- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
canim inan görsen beynim uyusuyo açıkçası mala bagliyosun. belli bi noktadan sonra duymuosun yasamayan bilemez. biyere gidiyoruz esimde bende korku dolu nezaman agliycak diye dışarı çıkamaz olduk haliyle oda psikolojiyi etkilio. tam olarak aglamada degil bazen sadece eee ee diye edepsizlik yapio. aliskanlik olmus sanki. neyseki 1 dis cikardik bakalim sirayla cekicez artik. buarada memlekete gittik kayinvalidem bakti bende dinlendim. iyi geldi bayaa. ordada hava serin rahatca uyuyodu burda sicagada dayanamio hergün yikamama ragmen isilik oldu biyandan sicak biyandan dis sancısı cok cekti yavrumek gıda alıyo ve yetmio ağlıomu yetmediğini nasıl anlıosunuz.
benimki de içiyodur ya okadar akşamdan emziriorum sabaha kadar gece de sık
kalkıo emio ama bilmiorum ki.
merhaba cnm hoşgeldin.evet şuan her bebek
hemen hemn böle senin ki bya fazlaymış ama uyumadan olurmu hiç ya
sanada yazık onada yazık sıkıntısı olmasa uyur gerçi oda napsın ki.
ağlamasına nasıl dayanıosun ya bak ama olmaz öle yazık yavruma anlıorum senide
ama onlar derdini sadece ağlayarak belli ediolar rabbim sana sabır versin aynı zamnda da güç versin.
merhaba cnm nbr hoşgeldin yoktun bayadır.
biz iyiyiz işte diş çıkartıoruz onun sıkıntısı malum
ama sizde nie bişey yok sen ekimsin hiç çıkmadı daha diş
öle mi baya geç kalmış ama sağlıklı olur heralde.
bizim ki hem nasıl emeklio tutamıoruz artık heryere giriyo :)
sen bunları yazınca araştırma yaptım biraz.yumurta akına alerjisi olanlarda sıkıntı olabiliyormuş,kanıtlanmış kalıcı yan etkisi yokmuş, ama madem bu aşının yan etkisi yok ise neden aşı programından kaldırıldı sonra ülkeye Suriyeliler girince yapılmaya başlandı düşündürücü.bende tırstım şimdi biraz daha alıştırma yapıcam. fakat aşıyı yaptırmayacağım gibiKızlar ya bu 9 aylık da yapılan isteğe bağlı ya ben pek yaptırma taraftarı değilim ama yaptirmadigim için de herhangi Olumsuz bi durumla karsilasirmiyim pişman olur muyum diye de tedirginim açıkçası büyük oğluma bu aşıyı yaptırmıştım hiç bir yan etkisi olmamıştı ancak 2 tane arkadaşım bu aşıyı çocuklarına yaptırdıktan yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra falan kızamık oldular ve cok ağır bir şekilde atlattılar kaç tane Dr a gittiler en son bi tane doçent kızamık demiş ve aşıyı yaptırdığı için arkadaşıma çok kızmış baya bi tahliller falan yapılmıştı çocuğa ama bazı çocuklarda da hiç bir sorun yaşanmıyor acaba aşı mi bozuktu ama iki arkadaşım da farklı şehirlerde ve farklı zamanlarda yaptırdı çocuklarına aşı bu bir tesadüf mu dersiniz yoksa gerçekten bazı bünyelere ağır mi geliyor
sen bunları yazınca araştırma yaptım biraz.yumurta akına alerjisi olanlarda sıkıntı olabiliyormuş,kanıtlanmış kalıcı yan etkisi yokmuş, ama madem bu aşının yan etkisi yok ise neden aşı programından kaldırıldı sonra ülkeye Suriyeliler girince yapılmaya başlandı düşündürücü.bende tırstım şimdi biraz daha alıştırma yapıcam. fakat aşıyı yaptırmayacağım gibi
günaydın annişler.
carputi cnm sen omletide güzel yapıosundur bi tarif versene :)
yarın oğluşuma yapım yeşillikli falan yada sen kahvaltıda neler
veriosun.
Oh maşallah yarasın darısı bnm oğluma.hala tattırmalık ölçüde yiyo ekmek seviyo içini veriyorum boy uzatır derler ekmek,ne alaka bilmiyorum da:) senin tarifini deneyim bende az önce cevizle labneyi karıştrdım bikaç lokma yedi işte.bazen bikaç peynir karıştırıp yumurta sarısı dereotu domates karıştırıp ekmeğe sürüp üstüne az tereyağı koyup fırına veriyorum onu da yiyo biraz kendmiz de severek yeriz bunu.Gunaydın kızlar nasılsınız. Grcr bebişleı kackere emzırıyosunuz. Brnmkı üç dört kere kalkar emerdı ıkı kere emıyo şimdi.
Bu sabah kahvaltıda:
Patatesı haşladım. Ezdım. İçine az dere otu dogradım peynır ve zeytınyagı ekledım. Severek yedı. Yanındada domates ve ıhlamur verdım.
