Merhaba kızlar ilk disimizin ucu gecen hafta çıktı. Derken bir gun sonra digeri, ertesi gun bi daha, derken hooop bi tane daha gözüktü. Dordunu birden cikarmaya çalışıyo kuzum. Alt dudağini emiyo, cenesini sıkıyor. Yemiyo, ağzında bekletiyo. (Bunu yeni ogrendi:)) Hatta emmeyi bile çoğu zaman reddediyo. Iki firt cekip kaçıyor. Memeyi bile agzinda tutuyo hareketsiz sekilde. Bana cok ilginc geldi. Boyle bi sey yasayan var mi? Emmeyle ugrasmak yerine dolaptaki hazir sutlerimi lık lık icmeyi tercih ediyo:) dis çıkarırken memeye düşkün olur derlerdi. Bizde durum tersi. Hala emeklemedi. bu ara pek de niyeti yok gibi. Dikilmeyi cok sevdi. Tabi kendi dursa ne ala:) biz tutacagiz o dikilecek. Yürümesine daha cok var belli. Kendini kaldiramiyo ama dikilmek cok hosuna gitti:)) Aşısı yarın. 9ay aşısında ne yaşadınız? digerleri ates yapmadı bu ates halsizlik yapiyo mu?
Nerde bi kablo, şarj cihazı, terlik bulsa direkt ağzında. Çıldırıcam yakında, bir de elinden alınca kıyamet kopuyor. O kadar oyuncağı var Erenimin yüzlerine bile bakmıyor
ayy ayni benim kizimda yerde. Minnacik birsey bulup uğraşıyor uzun sure supurgeninde hareket eden.kismindan korkuyor hatta oyle emeklemeye basladi ilk korkup kacti yanindan:)Birisi benim kizimi mi anlatti... Ve de yerde minicik bir çöp kıl gormeyedursun onu inceleyecek ve derin incelemeleri sonucu agzina goturecek gecen aldim elinden yarim saat agladi.. Aksi gibi yaninda supurge de acamiyorum korkuyor..
Canım benim ki bazen iyi yiyor nadiren yani o zaman katı fakat genelde sıvı bir şey yemiyor ki çocukkızlar bırsey soracam ozellıkle ıstahsız bebeklerın annelerıne bebegınızın kaka kıvamı nasıl? ya az yedıgıne mı neden bılmeıorm kakası hala katılasmadı dogdunda nasıldı hala ole normalmı sızce kafama cok takıorm buara
Çılgın
ekşi mayalı tam buğday ekmeği ve organik ürünleri nerden alıyordun sen carputi. burda organik pazar var ordan alıyorum ama bildiğin fabrikasyon hepsi sanki... ekşi mayalı ekmeği ben yapıordum ama valla çok zor ya ekşi mayasını yapmak tam bir ölüm tutmuyo arada zaten.yumurta ve tavuğada çok takığım hangi marka alıyosunuz ..biraz rahatlatmam lazım kendimi bu konularda evde küçk çaplı organik üretim başladı resmen.en son domates fidesi satın aldımÇılgın
benimki de öyle elektrik süpürgesini çalıştıramıyorum hiç pıt pıt pıt koşar emekleyerek bacağıma saldırıyor ağlaya ağlaya. birde sifon sesinde deliriyor :) ilk aylarda su ve fön makinesi sesiyle uyuyordu birde enteresannlarayy ayni benim kizimda yerde. Minnacik birsey bulup uğraşıyor uzun sure supurgeninde hareket eden.kismindan korkuyor hatta oyle emeklemeye basladi ilk korkup kacti yanindan:)
Oyy kuzuuu kıyamam nasıl terlemiş içim gtti serinleyince güzelce uyusun inşallah hepsi.gerçi seninki oralı değil uyumuş bile:)Benimkinin uykuya dalarken hali ter içindeeEki Görüntüle 1611986
Birisi benim kizimi mi anlatti... Ve de yerde minicik bir çöp kıl gormeyedursun onu inceleyecek ve derin incelemeleri sonucu agzina goturecek gecen aldim elinden yarim saat agladi.. Aksi gibi yaninda supurge de acamiyorum korkuyor..
