2014 Kasım Anneleri

bu pazar oğluma semiz otu yemeği yapım diorum
varmı yapan tarif versin soğan falan katıomusunuz normal yemek
yapar gibi yapmayı düşünüorum.

Yamana en çok yaptığım yemek bu balık gibi faydalı içinde Omega 3 var

Soğanı sarımsağı doğra zeytinyağında sotele üzerine semizotunu koy (ben yapraklarını ayıklayıp 10 dk Sirkeli suda bekletiyorum hiç doğramıyorum) üzerine bir domates rendesi koy tatlı toz biberde koyuyorum ben bir avuçta yıkanmış bulgur at Semiz otu suyunu salsın iyice çekerken azda su koy pişsin çok güzel oluyor böyle

Sarımsağı soyduktan sonra Yemeğe katmadan 10 dk beklemek lazımmış o zaman antibiyotik etkisi yapan madde açığa çıkıyormuş Buda bir Püf Noktası olsun afiyet şeker olsun kuzuya
bu pazar oğluma semiz otu yemeği yapım diorum
varmı yapan tarif versin soğan falan katıomusunuz normal yemek
yapar gibi yapmayı düşünüorum.

Slm kizlar yayladan bugun dondum cok ozledim kulubu cocuklarda sorunlar var gecmislr olsun herkese. Bizimki iyi bin sukur yaylada yagliya tuzluya dikkat ettim yine ozel corbalar yaptim ama verdim herseyden eline masallh yiyor artik kendi yemek istiyor ekmek salatalik tum meyveleri eline verdim cicibebe heo yedi masallh tabi ogunlerinde ben yediriyorum bolca toprakta oynadi:) sukur sikinti olmadi orumceginide goturmustum buyuk kolaylik oldu bana
k.p asiri duskun oldu gorur gormez kollar havada bahceye gotur diyordu bana gelmiyordu dedesinden guzel gecti 1haftamiz masallah artik guzel guzel emekliyor oturdugu yerden koltuga tutunarak kalkiyr bu ay gercekten gozle gorunur degisiklikleri var belli ediyor

teşekkürler cnm böle yapıcam büyük kalmıomu öle peki
yiyebilio dimi rahatca.

oglum bu hafta basladı ben ısten geldıgımde sevınc cıglıkları atmaya
bende bu durumunu cok kafama takıyordum, hatta anneme oglum benı sevmıyor hıc dıyordum o derece
sımdı ısten gelıyorum, benı goruyor kucagıma almadan banyoya gıdıyorum elımı yıkamaya, ben elımı yıkayana kadar aglıyor, banyoya emeklıyor pesımden, kucagıma alınca sımsıkı boynuma sarılıyor, emzırıyorum hemen oyle keyıflenıyor kı
hala ılıskımızde suphe ıcındeyım, ozledıgı ben mı yoksa emme ıstegı mı

sanırım bıraz daha buyumelerı gerek ya da bız bebekle bag kuramadık

bız bu tarıfe bı buz kalıbı kuzu kıymasıda eklıyoruz
en sevdıgı yemek

Biraz araştrdım normal diyo pedagoglar zmnla geçiyomuş ama bağ kurulmaması için de sebep bulamıyorum herseyiyle hep ben ilgilendim severek koklayarak,sdce bazı şeylerimden nefret ediyo olablr uyutmya çalışmam burnunu otriyle temzlemeye çalışırken çıldırıyodu artık yapmıyorm bunlar var sadece şuara yemesi için üsteliyorum o da çok zorlamadan.bazen de diyorum güven duygusunu oturttum herlde o yüzden çok sallamıyo rahat adam:) teselli etmye çalışıyorum napim:)

Teyzeler oğlu yolladi az öncekini
gurme bebekten kahvalti tarifimiz bu da bizim patatesleri halka yapıp üstüne ince doğranmış domatesle ve az su ile pişirip üstüne yumurta sarısı döküp pişirdim üstüne peynir ve zeytin parçaları
biz cok sevdik yiyemedigine tuz ve karabiber ekleyip ben yedim

Cok sevindim..baska bi forumda bebegi vitiligo olanlarla gorustum gercekten cok uzuluyolar ve ellerinden bisey gelmiyo.ikimizin lekeside ayni gorynuyodu zaten farkli bisry diceklerinide beklemiyodum ama insan yinede emin olamiyo korkuyo.
Sagol canim
Onlarinda Allah yardimcilari olsun sifa versin insallah en yakin zamanda

Kesinlikle cocugun yapisindan... kendini üzme. Bi arkadasimin oglu daöyleydi annesinde durmak istemezdi biz beraber oyun oynardik hiç pas vermezdi annesine. Şimdi bi de kızı oldu o da tam aksi fazla anneci.. halbuki anne ayni anne ama cocuklarin huylari farkli oluyo işte...

Evet blw yaptırıyorum kendi yiyor
Buğday ruşeymi diye geçiyor organik bölümde olması Lazım stokta yoksa mesaj at koyuyorlar
eyvah eyvah bende de selvanınkinden var 1 aydan sonra kullanılmayacağını görmedim ben 3 aydır her öğün kullanıyodum tüüü bana

Doğru diyosun cnm da insan o özel duyguyu iyice hissettrmesini bekliyo bebeğinden ben bu kdr yoğun yaşarken.huy konusu kesinlikle çok farkediyo ben hep diyorum %70 yaratılış %30 yetiştirme belirliyo karakterlerini,naparsak yapalım.uyku yeme sosyallik fln çoğu huyuyla alakalı aslında.neyse sevildiklerini iliklerine kdr hissetsinler de gerisi oturur zmnla.teşekkrler yorumun için

Içinde saman kağıdın da bişeyler yazıyordu bende orda gördüm açıldıktan sonra 1 ay kullanılır diye amaaaaan bişey olmaz ya kullanmazsın bundan sonra
eyvah eyvah bende de selvanınkinden var 1 aydan sonra kullanılmayacağını görmedim ben 3 aydır her öğün kullanıyodum tüüü bana

canim cok sukur bi disimizi cikardik alttan ama ben yinede kehribar kolye siparisi verdim. jeller anlik çözüm oluyor huzursuzlugu biraz dindi gibi ama tabiki kulaklarini cekistirip aglamasi devam ediyor ates olmadi sadece bol salya ve sanirim kulak agrisi bende calpol veriyorum günde 1 kere yatmadan önce acikcasi süreci zaten epey gogusledik cokta ilac icsin istemiyorum. sürekli oyun istiyo bu aralar bende isi gücü biraktim odasinda oyun oynuyoruz oyuncaklarinin hepsini agzina sokuyo bende kontrol amacli yanindayim. biyandan yere devrilmeden oturmaya çalışıyo ama bazen yana dogru gidiyo. bakalim ikinci dis nezaman cikicak. bu mesajdan sonra bide esimin memlekete gittik kayinvalidemlerin yanina o epey ilgilendi bende bol bol uyudum iyi geldi vallai diside kòyde çıkardı zaten. bizde durumlar boyel insallah kolye ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…