimdiden nasıl yapsam diye. Bir fikriniz var mı organizasyon nasıl oluyor.

Evet çok az kaldı yaşlarına. Doğum günü hayali kuruyorum şimdiden nasıl yapsam diye. Bir fikriniz var mı organizasyon nasıl oluyor.
Benım herşeyı ablam hazırlatıcak. Ben sadece evı hazrlıcam. Havalar sogumadan bı emınonü yapmak lazım aksesuarlar süsler için

Dün saat 7 de aglayarak yyandı kızım bir ıkı saat boğulurcasına agladı. Saat akşam 9 da dışarı çıkardım oyle sakinleştı uyudu. Bugun daha ıyıydı. Neoluyo anlamıyorumkı. iki dra goturdum bıgun ne tahlılı varsa yaptrdım cok şükür hepsı temiz çıktı. Büyüme sendromu yada ruyadan korkuyo olabilir dedı drlar. Tabi dişte var. En kısa zamanda atlatalım bu donemlerı inşallahh

Çevremde yokk havuz ve denizede girmedi kii.önceden banyo suyunu kaynatıp içme suyuyla soğutuyordum şimdi kombiden alıyorum sudanmı geçti bilemiyorum.iz kalma olasılığıdamı varr.inşallah kalmazz.

İlaçlarını zor içiriyorummm.bi fikrin varmıı

Cocuklardan da bulaşabilir etraftaki canım. Sudan oldugunu sanmıyorum ben hep çeşme suyuyla yıkıyorum.
Şırınga denedin mi 5 cc lik şırıngalar var ben gaz damlasını ve bi ara öksürük şrubunu şırıngayla verip üzerıne hemen su içirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…