Oh maşallah yarasın darısı bnm oğluma.hala tattırmalık ölçüde yiyo ekmek seviyo içini veriyorum boy uzatır derler ekmek,ne alaka bilmiyorum da:) senin tarifini deneyim bende az önce cevizle labneyi karıştrdım bikaç lokma yedi işte.bazen bikaç peynir karıştırıp yumurta sarısı dereotu domates karıştırıp ekmeğe sürüp üstüne az tereyağı koyup fırına veriyorum onu da yiyo biraz kendmiz de severek yeriz bunu.[/
Benımkınınde iştahı bayadr kapalıydı.hazır azda olsa düzelmişkrn ne varsa verıyorum valla. Bende oglenleri ne versem onda tıkanıyorum frklı şeyler vermek istıyorım hep.
Günaydın:) vidyoya alsaydın komedi bunlar:) adana kavruluyo diil mi zor oluyodr bebekle,dışarı da çıkılmaz ankara bile çok sıcak oğlum uykuya dalamıyo akşamları,klimasız olmuyodr adanada çarpar yav o da.allah yardımcınız olsun en güzeli eylül ekim ayları.günaydın arkadaşlar biz güne canilikle başladık bugün :) damla bu aralar karınca avında sabah sbah takılmş bi karıncanın peşine tutmaya çalışıyor tutamayınca sinirlendi yanndaki kumandayı alıp hayvancağızın kafasına indirirlen yakaladımtutsa kimbilir neler ypacak
Günaydın:) vidyoya alsaydın komedi bunlar:) adana kavruluyo diil mi zor oluyodr bebekle,dışarı da çıkılmaz ankara bile çok sıcak oğlum uykuya dalamıyo akşamları,klimasız olmuyodr adanada çarpar yav o da.allah yardımcınız olsun en güzeli eylül ekim ayları.
Buraya yazmıştım çok aslında Omleti ben içine dereotu peynir yeşil soğan koyuyorum bazen keçi boynuzu unu koyuyorum aklına nasıl geliyorsa yap yesin
Biz bu aralar haşlanmış yumurta yiyoruz Omleti sevmiyor kahvaltıda yumurta zeytin avokado gün kurusu Kayısı hurma ekmeği keçi boynuzu özü pekmezine batırıyorum öyle veriyorum evde ne varsa işte
zeytin veriosun yani avakado hiç vermedim ya bu gün kurusu kayısı
aktarlardamı satılıo peki hurma ekmeğinide ilk defa duyuyorum ay senden ne kadar
şey öğreniorum ya bunları hep tek tek veriosun galiba.evet omleti yazdın demem şuki
hepsini karıştırıosun un katılıomuydu peki yeşillikleri doğradım ben içine yumurta sarısı
kırdım tereyağını az kavurduktan sonra kaşıkla koydum içine krep yapar gibi
pişirism okadar.
günaydın arkadaşlar biz güne canilikle başladık bugün :) damla bu aralar karınca avında sabah sbah takılmş bi karıncanın peşine tutmaya çalışıyor tutamayınca sinirlendi yanndaki kumandayı alıp hayvancağızın kafasına indirirlen yakaladımtutsa kimbilir neler ypacak
Hurma ekmeği diye bişey yok virgül koymamışım hurma ayrı ekmek ayrıyerim seni ya güldürdün beni
Ben herşeyi tek tek önüne koyuyorum kendisi yiyor az tuzlu zeytin yiyor Migros'tan alıyorum..gün kurusu Kayısı Peyman Doğadan marka alıyorum güzel oluyor Malatya pazarı da güzel
Omlete un koymuyorum ben Aynen yazdığın gibi yapıyorum
Bal 1 yaşına kadar verme botilium diye bir hastalığa neden oluyor
KıZlar pekmez ne kullanıyosunuz bebişlere.nerden alıyosunuz.
Bizde iyiyiz çok şükür 6 gün var bebekleri mizin arasında günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum uykuy du memeydi ek gıda ydı bi bakmışsın akşam olmuş yorucu ama çok güzel bambaşka bi duygu evlat. Can aşk herbişeyBende uzun bir aradan sonra ilk defa girdim. Artık hayatımız daha hızlı o yüzden pek vakit bulamaıyoruz. Biz çok şükür iyiyiz. büyüyoruz sizde ne var ne yok.
Kızlar meraba aynı durum bizde de vardı kafama takılıyor du bebeğim beni sevmiyor die mız mız lık yapıyordum ama bugün 8.ayımız bitti ve 2 hafta dır yapıştı yakama ve anca iletişime geçtik gibiyiz oyunlarımız daha eğlenceli bana bakışları bile daha içten ve heyecanlı beni baştan yazıyo gibi kuzucum anca anladı anasından başka yar olamayacağınıoglum bu hafta basladı ben ısten geldıgımde sevınc cıglıkları atmaya
bende bu durumunu cok kafama takıyordum, hatta anneme oglum benı sevmıyor hıc dıyordum o derece
sımdı ısten gelıyorum, benı goruyor kucagıma almadan banyoya gıdıyorum elımı yıkamaya, ben elımı yıkayana kadar aglıyor, banyoya emeklıyor pesımden, kucagıma alınca sımsıkı boynuma sarılıyor, emzırıyorum hemen oyle keyıflenıyor kı
hala ılıskımızde suphe ıcındeyım, ozledıgı ben mı yoksa emme ıstegı mı
sanırım bıraz daha buyumelerı gerek ya da bız bebekle bag kuramadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?