Oğlumun ötlek olduğunu düşünmeye başlamıştım. Resmen içime su serptiniz. Elektrik süpürgesi Çalışınca Ağlayarak, emekleyerek kaçıyor ama normal ağlama değil. Gözyaşları boncuk boncuk dökülüyor. Kıyamayıp süpürgeyi kapatıp onu kucaklıyorum. Nereye kadar böyle devam edecek ya, iş yaptırmıyorbenimki de öyle elektrik süpürgesini çalıştıramıyorum hiç pıt pıt pıt koşar emekleyerek bacağıma saldırıyor ağlaya ağlaya. birde sifon sesinde deliriyor :) ilk aylarda su ve fön makinesi sesiyle uyuyordu birde enteresannlar
Biz de de tam tersi yemiyo sadece emmek istiyo inşllh zman la herşey yoluna girerEmmiyo emmıyo emmıyo yapmadıgım sey kalmadı. Sagdıgımıda içmiyo. Zoru derdı yemek.yemek yemek istıyo. Yemekten sonra mınnacık zar zor emıyo. Acta bıraktm yıne emmıyo
Ben sessiz süpürge aldım eski süpürgemizin miyadı dolmustu zaten fırsattan istifade daha sessiz çalısan birsey olsun dedik fantomun sessiz süpürgesini kullanıyorum suan motor sesi pek yok sadece çekerkenki sesi oluyor.Yeğenim böyle değildi benim ya çamaıs makinasına,süpürge sesine bayılırdı her çocuk farklı diye bosa demiyorlarmıs...Oğlumun ötlek olduğunu düşünmeye başlamıştım. Resmen içime su serptiniz. Elektrik süpürgesi Çalışınca Ağlayarak, emekleyerek kaçıyor ama normal ağlama değil. Gözyaşları boncuk boncuk dökülüyor. Kıyamayıp süpürgeyi kapatıp onu kucaklıyorum. Nereye kadar böyle devam edecek ya, iş yaptırmıyor
Benimde bomboş gibi ama bence eskiye göre bebişler daha fazla emdiği için göğüsler sönük yazıkki yavrucuk lar yerçekimi bi yandan Zıpırlar bi yandan hal derman kalmadıYa kızlar sızın goguslerınız doluyomu eskısı gbı. Benmkıler bomboş gbı duruyo hiç şiş bile degıl.söndüler resmen Ama sıkınca süt gelıyo. Benmkımı cok azaldı acaba.
uyurken olmuyor uyanıkken de hiç olmuyor :) hani şu çalı süpergeleri var ya yeni göz bebeğimOğlumun ötlek olduğunu düşünmeye başlamıştım. Resmen içime su serptiniz. Elektrik süpürgesi Çalışınca Ağlayarak, emekleyerek kaçıyor ama normal ağlama değil. Gözyaşları boncuk boncuk dökülüyor. Kıyamayıp süpürgeyi kapatıp onu kucaklıyorum. Nereye kadar böyle devam edecek ya, iş yaptırmıyor
Yeni süpürgeni güle güle kullan adaşımızın annesi. Ne yazık ki benim süpürgem yeni ve çekim gücü çok iyi. Keşke biraz kötü olsaydı da yenisini alsaydımBen sessiz süpürge aldım eski süpürgemizin miyadı dolmustu zaten fırsattan istifade daha sessiz çalısan birsey olsun dedik fantomun sessiz süpürgesini kullanıyorum suan motor sesi pek yok sadece çekerkenki sesi oluyor.Yeğenim böyle değildi benim ya çamaıs makinasına,süpürge sesine bayılırdı her çocuk farklı diye bosa demiyorlarmıs...
anladım canım cok tesekkur ettımmCanım benim ki bazen iyi yiyor nadiren yani o zaman katı fakat genelde sıvı bir şey yemiyor ki çocuk
canım bıra benımkıde yaptı aksamları arabayla cıkıorduk karanlık yerlerde gezıorduk:)) bı ole emıorduu ole yapa yapa alıstıı devam ettı cok sukurEmmiyo emmıyo emmıyo yapmadıgım sey kalmadı. Sagdıgımıda içmiyo. Zoru derdı yemek.yemek yemek istıyo. Yemekten sonra mınnacık zar zor emıyo. Acta bıraktm yıne emmıyo
ekşi mayalı tam buğday ekmeği ve organik ürünleri nerden alıyordun sen carputi. burda organik pazar var ordan alıyorum ama bildiğin fabrikasyon hepsi sanki... ekşi mayalı ekmeği ben yapıordum ama valla çok zor ya ekşi mayasını yapmak tam bir ölüm tutmuyo arada zaten.yumurta ve tavuğada çok takığım hangi marka alıyosunuz ..biraz rahatlatmam lazım kendimi bu konularda evde küçk çaplı organik üretim başladı resmen.en son domates fidesi satın aldım
Cnm 1-11 eylül arası deniyo yasal olarak 10 günü geçemiyo seminerler.neyseki istedgmz okulda alabliyoruz o iyi oldu bnm okul çok uzak.walla çok acayip şeyler oluyo bu sene.Kızlar slm herkese öğretmen olan arkadaslar seminer ne zaman baslıyor net bilgisi olan var mı? ben 1-18 eylül arası diye okudum bir yerde net bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.bu arada ödenek bayram öncesi yatacakmıs haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?