dün fırsat olmadı yazmayaDokt
oDoktora goturdunuzmu canim ne dedilet merak ettim
mrb kızlar bnde 2014 26 kasım annesıyım bırsey sornak ıstıorm bu ay asımız varmıs agustosun 20 sıne cagırdı hemsıre korkuttu bıraz yumurta akına alejsı varsa bu asıyı yapamays dedı ıstahsız bı bebegım var hıc bırsey yedıremıorm halıyle yumurta akınıda yemedı korkuorm ya daha oncede bı komsunum cocuga yapmıslar yumurta akına alerjıısı varsa asıdan snra cok kotu olmus acıle zor yetıstırmısler.. snra netten arastrdım bu ası eskıden bır yasında yapılıorms kımı yaptırmıs kıme yaptırmamıs yerlı korkuttum aranızda yaptırıran yada yaptırak olanlardan yorum beklıorm:
Benım herşeyı ablam hazırlatıcak. Ben sadece evı hazrlıcam. Havalar sogumadan bı emınonü yapmak lazım aksesuarlar süsler için
Koldan iğne olarak yapılıyor ben yaptırdım
Merhaba arkadaslar
Ctesi 9 aylik kontrolunde asi durumunu sorar, gorusunu doktorumuzun sizinle paylasirim
Bu minikler hareketlendikcd cok yaramaz oluyorlar
Balkona gidip su bidonlarini devirip onlarla oynuyor
Hic oturmuyor hep ayakta
Tv unitesine tirmanmak istiyor
Prizlerle oynuyor
Supurge ile oynuyor
Oyuncaklar cok ilgisini cekmiyor
Hic birakmiyoruz yalniz
Altini degistiremiyoruz hic yatmiyor ki
Altini acmak ve uzerini degistirmek iskence oldu
Ust disleri cikiyor hic bise yemiyor
Ben artik sut birakmiyorum oglenleri emziriyrm
Gelisimi nasil merak icindeyim
bende suan oyle oolmasini istiyorum benimkide beni odada.gormese bile agliyor gorunce susuyo sadece isede basliycam nolcak bilmiyorumValla benide takmıyoo. kapıdan biri çıksın onula dışarıı gidiyorr.hiç aramıyor görürse istiyor beni seviniyorr.kalabalıkta sıkılır ve beni görürse gelmek istiyor ben olmasam aramaz yanii
Sağol canım Allah razı olsun. Gerçekten de bana hiç gelinim demezdi. Soranlara kızım derdi hep. Kalp krizi geçirdiği gece, akşam bizdeydi torununu o kadar çok öptü kokladı ki.. Veda eder gibi.. Sanki zaman geçtikçe alışamıyorum, tam tersi özlemi artıyor.. Inşallah dediğin gibi bu acı zamanla hafifler..
Kızlar derin dondurucu alıcam ama kararsızım memnun kaldıgınız derin dondurucu markalarınızı söylermisiniz lütfeeeeenn
Cok sevindim..baska bi forumda bebegi vitiligo olanlarla gorustum gercekten cok uzuluyolar ve ellerinden bisey gelmiyo.ikimizin lekeside ayni gorynuyodu zaten farkli bisry diceklerinide beklemiyodum ama insan yinede emin olamiyo korkuyo.dün fırsat olmadı yazmaya
götürdüm canım doğum lekesi dedi çok şükür her 10 çocuktan 8 inde olur beyazlıklar benim oglumdada var dedi doktor
tabi bialetle baktı ışın gibi bişeyle
takip et büyüdükçe büyüyebilirde yok olabilirde dedi, vitiligo süt beyazı olurmuş
rahatladım valla ya
vitiligo deseydi senin doktorada götürücektim
Cilt altı Yapılıyor genelde koldan yaparlar ama kol bacak farketmezBizimkini doktor bacaktan yaptı niye farklı ki acaba :-[
Kızlar bebişlere hergün kahvaltısına yumurta veriyormusunuz yumurtasız ne yapabiliriz omletlerini çeşitlendiriyorum ama daha değişik neler yapıyorsunuz yemekte problem yokta kahvaltıda tıkanıyorum
Kızlar bebişlere hergün kahvaltısına yumurta veriyormusunuz yumurtasız ne yapabiliriz omletlerini çeşitlendiriyorum ama daha değişik neler yapıyorsunuz yemekte problem yokta kahvaltıda tıkanıyorum
Sayfa 10519 da bir tarif vermiştim kahvaltıda yapıyorum hoşuna gidiyor yamanın içeriği güzel hemde tatlı bir şey yemiş oluyor
Gurme bebek sitesinden tarif aldım.muz ve evde yaptığım peyniri karıştırdım çok güzel yediionu bende denicem de ruşeym nasıl
birşey nerden alınıo birde herşeyine kullanıomusunuz.
senin yaptığın şeylere bayılıorum ya benim aklıma hiçbirşey
gelmio yapımm
Gurme bebek sitesinden tarif aldım.muz ve evde yaptığım peyniri karıştırdım çok güzel yedii
onu bende denicem de ruşeym nasıl
birşey nerden alınıo birde herşeyine kullanıomusunuz.
senin yaptığın şeylere bayılıorum ya benim aklıma hiçbirşey
gelmio yapımm
Carrefour larda var mesela Selva marka ama çok büyük ben içini okudum 1 ay içinde tüketin diyor öyle almıştım attım çöpe iki ay önce makarna lütfen diye bir siteden aldım organik ruşeym 6 ay Ömrü var ben omlete peynire avokadoyla serpiyorum mesela şeftali dilimlerine serpiyorum daha kolay tutuyor elinden kaymıyor hemde faydalıymış
Hiç Can'ını Sıkma sen ne yiyorsan tuz şeker salça katmadan ver minnoşa doğaçlama kafana göre yap ben öyle atarak yapıyorum bişeyler farklı Şeyler yaparsam koyarım yine buraya
Yanına salata rendeledimm öyle verdimKahvaltımı bu sadece 2 simi peki.
Slm kızlar yine yemek ve kahvaltıda takılanlar olmus takıldığım bir site var güzel tarifler veriyor bebisler için tarifleri beğeniyorum ben ilk bebek keki ararken bulmustum ayrıca site sahibi doktor bir anne üye olursanız soru da sorabilirsiniz doktorun adı rabia nazlı yüksel belki duyanlar vardır arada bakın isterseniz yardımcı olur size de çesit açısından .....bebegiminyemekleri.com...
Yanına salata rendeledimm öyle verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?