2014 Kasım Anneleri

Dokt

oDoktora goturdunuzmu canim ne dedilet merak ettim
dün fırsat olmadı yazmaya
götürdüm canım doğum lekesi dedi çok şükür her 10 çocuktan 8 inde olur beyazlıklar benim oglumdada var dedi doktor
tabi bialetle baktı ışın gibi bişeyle
takip et büyüdükçe büyüyebilirde yok olabilirde dedi, vitiligo süt beyazı olurmuş
rahatladım valla ya
vitiligo deseydi senin doktorada götürücektim

biz cuma günü yaptırdık çok şükür bişey olmadı inş.da olmaz
1 yaşında bildiğim tekrar var ama aynı aşımı bilmiorum sen bilirsin cnm benm
bildğim herkes yaptırdı ama.

Benım herşeyı ablam hazırlatıcak. Ben sadece evı hazrlıcam. Havalar sogumadan bı emınonü yapmak lazım aksesuarlar süsler için

aynen gitmek lazım ben erken başlıcam mevlütde biraz acele
olmuştu alal acele yapmıştım bunda öle yapmıcam organizazyon için
biyermi bakıcaksınız yoksa kendiniz mi bişiler yapıcaksınız birbirmize
fikir olalaım bence.

Koldan iğne olarak yapılıyor ben yaptırdım

hadi ya neden ki biz bacaktan olduk ama .

aynı bizi anlatmışsın cnm sanırım şuan
hepsi aynı benimki süpürgeden korkuo ama :=)
sabahları kıyafet değiştirirken ölüm resmen işknece akşamları banyodan
sonra gene aynı.kaç saat sütsüz aklıo peki öğlen gidiosan eve sıkıtnı olmaz zaten.

Valla benide takmıyoo. kapıdan biri çıksın onula dışarıı gidiyorr.hiç aramıyor görürse istiyor beni seviniyorr.kalabalıkta sıkılır ve beni görürse gelmek istiyor ben olmasam aramaz yanii
bende suan oyle oolmasini istiyorum benimkide beni odada.gormese bile agliyor gorunce susuyo sadece isede basliycam nolcak bilmiyorum

başınız sağolsun canım...

Cok sevindim..baska bi forumda bebegi vitiligo olanlarla gorustum gercekten cok uzuluyolar ve ellerinden bisey gelmiyo.ikimizin lekeside ayni gorynuyodu zaten farkli bisry diceklerinide beklemiyodum ama insan yinede emin olamiyo korkuyo.

Kızlar bebişlere hergün kahvaltısına yumurta veriyormusunuz yumurtasız ne yapabiliriz omletlerini çeşitlendiriyorum ama daha değişik neler yapıyorsunuz yemekte problem yokta kahvaltıda tıkanıyorum

Kızlar bebişlere hergün kahvaltısına yumurta veriyormusunuz yumurtasız ne yapabiliriz omletlerini çeşitlendiriyorum ama daha değişik neler yapıyorsunuz yemekte problem yokta kahvaltıda tıkanıyorum

hafta içi sanırım kv pek vermio ama
hafta sonları ben genelde veriorum yeşillikli omlet yapıorum
tereyağını hafif kavurduktan sonra yumurta sarısı ile yeşillikler çırptıktan
sonra yağa atıorum öle pişiriyorum doğru mu yapıorum önceden
omlet yapmadım da pek bilmiorum başka bişey katılıomu un vs.

Sayfa 10519 da bir tarif vermiştim kahvaltıda yapıyorum hoşuna gidiyor yamanın içeriği güzel hemde tatlı bir şey yemiş oluyor

Incir uyutmasi tatlisini bilen var mı
Gecen yapptim sicak sütle suda yumusatilmis kuru inciri karistiriyosunuz üstünü kapatip uyutuyorsunuz ve yoğurt gibi mayalaniyor ama benim oglum sevmedi :/ belki sizinki sever..

Süt artirmaya da faydali oldugu söyleniyor..

Sayfa 10519 da bir tarif vermiştim kahvaltıda yapıyorum hoşuna gidiyor yamanın içeriği güzel hemde tatlı bir şey yemiş oluyor

onu bende denicem de ruşeym nasıl
birşey nerden alınıo birde herşeyine kullanıomusunuz.
senin yaptığın şeylere bayılıorum ya benim aklıma hiçbirşey
gelmio yapımm

gelmio yapımm
Gurme bebek sitesinden tarif aldım.muz ve evde yaptığım peyniri karıştırdım çok güzel yedii

Carrefour larda var mesela Selva marka ama çok büyük ben içini okudum 1 ay içinde tüketin diyor öyle almıştım attım çöpe iki ay önce makarna lütfen diye bir siteden aldım organik ruşeym 6 ay Ömrü var ben omlete peynire avokadoyla serpiyorum mesela şeftali dilimlerine serpiyorum daha kolay tutuyor elinden kaymıyor hemde faydalıymış

Hiç Can'ını Sıkma sen ne yiyorsan tuz şeker salça katmadan ver minnoşa doğaçlama kafana göre yap ben öyle atarak yapıyorum bişeyler farklı Şeyler yaparsam koyarım yine buraya
gelmio yapımm

ah cnm hep yanında ben olsam herşeyden veririm
de işte kv olunca herşey vermio onun için zorlanıorum ve pazarları sadece
yaptığım için değişik şeyler yapmaya katı şeylere alıştırmaya çalışıorum
et ve balığa başlıcam bunu sadce pazarları ben vericem mesela

Slm kızlar yine yemek ve kahvaltıda takılanlar olmus takıldığım bir site var güzel tarifler veriyor bebisler için tarifleri beğeniyorum ben ilk bebek keki ararken bulmustum ayrıca site sahibi doktor bir anne üye olursanız soru da sorabilirsiniz doktorun adı rabia nazlı yüksel belki duyanlar vardır arada bakın isterseniz yardımcı olur size de çesit açısından .....bebegiminyemekleri.com...

sağol cnm bakıcam hemen.

Yanına salata rendeledimm öyle verdim

yumurta falan yok bu şekilde verdin yani
kahvaltıda olabilir aslında ben pazarları verebildiğim için yumurta
falan vermezsem rahatsız oluorum sonra acaba versemiydim die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…