- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
ne zevklidir şimdi eminönüde alışveriş :)Benım herşeyı ablam hazırlatıcak. Ben sadece evı hazrlıcam. Havalar sogumadan bı emınonü yapmak lazım aksesuarlar süsler için
bizde de durum aynıKızlar kafayı yiycem artık siz benden çok çok tecrübelisiz uyumuyo oğlum sürekli mız mız önceden gece emer uyurdu şimdi onuda yapmıyo gece yarım saate bir kalkıyo emmekte istemiyo Bazen emiyo ayağımda sallıyorum bu gece çok zor geçti artık sabrım kalmadı ikinci çocuk için on yaşından önce asla diyorum benim oğlum çok zahmetli daralıyorum çocuk dediğin bi uyur ya gündüz uykusu bile 40 dk en fazla bi saat ki onu da çok görmedim yani ek gıdaya geçemedik 7 buçuk aylık oldu 5 aydan beri beceremiyoruz çok nadir yiyo tadımlık oda daraldım anlıyacağınız ne yapsam uykusu artar uyumadan önce ne versem rahat eder
bahsettiğin lekeyi tarif edebilir misin arkadaşımDun goturdugum doktor gaziosmanpasa hastahanesinde deniz yavuz hanim..cok ilgili bi doktor soydu oglumu heryerini inceledi..kendininde 3 aylik bi bebegi varmis ve sirtinda boyle bi leke mevcutmus..yanliz o bolge icin depigmente nevus dedi.bu bebeklern cildi cok hassas olur.surekli gunes koruyucu kullanmaniz lazim.aksi takdirde bu lekelerden yine olusabilir dedi
işe yarar mı bilmem ama kaynar diye bir karışım var aktarlardaçok azaldı benm ya biliyorsundur belki ben sağarak besliyorum ya günde 2 defaya düştü sağmam yani o kaadar durum vahimanca toplanıyor çünkü toplamda da 140 cc fln çıkıyor acil bişeyler yapmam lazm yapmasam oda gidecek hepten mama veriyrm önceden günde 2 kez alıyordu mamayı şimdi 3 4 sağ sağ nereye kadar dedi herhalde sona yaklaşıyrm sanırm ben çok üzülüyrm
gerçek gül suyunun üzerinde %100 saf yazıyornormal gül suyumu bu eczanelerde satılanlar gerçeğinden diolar
ondan mı pudrayı ben bebek cildine iyi değil diye biliodum ama.
bizden 1 gün küçüksünüz ama hiç birşey olamamış tembel mi senin oğlan :=)
olsun cnm geç olsun güzel olsun.
tam beyaz degil nohut kadar.cildinden 2 3 ton kadar acik..doktor vitiligo degil.dogum veya gunes lrkesi dedi..cilt degigmente yatkin oldugu icin duzenli gunes kremi onerdibahsettiğin lekeyi tarif edebilir misin arkadaşım
anladım çok teşekkür ederimtam beyaz degil nohut kadar.cildinden 2 3 ton kadar acik..doktor vitiligo degil.dogum veya gunes lrkesi dedi..cilt degigmente yatkin oldugu icin duzenli gunes kremi onerdi
Sağlık ocağındaki doktor ısrarla yaptırmamı söyledi kızamık vakaları çoğalmış suriyelilerden geçiyormuşş.Kızlar ya bu 9 aylık da yapılan isteğe bağlı ya ben pek yaptırma taraftarı değilim ama yaptirmadigim için de herhangi Olumsuz bi durumla karsilasirmiyim pişman olur muyum diye de tedirginim açıkçası büyük oğluma bu aşıyı yaptırmıştım hiç bir yan etkisi olmamıştı ancak 2 tane arkadaşım bu aşıyı çocuklarına yaptırdıktan yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra falan kızamık oldular ve cok ağır bir şekilde atlattılar kaç tane Dr a gittiler en son bi tane doçent kızamık demiş ve aşıyı yaptırdığı için arkadaşıma çok kızmış baya bi tahliller falan yapılmıştı çocuğa ama bazı çocuklarda da hiç bir sorun yaşanmıyor acaba aşı mi bozuktu ama iki arkadaşım da farklı şehirlerde ve farklı zamanlarda yaptırdı çocuklarına aşı bu bir tesadüf mu dersiniz yoksa gerçekten bazı bünyelere ağır mi geliyor
Şurupları ne diye sekiz saatte bir yaparlarki sankiii.sabah öğle akşam yapp uykuda şiringayla ilaç verdim ne zor yaaa.
Dört tane şurup 15 dk arayla eziyet yavruma ama mecburr
Sağlık ocağındaki doktor ısrarla yaptırmamı söyledi kızamık vakaları çoğalmış suriyelilerden geçiyormuşş.
Doktorum yoktu gittiğim hastanedeki başka doktora sırdum oda yaptır dedii.
