2014 Kasım Anneleri

bizde de durum aynı
yatırıyorum 15 dk sonra kalkıyor
defalarca yeniden uyutuyorum
gündüz uykusu yarım saat
belki arada 1 saat
ek gıda istemiyor
birazcık zorlayıp yedirsem süt içmiyor
beni emzik yapıp uyumak istiyor
yerinde uyumuyor, ayakta sallanarak uyumuyor

bahsettiğin lekeyi tarif edebilir misin arkadaşım

işe yarar mı bilmem ama kaynar diye bir karışım var aktarlarda
süt içmeyi, helva yemeyi, bir de kaynarı tavsiye ettiklerini duymuştum
ne kadar doğru bilmiyorum

gerçek gül suyunun üzerinde %100 saf yazıyor
ama alerji yapabilir bazı bünyede

Kızlar ya bu 9 aylık da yapılan isteğe bağlı ya ben pek yaptırma taraftarı değilim ama yaptirmadigim için de herhangi Olumsuz bi durumla karsilasirmiyim pişman olur muyum diye de tedirginim açıkçası büyük oğluma bu aşıyı yaptırmıştım hiç bir yan etkisi olmamıştı ancak 2 tane arkadaşım bu aşıyı çocuklarına yaptırdıktan yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra falan kızamık oldular ve cok ağır bir şekilde atlattılar kaç tane Dr a gittiler en son bi tane doçent kızamık demiş ve aşıyı yaptırdığı için arkadaşıma çok kızmış baya bi tahliller falan yapılmıştı çocuğa ama bazı çocuklarda da hiç bir sorun yaşanmıyor acaba aşı mi bozuktu ama iki arkadaşım da farklı şehirlerde ve farklı zamanlarda yaptırdı çocuklarına aşı bu bir tesadüf mu dersiniz yoksa gerçekten bazı bünyelere ağır mi geliyor

Şurupları ne diye sekiz saatte bir yaparlarki sankiii.sabah öğle akşam yapp uykuda şiringayla ilaç verdim ne zor yaaa.
Dört tane şurup 15 dk arayla eziyet yavruma ama mecburr

Sağlık ocağındaki doktor ısrarla yaptırmamı söyledi kızamık vakaları çoğalmış suriyelilerden geçiyormuşş.
Doktorum yoktu gittiğim hastanedeki başka doktora sırdum oda yaptır dedii.
Bende korktum şimdii.damla olarak dimi iğne değill

Biz 3*1 leri 10-18-02 yada 14-22-06 olarak veriyoruz sen bebişin uyku düzenine göre ayarlayabilirsin
Şurupları ne diye sekiz saatte bir yaparlarki sankiii.sabah öğle akşam yapp uykuda şiringayla ilaç verdim ne zor yaaa.
Dört tane şurup 15 dk arayla eziyet yavruma ama mecburr

Koldan iğne olarak yapılıyor ben yaptırdım

Merhaba arkadaslar
Ctesi 9 aylik kontrolunde asi durumunu sorar, gorusunu doktorumuzun sizinle paylasirim
Bu minikler hareketlendikcd cok yaramaz oluyorlar
Balkona gidip su bidonlarini devirip onlarla oynuyor
Hic oturmuyor hep ayakta
Tv unitesine tirmanmak istiyor
Prizlerle oynuyor
Supurge ile oynuyor
Oyuncaklar cok ilgisini cekmiyor
Hic birakmiyoruz yalniz
Altini degistiremiyoruz hic yatmiyor ki
Altini acmak ve uzerini degistirmek iskence oldu

Ust disleri cikiyor hic bise yemiyor
Ben artik sut birakmiyorum oglenleri emziriyrm
Gelisimi nasil merak icindeyim

aynen bnm oğlumu anlatmışsın sanki.peki bişe sorucam seninle ilişkisi nasıl?çok arıyomu gdnce arkandan ağlıyo mu,bnmki arada mızmız kucağıma gelmek istiyo ama pek de sallamıyo gbi .özellkle kalabalık bi ortamda pek iletişime geçemiyoruz kafaya bunu taktım babasının arkasından bakakalıyo.ona daha çok gülüyo

Kıyamam ona yazık
korkan cocuklar icin özel bi dua var tavsiye ederim arastirip bulabilirsin...

Istege bağlı olduğunu bilmiyodum kafam karıştı şimdi
Dokuzuncu ayda olmazsa da bir yasinda olacak bu aşıyı dimi

Aynen... hele bugun beni cok korkuttu. Koltuklarin kenarinda gezinirken düştü kafasını yere carpti. Normalde hemen kalkip aglar. Ne hareket var ne ses. Öylece yatti kaldı. Kucagima aldım gozleri kapaniyo gibi oldu bayilcak gibi sanki.. biraz sarstim yüzüne su carptim falan normale dondu.. ama omrumden ömür gitti

Biz 3*1 leri 10-18-02 yada 14-22-06 olarak veriyoruz sen bebişin uyku düzenine göre ayarlayabilirsin
8:30 akşam uykuya geçiyor 11 de verdim şiringayla ağzına uykuda biraz mıkırdandı ama zor olmadıı.

7-3-11 ayarladım bakalım.teşekkür ederimm

Valla benide takmıyoo. kapıdan biri çıksın onula dışarıı gidiyorr.hiç aramıyor görürse istiyor beni seviniyorr.kalabalıkta sıkılır ve beni görürse gelmek istiyor ben olmasam aramaz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…