Bize makineyle bakmadı olsun takip et yinede bende çok üzülmüştüm görünce ağlamıştım çok küçük daha ona bişey olmasın diye çok dua etmiştim allahım tüm bebeklerimizi çaresiz hastalıklardan korusun sanada çok geçmiş olsun sevindim önemli bişey olmamasınasağol bizede sordu ama aslında ben ne zaman tam olarak hatırlamıyorum sarılık geçtikten sonra farketmiştik aslında galiba hatırlamıyorum öyle doğduğundan beri var diye çıktı ağzımdan doktora makineylede bakıyoya sonuçta bişey olsa farkededi heralde vitiligo süt beyazı olur dedi
Arenapark avm de organik pazar var ordan alıyorum ne zamandır gitmedim yaman bey rejimde de bişey yemiyor
Valla hiç ekmek falan yapamam pilim bitti resmen
Yumurta Flotty - Nova veya Keskinoğlu organik alıyorum
Tavuk olayını baya araştırdım ben üzerinde antibiyotik gdo yok yazan veya iyi tarım uygulamaları yazanlardan alıyorum mesela Mudurnu - Keskinoğlu (gurme bebekte bununla ilgili bir yazı var Mudurnunun yöneticisi anlatmış bir oku istersen)
Her geçen gün bana göre daha bir zor olmaya başladı o yüzden esnek davranıyorum artık
Benimkinin uykuya dalarken hali ter içindeeEki Görüntüle 1611986
Bişey yemiyorsa diş yolda. Benim de canım sıkıldı ya, ilk defa az önce muhallebisine ceviz koydum, yemedi. Yemediği gibi ağzını kitleyip, ağlamaya Başlıyor. Oysaki cevizi havanda un gibi iyice ezdim. Tadını mı beğenmedi acabaomega 3 açısından hergün 1 ceviz yedireyim diyodum ama ne mümkün. Başka nasıl verebilirişu cevizi ya, yardım adaşım
Semiz otu hiç vermedim, deneyelim bakalım inşallah yer. Şaka gibi bu minnoşlar ya, şimdiden yemek seçiyorlar. Bu can sıkkınlığı dönemsel, geçecek içini ferah tutmaya çalış. Tatil insanı deşarj ediyor, keşke gitme fırsatınız olsaydı. Benim canım da son 1,5 aydır çok sıkkın, hiçbirşeyden tat alamıyorum. Kvdemin Vefatı yıktı biziBen mesela lor a rendeliyordum veya hurma ile karıştırıp veriyordum şimdi asla hiçbişey yemiyor kendi yemeye alıştırdım ya zaten benim vermeme izin vermiyor
Omega 3 Semiz otunda da var mesela seviyorsa eğer ondanda yesin
Bu aralar canım sıkkın bu yüzden eşimin izni kapalı tatil falanda yapmadık ya iyice bunaldımlohusa depresyonuna girmek için çok mu geç kaldım
Kızlar slm herkese öğretmen olan arkadaslar seminer ne zaman baslıyor net bilgisi olan var mı? ben 1-18 eylül arası diye okudum bir yerde net bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.bu arada ödenek bayram öncesi yatacakmıs haberiniz olsun
barlas ta aynı şekilde yememeye başladı o kadar uğraş hazırla 1 2 yandan kemiriyor ancak.nova yumurtaya devam edeyim o zaman bende. hem yaz olmasından hemde tavukla ilgili çıkan haberlerden dolayı tavuk yedirmedim nerdeyse /yazıyı okudum şimdi mudurnu ikna etti /... gerçekten gittikçe zorlaşmaya başladı ekmek falan yapamam artık yani..organik diye taktım çevremdekiler burun kıvırıp abarttığımı düşünüyor fakat kardeşim 10 yaşında piyasa ürünleriyle beslendi devamlı çocukta değişik ham bir şişkinlik var bu yaşta olmaması gereken ergen görüntüsü var.yediklerimizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende... çok sağol yazdıkların için.Arenapark avm de organik pazar var ordan alıyorum ne zamandır gitmedim yaman bey rejimde de bişey yemiyor
Valla hiç ekmek falan yapamam pilim bitti resmen
Yumurta Flotty - Nova veya Keskinoğlu organik alıyorum
Tavuk olayını baya araştırdım ben üzerinde antibiyotik gdo yok yazan veya iyi tarım uygulamaları yazanlardan alıyorum mesela Mudurnu - Keskinoğlu (gurme bebekte bununla ilgili bir yazı var Mudurnunun yöneticisi anlatmış bir oku istersen)
Her geçen gün bana göre daha bir zor olmaya başladı o yüzden esnek davranıyorum artık
Benimkinin uykuya dalarken hali ter içindeeEki Görüntüle 1611986
Oğlumun ötlek olduğunu düşünmeye başlamıştım. Resmen içime su serptiniz. Elektrik süpürgesi Çalışınca Ağlayarak, emekleyerek kaçıyor ama normal ağlama değil. Gözyaşları boncuk boncuk dökülüyor. Kıyamayıp süpürgeyi kapatıp onu kucaklıyorum. Nereye kadar böyle devam edecek ya, iş yaptırmıyor
Sağol canım inş geçer ya bugün biraz söndü gibi ama yinede dr a götürcem bi çok kötü gövdesindede çıktı öyle görünce çok üzülüyorumcanım bizdede oldu denizede çok girdirdik ama geçmedi 1 haftadır aynı doktora götürdüm hemen alerji şurubu verdi ama ben içirmedim duş aldırıp krem sürüyorum inşallah hemen geçer canım
İnş denizdendir canım yaa bakalım biraz geçer gibi oldu ama inş yeniden artmaz ,yumurta hep verdimcanım ben hiç böyle olmamıştıBen oğluma 20 gündür yumurta vermiyorum. Sıcakta yumurta yediğinde bacakları aynen böyle oluyor. Şuan da da boynunda hafif var. Sizinki denizden de olabilir, tuzlu su başta böyle yapıp, sonra geçiriyor.