Bende korktum şimdii.damla olarak dimi iğne değill
Bizimkini doktor bacaktan yaptı niye farklı ki acaba :-[Koldan iğne olarak yapılıyor ben yaptırdım
aynen bnm oğlumu anlatmışsın sanki.peki bişe sorucam seninle ilişkisi nasıl?çok arıyomu gdnce arkandan ağlıyo mu,bnmki arada mızmız kucağıma gelmek istiyo ama pek de sallamıyo gbi .özellkle kalabalık bi ortamda pek iletişime geçemiyoruz kafaya bunu taktım babasının arkasından bakakalıyo.ona daha çok gülüyoMerhaba arkadaslar
Ctesi 9 aylik kontrolunde asi durumunu sorar, gorusunu doktorumuzun sizinle paylasirim
Bu minikler hareketlendikcd cok yaramaz oluyorlar
Balkona gidip su bidonlarini devirip onlarla oynuyor
Hic oturmuyor hep ayakta
Tv unitesine tirmanmak istiyor
Prizlerle oynuyor
Supurge ile oynuyor
Oyuncaklar cok ilgisini cekmiyor
Hic birakmiyoruz yalniz
Altini degistiremiyoruz hic yatmiyor ki
Altini acmak ve uzerini degistirmek iskence oldu
Ust disleri cikiyor hic bise yemiyor
Ben artik sut birakmiyorum oglenleri emziriyrm
Gelisimi nasil merak icindeyim
Dün saat 7 de aglayarak yyandı kızım bir ıkı saat boğulurcasına agladı. Saat akşam 9 da dışarı çıkardım oyle sakinleştı uyudu. Bugun daha ıyıydı. Neoluyo anlamıyorumkı. iki dra goturdum bıgun ne tahlılı varsa yaptrdım cok şükür hepsı temiz çıktı. Büyüme sendromu yada ruyadan korkuyo olabilir dedı drlar. Tabi dişte var. En kısa zamanda atlatalım bu donemlerı inşallahh
Kızlar ya bu 9 aylık da yapılan isteğe bağlı ya ben pek yaptırma taraftarı değilim ama yaptirmadigim için de herhangi Olumsuz bi durumla karsilasirmiyim pişman olur muyum diye de tedirginim açıkçası büyük oğluma bu aşıyı yaptırmıştım hiç bir yan etkisi olmamıştı ancak 2 tane arkadaşım bu aşıyı çocuklarına yaptırdıktan yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra falan kızamık oldular ve cok ağır bir şekilde atlattılar kaç tane Dr a gittiler en son bi tane doçent kızamık demiş ve aşıyı yaptırdığı için arkadaşıma çok kızmış baya bi tahliller falan yapılmıştı çocuğa ama bazı çocuklarda da hiç bir sorun yaşanmıyor acaba aşı mi bozuktu ama iki arkadaşım da farklı şehirlerde ve farklı zamanlarda yaptırdı çocuklarına aşı bu bir tesadüf mu dersiniz yoksa gerçekten bazı bünyelere ağır mi geliyor
Merhaba arkadaslar
Ctesi 9 aylik kontrolunde asi durumunu sorar, gorusunu doktorumuzun sizinle paylasirim
Bu minikler hareketlendikcd cok yaramaz oluyorlar
Balkona gidip su bidonlarini devirip onlarla oynuyor
Hic oturmuyor hep ayakta
Tv unitesine tirmanmak istiyor
Prizlerle oynuyor
Supurge ile oynuyor
Oyuncaklar cok ilgisini cekmiyor
Hic birakmiyoruz yalniz
Altini degistiremiyoruz hic yatmiyor ki
Altini acmak ve uzerini degistirmek iskence oldu
Ust disleri cikiyor hic bise yemiyor
Ben artik sut birakmiyorum oglenleri emziriyrm
Gelisimi nasil merak icindeyim
8:30 akşam uykuya geçiyor 11 de verdim şiringayla ağzına uykuda biraz mıkırdandı ama zor olmadıı.Biz 3*1 leri 10-18-02 yada 14-22-06 olarak veriyoruz sen bebişin uyku düzenine göre ayarlayabilirsin
Valla benide takmıyoo. kapıdan biri çıksın onula dışarıı gidiyorr.hiç aramıyor görürse istiyor beni seviniyorr.kalabalıkta sıkılır ve beni görürse gelmek istiyor ben olmasam aramaz yaniiaynen bnm oğlumu anlatmışsın sanki.peki bişe sorucaişkisi nasıl?çok arıyomu gdnce arkandan ağlıyo mu,bnmki arada mızmız kucağıma gelmek istiyo ama pek de sallamıyo gbi .özellkle kalabalık bi ortamda pek iletişime geçemiyoruz kafaya bunu taktım babasının arkasından bakakalıyo.ona daha çok gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?