Seninerler 1-11 eylül arası dostumKızlar slm herkese öğretmen olan arkadaslar seminer ne zaman baslıyor net bilgisi olan var mı? ben 1-18 eylül arası diye okudum bir yerde net bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.bu arada ödenek bayram öncesi yatacakmıs haberiniz olsun
sen bakici ariyordun. Dimi yanlis hattlamiyorsamm buldunmu kafana gore birini bulduysan baslattinmi okul.baslamadanSeninerler 1-11 eylül arası dostum
Evet canım bakıcı arıyrdumçok aradım hiç istediğim gibi bulamadım çok zor bu durum yaa çok şükür benim şansıma kuzenimin tayini ankaraya çıktı onun eşi bakıcak o yönden şansım güldü içim rahat artk yoksa bakucıya nasıl bırakcktm bilmiyrm Allah yardımcımız olsun bu halde bile bana zor geliyor:-( haftaya başlıycak alışma dönemi yoksa pat diye bırakamam çocugumu bakalım nasılolcak, sende okul başlamadan başlat bi gör bakıcıyı bakalım nasıl olcakk, alılcaklarmı birbirine sen yokken nasıl idare edebilcekmi mesela evde başka odaya geç onlar yanlız kalsın bi gör bakalım, ben eger yabancı birine bırakcak olsaydımm evden çıkmış gibi yapcaktım bakıcıdan habersiz başka odaya geçip ordan dinliycektim hehe paranoyak olurdum ben yasen bakici ariyordun. Dimi yanlis hattlamiyorsamm buldunmu kafana gore birini bulduysan baslattinmi okul.baslamadan
Cevap yazan örtmenn arkadaslara tesekkerü ederimCnm 1-11 eylül arası deniyo yasal olarak 10 günü geçemiyo seminerler.neyseki istedgmz okulda alabliyoruz o iyi oldu bnm okul çok uzak.walla çok acayip şeyler oluyo bu sene.
ayyy iyi hadi gozUn aydin bende bu hafta baslatacam ve ben islerimle ugrasirken yalniz birakicam ve arada disari falanda cikarim seminer sonuda devamm ettirecem İnşallah iyce alisir heralde zor yaa insallah iyi vicdanli biridirEvet canım bakıcı arıyrdumçok aradım hiç istediğim gibi bulamadım çok zor bu durum yaa çok şükür benim şansıma kuzenimin tayini ankaraya çıktı onun eşi bakıcak o yönden şansım güldü içim rahat artk yoksa bakucıya nasıl bırakcktm bilmiyrm Allah yardımcımız olsun bu halde bile bana zor geliyor:-( haftaya başlıycak alışma dönemi yoksa pat diye bırakamam çocugumu bakalım nasılolcak, sende okul başlamadan başlat bi gör bakıcıyı bakalım nasıl olcakk, alılcaklarmı birbirine sen yokken nasıl idare edebilcekmi mesela evde başka odaya geç onlar yanlız kalsın bi gör bakalım, ben eger yabancı birine bırakcak olsaydımm evden çıkmış gibi yapcaktım bakıcıdan habersiz başka odaya geçip ordan dinliycektim hehe paranoyak olurdum ben yaAllah yardımcımız olsun çok zor
Ben de sizin gibiyim çok az kaldı 1 Eylül'e ve daha kimseyi bulamadım. Aslında kararsızım Kv isterseniz bakarım diyor ama evimiz onlarla uzak bizde kalacak yani haftanın 3 günü falan. Ek ders asla istemiyorum Maaş karşılığı çalışacağım bundan sonra. Eve kamera da taktırdım telefondan izleyeceğim.seminer Döneminde annem gelgelecek o yüzden rahatım ama sonrası için çok kararsızım geceleri bile uyuyamıyorum artık ne kadar zormuş anne olmakayyy iyi hadi gozUn aydin bende bu hafta baslatacam ve ben islerimle ugrasirken yalniz birakicam ve arada disari falanda cikarim seminer sonuda devamm ettirecem İnşallah iyce alisir heralde zor yaa insallah iyi vicdanli biridirAllah a emanetler iyi insanlar ciksin karsimiza İnşallah
kv bakiyosa baksin bence bizimki gelse ben dunden raziyim ama yok istemiyo malesefBen de sizin gibiyim çok az kaldı 1 Eylül'e ve daha kimseyi bulamadım. Aslında kararsızım Kv isterseniz bakarım diyor ama evimiz onlarla uzak bizde kalacak yani haftanın 3 günü falan. Ek ders asla istemiyorum Maaş karşılığı çalışacağım bundan sonra. Eve kamera da taktırdım telefondan izleyeceğim.seminer Döneminde annem gelgelecek o yüzden rahatım ama sonrası için çok kararsızım geceleri bile uyuyamıyorum artık ne kadar zormuş anne olmak
Bilemiyorum öyle aslında katlınabilir ama o kadar çok Konuşuyor ki her şeye karışıyor bakalım artık Hayırlısı olsun. Zaman yaklaştıkça uyku uyuyamıyorumkv bakiyosa baksin bence bizimki gelse ben dunden raziyim ama yok istemiyo malesefzor ayni evde ama cocuk icin katlanilabilir yaa eger yil boyu prog ayni kalacaksa maas karsiligi gir derse bizim.arkadaşta oyle yapti sonra degisti programi cocuk daha cok bocaladi her an beni bekliyor demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?